Hozzászólások száma : 118 Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01. Tartózkodási hely : ^^ Grandview
Tárgy: Karakterlap minta Vas. Május 04, 2014 8:25 am
keresztnév és vezetéknév
ide jön egy rövid idézet
Teljes név:
A karakter teljes neve
Becenév(ek):
A karakter becenevei
Kor:
A karakter kora számokkal
Születési hely:
A karakter születési helye
Születési idő:
A karakter születési ideje
Faj:
Ide jön a karakter faja (természetfeletti/művészlélek)
Erő/tehetség:
ide
Play by:
Az avatar alanyod
Jellem:
Néhány mondatban a karaktered belső és küső tulajdonságai. Általában miket szokott felvenni, hobbik, miket szeret miket nem, stb.
Ide jön a kb. 300 szavas előtörténeted, ami lehet egy naplóbejegyzés, egy szerepjátékpélda, vagy egy sima bemutatkozás. Ha kész vagy akkor jelezd az elkészültem topicban, hogy valemelyik admin elbíráljon! Ide jön a kb. 300 szavas előtörténeted, ami lehet egy naplóbejegyzés, egy szerepjátékpélda, vagy egy sima bemutatkozás. Ha kész vagy akkor jelezd az elkészültem topicban, hogy valemelyik admin elbíráljon! Ide jön a kb. 300 szavas előtörténeted, ami lehet egy naplóbejegyzés, egy szerepjátékpélda, vagy egy sima bemutatkozás. Ha kész vagy akkor jelezd az elkészültem topicban, hogy valemelyik admin elbíráljon! Ide jön a kb. 300 szavas előtörténeted, ami lehet egy naplóbejegyzés, egy szerepjátékpélda, vagy egy sima bemutatkozás. Ha kész vagy akkor jelezd az elkészültem topicban, hogy valemelyik admin elbíráljon! Ide jön a kb. 300 szavas előtörténeted, ami lehet egy naplóbejegyzés, egy szerepjátékpélda, vagy egy sima bemutatkozás. Ha kész vagy akkor jelezd az elkészültem topicban, hogy valemelyik admin elbíráljon!
<div style="overflow:auto; height: 320px; width:200px; margin-top: -350px; margin-right: -200px;box-shadow: 4px 4px 4px 4px #4c4b4c; border-radius: 60px 60px/ 60px 60px; "><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Julius+Sans+One' rel='stylesheet' type='text/css'> [left][b]Teljes név:[/b][/left] A karakter teljes neve [left][b]Becenév(ek):[/b][/left] A karakter becenevei [left][b]Kor:[/b][/left] A karakter kora számokkal [left][b]Születési hely:[/b][/left] A karakter születési helye [left][b]Születési idő:[/b][/left] A karakter születési ideje [left][b]Faj:[/b][/left] Ide jön a karakter faja (természetfeletti/művészlélek) [left][b]Erő/tehetség:[/b][/left] ide [left][b]Play by:[/b][/left] Az avatar alanyod [left][b]Jellem:[/b][/left] Néhány mondatban a karaktered belső és küső tulajdonságai. Általában miket szokott felvenni, hobbik, miket szeret miket nem, stb. </div> <div style="overflow:auto; height: 250px; width:400px;; box-shadow: 4px 4px 4px 4px #4c4b4c; border-radius: 60px 60px/ 60px 60px; "><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Julius+Sans+One' rel='stylesheet' type='text/css'> [justify]Ide jön a kb. 300 szavas előtörténeted, ami lehet egy naplóbejegyzés, egy szerepjátékpélda, vagy egy sima bemutatkozás. Ha kész vagy akkor jelezd az elkészültem topicban, hogy valemelyik admin elbíráljon! Ide jön a kb. 300 szavas előtörténeted, ami lehet egy naplóbejegyzés, egy szerepjátékpélda, vagy egy sima bemutatkozás. Ha kész vagy akkor jelezd az elkészültem topicban, hogy valemelyik admin elbíráljon! Ide jön a kb. 300 szavas előtörténeted, ami lehet egy naplóbejegyzés, egy szerepjátékpélda, vagy egy sima bemutatkozás. Ha kész vagy akkor jelezd az elkészültem topicban, hogy valemelyik admin elbíráljon! Ide jön a kb. 300 szavas előtörténeted, ami lehet egy naplóbejegyzés, egy szerepjátékpélda, vagy egy sima bemutatkozás. Ha kész vagy akkor jelezd az elkészültem topicban, hogy valemelyik admin elbíráljon! Ide jön a kb. 300 szavas előtörténeted, ami lehet egy naplóbejegyzés, egy szerepjátékpélda, vagy egy sima bemutatkozás. Ha kész vagy akkor jelezd az elkészültem topicban, hogy valemelyik admin elbíráljon! [/justify] </div> <div class="user adatai"><div style="font-family: georgia; font-size: 12px; color: #58abaa; text-shadow: 1px 1px 1px black"> user neve | kora | elérhetősége</div> <div class="rövid idézet"><div style="font-family: georgia; font-size: 12px; color: #58abaa; text-shadow: 1px 1px 1px black"> <a href="www.grandviewfrpg.hungarianforum.com">♥</a></div> [/center]
Üdvözöllek itt Grandview-ban, a szigeten ahol semmi sem az aminek látszik. Természetfeletti lények járják be a mi kis világunkat, kevesen törőde az ártatlanok életével. Gyilkosságok, szerelmek, fájdalmak és minden ami egy élettel jár. Kezdetben a természetfelettiek meghúzodtak egy igen régi iskolában, de mára már annyian vannak, hogy ez lehetetlen. Persze itt nem csak természetfelettiek léteznek. Van itt egy másik iskola is, az Art Center művészeti iskola, ahol sok diák megcsillogtathatja a tehetségét. Természetesen nekik is megvan a maga problémájuk. Gyere csatlakozz hozzánk és érezd nagyon jól magad!