KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Kórház ♥

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptySzomb. Feb. 08, 2014 6:53 pm

A JÁTÉKTÉR SZABAD! Smile
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyVas. Feb. 02, 2014 6:15 pm

Amikor azt mondja, hogy rosszul esett neki a mondandóm és el kezd Sarah-ról beszélni, az egészen a szívemig hatol. Nekem nem állt szándékomban megbántani őt, csak hát nem is tudtam, hogy mit gondoljak, szinte futva menekült előlem, ember legyen a talpán, aki ezt követni tudja. Azt hiszem, hogy egyikőnk sem áll a helyzet magaslatán. Ebben a pillanatban még az eső is elkezdett esni, hát ilyen a világon nincsen, meg fogunk fázni és nagyon nem szeretném ha beteg lenne. - Sajnálom, én nem akartalak megbántani, de azt tudnod kell, hogy nem igazán értettem a viselkedésed. - magyarázom a kezemet az arcom elé tartva, mert egyre jobban szakad az eső és már az orromig sem látok el. - Biztos vagyok benne, hogy Sarah onnan fentről vigyáz rád és azt szeretné ha boldog lennél. És azt gondolom, hogy az is leszel. - mosolyodom el, közben rápillantok, már amennyire csak tudok, az eső teljesen elmosott minket, ő pedig talán sír, nem tudom eldönteni, de a tekintete mindent elárul, ez nem az eső. Pár pillanatig csak néz rám majd odalép és megcsókol, újra és újra, amitől teljesen megborzongok. Viszonozom az összes csókot, ahogy átölelem, ezzel is éreztetve, hogy tényleg nem akartam megbántani. Hosszú percekig tudomást sem veszek arról, hogy az egyre inkább szakadó eső teljesen elmos minket, de aztán egy hatalmasat villámlik, amely hangos dörgéssel és hirtelen fénnyel jelzi közelségét, én pedig összerezzenek félelmemben a karjai között. - Őőő, azt hiszem mennünk kéne, mielőtt egy villám még minket is eltalál. - mosolygok zavaromban, majd a motorra pillantok. - Persze, ha továbbra is szeretnél ázni, benne vagyok, de akkor azt hiszem rövid úton kezet rázhatunk majd egy tüdőgyulladással, azt pedig nem szeretném. - mosolygok rá, ahogy az eső végig folyik az arcomon.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptySzomb. Feb. 01, 2014 9:35 pm

Miután megtettem ez járt végig a fejembe Úristenem nem hiszem el megtettem úristenem megcsókoltam és nagyon jó volt de hogy lehetek ekkora pöcs hogy nem tudom kimutatni az érzelmeimet?! Miért vagy ekkora érzelmi csőd tömeg? És nem is értem miért indultam el mikor mint ha nem is tudnám hogy mit művel a testem csak követem és ez teljesen az őrületbe kerget engem . Egyszerűen ideges vagyok és megint elveszítem az önuralmamat érzem ilyenkor nem szabad hogy bárki is a közelembe legyen mert nem akarom hogy megsérüljön senki főleg nem Paige. Mérgemben belerúgok a motoromba többször is majd az eső is elkezd esni . Megfogom a fejem és próbálom magamat nyugtatni is egy kicsit sikerül is . Amit Paige mond egyszerűen rosszul esett . Sosem csókoltam volna meg ha nem érdekelt volna hiszen ő más mint azok akikkel egy éjszakát töltöttem . Tudod ez esett rosszul amit most mondtál . fordulok felé és észreveszem hogy mindketten csurom vizek vagyunk. De még így is olyan szép . [color=#ff6633]Tudod te vagy a második lány aki miatt megdobbant itt valami[./color]- teszem a kezemet a szívemre. Tudod Saraht is szeretem jobban mint egy barátot és ő volt minden gondomra a gyógyírem de sosem mondtam el neki hogy mit érzek pedig ő is szerettet hagyott egy levelet amiben az összes érzését leírja nekem dalokba és csak akkor tudtam meg mikor meghalt és nem tudtam neki segtíeni . Szóval megtenném amit tettem még százszor is .- folynak a könnyeim és oda megyek hozzá és megcsókolom hosszan miközben még jobban elkezd szakadni az eső újra meg újra csak megcsókolom.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptySzomb. Feb. 01, 2014 8:55 pm

- Örülök, hogy vállalod a taníttatásomat, de előre figyelmeztetni szeretnélek, hogy nem vagyok egy egyszerű eset, viszont cserébe, nagyon gyorsan tanulok. - magyarázom, közben a fejemet egy picit oldalra biccentem mosolyogva, olyan vagyok, mint egy ovis, jó, hogy nem kezdem el a hajamat csavargatni, mert akkor az már valóban úgy festene, mintha idióta lennék. Nem elég, hogy totál zavarban vagyok még akkor azt sem tudom kontrollálni, hogy ne viselkedjem ostobán. Gratulálok Paige! Csak úgy pörögnek és forognak a gondolatok a fejemben és annyira elkalandozok, hogy elfelejtek megszólalni. Tényleg jó lenne, ha megtanítana gitározni, nem csak, mert tényleg szeretnék megtanulni, hanem, mert Ő tanítana meg. Felkapom a tekintetem, mert kezdem idiótán érezni magam, amiért a nem túl érdekes szandálomat bámulom, mintha lenne rajta valami nézhető, amikor közel lép, vészesen közel lép és ha nem tévedek, akkor meg akar csókolni, de aztán mégis eltávolodik. Hát persze, sejthettem volna, nem vagyok én olyan lány, aki bárkit is komolyabban érdekeljen. Egy halvány mosoly fut át az arcomon, ahogy hallom, hogy hozzám beszél, de válaszolni is elfelejtek. Tudom, nem értem miért is gondoltam arra, hogy esetleg...A gondolataim szinte azonnal megszakadnak, ahogy egy másodperc töredéke alatt lép ismét elém, a kezét az arcomra teszi, az agyam teljesen kikapcsolni, csak átadom magam az érzésnek miközben egy percekig tartó csókban forrunk össze. Aztán ismét ellép, de most nem pár lépést, egészen a motorjáig indul, szinte szaladva. Szóval megbánta, én pedig csak nézek utána, nem akarom hogy így elmenjen, egyáltalán, hogy elmenjek. - Nem, én...Jason, várj! - indulok el felé, majd megállok mellette a motorjánál. - Úgy értem én, nem kell sajnálnod mert én szerettem volna, csak ha te mégis bántad, akkor sem kell rosszul érezned magad. Én nem haragszom. - rázom meg egy picit, halványan elmosolyodom, mert valahol mégis csak azt reméltem, hogy nem fogja megbánni, de ha már így alakult, az ellen sem tudok semmit tenni.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptySzomb. Feb. 01, 2014 5:39 pm

