Hallom a telefont,amit felvesz. Igazán nem akartam hallgatózni,de hallottam,hogy egy férfi hívja. Mindegy,nem akarok érdeklődni,inkább tartom magam a közös témánkhoz. -Egy lovardának hogy ne lenne legelője? Ott van a lovarda mögött,nem nagy terület,de Aquának éppen elég ahhoz,hogy kirohanja magát.-mondom mosolyogva,aztán még is csak dacolnom kell Dea ellen. -Ugyan már! Nem tartozol semmivel,inkább én tartozom neked...az az ebéd meg nem volt nagy erőfeszítés. Gondolj csak bele,az apám a világhírű húsüzem tulajdonosa,nem volt nagy dolog kifizetni azt a pár dollárt.-mondom lazán,aztán ahogyan kitérünk a lovarda kapuinál,valami nagyot csattan az ég. Deana szemmel láthatóan megrezzen,aztán elég szorosan megfogja a kezem. -Nyugalom! Csak villámlik!-mondom bátorítva,közben pedig a szemébe nézek elmosolyodva. -Sosem gondoltam volna,hogy ennyire félsz! Nincs semmi baj!-engedem el,aztán visszatérek a ló boxa felé. -Egy pillanat,van még egy kis elintéznivalóm. Mindössze kettő percet várj itt,ha félsz,akkor menj oda Aquához,ő majd társaságot nyújt neked. Hidd el a ló társasága mindig megnyugtat mindenkit!-mondom leejtett hangon,aztán szaladni kezdek hátrafelé,az esőernyős szekrényig. Ez a szekrény tele van esőernyővel. Van itt színes,és egyszínű,kicsi,és családi,női és férfi. Bármilyen amilyenre csak szükség lenne. Megállok a szekrény előtt,kinyitom aztán kiveszek egy átlátszó családi esőernyőt. Visszacsukom a szekrényt,megfordulok,aztán rohanni kezdek visszefele,mert nem akarom,hogy egyedül ácsorogjon. Ahogy visszaérek rámosolygok,és megemelem az ernyőt. -Csak zért mentem vissza!-mondom kedvesen,aztán felhúzom,átkarolom a lányt,és a bár felé tartunk. Közben egészen kellemesen elbeszélgettünk,igen nehéz volt ellenállni a kísértésnek,miközben többször a szemébe néztem.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Lovarda ♥ Vas. Feb. 09, 2014 9:07 pm
- Nem is tudtam hogy itt van legelő- húzom fel a szemöldököm. Tényleg nem rémlik- Nekem megfelel. Mondjuk mire vissza érünk már jócskán vége lesz. Majd kimagyarázom magam- mondom neki. Elpirulva megrázom a fejem- inkább nem. Jó ez így nekem gyalog- vonom meg a vállam. Hirtelen megcsörren a telefonom. Előkapom és bocsánatkérően nézek Arthurra. - Haló- mosolygok- igen leadtam. Nem áztak el... Nem semmi bajom- magyarázok a telefonba. A szememmel közbe Arthur felé lesek- persze. Akkor este. Szia!- lerakom. Látom Arthur arcát- Bocsi.. A papírt kérdezték hogy leadtam e.- próbálom magam kimagyarázni. - Na akkor gyerünk. De most én fizetek- kacsintok rá- tartozok neked egy ebéddel- mosolygok rá. Remélem ezzel a telefonhívással nem bántottam meg.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Lovarda ♥ Vas. Feb. 09, 2014 4:05 pm
Arthur & Deana
Elhívott ebédelni,de akkor is nekem kell fizetnem,hiszen nem ülhetek karba tett kézzel,hogy az ölembe pottyanjon. -Igen valóban kedves ló,a minap volt a legelőn,akkor még nem zuhogott.-mondom neki magyarázva-rendben,akkor menjünk ebédelni-kacsintok,aztán felsegítem a lóra,és jelzek Aqua-nak,hogy mehetünk. A ló galoppolni kezd,aztán rászólok,hogy siessen,hiszen elázunk.-Rendben,de lőször leteszem Aquát,nem viszem ki a városba! Aztán,megyünk ebédelni,majd táncolni. Így oke?-kérdezem mosolyogva. Nem is tudom,mire gondoljak,de az biztos,hogy ez a részéről pusztán baráti közeledés. Az azért mégis csak megnyugtató,hogy képes még szóba állni velem. Ahogyan megyünk a lovarda felé,újra esni kezd,én pedig a lovam oldalába rúgok. Az vágtatni kezd,de mihelyt megérkezünk Dea leszáll,és én is. A boxomba vezetem a lovat,közben kérdezősködöm: -Te nem szeretnél egy lovat? A z arab félvérek,vagy telivérek mind szelídek.-mondom mosolyogva,aztán leveszem a nyerget,és enni adok az állatnak. Majd megfogom a derekát és elindulunk az étkező felé. Boldog vagyok,hogy ennyit is össze tudok hozni ebből az egészből.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Lovarda ♥ Vas. Feb. 09, 2014 3:34 pm
