KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Titkos Járatok ♥

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Titkos Járatok ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Titkos Járatok ♥   Titkos Járatok ♥ EmptyPént. Feb. 14, 2014 12:50 pm

Amikor meglöki a vállamat és arrébb sétál hangos nevetés tör ki belőlem, szánalmas  életének egyetlen darabkáját veti ide elém, a lábaim elé és bizonygatja saját  igazát, szinte már rám  akarja erőszakolni azt, ami nem létezik. Megrögzötten állatja, sőt szinte biztos  vagyok benne, hogy  amilyen ostoba, még maga is elhiszi  ezt a nevetséges  történetet. Milyen  módszeres és fondorlatos  kitalált hazugság ez,  melynek gyökerei egészen  mélyen húzódnak, olyan  mélyen, hogy ha nem  ismerném eredetét talán  el is hinném, na de így.   - Ne aggódj a Halál  óráját nem osztja be  semmi, nem kések el  semmiről. Viszont igazad  van, mert a listámra újabb  személyek kerültek és nekik talán nem árt ha minél előbb  meghalnak. - állok meg  mellette mosolyra húzva a  számat, ahogy az arcát  kémlelem, majd pár  lépést teszek előre, az  út óvatosan húzódik  szét, apró és finom  pora darálódik,  sötét gomolygó füst árad  meg, jelezve ezzel az  utamat. Az aranyszemcsés  vonal visszahúzódik a falról míg nem a teljes  semmiségbe burkolózva  tűnik el, sötét fátylat  húzva ismételten a soha  véget nem érő  járatoknak. Megfordulok,  hogy szembe nézhessek  vele, jeges tekintetem  egy pillanatra megvillan,  amely felfedi el nem  tűnő mosolyomat, ahogy  nézek rá. - Úgy mondod  mintha értenéd, úgy  mondod mintha tudnád. -  teszem a kezem a falra  villódzó fényben rácsok  csapódása ver fel  mindent, mely egyre  hangosabban és  hangosabban hallatszik,  pedig rácsok itt  nincsenek, mégis a  börtön vasfogainak  nyikorgása, rendre  pattanó bilincsek és  láncok csörgése öli meg  az eddig minket körül  ölelő csendet. Majd egy  eltűnő pillanat, egy zár, egy rozsdás zár kattanása  mely csak nehézkes  próbálkozások árán adja  meg magát, aztán vége.  Elhalkuló léptek, óvatos  mégis félő léptek és egy  határozott megtorpanás  zajai, majd a semmiben  visszahangzó földre eső  kulcs visszahangzása.  Egy rács hirtelen  csapódik be, óvatosan  pislákolva ég valahol  egy gyertya, gyötrődő  hangon nyöszörög valaki,  fuldokló és mély hangja  járja át a teret bár  érhetetlen nyelvét nem  sokan beszélik. Az egyre  erősödő hangok töltik ki  a teret, majd  összemosódva éles és  fülsüketítő sípolásként   szűnik meg. -  A tudás  akár hatalom is lehetne  ha valóban tudnál. És  amikor azt mondtad  balfék vagy, nem  tévedtél, kivéve azt  hogy múltidőben  beszélsz, ugyanis még  mindig egy balfék vagy.  - nézek rá villanó  tekintettel,  elveszem a kezemet a  falról és a testem mellé  helyezem óvatosan, majd  aztán mégis megemelem,  hogy csettintést formáljak  az ujjaimmal. - Most  pedig takarodj az  utamból. - csettintek,  mire messziről jövő szél  tör be a járatokba  mellettem elszaladva  löki arrébb a velem  szemben álló személyt  egészen egy hátsó falig.   Zavarja a sötét  lelkemet a kék aurája, a  kék lélek jelentése  általában véve mindig  ezt eredményezi, már  akkor sejthettem volna  mikor az első  pillanatban megláttam.  Ütemes léptekkel indulok  el az irányába, mintha  felé tartanák, de aztán  a sötét füst engem  követve és velem együtt  tűnik el, majd a lépteim  nyoma is szép lassan  felszívódik, utánam csak  az arcokat simogató  fagyos szellő marad.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

Titkos Járatok ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Titkos Járatok ♥   Titkos Járatok ♥ EmptyPént. Feb. 14, 2014 10:04 am