Annyira örülök hogy ilyen pozitív volt és nem vissza utasító . Látod Jason megérte visszajönnöd hozzá megérte nem elmenekülni a dolgoktól hiszen eddig mindig ezt tetted. Persze hogy tudok egyszer szívesen meg is tanítalak.- mosolygom rá majd csak a száját tudom nézni és újra csönd van mert nem tudok megszólalni . Miért teszem mindig ezt magammal és legfőképpen vele pedig kedvelem nagyon is főleg így kócosan . Közelebb lépek hozzá és majdnem megcsókoltam de hirtelen eszembe jutott hogy ezt nem tehetem és visszaléptem ő csak nézett maga elé ez már tényleg kínos úgy érzem. Amihez csak lenne kedved bárhová elviszlek . De ha gondolod meg is tanithatlak gitározni már csak egy gitárra lenne szükségünk de mint látom ezen az úton nincsen. Nem szól semmit perciekig Paige nem tudom mit tegyek a szél is elkezdett fújni és a ruháját óvatosan elkezdi fújni . Egyszerűen olyan mint ha egy film lenne vagy csak túl sokat voltam együtt Paige-el . Most olyan dolgot teszek meg amit lehet megbánok.
Közelebb lépve megfogom óvatosan az arcát majd szinte megszűnt minden zaj körülöttünk becsuktam a szememet és úgy éreztem ő is akarja majd megcsókoltam őt percekig nem is tudtam hol vagyok és mit csinálok de azt éreztem jó .
Majd hirtelen leveszem a kezemet az arcáról és hátrébb megyek a motoromhoz és rá nézek.
Annyira sajnálom nem tudom mi ütött belém.- vakarom a fejemet percekig de ő még mindig nem szól semmit kezdek kétségbeesni
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyPént. Jan. 31, 2014 6:40 am

Mélyet sóhajtok, ahogy hallom beindítja a motort, ezért egy pillanatra hátrafordulok, hogy lássam, amikor elmegy, de ő vissza sem néz, csak elszáguld a messzeségbe. A motor lápája szépen világítja meg a tájat és ahogy egyre távolodik tőlem, körülöttem egyre inkább sötétebb lesz. Furcsa, hogy a sziget ezen részére még lámpákat sem szereltek fel, az ember a sötétben csak tapogatózik. Egy kis kavicsot rugdalok magam előtt, vicces, hogy az orromig sem látok, de ezt valahogy mindig megtalálom hová esik a betonon. Kár, hogy elment, igazán sajnálom, mert annyira ostoba vagyok, hogy még azt sem kérdeztem meg, hogy hol fogom tudni megtalálni. Gratulálok Paige, megint megcsináltad, ennyi ésszel szabadlábon, hihetetlen. Mindegy, bizonyára, amúgy is örült, hogy megszabadult tőlem, tehát mehetek vissza az iskolába, ami innen, nem is tudom, hogy merre van, ráadásul tuti, hogy kiszúrják, amiért ilyen későn, még itt kint járkáltam. Szóval nekem mindenféleképpen befellegzett. Újabban annyit sóhajtok, mintha már legalább 100 éves lennék és csak ezt kellene csinálnom. Ahogy elmélkedem a másodperc töredéke alatt hallom meg a távolról zúgó motor zaját valami kis fura fénycsóvákat látok a sötétben. Titokban azt remélem, hogy talán Jason mégis meggondolta magát és visszajön, de hát jobb lenne, ha befejezném az ábrándozást, mert ő már elment. Óvatosan lépek kettőt, amikor hirtelen elszáguld mellettem a motor és úgy egy méterre tőlem megáll, olyan közel hajtott el mellettem, hogy a lábaim gyökeret vernek és meg sem bírok hirtelen mozdulni. Elképedten veszem tudomásul, hogy nem tévedtem, tényleg Jason jött vissza. De hát miért? - Ó, te jó ég a szívbajt hoztad rá, ugye tudod? Jó szerivel mehettem volna vissza a kórházba, pedig még csak most jöttem ki onnan. - nevetem el magam, ahogy közelebb sétálunk egymás felé, majd ahogy hallgatom amiket mond, mosolyogva bólintok feléje egy aprót. - Én azt hittem, hogy már alig várod, hogy megszabadulj tőlem. - mosolygok továbbra is zavartan, azt hiszem még el is pirultam, de szerencsére sötét van szóval talán nem vette észre. Bár amilyen szerencsétlen vagyok, biztosan feltűnt neki. - Köszönöm ezeket a lángbigyókat, igazából nagyon jól jöttek, mert az előbb majdnem elestem a saját lábamban. - nevetek fel hangosan, az egész utca az én hangomtól visszhangzik. - Tudsz gitározni? - kérdezem mosolyogva. - Tökéletes, mert én pedig mindig is meg akartam tanulni rajta játszani. - válaszolom, majd hirtelen elhallgatok és ismét csak kínosak bámulunk egymásra. - Hát jó és akkor most mit csináljunk? Úgy értem, ha már így adódott, hová menjünk? - nézek rá kérdően, hogy megadja nekem a választ.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyCsüt. Jan. 30, 2014 2:50 pm

