KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Nevada & Dexter   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptySzomb. Feb. 22, 2014 3:01 pm

" Még mindig az én zenémet játsszák. Mintha egy végső szimfóniát vezényelnék. Requiem a démoni Dexter-ért. "

Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ Tumblr_mi4a3jVeXB1rwponxo1_500

Látom, ahogy távozik, nem tartom fel, menjen csak, bizonyára kellemesebb társaságra vágyik mint én, nekem pedig szükségem van egy hullára. Most, egy újra, egy frissre. Érzem, hogy eluralkodik rajtam a gyilkolási ösztön, ahogy megfeszül a kezem a késen.
- Az út végén balra, egyenesen egy hotelhez visz. - kiabálom utána, mert látom megállt a sarkon, amolyan segítségként szánom, ha már így egymásba botlottunk, majd azonnal sarkon fordulok és határozott léptekkel tűnök el a sötétségben, ami engem mindig is körülvett.

A JÁTÉKTÉR SZABAD! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyCsüt. Feb. 20, 2014 6:38 pm

Ismét igaza van. De mostanába az az egy dolog amit érzek. És csak arra tudok hallgatni. Ellököm magam a fától.
- Szörnyű érzés lehet- mondom halkan. Mást erre nem tudok mondani. Egy biztos én nem akarom megtudni. Bár megengedte hogy menjek, nem tudom indulásra bírni a lábam. Hiszen hova is menjek? Nem ismerem a szigetet.
- Mennék ha lenne hova- mondom. Hátha zavarom. Jobb lesz ha mégis elindulok valamerre aztán majd lesz valami. Jó lenne találni egy szállót- Van itt a szigeten valami hotel szerű hely?- fordulok felé. Ideje lenne körbe sétálni már a szigeten. Megjegyezni mi hol van. Csak nem lehet olyan nagy. A tengerpart az egyetlen hely ahol jártam eddig. És az csoda szép. Csak olyan elhagyatott- Mindegy majd találok valamit. Jó volt dumálni , szia!- mosolygok rá. Igaz a fele veszekedéssel telt a másikba meg alig beszéltünk... Mondjuk jobb is, nem barátkozni jöttem ide. Elindulok az utcán egyik irányba. Egy ideig csak megyek majd bizonytalanul megállok egy elágazásnál.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Nevada & Dexter   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyCsüt. Feb. 20, 2014 10:41 am

" Még mindig az én zenémet játsszák. Mintha egy végső szimfóniát vezényelnék. Requiem a démoni Dexter-ért. "

Hallom, hogy felém közeledik, de még percekig nem nézek felé, csak akkor kerül a figyelmem rá, amikor egészen közel megáll mellettem és beszélni kezd hozzám. Látom a szemében, hogy igazat szól, hogy valóban retteg és fél, ehhez még az érzékeimre és képességeimre sincsen szükség, hiszen minden egyes hullám szemében ugyanezt a fényt látom csillogni.
- A félem nem jó tanácsadó. - mondom nyíltan a szemébe és közben átgondolom, amiket mond a halálról. Tudom, hogy nem létezik megváltás, mert ha létezne, akkor a visszajáró szellemek nem lennének közöttünk, de ugyanúgy az életünk részei, mintha meg sem haltak volna. - Én tudom milyen érzés, amikor a saját tested a börtöne a lelkednek. - mondom kissé sivár hangon, hiszen 29 éve, amióta csak élek így van. Bár nekem valószínűleg az az egész átkozott világ egy börtön, melyben sosem lehetek... boldog? Szomorú? Elégedett? Teljes? Egyáltalán, nincsenek bennem érzések, bár valahol a düh is egy érzésből fakad, undorodom is tőle bőven.  Látom, ahogy körbetekint bizonyára menni akar, ezért pár lépéssel odébb állok. - Menj nyugodtan. - nézek rá, ahogy a fagyos utcán én is körbetekintek. Mikor utoljára jártam itt ugyanilyen volt, csak akkor nem egyedül jártam erre és még volt célom is, a gyilkolást leszámítva. Mára, hogy cél maradt-e még már érdekel, mivel ugyanazokat a köröket futom. Görcsösen ökölbe rándul a kezem, ahogy ismét szorongatni kezdem a késem, majd az arcom elé emelem és onnan bámulok rá. Oly sokat adott nekem, pedig nem egy érző lény, nem egy személy, ez csak egy tárgy. Mégis az életemet jelképezi.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptySzer. Feb. 19, 2014 9:23 pm

Követem a szememmel minden mozdulatát. Ahogy fintorog, látszik hogy undorodik ettől az egésztől. És megértem miért. Lehúzom a pulcsim ujját hogy eltakarja a csuklóm. Elkomorult fejjel hallgatom a tanácsát. Igaza van. De sok dolog van ami miatt ezt nem lehet. Körül nézek a sötét utcán. Minden izmom összerándul ahogy elfog a rettegés. Lassan leszálok a padról és mellé sétálok.
- De félek. Nem merem- tárom szét a karom. Ezt az érzést nem lehet megállìtani. Nem tudok önfeledten járkálni sehol. Mert mindig figyelnek. És nem a Haláltól félek. Az nem èrdekel. Pusztán attól ami rám várna ha meghalnék. Sok ideig kellett néznem ahogy szenvednek- Nem félek a haláltól. De ők megkínoznának. Akit utálnak azt megkínozzák. Végig kellett néznem amit csináltak. Már ott lenni és végig nézni rossz volt. Ès azok az emberek szinte könyörögtek hogy haljanak meg. Csak akik már meghaltak nem halhatnak meg újra. A bibliában lévő ujjászületés egy mese. Bezárnának... Nem tudom milyen érzés amikor a saját tested a börtöne a lelkednek amit bezártak. És nem is akarom megtudni- mondom keserű szájízzel- Nem várom hogy megérts mert néha én se értem magam- tárom szét a kezem. Majd körül nézek. Lehet jobb lenne menni. De hova? Gőzöm sincs hova tudnék menni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Nevada & Dexter   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptySzer. Feb. 19, 2014 9:47 am