Keresztbe tett karral figyelem, amiket mondd nekem, amiket csinál. Hallom a papír sercegését...nem kérdés, ismét előkerült a lista. De mit bánom én, hogy rajta vagyok e a listán vagy sem. Nem érdekel. Ahogy sok más dolog sem érdekel többé. - Lelki terror? Komolyan? - vigyorgok rá gúnyosan, amikor felhozza, hogy Mia miért nem jön vissza, vagyis, hogy mik azok az okok amik visszatartják őt a visszatérésben. Azt sem tudom, hova ment, de mit számít?! - Mint említettem, csöppet sem érdekel, hogy visszajön-e vagy sem. Hogy meghal-e vagy sem. Az a lány, aki úgy látszik mindenkinek, de még a Halálnak is egy bibliai aranyborjúnak felel meg, nekem mára nem lett más, csak egy utolsó ribanc, aki jóformán tönkretette az életemet. Ebben a helyzetben azt miondaná nagy valószínűséggel, hogy "Minden az én hibám, nekem kellene meghalnom!" és a többi... Igaza is lenne! Csak a szenvedést osztotta itt. Vagy hazudott, hogy akár én, akár valaki más boldog legyen. - mondom rezzenéstelen arccal - Az a srác meg...angyal? Ó ugyan már....az egész egy nagy vicc. De tárgyalj vele, kérj segítséget, őt még elvakítja a rózsaszín felhőcske és vakon a tűzbe menne a kislányért. Bármit megadna, hogy biztonságban tudja. Én is ilyen balfék voltam! - vonom meg a vállam. Szúrós szemeket mereszt rám, ahogy szembe fordul velem, de én csak felvont szemöldökkel várom, hogy mégis mihez akar velem kezdeni. Rohadtul nem érdekel. -Ami pedig a én kis tragédiámat illeti...Elég nagy tragédia, hogy ilyen szerencsétlenekre pazaroltam el az időmet. Életben lennék? Nagyon úgy fest, de vajon tényleg élek? Gondolj bele... - nézek egy pillanatig összehúzott szemekkel - Úgy tűnik, van ami még a Te figyelmedet is elkerüli. Például az, hogy én már kurvára nem élek. Elvitte...magához vette, amire te pályázol..az utolsó szívdobbanásomat. És ahogy a helyzetet felmérem, nem igazán tudsz már mit tenni ez ellen. Hallgasd csak! - teszem a fülemhez a kezem és "fülelek". A teremre ráül a sötét és fagyos csend. - Hallod ezt? Mert én sem! Egy szemernyi dobbanás sincs. PEdig most nyilván majd össze kéne szarnom magam, hogy farkasszemet nézek a Halállal, a szívemnek vadul kéne kalapálni, mégsem teszi. Akkor ez minek is a jele? - teszem fel a költői kérdést, hisz ez idő alatt már igazán rájöhetett, hogy őt csúnyán kijátszották. Bár amilyen fölényesen pöffeszkedik előttem, nem hiszem, hogy ez el fog jutni a tudatáig. - Tudod mit? Ne erőltesd meg magad, nehogy véletlenül elszalassz még egy lelket, akinek a semmibe kell vesznie. Segítek. Mindez azt jelenti, hogy semmi sincs bennem, ami Téged érdekelhetne. - mondom gúnyos vigyorral az arcomon. - Szóval mi lenne, ha az arany porcicáiddal odébb bandukolnál és fárasztanál mást, a csodálatos pergameneddel, a halál kínjainak leírásával és lánnyal kapcsolatos lelki terrorral? Teszem azt a kis pokoli angyalkádat, ha már azért a Ken babáért is mindenki úgy odavan. - lököm határozottan meg a vállát, hogy kikerülhessem.
Vendég
Vendég

Titkos Járatok ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Titkos Járatok ♥   Titkos Járatok ♥ EmptyCsüt. Feb. 13, 2014 10:51 am