Szavaiból érzem hogy ez a búcsú pillanata de miért is kéne annak lennie?! De ha most hagyom menni akkor mikor lesz a viszont látás nem tudom hol tudnám elérni vagy mint de követni sem akarom mert nem akarok nyomulni se megijeszteni ha megtenném mit mondanék : Hé ne menj mert kedvellek és még maradj velem az éjszaka de csak rá mosolyogtam és lassan felszállok a motoromra . Most hová menjek és mit csináljak közben lassan beindítom a motort ami elég hangos és hátra nézz és elindulok az ellenkező irányba és nem néztem hátra . Mikor hátra nézek már nem látom őt a sötétbe hiszen itt még lámpák nincsenek . Jason fordulj meg és maradj vele ez ment a fejembe végig . Hirtelen megfordulok a motorommal még a kerék nyoma is ott marad az aszfalton és az úton egészen ahol Paige van kis tűz golyókat csináltam és több mint 100-al mentem olyan gyorsan hogy majdnem elmentem mellette és megállok előtte 1 méterrel a motorral majd leszállok róla és felé fordulok .Nem akarom hogy elmenj, nem akarom hogy mindketten más irányba menjünk és többé nem találkozunk persze mondtad hogy találkozzunk de azt se tudod hol lakom vagy mi a számom persze telefonom sincs jelenleg.- beszélek össze vissza mindent és közben vakarom a fejemet de nem nézek rá nem akarom hogy elutasítson . Utálom az elutasítást még soha senki sem tette és ha most ő igen hát nem tudom mit fogok csinálni . Még ezeket a kis láng csóvákat is neked csináltam hogy láss és hogy ne történjen veled valami.És tudom hogy most sokat beszélek mint te szoktál kis Audrey Hepburn Ha kalandokat akarsz én szívesen szolgálhatok vele sok mindent tudok és még gitározni is . -mosolygok rá csillogó szemekkel
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyCsüt. Jan. 30, 2014 11:10 am

Mosolyogva hallgatom a szavait, amiket hozzám intéz és közben elgondolkozom azon, hogy miért is nem akarok elmenni. Talán, mert mellette én is hasonlatosan érzem magam, nem érzem magam csak egy lánynak a sok közül, ő érezteti velem, hogy én más vagyok, figyel rám. Vagy már lehet ezt is csak beképzeltem? Nem talán nem, talán vonzódom is hozzá, bár ezt így egy napos ismertség után kijelenteni...mégis olyan sok mindenen mentünk keresztül ezalatt az egy nap alatt, amin sok más ember évek alatt sem jut túl. Akkor pedig csak ez lehet az egyetlen magyarázat, bár azt hiszem ő inkább csak hálás nekem, mint hogy valahogy másképpen nézzem rám. Újabb percekig tartó csend tör ki, na jó, ez már tényleg kínos kezd lenni, bámulok rá bugyután, mint egy óvodás, mégis, hogy a fenébe tudok ilyen ostobán viselkedni. Nem képzelhetek be olyat, ami nem is létezik, szóval szólalj meg Paige, szólalj már meg! Mély levegőt veszek és elmosolyodom. - Nagyon szívesen, végül is nem tudom, hogy mit köszönsz igazból, mert nem csináltam semmit, azon kívül, hogy sikítoztam egy sort a parton, aztán a kórházban hisztiztem és még a liftben is csak bajt hoztam rád, hogy a fáról ne is beszéljek amiben majdnem behajtottam, mert azt képzeltem én vagyok a Valentino Rossi. - mondom nevetve, ahogy magam elé idézem ezeket a jelenetek amiről beszélek. - De ha lenne esetleg kedved legközelebb is idegbajt kapni, akkor nagyon szívesen vállalom. - ajánlom fel az újabb találkozás lehetőségét mosolyogva, majd teszek pár lépést hátra, aztán körbefordulok, hogy megjegyezzem, most hol is vagyunk, talán legközelebb már nem tévedünk el, ha arra kerülne a sor, hogy újra itt járjunk. - Nem akartam elmenni. - fordulok vele szembe és egyenesen a szemébe nézek. - Jó volt együtt szórakozni és tényleg nagyon örültem, hogy találkoztunk. Te valóban más vagy, mint akikkel eddig találkoztam, biztos ezért nem akartam elmenni, de nem is szeretném, ha azt éreznéd rád akaszkodom, szóval Paige angolosan távozik. - hajolok meg ismét nevetve, majd még hozzá fűzöm, hogy remélem mielőbb találkozunk és lassan elindulok a sötét úton. A romantikus filmekben ilyenkor szokott az történni, hogy a pasi a nő után szalad visszarángatja és megcsókolja, bár ez jelen esetben úgy sem fog megtörténni, tehát nem is tudom, hogy ez most miért jutott eszembe. Egy pillanatra megfordulok, látom, hogy Jason bámul utánam, ezért mosolyogva integetni kezdek neki, majd tovább indulok. Bizonyára már alig várta, hogy eltűnjek, annyi ostobaságot hordtam össze, hogy még azon is csodálkozom, hogy eddig kibírta mellettem.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptySzer. Jan. 29, 2014 9:11 pm