- Nem tudom... Először inkább elmegyek enni. Jössz velem?- kérdezzem tőle- Majd megmagyarázom a tánctanárnak- mosolygok- Igen. Még mindig fèlek. Tudom röhejes. De még kiskoromba volt hogy egyik majdnem eltaposott. Bár javarèszt én tehetk róla. Azt hiszem- mesélem neki. Megsimítom Aqua nyakát- Ő tényleg aranyos- mikor leszállunk besietek az èpületbe. Bemegyek és az igazgatónak leadva a papírokat visszasètálok Arthurhoz -Itt is vagyok!- szólok neki- Akkor elmegyünk enni? Ha akarsz menni lovagolni nyugodtan. Csak nehogy megfázz!- mondom neki. Oda sétálok Aquahoz- Kis aranyos- simogatom meg az orrát.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Lovarda ♥ Vas. Feb. 09, 2014 2:41 pm
Arthur & Deana
Ahogy ott lovagolunk,nagyokat villámlik,az ég meg nagyokat csattan. Ahogyan átölelem,érzem,hogy minden dörgésnél megrezzen a hideg,vacogó teste,szerintem nem csak Aqua-tól fél.-Ugyan már,van elég időm. Akkor a papírokat visszük előbb,vagy mész táncolni? Szívesen elkísérlek,mert a táncórád után nekem van hattól órám,csak úgy szólóban,egyedül. Tudod a fellépés,amit a múltkor veled próbáltam nagyon jól sikerült,ezért valószínüleg,még e jövő héten újra megszervezik. A szabad időm meg van az órámig elég!-mondom neki nyugtató hangon,aztán megsarkalom a lovam derekát,mire ő újra vágtatni kezd. Nem is tudom megéri-e,hogy itt kacagtassam magam egy sziget előtt,és ha meglát minket valaki..akkor.. Vagyis hát,nem igazán érdekel! Nincs nekem itt senkim,szóval tojok a világra! Most Deana szíve a cél,hiszen én tényleg szeretem,és még mindig. Nagyon fontos számomra,és azt hiszem nélkülözhetetlen! Ahogyan ott lovagolunk,néha néha meging a nyeregben,én pedig hol a jobb,hol pedig a bal karommal tartom,mentve a leesés előtt. -Te komolyan féltél a lovaktól?-kérdezem nevetve,bár nem gúnyosan,hanem inkább elviccelődve.-Aqua más ló! Valahogyan más,mint a többi,olyan emberi..Néha azt gondolom,hogy ő érti minden szavam,nagyon szeretem..-mondom,és amikor elhallgatok a ló felnyerít,mintha helyeselne-látod,erről beszéltem! -mondom,és úgy érzem tényleg igazam van. Amíg ott beszélgettem vele a főbejárat elé érkezünk,leszállok a lóról,aztán segítek neki is leszállni. Ki veszem az iratokat a kabátomból,teljesen szárazan.-Megérkeztünk! Add le ezt az iratcsomót,aztán mehetünk a táncórádra!-mondom kacsintva,közben pedig megbízhatóan vigyorgok. Bemegy az épületbe,én pedig a zsebemből egy répát húzok ki,amit Aquának adom,hozzá beszélve: -Ugye milyen csodálatos? Ő Deana,akiről beszéltem..-mondom a lónak,aztán simogatom várakozva
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Lovarda ♥ Vas. Feb. 09, 2014 2:23 pm
Amikor hátulról átölel megdermedek. Nyugi Dea, mondom magamba. Csak próbál segíteni. Mint egy barát. Ez nem jelent semmit. Hagyom hogy felültessen a lóra. Nagyon meg vagyok ijedve. Nem akarom kitörni a nyakam. - Öö... Igazából táncom lenne. De azt már lekéstem- rágom a szám idegesen- az iratokat meg bekéne vinnem egyik tanárhoz- magyarázom- De hogy hogy ilyen időbe lovagolsz?- fordulok kicsit hátra- Ha lovagolni akarsz hagylak. Nem akarom cipeltetni magam. Se elvenni a szabadidőd- magyarázkodok. Körbe nézve ràjövök csak mi vagyunk kint ilyen itéletidőbben. Jobb is hogy nem lát senki. Mondjuk ez semmi olyan amit félre kell érteni. Azt hiszem. Csak segít. Szeretném elhinni hogy csak ez a szándéka.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Lovarda ♥ Vas. Feb. 09, 2014 2:11 pm
Arthur & Deana
Egyszerűen nem tudok ellenállni,ezért elmosolyodom,leszállok a lóról,majd elveszem az iratokat. -Ha nem bánod ezek elteszem a kabátom mögé ott majd nem áznak el. -hátulról árölelem,megofogom a kezét aztán lassan a ló nyakához érintem.-Nyugalom Aqua!-suttogom a lónak,aztán Dea szemébe nézek-ne félj tőle! Nem agresszív,és egyik ló sem az..Nyugalom! Aqua nem fog bántani,mert érzi,hogy azzal engem is bántana!-mondom aztán amikor már nagyjából megnyugodtak mindketten a lányt a nyeregbe ültetem,s mögé ülök,ahonnan aztán suttogok neki. -Nincs semmi baj.. Itt mindenki szeret mindenkit Dea! Próbálj te is azonosulni a hű társammal,meglásd minden rendben lesz.-mondom,aztán átölelem,hogy ne essen le. Finoman intek a lónak,hogy indulhatunk aztán a ló sétálni kezd.-Most már jobb? Felőlem mehetünk gyorsabban is..-mondom kedvesen,remélve,hogy mielőtt teljesen eláznánk,megmentem az iratokat. -Merre tartassz,hova vigyelek?-kérdezem,közben Aqua gyorsítani kezd,aztán galoppban tovább beszélgetünk. Azt hiszem,még egyszer,utoljára megpróbálom visszanyerni őt..bár tudom: van valakije..
