Hozzászólások száma : 118 Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01. Tartózkodási hely : ^^ Grandview
Tárgy: Re: 2. Mia és Zoe ♥ Hétf. Jan. 06, 2014 3:20 pm
Vélemény:
Mia...Mia...Mia.. Ez a reag egyszerűen fantasztikus nagyon jóra sikeredett, már reagot sem írok erre. Egy dologra figyelj, hogy a párbeszédet mindíg színessel emeld ki de egyéb rendben van!
Vendég Vendég
Tárgy: Re: 2. Mia és Zoe ♥ Vas. Jan. 05, 2014 3:52 pm
Ma hosszas gondolkodás után, úgy határoztam, hogy elmegyek a templomba az atyához, hogy meg tudjuk beszélni a családom temetésének részleteit. Már napokkal ezelőtt meg kellett volna tennem és pontosan én voltam az, aki szorgalmazta, hogy minél előbb essünk túl rajta, de sokkal nehezebb ez számomra, mint ahogy azt elképzeltem. Talán sosem leszek képes igazán elengedni őket, búcsút venni azoktól az emberektől, akik a világot jelentették számomra. Éles emlékképként hasít az elmémbe, ahogy édesanyám mosolyogva kinyitja nekem a milánói házunk ajtaját, miközben már percek óta csak arra várt, hogy hazaérkezzünk az iskolából a testvéremmel. Gondolataim közepette fájdalmas sóhaj szakad fel a tüdőmből, ahogy egy pillanatra megállok a lépcső tetején, hogy felidézzem azokat a boldog időket, amiket soha nem fogok elfelejteni. Szinte még most is látom magam előtt arcuknak karakteres vonásait, a szemük ragyogását, dallamos hangjuk csilingelése pedig, mint egy elhalkuló altatódal tűnik el a fülemben. Egy pillanatra lehunyom a szemem, mintha ezzel ki tudnám szakítani magam ebből a helyzetből, hogy újra együtt lehessek velük, de egy lassan kigördülő könnycsepp folyik le az arcomon, amely visszarángat a valóságba és arra figyelmeztet: " Mia, térj vissza a képzeleteid világából. " A szemeim vadul nyitódnak fel, miközben letörlöm a könnycseppet és bár mélységesen fájnak a történtek, tudom, hogy cselekednem kell, mivel ezzel tartozom nekik. Ők velem ellentétben soha senkinek nem ártottak, mégis nekik kellett megfizetniük a bűneimért, ezért pedig sosem leszek képes megbocsájtani magamnak. Lassan haladok le a lépcsőn erősen kapaszkodva a korlátban, nehogy elszédüljek, amikor is megpillantom Zoe-t. Láthatóan siet valahová, az arcára pedig gondterheltség ül ki, a szeme sarkában megvillanó szomorúság pedig arra enged következtetni, hogy nincs jól. Amikor felém emeli a tekintetét arcvonásai egy pillanat alatt változnak meg, majd alig halhatóan köszön nekem. - Szia Zoe! - lépek kicsit közelebb, miután ő helyet foglal a kanapén. Nem tudom, hogy jó-e az időzítés, de szeretném megtudni, hogy mi van vele, ugyanis ha valaki tudja, hogy most mit érzek akkor az ő. - Hogy vagy? Hallottam mi történt a szüleiddel és szeretném őszinte részvétemet kifejezni. - pillantok rá együtt érzően, remélve, hogy talán egy kis támaszt nyújthatok a szomorúságban elveszett lánynak.
Admin Admin
Hozzászólások száma : 118 Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01. Tartózkodási hely : ^^ Grandview
Tárgy: Re: 2. Mia és Zoe ♥ Vas. Jan. 05, 2014 3:16 pm
Mia & Zoe
Egyedül üldögélek a nappaliban a gondolataimba merülve, most próbálom megemészteni amit az imént hallottam az erdőben attól a kedves fiútól Isaac-től. Mia kedves lánynak tűnt nekem amikor először beszéltem vele és igyekeztem is megbarátkozni vele, de aztán megváltozott a napokban a véleményem mivel sok minden történt azóta. A szüleim halálát sem dolgoztam fel teljesen, és azt sem hogy milyen erős lények vannak ebben a világban, bár reménykedem, hogy nem találkozom a Meternél erősebbel mert azt már nem tudom kikészíteni, nem mintha olyan sokat tudtam volna segítkezni mivel Mia túlszárnyalta minden erőmet. Ahogy itt üldögélek a sarokban akkor pillantom meg, hogy Mia épp lefelé tart a lépcsőről és mivel semmi kedvem most épp beszélni vele, már az miatt is, hogy Chris-el együtt vannak. Gyorsan felállok és a kijárat felé rohanok amikor valami kötélbe beleakad a lábam és nem tudok elmenni és már késő is mert Mia leér a lépcsőről és muszáj neki köszönnöm. Szia Mia! - Mosolygok rá eröltetetten, de nem szeretném, hogy sejtené azt, hogy mostanában eléggé megváltozott róla a véleményem, valahogy kiszedem a lábam a kötélből amibe belecsavarodtam aztán ledobom magam a kanapéra és nem szólok semmit sem.
Admin Admin
Tárgy: 2. Mia és Zoe ♥ Vas. Jan. 05, 2014 3:08 pm
Egy kis segítség
Üdv az oktatósarokban kedves Mia! Remélem, hogy fogsz majd ügyeskedni itt. Amit mindnekinek elmondok az az, hogy a ragodat általában azzal kezdd, hogy leírod mi jár épp a karaktered fejében, és min gondolkodik, aztán kezdődhet a párbeszéd. Fontos, hogy E/1-ben írd a reagodat, mintha te lennél ő. Én írom a kezdő reagot, és majd te válaszolsz utána, a reagod után kapsz véleményt! Sok sikert kívánok! xo
Üdvözöllek itt Grandview-ban, a szigeten ahol semmi sem az aminek látszik. Természetfeletti lények járják be a mi kis világunkat, kevesen törőde az ártatlanok életével. Gyilkosságok, szerelmek, fájdalmak és minden ami egy élettel jár. Kezdetben a természetfelettiek meghúzodtak egy igen régi iskolában, de mára már annyian vannak, hogy ez lehetetlen. Persze itt nem csak természetfelettiek léteznek. Van itt egy másik iskola is, az Art Center művészeti iskola, ahol sok diák megcsillogtathatja a tehetségét. Természetesen nekik is megvan a maga problémájuk. Gyere csatlakozz hozzánk és érezd nagyon jól magad!