KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

♥ Daemon Black ♥

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

♥ Daemon Black ♥ Empty
TémanyitásTárgy: ♥ Daemon Black ♥   ♥ Daemon Black ♥ EmptyPént. Márc. 07, 2014 2:59 am

Daemon Black
23 éves - Lux bolygó, Földre érkezésekor West Virginia- 1991. 04. 17. - Nőtlen - Becenév: D - Megtudja állítani az időt tehát hajlítja azt, térrel és fénnyel együtt, gyógyít, rettentő gyors, képes változtatni az alakját és ragyog akár a nap, elektromos töltéssel rendelkezik, lélegzése hobbi szinten tartó kis semmiség! Wink - Pepe Tóth - #Természetellenesen Szexi Természetfeletti# ^^
JELLEMEM

♥ “Did you think you could stop me? I'll burn the world down to save her.”♥ írta:

Külsőm: Rettentő szexi vagyok, megjelenésem vonzza a csajokat, ezt már messziről is észrevenni! Wink 185 cm magas vagyok, 76 kg. Szemem a zöld és a kék árnyalatában játszik, hajam sötét barna színű. Szeretek félmeztelenül járkálni, ám ez leginkább az otthonomban jellemző, kinti viseletem a laza, egyszerű megjelenés. Szeretek sötét cuccokba öltözni, néha néha pedig világosakba, ez a hangulatomtól függ illetve attól melyik áll a legjobban, melyik passzol színében a jellememhez, a külsőmhöz vagy épp a testarányaimhoz. Kedvenc ruha márkám a Dolce & Gabbana és a Calvin Klein.

Belsőm: Odaadó vagyok és felettébb megnyerő! Kedves akikkel úgy határozom annak kell lennem, megértő, eszes és alapos! Vicces és magával ragadó természetem sziporkázó humorommal leveszi a lányokat a lábukról! Wink Elővigyázatos vagyok, védem ami az enyém és nem hagyom, hogy kijátszanak! Gyors vagyok, eltökélt és erős, küzdő szellem, harcias! Olykor vad és őrült, esztelen, pörgős, élvezetes, kihasználom minden megadatott percemet! Wink Néha önelégült baromnak, fennhéjázó alaknak tartanak ám nem vagyok az! Tudom hol a határ, még is szeretem áthágni, nem ismerek lehetetlent és nem ismerek gátlásokat sem, megszerzem amit akarok, amikor és ahol akarom! Ha kedvem tartja a világ legutálhatóbb lényévé is válhatok, de ha akarom a világ kedvence is tudok lenni, minden csak tőlem függ! További tulajdonságaimat hívóvonalamon érheted el, forródrót van érvényben édes! Wink :*
TÖRTÉNETEM
Átlagos.. Még is felettébb természetellenes! Ezzel illetnek és jogosan! Nem vagyok ember, bár legfőbb tulajdonságaim alapján annak mondható vagyok, sőt kinézetem is azt súgja, hogy más mint egy szexi tini srác nem lehetek..! Ám még is! Fény-lény vagyok! Egy messzi bolygóról származom ami az Abellen túl van. Egy olyan galaxis ami a Tiédtől 13 milliárd fényévnyire található illetve még 10 milliárddal odébb! A bolygóm neve Lux! Nincs olyan teleszkóp vagy űrjármű, amely kibírná az utat odáig. Soha nem is lesz! Nem mintha számítana, ha volna. Az otthonunk nem létezik már. Elpusztították, amikor még gyermek voltam. Ezért kellett elhagynom, hogy találjak egy bolygót, amely az élelem és a légkör szempontjából hasonló. Nincs szükségem oxigénre, de nem is zavar. Most már inkább megszokásból lélegzem, nem másért. A bolygónk Lux volt, mi Luxenek vagyunk! Egy meteorzáporban érkeztem 15 éve. Hozzám hasonlók is érkeztek már ide, és szerte a galaxisba az elmúlt 1000 év folyamán! Ezen a bolygón mindössze pár százan vagyunk.. Fényből vagyunk, így nincs szükségünk hajókra az utazáshoz. Fény szárnyán utazunk! Mint a fénystopposok! Öregedésünk az átlag emberekéhez hasonló, ám vannak kivételes lények, akik vagy lassítani tudják ezt, vagy a fény sebességével gátolni szinte semmissé tenni! A kezdetektől fogva 3 luxen születik egyszerre. Fejlettebbek vagyunk az embereknél, de javarészt olyanok vagyunk mint ők! Ám egy harc során nem győzhetnének felettünk, milliárd év múlva sem! Képesek vagyunk a fényt irányítani, manipulálni! Ha nem akarjuk nem láthatnak minket! Szétkergetjük az árnyékokat. Akármit! Ráadásul igába tudjuk fogni a fényt, használjuk! Egy ember fénnyel való érintkezése halálos kimenetelű is lehet! Olyan a csapása amit ember jóformán nem élhet túl! Van gyógyító képességünk is. Képesek vagyunk tárgyakat manipulálni, bármi elmozdíthatót, élőt vagy sem!  A szüleim sosem érkezhettek ide.. egyedül vagyok azaz még sem!  Volt egy testvérem, egy ikrem akit elvesztettem még az érkezésem utáni időkben.. egy emberi lénnyel társult, örök hiba! Ökör nagy hiba és.. eltűnt a lánnyal együtt.. Ettől függetlenül van még egy húgom, de ő nem él velem.. illetve sok hozzám hasonló él itt, persze titokban, hogy az emberek ne fedhessék fel kilétüket! Képesek vagyunk azt látni az emberekkel amit csak akarunk, így nagyjából sosem bukhatunk le, ha még is, hát akkor sem vesznek észre! Fény-lényeket ölni is nehéz, tehát megpróbálni sem érdemes! Sokan védelmeznek minket, nem engedik, hogy az emberek rájöjjenek kik, s mik vagyunk! Nem fitogtatjuk az erőnket és általában emberek közelében nem is használjuk őket, de ha még is, az az adott személyen nyomot hagy, egy jelet a többi Luxen számára.. Ettől függetlenül nem vagyunk ártalmatlanok, ha olyan a helyzet nem tétovázunk ölünk ha kell! A nyomunk mihaszna kis embereken olyan fényesen ragyog mint függetlenség napi tűzijáték.. Szóval csak óvatosan a közelünkbe való kerüléssel! Wink Ha okos vagy, távol tartod magad tőlünk! ;P ^^  
GRANDVIEW FRPG
i <3 blackbird
Vissza az elejére Go down

♥ Daemon Black ♥
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Tengerpart ♥

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GrandView FRPG :: Szórakozás :: Archívum :: Régebbi karakterlapok-
Ugrás:  
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Feb. 01, 2014 6:30 pm-kor volt itt.