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Lovarda ♥ Vas. Feb. 09, 2014 2:02 pm
A városból rohanok a táncterembe. Már fél órás kèsésben vagyok. A tanár biztos kifog akadni. Ráadásul út közbe még az eső is neki állt szakadni. Ez nem a szerencse napom az biztos. Villámgyorsan rohanok a bejárat felé közben próbálom védeni az iratokat az esőtől. Azok legalább ne menjenek tönkre. Hirtelen egy hangot hallok meg mögüllem. Elmosolyodok. Felismertem benne Arthurt. Megfordulok és hirtelen hátrahőkölök. Hisz lóval van. Bármennyire gyors állat és bármennyire zuhog az eső a lófóbiámat akkor se tudom legyőzni -Szia!-mosolygok. És még jobban magamhoz szorítom az iratokat- én... Köszi de nem kell. Félek a lovaktól- vallom be elpirulva. Körbe nézek- Rohadt eső- morgom az orrom alatt- Arthur... Sietek! Nem akarom hogy ezek elázzanak- magyarázom és a papírokra mutatok- bocsi!
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Lovarda ♥ Vas. Feb. 09, 2014 1:46 pm
Arthur & Deana
Már órák óta itt vagyok,és Aqua-t csutakolom. Nincs rajta már egyetlen sárfolt sem,de valahogyan megnyugtató hozzá beszélni,s kiadni a felesleges gőzt. Amióta Deana szakított velem,mintha nem léteznék. Nagy hiány ez nekem,csak lézengek itt,akár egy zombi. Nem tudok gondolkodni,csak ezen,és étvágyam sincs. Azért remélem,ez a lovaglás,ami majd a több órás csutakolást követ meghozza minden étvágyam,és visszatér az igazi énem is. Kint újra zuhog az eső,és villámlik,de engem semmi sem tántoríthat el,azért befogom a lovam,Aqua-t,és ahogy ráülök,odaszólok neki. -Menj szépen kedvesem! -súgom a fülébe,közben pedig az oldalát bököm a csizmám sarkával-vágtass! mondom hangosabbana,hogy kiegyenesedem a nyeregben,aztán rohanni kezdünk. Ahogy vágtat lassan előre dőlök,ő pedig hiába nyerítezik,mert bokáig ér a sár. Nagyon szeretem ezt a lovat,és már hét éve vagyok a gazdája. Most először nem érdekel,hogy nehéz neki,csak száguldani akarok,hogy kiszellőztessem a fejem. Nem könnyű most,hiszen nem volt Dea a legőszintébb. Fogalmam sincs,hogy hogyan unhatott ennyire rám,és nem is fogom soha megérteni. Talán túl kellene lépnem rajta?! Azt hiszem el kell,hogy felejtsem őt,bár nagyon nehéz. Egész Berni utazásom alatt csak rajta kattogtam. Ahogyan a sárba baktatok Aqua-val,egy lányt veszek észre,aki a főépület felé rohan. Háttal van felém,és látom,hogy elázik. Fogalmam sincs ki az,de emberségből utolérem,aztán megkérdezem,bár nem ismerős. -Elvihetlek?-nyújtom oda a kezem,hiszen Aqua nagyon sebes, s hamar elviszem a bejáratig. Aztán ahogy megfordul a hangra,megismerem. -Deana? -kérdezem meglepetten-te vagy az?-meglepettségemben majd lefordulok a nyeregből,de mégis a kezem feléje nyújtom,bár nem tehetek róla.
Admin Admin
Hozzászólások száma : 118 Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01. Tartózkodási hely : ^^ Grandview
Üdvözöllek itt Grandview-ban, a szigeten ahol semmi sem az aminek látszik. Természetfeletti lények járják be a mi kis világunkat, kevesen törőde az ártatlanok életével. Gyilkosságok, szerelmek, fájdalmak és minden ami egy élettel jár. Kezdetben a természetfelettiek meghúzodtak egy igen régi iskolában, de mára már annyian vannak, hogy ez lehetetlen. Persze itt nem csak természetfelettiek léteznek. Van itt egy másik iskola is, az Art Center művészeti iskola, ahol sok diák megcsillogtathatja a tehetségét. Természetesen nekik is megvan a maga problémájuk. Gyere csatlakozz hozzánk és érezd nagyon jól magad!