Ez a csönd kínos volt de valahogyan meg kellett törnöm a csöndet igazából nem tudtam hogy mit mondhatnék neki gondolom biztos haza akar már menni és elfelejteni ezt a napot de mikor megpuszil kicsit elpirulok mert nem tudom miért kaptam és csak mosolygok. Örülök hogy nem akarsz el válni tőlem na jó most már tényleg abba hagyom az ilyen beszólásaimat remélem nem zavar téged de valahogyan kicsit melletted más vagyok mint ha feloldalgás és nem vagyok olyan keserű és száraz és ezt is köszönöm neked. Nem is tudom mit mondhatnék maradj velem vagy menj én nem dönthetek helyetted. Mikor kimondom hogy maradjon velem szinte teljesen meglepődök magamtól mert én ilyent soha az életbe még nem mondtam senkinek de vissza vonni már nem tudom szóval nem tudom hogy most mit tegyek húzzak el gyorsan vagy maradjak és halljam hogy visszautasít talán?! Nem erre nem vagyok felkészülve ahogy nézz a szemeivel nem tudok a szemébe nézni és ha ezeket csak azért mondja mert színésznő akar lenni de legszívesebben lelépne? Nem tudom hogy most mit gondoljak és nem tudom mit gondoljak róla azon kívül hogy szép és intelligens én ennyire nem vagyok tisztában hogy az érzések mit jelentenek hiszen egy egy éjszakás kaland után mit érezhetek? Hogy hű de jó volt és szia mert mindegyik lánnyal ez volt persze miután elkezdem ezt a züllött életet élni de hát meglátjuk . Igen elfog menni ahogy pár lépést meg tesz ... Akkor hát - nem fejezem be a mondatomat.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyKedd Jan. 28, 2014 10:40 pm

Nem sokat teketóriáztam, nem vártam meg míg, azt mondja, nem nem készült fel, mert valójában tudtam, hogy ez fog következni. Mikor elindultunk majdnem belehajtottam egy fába, azt hiszem kissé túloztam, amikor azt mondtam, hogy egy Valentino Rossi veszett el bennem, bár ki tudja lehetséges, hogy ő is ugyanígy kezdte. Kissé bizonytalan voltam a tekintetben, hogy mennyivel menjünk, vagy hogy egyáltalán miképpen is működik egy ilyen két keréken guruló csoda. Hirtelen érzem meg, hogy a kezét a kezemre teszi majd meghúzza a gázt, mire felnevetek, mivel, hogy a hajam képen törli, mázlija van, ha nem nyelt be egy hajszálat sem belőle.
- Bocsi. - nevetem el magam, ahogy hátrafordulok, csak ekkor kapok észbe, hogy nekem talán előre kellene figyelnem, ha már én vezetek. Időközben még a rendőrök is üldözőbe vesznek, esküszöm most már kezdem magam úgy érezni, mint ha mi lennénk az új Bonnie és Clyde. Miután leértünk és összeszedtük a szandálom, vissza felé sétáltunk mindenféle szó nélkül. Nem tudom, hogy miért nem beszélgettünk, én inkább csak ezen gondolkoztam és néztem rá mintha ezzel arra tudnám kényszeríteni, hogy megszólaljon, de persze nem sikerült. Mikor végre visszaérünk a motorja mellé megtámaszkodik majd megjegyzi, hogy most ketté kell válnunk. - Igen azt hiszem. - mosolyodom el kicsit kínosan, nem tudom hogy mit is kellene mondanom, mert olyan érzésem van, mintha még nem kellene elmennem. Olyan mintha Stan hagyná ott Pan-t, ez pedig kicsit sem lenne jó, de hát ilyen az élet. - Örülök, hogy találkoztunk Jason, remélem, hogy még később is találkozhatunk. Azt hiszem elég kalandos napunk volt, de jól lavíroztunk, mint Bonnie és Clyde. - mosolygok, majd elé lépek és adok egy puszit az arcára, aztán megállok előtte és bámulok rá, várva, hogy mit reagál.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyKedd Jan. 28, 2014 9:17 pm

Úristenem mit tettem oda adtam másnak a vezetést mi ütött belém? És még nem is vezetett ilyen motort fogom meg a fejemet . Nem,nem azt hiszem nem . De mire kimondtam volna meghúzta a gázt és szépen döcögősen elindultunk először majdnem belementünk egy fába de inkább nem szóltam csak kapaszkodtam majd mikor már az úton voltunk megfogtam a kezét ami a kormányom volt majd meghúztam a gázt és elkezdünk repesni az utakon egy ideig követtek a rendőrök de nem tudtak követni mert nem hagytuk nekik . Juhuu.- kiabálom el magamat
Ez oltári nagy kaland és nem is tévedtünk el mivel már látom a partot csak ne hogy most már a kezemet levettem az ő kezéről és már nem én vezetek szóval remélem nem az utolsó pillanatban fogunk meghalni de van spiritusz ebben a lányban hogy cipő nélkül vezet bár mindketten úgy nézünk ki mint akik a hajléktalan szállóról jött . Bár Paige még így is jobban nézett ki mint én .
De épségben megérkezünk és lesétáltunk a cipőjéért ami ugyan ott volt ahol hagyta majd szépen vissza sétáltunk a motorhoz de nem szóltunk semmit sem egymáshoz.
Szóval most kettéválnak az útjaink .- támaszkodom a motoromnak
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyHétf. Jan. 27, 2014 11:09 pm