Látom, ahogy a jel megvillan a csuklóján, nyilvánvalóan ez egy kötődés, egy megbélyegzettség jele. Na ez lenne a legutolsó, amit én hagynék, hogy mézes madzagon rángassanak, mint egy rongybabát és nem is értem, ha ő tisztában van vele, miért hagyja, tán ennyire fél a haláltól. Miért? Ennél már úgy sem lehet rosszabb. Az arcom elfintorodik, majd teszek néhány lépést arrébb és megállok egy fa alatt keresztbe vetett kezekkel, nyilván valaki olyat vesztett el, aki fontos volt a számára, ami sajnálatos, de előbb utóbb mindenki elmegy. Nem fogom győzködni tovább, hogy az a kötelék, amiben él az egy nagy átverés, mert tisztában van vele és ennek ellenére sem tesz semmit azért, hogy ne így legyen. Mindenki maga választja meg az útját és ha ő ezt választotta, hát akkor járjon ezen tovább végül is én nem vagyok senki, hogy ítélkezzem vagy megmondjam, hogy mit csináljon. Csak állok a fa alatt egy szót sem szólva, bámulok át a túl oldalra, miközben a késemmel a fa kérgét hasítom fel óvatosan, ez zavarja meg a mélyen ülő csendet. Még, hogy nem akarnak megölni engem, hiszen elég világosan kifejtette az a pasas, hogy addig van csak rám szükség, amíg meg nem találják a királynőt, mert annyira már ők sem okosak, hogy ez egyedül menjen nekik. Tőlem várják a mennyei csodát, aztán ők dolgoznak a fellegben, mennyire kétszínűek. Egyre inkább felgyülemlik bennem az undor és köpök egyet magam elé, annak jeléül, hogy mi a véleményem erről az egész átkozott históriáról. Meg kell találnom Christian-t. Bár csak tudnám, hogy hol van a királynő, de ha rajtam keresztül akarnak eljutni hozzá, akkor nem fogom keresni, nem fogom megadni nekik az örömöt, hogy aztán megöljék majd engem is, csupán emberbaráti szeretetből. Nyilvánvaló, hogy én nem éppen az emberiség mintapéldánya vagyok, de azt hiszem ők sem panaszkodhatnak, mert a viselkedésükben van néhány kivetni való dolog. Köztem és köztük azonban annyi a különbség, hogy én nem magasztaltam fel hamisan magam az egekbe. Újra a lány felé fordulok. - Mindig van kiút, csak merni kell meglépni. - nézek rá, jól emlékszem én magam is, hogy ez az egy mondat, hogy is oldotta meg életem legnagyobb problémáját. Ismét elfordítom a fejem, ez csak egy amolyan utolsó jó tanács volt a részemről, miközben befejezem a fa felnyársalását és odébb lököm magam, egyértelmű, hogy már a fát is megöltem csupán azzal, hogy hozzáértem. Amihez Dexter hozzáér, az halottá változik.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptySzer. Feb. 19, 2014 12:53 am

Levágom a földre a táskám. Még hogy védem őket. Egyáltalán nem.
- Csak szeretném ha tudnád mi lesz veled. Azt hogy a nyakadba lihegnek azt nem tudom miért csinálják. De kinyírni nem akarnak. Nem védem őket. Bennük semmi védeni való nincsen- mondom a számat rágva. Aztán halkabban hozzá teszem- egy valakiben lenne. De ő meghalt- kulcsolom össze a kezem majd az ölembe ejtem. Elfognak a régi emlékek és elcipelnek jó messzire. Alig hallom amit mond- Nem vagyok vak. Tudom. De így már nem is lehet átverés. Mondjuk mostanába komolyan elgondolkodok hogy ott hagyom őket. Nekem már oly mindegy- mosolyodok el savanyúan. Erre a mondatra elkezd fájni a csuklóm. A jel ami a bőrömbe van égetve gyéren villogni kezd- látod?- mutatom fel a csuklóm- nem tetszik nekik. Cselesek ravaszak és igæazságtalanok. Ez így marad egy ideig az biztos...- sütöm le a szemem. Majd a pulcsi ujját a csuklómra húzom- A Királynőért meg ne aggódj. Ha kell ez lesz az utolsó kérésem. Teljesíteni nem biztos fogják- magyarázok.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptySzer. Feb. 19, 2014 12:32 am

Ahogy a tanácsról mesél, totális undor szökik be mélyen a lelkembe, a szemem csak megforgatom, majd ránézek, ismételten ráemelve a kést, bár ezt sem fenyegetésből teszem, szóval szinte azonnal el is rántom, ahogy beszélni kezdek hozzá. - Nem akarnak megölni? Ez jó. Ahhoz képest állandóan a nyakamban lihegnek, gondolom erről sem szóltak neked. Ez a csodálatos tanács, akiket megvédesz igenis meg akar engem ölni, csak még szükségük van rám. - válaszolom kimért hangnemben, szinte minden düh kiszáll belőlem egy pillanatra, ahogy ezeket elmesélem. A saját halálom gondolata nem tud feldühíteni, ugyanis az a születésem pillanatától fogva időszerű volt. Nem érdekel és nem hat meg, de még mielőtt fejemet veszik és rám olvasnák az összes vétkemet, előtte még itt elvégeztetik a piszkos munkát, csak hogy én nem fogom nekik ezt az örömöt megadni. Engem hiába fenyegetnek halállal, engem nem érdekel. Öljenek meg egészen nyugodtan, de én sosem fogok a szolgálatukba állni. Én csak egyetlen egy dolgot kértem tőlük még nagyon sok évvel ezelőtt, de arra sem voltak hajlandóak, hogy meghallgassanak, innentől kezdve pedig semmiféle szándékom nincs velük, bár szívesen legyilkolnám az összeset. Azt érdemelnék meg, hogy a csodálatosan megalkotott világukra folyjék szét a mocskos vérük, amely egész végig szennyezett minket. Vajon meddig hazudjuk még azt, hogy majd Isten megsegít? Ugyan, nem csinál ő semmit. - Átvernek téged. - pillantok a lányra, ahogy közlöm vele a számomra nagyon is egyértelmű tényt.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptySzer. Feb. 19, 2014 12:07 am