Szembefordulok a fallal, ahol lassan és óvatosan tekeregnek a vonalak, úgy oszlik szét egy vonalból sok millió kis utat találva magának az aranypor, mintha kicsi verőerek lennének, amelyekben zubogva fut végig az életet jelentő vér. A vér, amely mindig táplálja a létünket, a vér, ami örökre elveszi életünket. Hallgatom, amiket mond és amikor elindul kifelé hangosan nevetek fel, a hangom minden apró szikrája visszaverődik a falról, ezért aztán olyan túlvilági visszhang keletkezik, amit kevesen hallhatnak, nem csak halálukban, de életükben egyaránt. Nyilvánvaló, hogy sem a fiúnak, sem az alkudozó barátjának, nincsen fogalma a halálról, annak menetéről, részleteiről, egyáltalán, mint életet lezáró eseményről.
- Ez lehet a te szörnyű tragédiád, hogy még mindig életben vagy. - szólok utána, ahogy látom távozni készülne, olyannyira vágyik a halálba, a kínkeserves fájdalmak, az örökös gyötrelmek közé, hogy tudom, amikor az ideje ezerszer is meg fogja bánni azt, hogy egyáltalán ilyet kiejtett a száján. De hát mit tehetnék én, a dolgomat elvégeztem, a Tanács sem mondhatja, hogy nem, hiszen láthatóan él és bár ironikusan hangzik, de virul is. Megemelem óvatosan a kezem és két ujjam összedörzsölésével, ismét alá hullik a lista, melyen szemlélni kezdem a neveket, végig futom a sorokat, egy névnél ugyan elidőzök, de tovább haladok, mert nem ő a közvetlen következő. Isaac-re vetődik a tekintetem, egy pillanatra méregetni kezdem, majd újra a nevet tüntetem ki pillantásommal. Talán neki mégis meg kell halnia? Már látom is magam előtt a többi személyt a listáról, hogyan fognak ezek az emberek gyötrődni, úgy mint, ahogy mindenki más. Ha az élet kegyetlen, akkor a halált nem tudom, minek neveznék a nagy, okos és tiszteletreméltó filozófusok. Újabb csettintés és a lista újból eltűnik, majd a falról is óvatosan a szétmálló kis utak visszahúzódnak csak egy erős vonal világítja be ismét a sötét helyiséget.
- A lányról tán igazat szóltál, valószínűleg nem is fog ide visszatérni. - indulok ütemes léptekkel feléje, ahogy amolyan nem törődően széttárom a kezeim. - Hiszen miért is akarna ide visszatérni, ennél rosszabb már úgy érheti. Öngyilkos merénylő barátok, elveszett családtagok, bosszúszomjas angyali szerető... - suhanok el mellette, mögöttem nevetve szalad végig a szél és az aranypor óvatosan kezd visszább húzódni, ahogy egyre sötétebb és sötétebb lesz. - Talán igazad van és Christian-nal kell beszélnem, bár az angyalok nem igazán tárgyalóképesek, főleg nem velem, de hát ki tudja, lehet, hogy most majd megváltozik a véleményük, főleg mivel nem sokan maradtak, szám szerint ketten. - gondolkodom el tényszerűen, hogy a kezdetek kezdetén az én elődöm, hogyan is váltotta ki az ellenszenvét az angyaloknak, úgy hogy azok még engem is gyűlöljenek érte. Bár teljesen mindegy, hiszen a Halált nem is lehet, nem gyűlölni. 
Vendég
Vendég

Titkos Járatok ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Titkos Járatok ♥   Titkos Járatok ♥ EmptyKedd Feb. 11, 2014 3:27 pm