Látom, hogy félve nyúl a hot-dogért, és elmosolyodom, nagyon aranyos így, ahogy csak eszik és eszik. Persze nem akartam kinevetni, ez egyáltalán nem rossz szándék, csak az a fajta személy vagyok, aki ha egyszer elkezd mosolyogni vagy nevetni, akkor képtelen abbahagyni.
- Úgy látom, hogy ez egy igaz szerelem története. - nézek rá, amikor elkezd a motorjáról beszélni, sosem láttam még senkit, aki ennyire ragaszkodott volna, ahhoz a tárgyhoz, amivel közlekedik. Talán úgy van vele, mint én a jelmezeimmel, amiben színpadra szoktam lépni. Ahogy így gondolkodom felül mögém a motorra, majd hátulról átkarol, a fejét pedig a hátamra hajtja, közben közli, hogy vissza felé nekem kell vezetnem. Furcsa ez a helyzet, de nem gondolkozom, sokáig nehogy kínos legyen vagy félreértsen valamit. - Hát jól van, de előre szólok, ha balesetünk lenne, akkor jöhetünk vissza, akkor már biztos VIP kártyát is kapunk. - nevetek fel, ahogy kórház épületére nézek. - És akkor nekem ne merészelj panaszkodni. - folytatom, valójában sosem vezettem még motort, láttam, hogyan kell és jómagam sokat ültem gokartban és autóban is, de azért annak négy kereke volt, ennek meg csak kettő van. - Bár mi baj is érhetne minket, hiszen egy igazi Valentino Rossi veszett el bennem. - nevetek fel, majd egy pillanatra hátrafordulok hozzá. - Felkészültél? - kérdezem mosolyogva várva a válaszát.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyHétf. Jan. 27, 2014 5:40 pm

Nem értem mitől lettem ennyire éhes talán ez a kalandos nap az oka biztos vagyok benne . Látom hogy felém nyújtja a hot-dog felét de nem tudom hogy elfogadjam -e mert lehet bunkónak fogok tűnni . De valamiért még is elvettem de miközben ettem mert láttam hogy kinevetett pedig egy éhes embert nem kéne kinevetnie. Köszönöm szépen a kedvességedet- értem a hot-dogra. De ugye nem akarsz feldőlni az én kicsikémmel?-nézek a motoromra majd megsimogatom. Hát lehet ennél jobb barátnőt kívánni?! Szerintem nem ő mindig meghallgat megért nagyon gyors és viszont szeret engem.Áradozok egy élettelen tárgyról mint ha egy igazai lány lenne kicsit hülyén nézhetek ki de Paige csak mosolyog gondolom nem mer mit mondani . Szépen lassan felülök a motoromra de Paige mögé majd hátúról átkarolom ezzel érzékeltetve hogy nem én fogok vezetni hátra nézz rám értetlenül de csak mosolygok. Vissza vezetsz a partig hiszen cipő nélkül nem mehetsz haza.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyVas. Jan. 26, 2014 10:50 pm

- Igen színésznő, vagyis az szeretnék lenni és valójában, azért vagyok mezítláb, mert a szandálom ott maradt a tengerparton, de amikor hoztál befelé olyan határozottan mondtad, hogy nem akarsz visszamenni, hogy nem mertem megmondani, hogy ott maradt. - mondom kicsit szégyellősen, azt hiszem, hogy kicsit még el is pirultam tőle. Elindulunk kifelé, végig járva a folyosókon és azt hiszem, hogy történelmi pillanatnak lehetünk tanúi, mert kijutottunk. Nagyon megörültünk mindketten és ahogy itt ugrálunk, azt hiszem, hogy az erre járok azt hihetik, hogy most szabadultunk az elmeosztályról. Vicces kedvem miatt a hátára ugrottam, majd elindultunk a motorjához és bár félúton feltűnt, hogy nem jó felé haladunk nem szóltam, mert kíváncsi voltam, hogy mikor is fog neki feltűnni ez az egész. Persze kétségbe esve kezdte keresni, komolyan mondom sosem láttam még senkit így pánikolnia a járműve miatt, de már nem bírtam tovább nevetés nélkül. - A másik parkoló, Jason. Ott hagytuk a motort. - mondom mosolyogva, majd tovább indultunk, azt hiszem ennél kalandosabb utazásban még sosem vettem részt. Mikor eljutunk a motorhoz ráültet és elszalad, hogy hová azt ugyan nem közli, de amennyire aggódik a motorjáért, biztos vagyok benne, hogy vissza fog jönni és nem hagy magamra. Mégis csak igazam volt, nem akárki ez a pasi, valóban különleges. Amíg távol van, nézegetni kezdem magam a motor tükrében, majdnem leesek a motorról közben. - Rémesen festek. - állapítom meg, ahogy meghallom, hogy újra hozzám szól, így meg attól ijedek meg és majdnem ettől esek le. - Mi? Észre se vettem mikor visszajöttél. - fordulok felé, de amikor meglátom elkap a nevetés, és ettől kezd visszahangozni az egész parkoló. - Hát, amint látom, te éhes voltál. - nézek rá próbálok nem nevetni, ne hogy azt higgye gúnyolódok, de nagyon vicces így, közben elveszem a hotdogot a kezéből. - Tudod, ha még éhes lennél szívesen megosztom az enyémet is veled. - töröm ketté, majd egyiket visszanyújtom neki.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyVas. Jan. 26, 2014 10:02 pm