Nagyot sóhajtok.
- Megmondtam. Ha nem hagyom hogy irányítsanak meghalok. Nem tartanának életbe. Túl sokat tudok. Más ember nincs aki halondóból lett a gonosz szolgája utána pedig az ő tanítottjuk. Ezért van az úgymond "érvagdosás". Mert az én vérem az fontos nekik. Ez a zálog. Mint ha adóznék... Érted??- mondom neki lenyugodott hangon- Dexter. Nem fognak megölni. Nincs hozzá indokuk. Hogy magyarázzam el...- kezdek el gondolkodni. Ezt elég nehéz felfogni ha nem láttad.- mint egy bíróság körülbelül. Amíg vannak ellenérvek... A te esetedben pedig mindig... Addig nem kezdhetnek el semmit- nézem ahogy felordít az égre. A tenyerembe temetem a homlokom. Lehetetlen ez az egész. Eddig próbáltam jobb belátásra bírni, segíteni.. Semmi. Hagyom hogy kidühöngje magàt- Nem mondtam hogy neked kell. Mindegy felejtsd el- lepattan a padról. Csak nézem őt smint hallkan szuszog. Már nem tudom mit mondhatnék. Bármit mondok dühös lesz. Inkább halgatni lesz a legjobb- Megmondom- biccentek egy picit.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Nevada & Dexter   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyKedd Feb. 18, 2014 12:03 pm

- Ha csak bábu vagy a kezükben, miért szolgálod őket? - nézek rá indulatosan, hiszen ennek valóban semmi értelme nincs. Talán az életét félti, talán ha nem szolgálná őket akkor megölnék, halálba löknék? Inkább sétálnék a pokol kénköves poklába, mint hogy ezeknek bármit is megtegyek, tőlem már úgy sem tudnak semmi sem elvenni, csak az általuk megkeserített életem. Nyomorúságomon az egeket verdesi, mert minden egyes gyilkosság az ő kezükhöz is tapad, ha akkor megállítják apámat, ha nem hagyják neki, hogy azt művelje amit, akkor most nem kellene azon vitázniuk, hogy megöljenek-e engem. - Üzenem nekik odafent, ha újra találkoznál velük, hogy nem érdekelnek. Ha akarnak meg is ölhetnek, mert őket is képen fogom röhögni, mint az összes hullámat, de nem hagyom, hogy a királynőt kínpadra állítsák. Mia egész életében a drágalátos Mindenhatónak könyörgött, hogy váltsa meg az életét, amíg ő még a fejét is elfordítva figyelembe sem vette az imáit. Nem könnyített az életén soha és most amikor boldog is lehetne, miért is kell meghalnia? Megmentett a hálátlan angyalok százainak kőbe meredt seggét, kioltotta Lucifert, időzárba csukta a Mester-t. - tárom szét érthetetlenül a kezem, ahogy az égre pillantok és dühösen kezdek üvölteni. - Mit akartok még? - lehajtom a fejem, hiszen tudom, hogy úgy sem fogok választ kapni, ezektől mit is várok. Dühösen rázom meg a fejem, majd a késem kirántom a padból és ránézek. - Soha nem változtatok a hozzáállásomon, akkor követném el a legnagyobb hibát. A királynőt kell megvédenem, bármi áron, nem érdekelnek az eszközök, nem érdekel kit kell ezért megölnöm vagy kit nem. - nézek rá a kezemben a kést szorongatva. - Azt mondtad vigyázol Jason-re, mond neki, hogy jól vagyok, ne aggódjon. - biccentek feléje és leugrok a padról, tudom, hogy veszélyes vagyok még erre a lányra nézve is, mert a gyilkolási ösztönöm túlságosan elhatalmasodott rajtam.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyHétf. Feb. 17, 2014 3:00 pm

A combomra csapok és megfordulok.
- Jó ez így nem lesz jó- vissza sietek- Dex. Nincs döntésem ebben. Nem vagyok közéjük való. Nem lehetek. Mind ketten tudjuk milyenek. Hazudoznak össze vissza. Èn nem tudok beleszólni mert csak egy bábu vagyok. Ha nem lennék az minden máshogy menne. Nem akarom hogy elítélj. Nem ismersz... Nem tudod min mentem keresztül. Vagy az ő bábujuk vagyok vagy halott- magyarázok hevesen- a királynőről meg... Én nem akarom hogy szenvedjen. Sokat kértem hogy változtassanak a sorsán. Nem hallgatnak rám. Nem akarom hogy bárki is szenvedjen itt. De nincs befolyásom!- ülök vissza a padra idegesen- bocs hogy ordítoztam- mondom és dühösen tördelni kezdem a kezem. Màr újra itt tartok. Hogy nem vagyok biztos semmiben. Egy biztos pont sincs az életemben. Ez az én átkom. Az én sorsom. Mióta erre a helyre jöttem mindenkivel csak veszekszek. Nem èrti meg senki hogy nem változtathatok semmin. Legszívesebben vissza mennék oda ahonnan jöttem és soha többet nem néznék vissza- A mesterem mindig azt mondta hogy ne a környezetünkön változtassunk hanem a hozzáállásunkon. Mert az az egész baj. Figyelj... Megpróbálhatok segíteni? Nem bízol bennem tudom. De hátha tudnék- mondom.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Nevada & Dexter   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyHétf. Feb. 17, 2014 10:37 am