Még mindig nem kapom el a tekintetemet. Csak hallgatom amiket mondd...végig pereg az agyamon az ő verziója, de ezt palástolom, hogy mereven és határozottan nézek vele farkasszemet. - Elhiszem, hogy az vagy akinek mondod. Máskülönben nem beszélnél így...fölényeskedve, pökhendien. Hatalmad van és ezzel tisztában vagy. Minden lélek fölött hatalmad van. Ez világos. - mondom normális hangon. -És mi más bizonyítaná ezt, hogy tisztában vagy azzal, hogy mi történt Miával és Velem. Hallom, ahogy most kiejted a szavaidat...amikor Mia mondta ki, ugyanígy hatott. az nem ő volt, ez most már biztos. - biccentek és nyugodt hangommal és mozdulataimmal biztosítom őt arról, hogy maximálisan elhiszem neki, amit mondott. - Ami az alkut illeti. Valószínűleg mégsem vagy túl jól informált. Kapcsolatban állok vele. Az alkuban 1 napról volt szó, ezzel nyilván tisztában vagy, hisz ahogy elmondod, te mindenről tudsz. De Ő megkeresett engem. Az alku már beteljesült. Úgy fest, hogy rést talált a pajzson...elvitt és te még csak észre sem vetted! - húzom kis mosolyra a számat - Most pedig feladatom van! Nem véletlenül vagyok életben. Nem tudsz Te semmit! - mondom neki rezzenéstelen arccal. Hiszen eljött már értem...megtette, amiben megállapodtunk. És bár nem tudtam lezárni a dolgaimat, ahogy kellett...ez volt az alku. És most az övé vagyok...nincs bennem semmi más, csak az Ő akarata. - Tehát, ha nem szerepelek azon a szerencsétlen listádon, akkor talán megérted, hogy dolgom van! - indulok el a kijárat felé, majd féloldalasan megfordulok - És az, hogy hol van a lány, ahogy te fogalmaztad meg...kurvára nem érdekel már! Nem az én problémám, nem tartozik rám, a lány már nem tartozik hozzám. Keresd meg az angyalfiút...majd ő segít neked...úgyis olyan kis segítőkész mindig! - forgatom meg a szememet gúnyos mosollyal az arcomon, majd hátat fordítok neki.
Vendég
Vendég

Titkos Járatok ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Titkos Járatok ♥   Titkos Járatok ♥ EmptyKedd Feb. 11, 2014 12:30 pm

Hangosan felnevetek, ahogy meghallom a mondatait, a hangom minden kis szikrája megütődik a falakon és visszapattannak, olyan túlvilági visszhangot keltve, amit igazán csak kevesen hallhatnak meg. Nevetséges feltételezések sora, amiket az imént a lábam elé hányt, amolyan nem törődöm stílusban, holott már messziről látszik rajta, hogy nagyon is foglalkoztatja a dolog. Kimértem lépek közelebb hozzá, a jégszínű tekintetem, egészen az övébe hatol, amitől széles mosolyra húzom a számat.
- Nem kötelező elhinned, hogy én vagyok a Halál. Felmerülhetnek benned kételyeket hozó ostoba kérdések, melyekkel egyre inkább magadat is el fogod bizonytalanítani. Amikor majd eljön az időd, úgyis találkozunk, akkor emlékezni fogsz az arcomra, a kinézetemre, az öltözékemre, a hangomra, a mosolyomra és akkor majd tudni fogod, hogy ki vágott át és ki az, aki igazat mondott. Bár feltételeztem róla, hogy te ennél azért jóval okosabb vagy. - alig láthatóan rántom meg a vállamat, hiszen ezeket a köröket már hosszú esztendeje futom, minden egyes személy megkérdőjelezi a létemet, de ez természetesen így is van rendjén, hiszen senki sem feltételezi, hogy a Halálnak van fizikai valója. - A szavam hihetőségét, megkérdőjelezheted, a tetteim megkérdőjelezheted, de a saját magadét is? Szóltam hozzád és te nagyon is hallottad, Isaac. - formálom a szavakat óvatosan, mintha porcelánból lennének és attól kellene félni, hogy eltörnek. - Hallottad, hiszen a lány minden egyes mondatba belefeszülve ordította feléd, ahogy rajta keresztül intéztem hozzád a szavaimat. - mosolyodom el ismét, érzem, ahogy a döbbenet tölti ki a termet, egyre jobban és jobban válik fullasztóvá. - Ó, és még valami. Hogy ki kinek ártani, nos ezt én is jól elgondolkozva mondhatnám neked, no persze nem teszem, mert nem nagyon érdekel. Én csak a dolgomat végzem, ami jelen esetben köréd összpontosul. Okod pedig nincs a félelemre, hiszen nem vagy a listámon, mint láthattad te magad is. - nézek rá, már ösztönből fakadó fölényességgel, valójában tisztában vagyok vele, hogy nem akar meghalni és a végítélkezés is ezt írja elő. - Lebegni sem éppen olyan kellemes, mint azt hiszed. A lány talán tudna neked mesélni a szétszakító fájdalomról és tébolyról, ami ezzel együtt jár. Persze csak akkor ha itt lenne. - lépek hozzá még közelebb az arca rándulásait jól szemügyre véve. - Te sem tudod merre jár igaz? - teszem fel a kérdést, hiszen napok óta senki sem látta világunk leghatalmasabb boszorkányát. Utolsó szavaival még könyörgött hozzám, hogy mentsem meg  az előttem álló személyt, hiszen ő a legkevésbé sem szeretné holtan látni. Aztán eltűnt, mintha valami láthatatlan burok kapta volna el és szívta volna magába, maga után csak ürességet hagyva. - Egyébként pedig az alkudra visszatérve, valaki nem igazán tud számolni, bárkivel is kötötted meg az alkudat, kicsit késik, ha csak nem kötött azóta esetleg újabb alkut, egy újabb személlyel, aki meg akar menteni. Látsz más értelmes magyarázatot arra, hogy miért vagy most teljesen egyedül? Ugye te sem, tehát innentől kezdve már csak egy kérdés maradt. Hiszel annak a személynek, aki még egy egyszerű alkut sem tud betartani, akinek személye legalább olyan kétséges mint az enyém, és aki el akar ragadni annak ellenére, hogy te minden erőddel megfeszülve élni akarsz. Akinek sem listája, sem koncepciója, sem értelmes indoka nincs a halálodra.  - vonom fel a szemöldököm régi önmagamat idézve egy grimasszal, majd körbe járkálok a helységben, a falakat bámulva, az aranypor egyre fényesebben csillog. 
Vendég
Vendég