Hallgatom amit és amit csinál és elfog a nevetés . Szóval színésznő vagy? Ezért sem hordasz cípőt? - mosolyodom el miközben nézem a mezítláb lábait. Én mindig énekes akartam lenni de hát ez az álmom sosem valósult meg de az álmok néha valóra válnak vagymi - közben indulnak el a kijáratott keresve és mint ha valami csoda történt volna megtalálták és kijutottunk és annyira örültünk hogy mind a ketten elkezdtünk ugrálni majd a hátamra ugrik és elkezdem magunkat vonszolni a motor felé de az nincs ott . Na jó. Itt meg mi folyik hol a motorom? Ugye ez csak valami vicc?- nézek a hátamhoz de ő csak nevet mivel pont a másik parkolóba tettem le . Komolyan mondom ilyen sík hülye hogy tudok lenni?! Egy gpst kéne tenni a fejembe és a másik ennyire szer egy nap lejáratni magamat egy lány előtt hihetetlen egy pasas vagyok. Ráültettem a motorra a lányt majd a parkolótól nem messze volt egy hot-dogos stand elfutottam két hot-dogért , de mire az ővét a kezébe adtam volna én már majdnem megettem és olyan az arcom mint egy hörcsögnek. Remélem éhes vagy-
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyVas. Jan. 26, 2014 9:40 pm

Pár pillanatig bámulunk egymásra, egyikőnk sem szól a másikhoz, de van abban valami, ahogy a tekintetünk találkozik. Már éppen elszaladnék, talán azért nem szól hozzám, mert ő is ezt szeretné, de akkor hirtelen elém lép és jó szorosan megölel, majd a fülembe suttogja, hogy : " Köszönöm. " Nem értem, hogy mit is köszön, hiszen valójában nem csináltam semmit, csak elmondtam amit gondolok, de mindig elmondom, az őszinteséget nagyon fontosnak tartom. Jól esik az ölelése, mert végre úgy érzem, én is jelentek valakinek valamit, nem csak egy vagyok a sok közül. Viszonozom az ölelését, ahogy a kezeimmel óvatosan megsimogatom a hátát.
- Igazán nincs mit. - válaszolok végül a köszönömjére, aztán mikor elereszt és egy puszit ad homlokomra elmosolyodom. - Dehogy foglak felpofozni, csak ha megérdemled, de most nem érdemelted meg. Csak szomorú vagy és gyászolsz, azért viselkedsz így. De ha szeretnél róla beszélni, nagyon szívesen meghallgatlak. - nézek rá újfent, hátha valóban ezzel tudok neki segíteni. - Csak szeretném ha nem éreznéd úgy, hogy egyedül vagy, mert végül is nem vagy egyedül, láthatod, itt vagyok. - nevetek fel majd viccesen meghajolok, mint ahogy a filmekben szoktak a királykisasszonyok.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyVas. Jan. 26, 2014 9:17 pm

Végig hallgatva amit mondott nem is értem miért nem hagyott még itt észre veszem hogy hátrál nem tudom hogy most hagyjam-e vagy sem ekkor oda léptem és magamhoz öleltem és a fülébe súgtam hogy Köszönöm. Annyira hálás vagyok neki most szinte minden gondomat elfelejtettem és talán igaza van Sarah se látna így és jobb lenne őt elengednem nem tehetek úgy mint ha még élne most már vannak barátaim azt hiszem és remélem jól gondolom . Érzem hogy ő is visszaölel olyan jó illata van mint mikor kinyílnak a virágok tavasszal egyszerűen csodálatos úgy érzem nem is akarom elengedni de kínosra se szeretném ezt a jelnettet szóval szépen lassan elengedem és adok a homlokára egy puszit majd rá mosolygok. Már nem vagy idegen számomra Paige egy igazi kincs vagy senki se tud felül múlni kalandok terén remélem ezt tudod és tudom néha forró fejű vagyok de ilyenkor csak pofoz meg és észhez térek rendben?! -mosolygok rá miközben meg van kicsit illetődve bár nem értem miért is .
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyVas. Jan. 26, 2014 8:55 pm

Megdöbbenve hallgatom amiket mond, mereven állok és bámulok magam elé, ahogy mondja, hogy miket kellett átélnie, elfog a rossz érzés és a bűntudat. Tudom, hogy milyen érzés, amikor cserben hagyják a másikat, amikor elutasítják és nem értik meg. Szembe fordulok vele és látom, hogy a falnak támaszkodik, majd szó nélkül visszasétálok hozzá és a vállára teszem a kezem.
- Szerintem nem vagy szörnyeteg, csak elveszett. - nézek a szemébe, ahogy nagyot nyelek és folytatom. - És nem fogok erre rémálomként tekinteni, ahogy téged sem foglak elfelejteni, mert hosszú idő óta te vagy az egyetlen, aki egyáltalán tudomást vesz rólam. Sajnálom Sarah-t, hogy meghalt, biztos vagyok benne, hogy ez mély fájdalmat okoz neked, de gondolj arra, hogy ő sem szeretne így látni téged. Ne zárkózz el, mert szerintem nem vagy egyedül, tudom nem sokat jelent számodra, hogy azt mondtam, én itt leszek, mivel csak egy idegen vagyok. Nem is várom el, hogy többnek tekints, csak valahogy meg akartam hálálni, hogy segítettél és kedves voltál hozzám. - beszélek hozzá, nem tudom, hogy egyáltalán hallja-e amiket mondok, vagy akarja-e egyáltalán hallani őket. - Sajnálom, ha megbántottalak, eszem ágában sem volt régi sebeket feltépni, én csak nem értettem. - fejezem be halkan, majd egy lépést hátrálok. Talán most kellene elmennem, elszaladnom és vissza sem néznem, de nem akarom magára hagyni, ezek után pedig végképp nem.