Mikor ellép mellőlem és arrébb lök lendületesen fordulok utána és a kezénél fogva rántom vissza magam elé. - Érdekes, hogy te odafönt vagy és még sem szólnak neked, ha nem készülnének semmire, bizonyára nem akarnák megölni a királynőt a saját gyönyörűségben feltüntetett átkozott világuk miatt. - eresztem el, ahogy ránézek dühösen, mégis mit képzel és mégis miért védi őket, amikor láthatóan ugyanúgy rászedik, mint engem vagy mást. De nem érdekel, akkor menjen ahová csak akar nincs szükségem sem bébiszitterre, sem felügyeletre, akik mellettem álltam azok megtalálnak eztán is és ha nem hát az sem érdekel. Dexter egy sorozatgyilkos és azok nem igazán szoktak barátkozni. Elkapva a tekintetem vánszorgok vissza a padhoz, majd ismételten leülök, a kést ugyanúgy beleállítom mint az előbb, majd nézni kezdem, ahogy az éle mentén a fából készült pad, hogy reped szét. Hívnom kellene Christian-t, de már annyiszor próbáltam és mintha süket lenne, nem jön elő. Ami két dolgot jelent, vagy egyáltalán nem hall, mert nincs itt vagy történt vele valami. Az utóbbira pedig gondolni sem akarok, mert megnyesem a tanács tagjait is, ha már angyalokat öltem, ők sem jelentenek majd problémát. Egyre jobban fortyog bennem a düh, keresem a megoldást, nem is figyelek már a lányra, a gondolataim teljesen kizárták őt. Biztos már el is ment, menjen és védje meg Jason-t, jobb is ha nem én vagyok az unokatestvérem mellett, mert nagy veszélyt jelentek rá. A megoldást keresve hajtom a fejem a kezeimre, hiszen tudom mire esküdtem fel kimondatlanul is, nem lehet, hogy így bukjak el. Dexter nem bukhat el. Csak sötétség vesz körül, sivár lelkemet nem töltik ki már az érzelmek, üres tekintetem pedig lyukad üt az út padkájába, ahogy ismét felnézek. Milyen szépen folyt abból a hullából a vér, a szemeim előtt újra és újra lejátszódik. Mindenki így végzi, aki az utamba merészel állni, nem kellett volna újat húzni velem a fentieknek. Nem értem miért is szólnak rólam a vitáik hiszen a válasz bármilyen érvet is hoznak fel már nagyon régóta egyértelmű. Nagyon régóta.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyHétf. Feb. 17, 2014 1:31 am

Komoky képet vágok
- Nem vagdosás. Vér zálog. De úgyse érdekel- vonom meg a vállam- Akkor ne mesélj- mondom miközben nézem a lecsögő vért. Ha nem lennék ilyen kimerült dühösen ráordibálnék. A gondolatai dühítenek- Ha Jason nem mesélte eomondom én. Sarah egy lány aki megmentette Jasont hogy szörnyé válljon. Megtanította használni az erejét. Jasonnak ő jelentette a támaszt. Szinte a testvére volt csak meghalt. Higyj amit akarsz. De bármi történt ami miatt így kételkedsz... Elhiheted bennem nem kell- hallgatom ahogy az ordító hangja betölti az utcát. A sötétséggel együtt. Bennem meg egyszerre elszakad egy ideg szál- Ne velem üvöltözz!- pattanok fel dühösen- tanàcs nem készül semmire!! Te meg nyugodj le! Mire készülne?! És nem vagyok a tanács tagja. Előítéleteket szabsz rólam? Azt se tudod ki vagyok. De amiket elmondtam őszintén mondtam. De velem üvöltözöl. Csak jót akartam. Az már nem az én hibám hogy túl kemény vagy hogy elmond a bajaidat- lököm félre- az a baj hogy mindenkit ellenségnek hiszel. Csak az a helyzet hogy sokkal több ember van melletted mint ellened de ha így fojtatod nem így lesz- rázom meg a fejem. Kimegyek az útra és körbe nézek. Hova menjek egyáltalán? Nem ismerem a szigetet. Útba igazítást kérhettem volna.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Nevada & Dexter   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyHétf. Feb. 17, 2014 1:07 am

Amikor kimondja, hogy ő Sarah testvére úgy érzem tán meg kellene nyugodnom, de nem tudok és nem is akarok, amikor elveszi a kést és felvágja az ereit nem lepődöm meg az akción, itt már nincs min meglepődni. Ezen a szigeten mindenki őrült és mindenki össze vissza hazudozik. - Minek vagdosod magad? - veszem vissza kissé ingerülten a kést a kezéből, ez nem olyan eszköz amivel csak úgy mindenki vagdoshatja az ereit, sőt ez az én késem, ezzel én rendelkezem. Milliónyi személy vére tapad hozzá és minél több vér folyik át rajta, annál nagyobb jelentősége van számomra. - Mégis mit meséljek? - nézek rá kérdően, nem értem, hogy mi a fenét akar tőlem, ahogy azt sem, hogy miért várja el, hogy bizalmat biztosítsak. Én azt a Sarah nevű lányt sem ismertem, és ami azt illeti Jason még csak említést sem tett róla innentől kezdve pedig ismét felmerül a kérdés, honnan tudjam, hogy nem hazudik-e. Egyáltalán nem bízom meg benne és ami azt illeti, senkiben sem bízom meg, még magamban sem. Ingoványos talajon lépkedek, de egész életemben ezt csináltam, ezért aztán már némileg az ingadozásom is biztosnak mondható. Hosszú heteket töltöttem el innen távol mégis újra itt kötöttem ki és a legtöbb, ami tőlem telik, hogy embereket ölök. Bár azt legalább jól csinálom és még élvezem is. Újra a lányra pillantok, a szememben az őrület veszik el, ahogy közelebb lépek. - Mire készül az égi tanács odafent mi? - szinte már üvöltözök, az egész sivár utcát az én kemény hangom tölti ki, úgy visszhangzik, mintha valami nagy hangszóróból szólna. Ideges fellépésem nyilvánvalóan nem tetszik neki, de nem érdekel, azok odafent ezt váltják ki idelent, és ő pedig egy közülük, a megátalkodott tanács tagjai közül.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyHétf. Feb. 17, 2014 12:33 am