Titkos Járatok ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Titkos Járatok ♥   Titkos Járatok ♥ EmptyHétf. Feb. 10, 2014 4:13 pm

Az ereimben szinte megfagy a vér...érzem, ahogy közeledik felém..látom villanó szemeit és azokon belül is a sötétséget. Meredten bámulom tekintélyt parancsoló alakját. Nem közénk való ezt már az első pillanattól kezdve tudom. Kiejti azt a szót, ami napok óta kavarog a fejemben. A Halál. De ő nem lehet az...hiszen ez nem az az alak, akit én láttam. -Micsoda? Nem..az...az nem lehet... - nézek rá, majd ahogy körbejárkál inkább befogom. Ha mégis igaz, akkor vajon most magával visz? Miért jött, ha nem ezért? Sorra zakatol a kérdések gőzöse a fejemben. A semmiből előtűnik a pergamen...a lista. Tehát ez volt, amiről Mia beszélt annyit....- Mit akarsz Tőlem? Nyilván nem alkut kötni jöttél...mi közöd a másik alakhoz? Mit tudsz Róla? - sorjázom a kérdéseimet felé. bár láthatólag nem tud róla semmit. Halvány lila gőze sincs arról, hogy ki az a másik, aki szintén a Halálnak mondja magát. Melyiknek hihetnék? Az a férfi velem volt, amikor szükség volt rá. Nem tudom. Össze vagyok zavarodva! - Hogy szóltál hozzám? Akkor nem szóltál elég hangosan! Hozzám csak egy sötétben bújkáló forma szólt és az kurvára nem Te voltűl az. Honnanm tudjam, hogy igazat beszélsz? Hogy az vagy akit mondasz? Lehetsz csak egy varázsló vagy mit tudom én. - vágom a fejéhez, majd felkapom a fejem, amikor valami lányról beszél és, hogy átvertek. - Most is itt van! Figyel engem...lezáratlan ügyem van, ezért lehetek itt. aztán lebegni fogok én is, akárcsak Te! De mondd csak! Mit akarsz Te tőlem? Ha Te vagy a Halál, akkor tessék! Itt vagyok! Vigyél lebegni! - bököm oda neki szemtelenül - Nem félek Tőled! Alig van már ezen a világon bármi, amitől félhetnék és Te nem tartozol közéjük. Akárki is vagy..a Halál, egy lidérc, vagy Óz a csodák csodája...nem érdekel. Nem tudsz nekem már olyasmivel ártani, ami miatt megrettennék! - mondom ki nagyon bátran. Kihúzva magamat farkasszemet nézek fele és amit mondok komolyan is gondolom.
Vendég
Vendég