A hozzászólást Paige De Lauro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 26, 2014 9:27 pm-kor.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyVas. Jan. 26, 2014 8:04 pm

Elgondolkodom amit mondd de csak ennyit tudok mondani . Egy szörnyeteg vagyok igen. - kiabálok utána .Megöltem a családomat mert megvetettek aki vagyok tudod milyen érzés volt éveken át ezt átélni? A  szívem darabokra tört érted és én nem tudom milyen egy lánnyal bánni hiszen nem beszéltek velem sőt senki se beszélt velem csak Sarah de ő meghalt .- kiabálok még mindig az egész folyosó ettől zeng de csak ő meg én a folyosón . Ne Jason ne idegesítsd fel magad fájdalmamba arrébb rúgom a széket és szét töröm. Menj és felejts el engem nem is találkoztunk tekints erre mint egy rémálomra nem többre, és nem kell bocsánatot kérned a semmiért hiszen minden miattam van hogy megijedtél hogy elestél hogy nem tankoltam hogy beragadunk egy liftbe majdnem megöltelek és megint másokat sodrok veszélybe.. Próbálok lenyugodni de nem megy már évek óta ezzel a szar önuralommal megy hogy szét tudjam választani az érzéseimet az erőmtől de nem megy . Dexter elment nem tud segíteni lehet el kéne mennem és bezárkózni egy szobába és gitározni akkor legalább nem tudok senkinek sem ártani.
Sajnálom én sajnálom !- támaszkodok a falnak lenyugodva bár nem teljesen de próbálkozok.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyVas. Jan. 26, 2014 7:35 pm

Hosszú percekig nem válaszol csak bámul rám, most már valóban kezdem elhinni, hogy olyan vagyok, mint aki a Marsról jött. Mit is hittem, amikor eljöttem Miami-ból, hogy majd itt jobb lesz? Hogy itt majd lesznek barátaim, lesznek olyanok, akik szeretnek és a családom helyett és lesz családom. Hogy nem leszek egyedül és színésznő lehet belőlem, aki minden este játszhat egy színházban. Óriási idióta vagyok, talán sosem kellett volna idejönnöm. Felegyenesedem, amikor ő is feláll és egyre közelebb és közelebb jön, teljesen odaszorít a liftajtóhoz, annyira közel állunk egymához, hogy levegőt is elfelejtek venni, csak bámulok rá, ahogy ő is én rám. Hirtelen megrázkódik a lift, amitől megtántorodom, de ő elkap a derekamnál fogva, hogy nehogy véletlenül kiessem. Amikor kilépünk érzem a szavaiból, hogy megbántottam, pedig nem állt szándékomban, így utána megyek, hogy bocsánatot kérjek. Nem tudom miért, de nem akarom ha azt gondolná, hogy bántani akarom, talán azért mert ő az egyetlen, aki emberszámba vett, amióta itt vagyok.
- Sajnálom, jó? - guggolok le vele szemben, mert egy székre ült végül le a hosszas járkálás után. - Nem akartalak megbántani, igazából csak nem értem, sosem láttam ilyet és ez kérdéseket vet fel bennem, mert nem tudom, hogy mire is gondoljak. Senki nem mondja el, nem magyarázza el, de mindegy is, nem kell elmondanod, hiszen én csak egy ostoba lány vagyok, aki úgy sem ért meg semmit. Köszönöm, hogy segítettél, nagyon hálás vagyok érte. A pólóért majd kárpótollak, ahogy ígértem. - állok fel, majd elindulok, de aztán megállok és visszanézek rá, ahogy még mindig ott ül. Nem akarom magára hagyni, de hát nyilvánvaló, hogy a háta közepére sem kíván.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyVas. Jan. 26, 2014 7:12 pm

Ahogy ülök a székbe és rázom a kezemet mert bele haragot és fáj Aucs. Gondolom most megint magyarázkodnom kéne de nincs kedvem majd rájön magától nem tartozok senkinek magyarázattal egyáltalán örüljön neki hogy nem hagytam bénám... hogy senki sem tud értékelni engem ha segítek valakin az a baj ha meg ott hagyom akkor meg az teljes mértékben nem értem az itteni embereket lehet tovább is állok . Felállok majd elkezdek felé közeledni és teljesen a lift ajtajához szorítom majd csak nézem és nézem mikor egyszer csak elkezd rázkódni a lift és kinyitódik az ajtó de ne hogy kiessen Paige így megfogom a derekánál hogy ne essen ki . Gondolj amit akarsz de most már kiszabadultunk és úgy sem fogunk többet találkozni- indulok el szép lassan de mivel nem tudom merre kell menni azért csak leülök egy székre és várok a csodára vagy valamire ami ki visz engem . Motorom is hiányom engem sóhajtok fel. Telefonom sincsen , nővérek bámulnak hihetetlen.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyVas. Jan. 26, 2014 6:30 pm

- Fájni? - kérdezek vissza, mikor meghallom, amit mond, majd az orromra keni a vért. Ez az egész történet kezd igazán furcsává változni és kezdem magam egyre dilisebbnek is érezni. Nem igazán értem, hogy mégis mi a fenére készül főképpen, amikor az egyik kezét a számra teszi a másikat meg a térdemre. Nem tudom mire vélni a dolgot, mégis mit művel, mire készül? Vajon mégis tévedtem és mégis bántani akar, nem, nem. Határozottan nem érzem, hogy ebből baj lenne, de akkor elképesztő fájdalmat érzek meg először csak a térdemben, majd az egész testben végig futni, mintha egy másodperc töredéke alatt emésztene  fel. Képtelen vagyok ezt csak úgy tűrni, de olyan erősen tart, hogy meg sem bírok mozdulni. Még csak kiabálni sem tudok, mert a számon van a keze, de cserébe megharapom, majd egy pillanat múlva elájulok. Amikor magamhoz térek elképesztően dühös leszek és felpattanok, mert látom, hogy a tolószékben ücsörög.
- Mégis mit műveltél? - nézek rá, amikor furcsa mód tapasztalni kezdem, hogy nem fáj a térdem, azért előbb a térdemre, majd rá nézek és csak elhalkulóan ismétlem meg a kérdést. - Mit csináltál? Ki vagy te? - bámulok egyenesen a szemeibe.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyVas. Jan. 26, 2014 6:15 pm