- Nem... Nem Jasonnak vagyok a testvére. Félreértettél. Jason barátnőjének vagyok a testvére. Sarahnak. Aki nagyon közel állt Jasonhoz. Biztos mesélte. Na ő meghalt. És megkért hogy figyeljek Jasonra mert ő lassan eltűnik. A mennyben sem lehet örökre ott maradni- mondom. Tudtam magamról hogy sose meséltem normálisan. A késre nézek amit rámszegezett- na most hogy ezt a félre értést tisztáztam- mondom lassan- ezt innen el is viheted-tolom el a kést az orrom elől- gondolom így már nem érdekel minden. De te elmondhatnád mi történt. Mi a baj? Kiborultál. Látszik. Miért tűntél el olyan sok időre?- kérdezősködök. Hallom a gondolatait de csak kusza szálak. Magán kívül van és iszonyatosan dühös- tudom most csak egy idegesítő felesleges tényező vagyok neked... De jót tenne ha elmondanád- próbálom meg győzni. Sosem voltam a szavak embere. Nem tudtam sose megértetni magam úgy ahogy kellett volna. Érzem hogy egyre jobban fáj a bal csuklóm. Itt az idő a vèrzálogra. Ezt mindig meg kell ismételnem. A lentiek mindig követelik. Mióta rajtam van a jelük.
- Oda tudnád azt adni?- mutatok a kés felé. Meg se várom a választ kikapom a kezéből. Gyorsan felvágom a bőrt és hagyom hogy a vér lefojjon a földre- Közbe mesélhetsz!- mosolygok rá.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Nevada & Dexter   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyHétf. Feb. 17, 2014 12:10 am

Türelmesen végig hallgatom, amiket mond, majd megüti a fülemet Jason neve. Igen meg akartam keresni, de aztán úgy voltam vele, hogy jobban jár ha nem lát engem így. Az csak egy dolog, hogy hallotta, hogy gyilkos vagyok és tud erről, de látni, ahogy el is veszem emberek életét, nem, azt nem láthatja. És most labilis vagyok, annyira, hogy bárkire rátámadok, mert kontroll nélküli gyilkolási ösztönöm most a legerősebb. Az utolsó mondata teljességgel ledöbbent, csak nézek magam elé, majd a kést kirántva a padból az ölembe emelem és a kezemmel pásztázom végig. Ez a kedvenc késem, ezzel öltem meg minden problémám okozóját, az apámat. - Hogy érted hogy a testvére? - fordulok felé, ahogy rákérdezek a dologra, hiszen erről nekem semmiféle tudomásom nem volt, de még csak sejtésem sem, ami azt jelenti, hogy a " családom " újabb titkot rejtegetett. Bár a nénikémékkel sosem voltam közeli kapcsolatban, Jason is csak azért állt ilyen közel hozzám, mert mikor kiszöktem folyton együtt ütöttük el az időt. Mégis miféle játék ez az egész, amit az égiek űznek? Idepottyantanak egy lányt a nyakunkba, aki azt állítja Jason testvére, majd azt várják ezt el is higgyük? Vagy Jason tudott erről? És ha igen miért nem szólt nekem? A kérdések sorban pörögnek az elmémben, majd a késről ismét a mellettem helyet foglaló lányra vetődik a tekintetem. - Azt hiszem, ez némi információval együtt jár. Hogy és mégis mi a történeted? - nézek rá, nem szokásom kérdezősködni a legkevésbé sem, de ha ő valóban Jason-höz tartozik, akkor muszáj tudnom róla, mert az unokatestvérem, mégis csak az unokatestvérem. Azt hiszem azonban ez mégis egy gonddal többet jelent, egy újabb teher a vállaimon, azokon a vállakon, amiken már bőven cipelek súlyokat. Az elmúlt hetek történései pedig egyáltalán nem könnyítik meg a dolgomat, Gabriel-nek nem lett volna szabad egyedül hagynia itt, ő még némi kontroll alatt tartott, bár tudom fontos volt, hogy az égiek kapuját verje, még akkor is ha már nem engedik be őt oda. Nevetséges, hogy azt a hazugságot ontották ki a szájukon, élükön a Mindenhatóval, hogy megbocsájtottak. Holott ez nem igaz, hazugság, ezen a nyamvadt szigeten minden csak hazugság, meg kell találnom Christian-t, itt kell lennie. Az agyamon iramosan rohannak át a gondolatok, majd a késsel a kezemben lepattanok a padról és rászegezem a lányra, de nem azért, hogy fenyegessem, vagy mert arra készülnék, hogy megöljem, hiszen abból, amit elmondott nem is tudnám, ez nálam egy ösztönös reakció. - Mondj el mindent, tudni akarom! - mondom szigorúan egyértelmű hangot adva az akaratomnak.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyVas. Feb. 16, 2014 11:29 pm

- Jó téged újra látni. Megnyugtat hogy van aki még nem változott meg ezen a kicseszett világon- túrok a hajamba- Nem tudnak dönteni rólad sose. Mindig vannak azok akik érveket dobnak be. Hogy miért kéne elvenni a lelked. De mindig vannak az olyanok mint én. Akik szerint te hasonlítassz a pókhoz. Ölöd meg a haszontalan legyeket. Elvégre így van- felnevetek azon ahogy szitkozódik. Ezzel engem is megsértett. Mondjuk nem érdekel, igaza van- Hát a föntiek nagy része ilyen. Mondjuk szerintem én nem hordom fent annyira az orrom. De ha ezt máshogy gondolod nyugodtan szólj. Sosem akartam beképzelt libakènt viselkedni- nézem a kést ahogy belevágja a padba- Nem verlek át nyugi. Azért mert... Hogy magyarázzam el... Mert nem vagyok ember. Vagyis az voltam... De csak testbe. De aki már szolgálta a lentieket és a fentieket is az szert tesz pá jó tulajdonságra. Nem akartam hogy láss- magyarázom miközben a levegő egyre hidegebb lesz. A hold már egy jó ideje fent van. Már pihennem kéne. De nem érzek álmosságot- Az ok amiért itt vagyok ezen a pokolból előásott szigeten az unokatestvéred. Azért is tudtam hogy össze fogunk futni. Mert miattad jött ide akkor te is itt vagy. Amúgy aggódik érted. Valamelyik nap megkereshetnéd- újságolom el neki- A régi barátja Sarah... Lehet hallottál róla... Meghalt. És lassan a lelke is eltűnik. De még mielőtt ez megtörténne megkért hogy figyeljek Jasonra. Bár ha tudom hogy itt van akkor el se vállalom. Nem a legjobb hely- mondom a kezemet tördelve- de a testvére vagyok bár semmibe se hasonlítunk. Ennyivel tartoztam neki.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Nevada & Dexter   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyVas. Feb. 16, 2014 11:12 pm