Titkos Járatok ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Titkos Járatok ♥   Titkos Járatok ♥ EmptyHétf. Feb. 10, 2014 1:19 am

Elmosolyodom, ahogy a lábam elé tekintek, szinte ki van már taposva nekem az út egyenesen a fiú felé, aki bolyong ezen a vége láthatatlan labirintusnak tűnő helyen. Megemelem a kezem óvatosan, az ujjaimmal végig simítok a hideg és érdes falakon, majd a vonal lassan kezd szétszaladni, az aranypor felszáll és beterítve vele a falakat fényt csempész a lelkemből áradó sötétségbe. Csak amikor már jól látom kirajzolódni az alakját, mindenféle válasz nélkül indulok el feléje, óvatos, határozott és kimért léptekkel, a kirívó fénnyel megcsillanó szemem egy pillanatra sem veszem le róla. Lenge szél kíséri utam, miközben a pecsétgyűrűim összecsilingelése hallatszik, ahogy a lábam alatt a szétmálló és nyirkos talaj megadja magát. Utat tőr magának a kínzó csend, amiben lélegzetvisszafojtva dobban meg...egy szív, de nem az enyém. Végig mérve teljes valóját, szó nélkül teszek a teste körül egy kört, ahogy érzem az egyre inkább felgyülemlő feszültséget. Közelebb lépek hozzá hátulról, ahogy a fülébe kezdek suttogni sivár mégis karakteres hangommal. - Én vagyok a Halál. - ejtek ki minden egyes szót kihangsúlyozva, majd elhúzódva tőle elsétálok mellette, furcsa zajok követnek, megmagyarázhatatlanul hallja őket bárki, aki szembetalálkozik velem. Mint most ő. Percekig nem szólok hozzá, majd lassan megemelem a kezem és csettintek egyet, a semmiből hullik alá az aranypergamen lista, mely helyenként vérrel áztatott, ahol a nevek átütnek. Óvatosan fordítom meg feléje, hogy egyértelmű közelségbe nyújtva, ő maga legyen az, aki el tudja olvasni a neveket rajta, de ami még ennél is fontosabb, hogy lássa, egyáltalán nem szerepel a sorban. - Nem tudom melyikőtök az alkuszegő, hogy még mindig itt lehetsz. De azt tudhattad volna, hogy a Halál nem köt alkut. - húzom el a listát, mert nem áll szándékomban továbbra is mutogatni, ezért egy csettintéssel vetek véget mivoltának és ahogy előtűnt, úgy válik semmissé felszálló aranyporában. - Szóltam hozzád és te figyelmen kívül hagytad. - nézek rá szigorú pillantással, majd egyértelműsítve szavaimat, mind erős hangsúllyal nyomom meg. - Már régen ott kellene lenned, ahol most én vagyok, lebegned kellene az őrület semmissé tévő határán. Ha csak a lány nem művelt valami igazán ostoba dolgot, akkor minden bizonnyal téged csúnyán átvertek. - teszem keresztbe a kezeim egyértelmű elutasításom jeléül, ugyanis ha valaki ilyen mód beleszól a végítélkezésbe, az nem csak a Halállal húz újat, de mindenki mással is, aki ideát van és még azon túl.
Vendég
Vendég

Titkos Járatok ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Titkos Járatok ♥   Titkos Járatok ♥ EmptySzomb. Feb. 08, 2014 9:54 pm

