KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Étterem ♥

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Étterem   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Étterem ♥   Étterem   ♥ EmptyCsüt. Feb. 20, 2014 7:04 pm

Iszonyatosan remeg a kezem. Ez hogy idehívtam mégse volt jó döntés.
- Nem érzem valami jól magam- törlöm meg a szám majd felállok- Arthur én most megyek. Bocsi de tényleg ramatyul vagyok- állok fel. Odasétálok a pulthoz és megkérem hogy csomagoltassák be az ételt- Sajnàlom. Majd máskor. Ígérem- ölelem meg óvatosan. Majd a zacskó ételt megfogva intek neki egyet- Szia!- mosolygok és kisétálok. Máskor nem leszek ilyen elhamarkodott. A legjobb volt hogy leléptem. Sóhajtva elindulok haza fele.

JÁTÉKTÉR SZABAD! Smile Smile Smile
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

Étterem   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Étterem ♥   Étterem   ♥ EmptyHétf. Feb. 17, 2014 5:31 pm

Arthur & Deana

Az idegesség,ami körül veszi szemmel látható. Izzad,és teljesen elpirult.  Kapkodja a levegőt,mintha az akkorát nyomna,s sértené a légcsövét. Én is zavarban vagyok egy picit,de egyáltalán nem a kristálypoharak,vagy az előkelő zene miatt,hanem azért,hogy egy hercegnő ül velem szemben,akinek a szőke tincsein,mintha gyémántok csüngenének,s szeme pillája,mintha arany lenne. Valami csodálatos,és elképesztő,hogy ekkora szerencsém van! Egy élő csodával ebédelek együtt. Deana a világ nyolcadik csodája! Minden mozdulata olyan határozott,de egyben olyan törékeny is. -Menj csak!-mondom határozott mosollyal,aztán minden falatot leengedek,ami a villámra kerül. Azt hiszem,nem csak én ülök tűkön,hanem ő is. Sokáig bosszút forraltam ellene,de rájöttem: sosem volnék képes arra,hogy bántsam. Nem tudnék ártani neki! Valami káprázatos,és hát nem bánthatom a világ nyolcadik csodáját. Ahogyan visszaér,már sokkal inkább nyugottabbnak tűnik,ez által én is megnyugszom kicsit,hiszen nem kéne túldramatizálnom.  -Baj van? Nyugtalannak tűnsz...-mondom,pedig ezt most nem akartam. Csak kicsúszott a számon,de már bánom. Erre,nem kellett volna felvonnom a figyelmem,de már mindegy. Most már fokozottan ideges leszek,ezért belekortyolok a pezsgőbe,majd egy eperdarabot is befalok mellé. Kár volt mondanom,amit mondtam,de végül is csak aggodalomból futott ki minden hang a számon. Őszintén remélem,hogy ezzel nem mondtam semmi sértőt a számára. Ahogyan ott hallgatagon ül mellettem,a levegő elnehezedik,és minden csendes lesz. Látszik,hogy nélküle nincs élet..

Vendég
Vendég

Étterem   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Étterem ♥   Étterem   ♥ EmptyHétf. Feb. 17, 2014 5:05 pm

Mosolyogva bólintok és kortyolok a pezsgőből
- Gondolom már te bejáratos vagy ilyen helyeken- mosolygok. Látszik hogyvtudja mit hogy kell.
- És amúgy hogy vagy? Még nem is kérdeztem- kezdem el enni az ebédet. Minden falatot úgy kell leerőltettnem magamon- Köszi hogy segítettél- nézek rá. Olyan figyelmetlen vagyok ezt eddig nem is mondtam. Ránézek hátha meglátok rajta valamit. De ugyan olyan nyugodtnak tűnik mint máskor. Velem ellentétben. Kapkodva eszek. Lehet túlspilázom az egészet és tényleg nincs semmi hátsó szándéka. Nagyot sóhajtok- Mindjárt jövök!- mosolyt erőltetve felállok és megkeresem a női mosdót. Bemegyek és megmosom a tiszta vörös arcom. Egy ideig még járkálok össze vissza majd lenyugodva vissza megyek- Bocsi- ülök le
Vendég
Vendég

Étterem   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Étterem ♥   Étterem   ♥ EmptyVas. Feb. 16, 2014 3:47 pm

Arthur & Deana

Szemmel látható,hogy úgy érzi,hogy ez nem az ő világa,és mint hallom legszívesebben távozna innen.-Már mondtam,hogy én fizetek. Ez a hely egy hete nyílt. Még én sem jártam itt,ezért gondoltam,akkor most megnézzük közösen. -mondom aztán megsimogatom a hátát majd intek a pincérnőnek -Én is sós vízben sült garnéliát kérek,de nekem saláta kell köretnek. Kell még egy üveg pezsgő a legjobból,két pohárral jegelve. -mondom,s én magam is úgy érzem,hogy a viselkedésem egy államemberhez hasonló. A derekánál lökdösve tolom a lányt,egy ablak melletti asztalhoz. Segítek levenni a kabátját,majd kihúzom neki a széket,ő helyet foglal,aztán én is a helyemre ülök. -Elegáns hely,ami azt illeti!-mondom,aztán a tekintetem a gyémántcsillárra emelem. Ez valami káprázatos. Látom,hogy ő is ámul-bámul,közben pedig kihozzák a pezsgőt és az ebédet. Kitöltik az italt,és tálalják a rendelt ételt. -Egészségedre!-mondom neki a szemébe nézve,aztán elmosolyogva az evéshez kezdek. Az az igazság,hogy otthon,mindig ilyent ettem,és ilyen helyen.. De most,nyelni is alig tudok az idegességtől. Most nem szúrhatom el,ez annál fontosabb.

Vendég
Vendég

Étterem   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Étterem ♥   Étterem   ♥ EmptyVas. Feb. 16, 2014 3:27 pm

Nyugodtan besètálok a helyre és meglepődve nézek körül. Még sose jártam itt. De nem gondoltam volna hogy a szigeten vannak ilyen elegánsabb helyek.
- Arthur- fordulok a fiú fele- Lehet nem volt jó ötlet ide jönni. Itt az embereknek egy pár cipője többe kerül mint az én egész ruhatáram- közbe oda érünk a pulthoz.
- Jónapot...- mosolygok a nőre- Te mit kérsz?- fordulok Arthurhoz. Kicsit frusztrál ez a hely. Nem illek én ide. És az is aggaszt hogy Arthurral is ehez hasonló helyen jöttem össze. Dezsavű érzésem van- Ö... Èn egy...- ránézek az étlapra- Egy sósvízben sült garnélát kérek főtt rizzsel- újra végig vezetem a szemem a termen. Ilyen helyhez nem tudnék hozzászokni.
Vendég
Vendég

Étterem   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Étterem ♥   Étterem   ♥ EmptyVas. Feb. 16, 2014 3:04 pm

♥♥♥
Ajánlott tartalom

Étterem   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Étterem ♥   Étterem   ♥ Empty

Étterem ♥
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GrandView FRPG :: Szórakozás :: Archívum :: Régebbi játékok-
Ugrás:  
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Feb. 01, 2014 6:30 pm-kor volt itt.