Elmosolyodom, amikor elmeséli nekem, hogyan és miféleképpen áll velem kapcsolatban és ahogy elém tárja, hogy mindig veszekednek rólam odafönn csak megforgatom a szemem és leülök mellé a padra határozottan annak nyikorgó fatámlájába vágva a késem, amely helyeként még kicsit véres is. - Azok odafönt tehetnek egy szívességet és feldughatják maguknak a vitákat, majd elmehetnek a kénköves pokolba. - válaszolom cinikusan, régóta tudom, hogy ezek odafent a felhőiken, csak idióta balfékek akik azt hiszik, hogy mindent és mindenkit irányíthatnak. Régóta elvesztettem a hitem már Istenben és az ő szolgáiban, nagyjából már akkor, amikor az apám először kezet emelt rám egy sötét estén nem éppen józan állapotában.  - Szóval figyeltél engem és még tetszett is, köszönöm az elismerést. - nézek rá, ahogy elgondolkodom azokon amiket mondott. - És igen most is onnan jövök, mostanában kissé felidegesítettek és naponta több embert is megölök, mert ez legalább elszórakoztat. Volt egy időszak, amikor ezen az átkozott szigeten azt hittem rendbe hozható minden, vagy legalábbis közel kerülhetünk hozzá, de hát ostoba tévedés volt az egész. Viszont többet nem fordul elő, mert mire a kedves kis barátaid feleszmélek odafönt, addig én kinyírok idelent mindenkit. - mondom határozottan, a kezeim görcsösen rándulnak össze, érzem a gyilkolási vágyat a lelkemben, a gyönyörűsége szorongatja fagyos szívem. Nem csak nappal, éjjel az álmaimban is csak ebből táplálkozom. Gonoszan vibrál a tekintetem, ez már azt hiszem a bosszú előszele, ha ők így alkudoznak fent én így válaszolok lent.  - És te, hogy - hogy itt vagy most? Eddig ha nem láthattalak akkor most miért? - pillantok rá kérdően óhatatlanul is megfordul az átverés lehetősége a fejemben.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyVas. Feb. 16, 2014 10:24 pm

Óvatosan a késre pillantok. Jó megint késsel a kezébe látnii. Legalább ez megmutatja hogy a világ mégsem változott annyit.
- Te nem ismersz az biztos-mondom. Lehajolok a kezemből kiejtett táskámhoz. Felegyenesedve egyenesen a szemébe nézek- Semmit se változtál- mondom neki- Nevada vagyok. Nevada Summer. Az égiek csak bukott ördögként emlegetnek. Régebben a Gonoszt szolgáltam. Mert fogadalmat tettem. És azt muszáj volt betartanom. Már akkor is sokszor láttalak. Aki őket szolgálja mind ismer. Aztán a fentiek befogadtak- mutatok az égre. Ne tudd meg azok hogy szidnak mindig. Te vagy az az ember aki a legtöbbet ölt. Sokat vitáznak oda fent az életedről. És néha kérték hogy figyeljelek. Rengetegszer voltam a nyomodban mikor öltél. Néztem ahogy beleszúrtad a hallottba a kést. És az végleg megszűnt. Tudod szép és alapos munkát szoktál végezni- biccentek elismerően- Most is onnan jössz, mi?- kérdezem a kés felé biccentve. Mindig szerettem nézni ahogy dolgozik. Nagyot sóhajtok- Gondoltam hogy egyszer össze kell futnunk- nézek rá még mindig. Majd hátra lépve a padra ülök. Érdeklődve nézem ahogy oda jön.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Nevada & Dexter   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyVas. Feb. 16, 2014 10:03 pm

Egy erős sikítás hangzik fel a semmiből, aztán csend ül rá újra a mindig oly sötét utcára. A késemről csöpög a vér, ahogy a lábam elé csuklik össze az immáron élettelen, törékeny női test. Az esése megindítóan gyönyörű és ahogy a kitörő vér utat keres magának a rögös járdai mélyedésekben, majd lefolyik az útra, amit a Hold fénye világít meg. Mosoly kerül az arcomra, majd gondtalanul lépek át a testén, úgy döntök, hogy ezúttal nem kívánom eltakarítani innen, mert bár szeretem a rendet, ez olyan művészi. Ez a hulla pontosan ide illik, erre az elcseszett útpadkára. Unottan indulok tovább, a kést mereven tartom a testem mellett, ahogy arról óvatosan csöpög a vér a járdának sötét kövére. Milyen varázslatos, egy csepp, két csepp. Szinte mutatom az utat, hogy merre is jár a gyilkos. Pár percig hangtalanul sétálok, aztán egyre erősödő mormolásra leszek figyelmes, majd egy lányra, aki a pad felett lebeg. Mikor megszólít az arcát kezdem fürkészni, mégis honnan ismer ő engem, én még sosem láttam vagy csak nem emlékszem rá. Fenyegető lépéseim egyre közelebb visznek hozzá majd egyenesen a szemébe bámulva állok meg előtte. - Honnan ismerjük egymást? - teszem fel az egyetlen kérdést, ahogy a tekintetemben megvillan a pszichopata gyilkos őrülete, miközben a késemet óvatosan megtörlöm a pólómban.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyVas. Feb. 16, 2014 9:27 pm

Nyugodtan és céltudatosan sétálok végig az utcán. A templom be volt zárva. De valahol beszélnem kell a Tanáccsal. Így is bajban vagyok. Meg Sarah is dühös rám. Tudtam hogy nem kéne ide jönnöm. Ez a sziget nem a legjobb hely a világon. Igaz én se a jó döntéseimről vagyok híres. Leülök egy távolabbi padra. Még egyszer körül nézek nem figyel e senki. Nem is tudom mitől félek hiszen itt senki se ismer. Én mégis ismerem valamennyiüket. Becsukom a szemem és hagyom hogy a gravitációnak ellent mondva felemelkedjek a semmibe. Mikor már elég messze vagyok a földtől halkan suttogni kezdek. A csuklomon a tetoválás világítani kezd jelezve hogy már kapcsolatba vagyok Velük. A tanáccsal. Tátogni kezdek. Nem beszélek de ők ugyanúgy hallják a szavaimat.
"Ne hagyd hogy elsodorjanak az érzelmeid!" hallom a mondandom utáni kemény szavakat majd visszaesek a padra. Hirtelen egy férfit látok meg aki előttem állt és nézett.
- Láttad?- kérdezem felpattanva. Majd a táskám kiesik a kezemből- Dexter? De rég láttalak!- kiáltok fel. Biztos ő nem ismer meg. Mivel még sose látott. De én őt nagyon jól ismerem.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyHétf. Jan. 20, 2014 7:42 pm