Killian & Isaac

Napok óta bolyongok a szigeten össze-vissza. Nem találom a helyem..rettegek. Akiktől a segítséget vártam azt sem tudom, hogy hol vannak. Clary és Mia...Egyik pillanatban még mind azt mondják segítenek és legyőzzük együtt...aztán meg cserben hagynak. DE ha ez kell, hát egyedül szállok szembe ezzel az egésszel. Bár van, amit nem értek. azt mondta egy napom van mindössze...de már napok óta itt vagyok...itt próbáltam...elbújni? Lehetséges egyáltalán egy ismeretlen valaki elől, akiről azt hittem a Halál, de mégsem. Elbújhatok a végzetem, a sorsom elől? Nem tudom, de itt vagyok jó ideje. Hideg, nyirkos és hátborzongató ez a hely. Nem először járok itt, de huzamosabb időre csak most jöttem ide. Ijesztő, de mégis az ódon falak biztonságos érzést nyújtanak. Járkálok ide-oda a járatokban...próbálom megtalálni a kijáratot, felfedezni az egészet, de ez egy francos labirintus...sosem jutok ki innen...Majd meglátok megvillanni valamit...mintha valami szempár lenne...furcsa érzés kerít hatalmába...mintha elnyelne a sötétség.A szívembe markol...éreztem már egyszer, de ez valamiért teljesen más. Meghallok egy mondatot....korábban is hallottam már...de nem az az édes hang mondta most, hanem egy teljesen másmilyen. Egy érett, karizmatikus és határozott férfi hang. Hirtelen fényesség támad....egy vonal, ahogy végigfut a falon és tőle elindulva mellettem fejeződik be. Ámulattal figyelem a varázst, majd a jeges szempár felé, illetve a hang felé fordulok és próbálok fókuszálni...kivenni, hogy ki az...látom az alakot, de azelőtt még sosem láttam. - Ki vagy Te? Mit akarsz Tőlem? És ez a mondat...- akad el a hangom, de előtte sem volt túl magabiztos. Csak várok, hogy mit felel az ismeretlen forma. Látom, ahogy felém közeleg, de nem mozdulok. Elég volt a menekülésből és a rettegésből. Kihúzom magam és csak várok
©
Vendég
Vendég

Titkos Járatok ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Titkos Járatok ♥   Titkos Járatok ♥ EmptySzomb. Feb. 08, 2014 9:27 pm

Csend és hullaszag. Sötétség és mozdulatlanság. Ezt szeretem. Csak egy elfojtott már - már kétségbeesett, alig halható légzéssor hozott el idáig, amely áttörhetetlen falakat döntött le és szinte utolsó segélykiáltásként susogott a fülembe. Minden egyes lépésemmel egyre közelebb vagyok hozzá, miközben a sújtó levegőt egyre nehezebben lehet elviselni, mert ólomsúlyként húzza alá a már amúgy is nehézkes, életben maradásért folytatott lélegzetvételt. Halvány mosoly fut át az arcomon, ahogy mellettem elszalad a nyirkos levegő és utoljára ingaszerű táncra kényszerítve a fülbevalómat még bele - bele kap az arcom egyszerű vonásaiba is. A kabátom mereven hullik alá tekintély parancsolva ezzel a jellegzetes külsőmnek. Óvatos, de egyben határozott lépéseim egyre beljebb és beljebb visznek a sötétségbe, egyre inkább válik minden egy összemosódó feketeséggé, amiből jégszínű szemeim úgy világítanak ki, akár a csillagok az éjszakából. Hűvös és hideg itt minden, míg ez mások számára borzasztóan taszító, a magamfajtának tökéletes tartózkodási hely. Egyre lejjebb húz, de nem engem. Határozottan állok meg, ahogy a szememmel körbepásztázom a végtelen hosszú folyosónak ítélt járatot, majd megérzem őt, őt, aki miatt idejöttem. A fal felé fordítom a kezem és a tenyerem óvatosan helyezem rá, minek következtében lassan egy aranyszínű vonal kezd húzódni a fal mentén, amiből aranypor száll fel, egészen odáig, ahol ő épp tartózkodik.
- Édesanyám, mind a pokolba jutunk! - ejtem ki a szavakat, azokat a szavakat, amiket neki ismernie kell, hiszen nem először szólok én hozzá, de először a saját valómban, sivár, kimért és karakteres hangom visszhangzása fut végig a folyosón, ahogy a tekintetünk a messzi távolból is összetalálkozik.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 118
Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01.

Titkos Járatok ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Titkos Járatok ♥   Titkos Járatok ♥ EmptySzomb. Jan. 04, 2014 8:34 pm

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
https://grandviewfrpg.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

Titkos Járatok ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Titkos Járatok ♥   Titkos Járatok ♥ Empty

Titkos Járatok ♥
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GrandView FRPG :: Szórakozás :: Archívum :: Régebbi játékok-
Ugrás:  
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Feb. 01, 2014 6:30 pm-kor volt itt.