Jól esik az aggódása és az ölelése is vissza is ölelem a véres kezemmel majd az orrára kenem a vért .Ne aggódj , engem nem olyan könnyű megölni de úgy látom te nem vagy rendben de rajtad is tudok segíteni de az fájni fog . mosolygok rá pedig ez még fájdalmasabb mint gondolná de megteszem mert még a végén hadi rokkantat csinálok egy fiatal lányból bár meg sem lepődnék rajta . Nagy nehezen feltápászkodok és fényt csinálok a kezemmel majd arrébb tolom azt a székét de már szinte bele rúgok , Paige nem tudja még hogy mire készülök de majd megérzi azt mondom majd oda megyek és lefektettem ő kicsit furán nézz rám majd felhúzom a szoknyáját és közben mosolygok rá majd a kezemet a szájára teszem mert kiabálni fog , ő azt hiszi valami másra készülök de nem a másik kezemet a térdére teszem majd azt csinálom vele mint az előbb magammal . Remélem nem fogsz megutálni azért !- el veszti az eszméletét majd bele ülök a tolószékbe amíg várom hogy visszatérjen . Pár perc múlva felriad és hirtelen felpattan és meglepődik hogy nem fáj semmije.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyVas. Jan. 26, 2014 5:59 pm

- Azt hiszem a lábamnak már mindenhogy befellegzett, ezen már csak egy új segíthet. - próbálok humorizálni, de akkor éles szúrást érzek meg a térdemnél és lefagy a mosoly az arcomról. - Csak fáj egy kicsit, de túlélem, vagyis azt hiszem. - nézek rá, még mindig vérzik a feje, ez nem túl jó előjel és nem kell ahhoz az orvosira járnom, hogy ezt megállapítsam. Egyszer csak újra sötétség lesz úrrá, mikor kialszik a tűz a kezében majd aztán mégis csak pislákolni kezd, amitől elmosolyodom. Olyan ez, mint a remény lángja, felnézek egy pillanatra a plafonra mintha onnan várnám a segítséget, fürkészni próbálom, hogy hogyan is juthatnánk ki innen. Ahogy visszaterelődik a tekintetem Jason-re látom, hogy ismét eszméletét vesztette, ezért óvatosan megpofozom az arcát, hogy ébredjen fel, nem lenne jó, ha most történne vele valami. - Jason, Jason, ébredj, hallod! - ütögetem továbbra is az arcát, amikor észreveszem, hogy nincsenek életjelei, amitől teljesen bepánikolok. Mégis mit tegyek, mit kell ilyenkor csinálni? - Jason! Ne csináld ezt, nem halhatsz meg! - üvöltözök önkívületi állapotban, majd a ruhájánál fogva rángatni kezdem, lassan már a sírás is kitör belőlem. Fogalmam sincs miért reagálok így, mert nem is ismerem, de akkor sem szeretném ha történne vele valami. Ráadásul azért, mert miattam kellett idejönni, kezdem úgy érezni, mintha ez a kórház el lenne átkozva. Sötét folyosók, hentes orvosok és egy leszakadó lift, már csak Godzilla hiányzik. - Jason! - üvöltök rá még egyszer, amikor végre kinyitja a szemeit és újra rám néz, amitől kicsit megkönnyebbülök, majd hirtelen ki tudja miért, de megölelem. - A szívbajt hoztad rám, ugye tudod! - mosolyodok el kínomban, tényleg totál beijedtem.
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ EmptyVas. Jan. 26, 2014 5:09 pm

Még mindig nem vagyok teljesen magamnál és félek hogy ha elájulunk a tűz miatt tűz fog keletkezni de össze kell szednem magamat a másik kezemmel a fejemhez nyúlok de közbe kitisztul a látásom és látom hogy Paige itt ül mellette bár nem értem hogyan kerül ehetett ide talán ő is megsérült de én fogtam vagyis azt hiszem az emlékeim nem tiszták de tudom hogy valaki meg fog minket keresni vagy is bízom benne. Mikor ránézek a lányra nem látom rajta hogy félne mint legelőször na talán még is jó hatással voltam rá és elkezdek nevetni . Hagyad csak jól vagyok ez csak vér tudod mint ti nők én így szoktam . - próbálok ebben a helyzetben is poénkodni de nem megfelelő a hely de nem eshetünk kétségbe .Köszönöm doktornő de inkább ülj vissza ne hogy aztán miattam ne tudj majd járni - fogom meg a kezét majd leveszem a fejemről és ránézek a székre . Visszatudsz ülni vagy segítsek?- próbálok fel állni de érzem hogy valami nincs rendben mert szédülök meg kell magam gyógyítani , annyira elgyengültem hogy még a tűz sem ég de hirtelen elkezd pislákolni a fény amire Paige elkezd mosolyogni és látom a reményt a szemébe . Becsuktam a szememet majd egy percig kiütöttem magamat Paige kétségbe esett mert életjelem sem volt elkezded ráncigálni és már majdnem sírt is mikor hirtelen megrezdültem és jobban lettem már csak a fejem vérzett . Most már minden rendben , ne aggódj . És tudom hogy foldoztál közben éreztem - mosolygok rá
Ajánlott tartalom

Kórház   ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ Empty

Kórház ♥
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GrandView FRPG :: Szórakozás :: Archívum :: Régebbi játékok-
Ugrás:  
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Feb. 01, 2014 6:30 pm-kor volt itt.