Nyilván! Persze, látom! Miáért megéri! - bólintok rá - Úgy legyen herceg! - mosolyodom el halványan - Örökre! - nézek rá a padról - Egyetlen egyet jegyezz meg, ha halálban gondolkodsz szavak nélkül bántod! Ezt már megtanultam azon idő alatt amíg velem volt! A legjobbat érdemli és ha mi ezt megtudjuk adni akkor megfogjuk! Az ő akaratától is függ, de mi itt leszünk mellette ebben egyet kell értenem! Szóval üdv a hercegnővédelmi programban! Zoe felől pedig nem kell aggódnod biztosan tudom, hogy értesíteni fog, a barátja lettél azáltal is már, hogy mellette voltál és meghallgattad! Könnyen nyílik és könnyen barátkozik és tán szerelembe is esik, légy résen! - mosolyodom el ahogy felállok és körbe nézek - Azt hiszem ezt mi itt most meg is beszéltük! Többet nem tudok mondani és valahol úgy érzem nincs is rá szükség, mindent amit hallani akartál megtudtál! Én pedig ezek nélkül is tudom, szóval köszönöm, hogy nem mentél tovább amikor megláttál, bár azzal sem lett volna semmi baj, maximum máshogy alakult volna minden! De ha neked tiszta a kép akkor én mennék! További szép estét herceg! - biccentek felé majd lassan elindulok. -

A játéktér szabad!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyHétf. Jan. 20, 2014 7:28 pm

Chris& Isaac

Kezet rázunk, közben a szemébe nézek és reagálok a mondandójára.
-Én őszinte vagyok Chris! Dühös voltam és meg akartalak ölni! De ezzel nem tettem volna jót senkivel...Nyilván nem leszünk öribarik, ezt egy percig sem gondoltam! De ha másért nem, Miáért megéri normális kapcsolatot ápolni, vagy nem? - nézek kérdőn rá és egy kis mosoly jelenik meg az arcomon -Nem foglak hátba támadni Chris! A szavamat adom! És én mindig megtartom a szavamat!- engedem el a kezét és felállok a padról -Vigyázunk rá, óvjuk és szeretjük őt. És ez a fontos! - biccentek neki.
©

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyHétf. Jan. 20, 2014 7:17 pm

Ahogy mondod! - bólintok rá - Döbbenetes ezt más fejében, tekintetében látni! - nézek rá - Csodálatos nő! A lelke valami hihetetlen, mint ha nem evilági volna! Teljesen magával ragad és igen, ezek az érzések ismerősek! Teljesen átadjuk magunkat neki és ez így a jó, mert ő is ezt teszi! A lelke nem zárt kalitkában mocorog! Vigyáz ránk ahogy mi vigyázunk rá! Törékeny rózsaszál! - mosolyodom el ahogy eszembe jut a találkozásunk - Azt hiszem nincs még egy olyan ember, akinek így szeretnék a lelkét, a mivoltát, mint ahogy Mi szeretjük Őt! Ismerős a helyzet! A szívnek nem lehet parancsolni, ez az egyetlen amit megtanultam érzések kapcsán! Bármit is akarsz az ellenkezőjét kapod! Ha bosszút helyette kiengesztelést, megnyugvást! Elég egy szó, egy mosoly vagy az arckifejezése és már romba dőlt a harag és mi egymás! Van aki tudja, de én a saját bőrömön tapasztaltam, hogy jobb ha nem firtatjuk! - pillantok rá - Az igazság az, hogy nem bírta és valaki követte! Mondtam neki, hogy segítek hisz ez teljesen őszinte cselekedet lett volna, hátsó szándékok nélkül! Megvédeném őt az életem árán is! Főleg ha miattam érné fenyegetés, vagy ellene irányulna, ki tudja! Minden egyes személyt akit az utamba sodort a szél megvédenék és meg is teszem! Persze vannak kivételek, de akik tényleg közel állnak hozzám, azokért bármit megtennék! Így volt Zoenál is! Sajnálom, hogy pokollá tettem az ittlétét és elvesztette a szüleit! Mi mindent megtettünk az érdekében, hogy a szüleit ne kelljen elragadnia a Halálnak! De jobbnak látom, ha nem tartózkodik itt, mert ez a sziget eleve nem biztonságos! S mert felemészti az embereket! Tudom, hogy már nincs mitől s kitől félnie, de én ezt már átéltem egy másik személlyel! Nem kellett félnie, de hónapokra eltűnt és csodával határos volt, hogy életben vissza is tért! Ezért nem is akarom, hogy baja legyen, hogy a sziget magával ragadja! Tapasztalatból tudom, hogy aki itt van, az bajba keveredik mihamarább! Figyelni fogom! - mondom határozottan majd ránézek és ezt látom is visszatükröződni a szemében - Nem mindenkibe vetek hitet herceg! De akiknek ezt megteszem azoktól elvárom, hogy ne döfjenek hátba! Szerettem Zoe-t mint a barátomat, de amikor veled készült erre a bosszúra ami nem következett be, neki is megmondtam őszintén és ezt eztán sem fogom eltitkolni.. ha egy szemernyi esély lesz rá, hacsak szikráját látom annak, hogy bosszúra szomjazol és tervet szövögetsz, ne akard megismerni a valódi énemet és ezt teljességgel komolyan mondom! Kétszer gondold hát meg mi lesz a következő lépésed a jövőben! Nem figyelmeztetlek, nem fenyegetlek, a tényeket közlöm! Az angyalok haragosak tudnak lenni és akkor szabadul ám el igazán a pokol a világon! Ezt pedig egyikünk sem akarja, remélem érted! A döntéseimet nem garantálom, fájdalmat okozni pedig nem fogok, de egyetlen rossz mozdulat és volt nincs határ, onnan már nem fog érdekelni! A könyörület sem állandó, nincs szükséged rá, erős vagy és küzdenél én tudom, de inkább én mint ott fent a Tanács vonjon felelősségre! Ebben az egyben biztos lehetsz, ami ott fent van, még nálam is rosszabb! Legalábbis nem mindenki számára de nem lehet tudni.. Véld ahogy akarod én csak az igazat mondom! Tiszta lapot akarsz állok elébe, de ne várd, hogy öribarik legyünk! Én a magam útját járom! Ha Miának ott leszel, nem löklek el! De ha szenvedni fog, ahogy te mondtad nem állsz jót magadért, letéped a fejem, úgy én sem fogok szemet hunyni felette.. De képes vagyok esélyt adni, hát legyen, Új kezdet! - fogok vele kezet miután befejeztem. -
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyHétf. Jan. 20, 2014 6:47 pm

