Hozzászólások száma : 118 Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01. Tartózkodási hely : ^^ Grandview
Tárgy: Zoe Hart ♥ Pént. Jan. 10, 2014 5:04 pm
DR. ZOE ANASTASIA ¦ HART
TELJES NÉV: Dr. Zoe Anastasia Hart KOR: 24 NEM: nő SZÜLETÉSI HELY, IDŐ: Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok & 1990.02.01 ERŐ meg tud gyógyítani másokat, a legerősebb boszorkányok egyike aki közlekedni tud a túlvilág és az élők közt.
ILYEN VAGYOK: Egy mondhatni kedves és megértő lány vagyok. Nem nagyon voltak soha barátaim és ezt már meg is szoktam. A suliban az okosság volt az egyetlen ami segítségével valamit tudtam kezdeni az életemmel. A rosszban általában meglátom a jót, mindig azt mondogatom magamnak, hogy Minden rosszban van valami jó, de vannak napok amikor ezt már én sem hiszem el. Igyekszem mindig segíteni az embereken ha elutasítanak akkor meg titokban csinálom ezt az egészet, de ha valamit elkezdek azt végbeviszem. Barna szemeim vannak, a hajam szntén barna, az alja meg szőkés-barnásra van befestve. Legtöbbször szoknyában vagy rövidgatyában láthatnak az emberek, de ha nagyon hideg van akkor ezeket elhagyom. Nagyon kedvelem az ékszereket de nem viszem túlzásba. Mindig reménykedem, hogy egyszer jobb életem lehet és rátalálok a szerelemre is, nagyon szeretem a meglepetéseket!
AZ ÉN KIS TÖRTÉNETEM: Kaliforniában láttam meg a napvilágot 1990.02.01-én. Egyke vagyok, soha nem voltak testvéreim csak a szüleim voltak nekem. Velük mindig is jó viszonyban voltam, persze voltak kisebb-nagyobb veszekedések de ezek nem voltak fontosak. Orvosként dolgozom, mivel apukám is azt csinálta és meg szerettem volna az ő útját követni. Az iskolás éveim nem voltak valami tökéletesek, bár eléggé népszerű vooltam soha nem voltak bárátaim, csak olyanok akik kihasználtak engem, hogy az én segítségemmel ők is népszerűvé válljanak. Szóval igaz barátok 0. De aztán felnőttem. Mikor 18 lettem New Yorkba költöztem és ott elvégeztem az orvosi egyetemet, majd kaptam is ott egy állást. Egy napon egy műtéten vettem részt, eléggé kimerült voltam utána és hazamentem majd a szobámban ki is dőltem. Fura módon, ami még most is megmagyarázatlanul maradt bennem, meghaltam de reggelre felébredtem. Minden ugyanúgy volt mint régen, vagyis azt hittem. Álmomban ott jártam a túlvilágon és láttam minden halott embert akik az én kezem próbálták megfogni, hogy visszahozzam őket az élők közé, de ez nem sikerült. Amikor másnap felébredtem tényleg azt hittem, hogy minden normális, de aztán találkoztam egy fura alakkal aki a Mester volt, és ő belémszúrt egy kést de nem éreztem meg, ekkor tudtam meg, hogy halhatatlan vagyok, és akármi történik én életben maradok amíg világ a világ. Utána egy darabig minden normális volt, aztán találkoztam az utcán egy öreg nénikével aki elmondta nekem, hogy bizony én vagyok a kiválasztottak egyike, azaz egy a legerősebb boszorkányok közül. Eléggé zavaros volt minden, de aztán lassan összeállt a kép. Egy nap mikor haztaértem a szüleim nem találtam sehol, sokáig kerestem, de 1 évig nem találtam őket, majd kaptam egy levelet egy rejtélyes alaktól aki leírta, hogy a szüleim Grandviewban raboskodnak. Nem is kellett kétszer mondani nekem rögtön iderohantam a megmentésükre, azonban itt bonyolodtak a dolgok. Beiratkoztam a Grandviewi Bentlakásos suliba ahol megismertem egy fiút akinek a neve Chris, nagyon kedves volt velem, annyira, hogy már nem tudtam kezelni az érzéseim és beleszerettem. Azonban semmi sem hab a tortán mivel neki már más barátnője van. Közösen rájöttünk én, Chris meg a barátnője Mia, hogy a Mester rabolta el a szüleim, majd megöltük az alakot, a család pedig újra egyedült, de pár percre mert aztán megjelent a halál és elvitte őket. Az után pedig jöttek a rosszabbnál rosszabb hírek, amit már nehezen tudok kezelni.
Üdvözöllek itt Grandview-ban, a szigeten ahol semmi sem az aminek látszik. Természetfeletti lények járják be a mi kis világunkat, kevesen törőde az ártatlanok életével. Gyilkosságok, szerelmek, fájdalmak és minden ami egy élettel jár. Kezdetben a természetfelettiek meghúzodtak egy igen régi iskolában, de mára már annyian vannak, hogy ez lehetetlen. Persze itt nem csak természetfelettiek léteznek. Van itt egy másik iskola is, az Art Center művészeti iskola, ahol sok diák megcsillogtathatja a tehetségét. Természetesen nekik is megvan a maga problémájuk. Gyere csatlakozz hozzánk és érezd nagyon jól magad!