Chris& Isaac

Ránézek ahogy beszél. ugyanolyan az arca, mint amikor Mia beszél róla. Ez elképesztő...
Sosem adom fel a reményt, ebben biztos lehetsz. Megadnék neki bármit, hogy boldog legyen, akárcsak Te! Ugyanúgy  gondolkodunk Chris. fontosabb nekünk az ő boldogsága mindennél.És miért is? Mert ezen a Földön nincs más élő ember, aki ezt jobban megérdemelné. - mondom komolyan
-Pontosan tudod, hogy sosem bántanám. Amikor találkoztunk még düh volt bennem és kétségbeesés, de aztán...aztám éreztem, hogy ha szomorú én is az leszek, ha dühös én is az leszek. Minden érzelme kivetül rám. és tudom, hogyha bántanám, azzal...azzal örökre véget vetnék mindennek. De képtelen lennék bántani őt. Én próbáltam..szavakkal...olyanokat mondtam neki...próbáltam eltaszítani magamtól. De én nem ezt akartam...én nem tudok nélküle élni Chris. És ha az kell, akkor én a barátja leszek a végsőkig. A sorsunkat nem tudjuk előre....majd alakul valahogy! - bólintok egyet.
-Hm...Zoe. Egy csodálatos nő. De tényleg. És azt hiszem tényleg egy barátra leltem benne, ezért is esik rosszul hogy se szó, se beszéd elment. De ez az ő döntése volt és én nem szólhatok bele. - mondom őszintén.
-Akár kapunk elégtételt, akár nem...én..én lapozni akarok Chris! - nézek a szemébe, és határozott őszinteség sugárzik a tekintetemből. Komolyan is gondolom amiket most kimondok. Kis gondolkodás után óvatosan a kezemet nyújtom felé. -Új fejezet?Tiszta lap?
  ©
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ EmptyHétf. Jan. 20, 2014 6:30 pm

Ránézek és megértem.. mindent amit mond - Nem kell erről beszélnünk Isaac! Én tisztában vagyok a dolgokkal, szavak nem erősíthetnek meg, én ezt látom és érzem! - nézek rá - Van egy mondás amit ilyenkor szokott mondani, de én most azt mondom neked, hogy amit Isten ad, azt könnyen el is veheti! - üresedik ki a tekintetem hacsak a találkozónkra gondolok mint most - Mert mindketten nagyon szerettük és szeretjük még most is! Nem mondom, hogy küzdj érte, és azt sem, hogy mondj le róla! A Te döntésed és az Övé! Barom aki kitalálta, hogy; "Ha szereted, elengeded" hisz ez nem megoldás! Mia sok mindenre tanított, többek között miatta lettem aki! És ha bele is szakadna a szívem és azt mondaná vége, nem állnék az útjába! A boldogsága a sajátomnál is fontosabb! Ezt akkor nem láttam tisztán, mára már több dolgot vélek így! Ezt is, azért mert vele lehettem! Ha csak rövid időre is szól, hogy mellette lehetek, már megérte, már a részemmé vált és ezt senki sem törölheti el! Szeretném, ha örökké tartana ez így, ahogy ott fent megírták! De ha eljön az én időm és elszakítanak tőle nem akarom, hogy utánam lépjen a fénybe! Érted amit mondani akarok?! Szeretném, ha gyerekei lennének, családja, egy otthona ahol biztonságban van, sok macskája mert azokat nagyon szereti! - mosolyodom el - Egy angyal nem képes, illetve részben képes gyermeket nemzeni! De szeretném, ha ezt egy hús vér embertől kapná. Ha igazi apja volna és nem egy félig bolond szárnyas lény! Az álmok amiket kergetünk néha utat tévesztenek! Én álmodtam egy családról! Meglehet, hogy a miénk, meglehet, hogy az övé! De láttam, hogy boldog volt és ez többet ér! - nézek rá - Tudom, hogy kitartasz mellette, de sose bántsd! Az ami megfordult a fejedben, amikor rendkívül bosszús voltál a szerelemnek az az ellensége, amely mindent romba dönthetett volna és ha megölöd, azzal magadat ölted volna meg! - mondom ki teljesen őszintén - Kösz, de a halhatatlanság nagy átok! De ne félj, ez sem örök! - teszem fel a kezem megadóan kis mosolyra húzva a szám - Nem, konkrétumokat sosem mondott, azt mondta látott téged és neked megnyílt mert úgy gondolta, hogy barátra akadt! Hidd el, azt kapsz amit adsz! Nem marad megtorlatlanul a szenvedésetek! Mint ha csak Őt hallanám! Teljesen egy hullámhosszon jártok! - sütöm le a szemem majd a távolba nézek. -
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥   Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥ Empty

Utca - Ahol mindig minden sötét, még nappal is ♥
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GrandView FRPG :: Szórakozás :: Archívum :: Régebbi játékok-
Ugrás:  
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Feb. 01, 2014 6:30 pm-kor volt itt.