KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Kórház ♥

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Kórház   ♥ - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptyVas. Jan. 26, 2014 4:52 pm

Utálom a sötétet, kifejezetten megrémít ha még az orrom hegyéig sem látok el, de hát azt hiszem, hogy itt ismét nem én döntöm el, hogy mi fog történni. Óvatosan teszi a kezét a vállamra, amire hirtelen nincs időm se reagálni, mert amikor hozzám szól kitör belőlem a nevetés. - Valójában én intéztem el, hogy így legyen, hiszen már amikor megláttalak, akkor erre gondoltam. Szerelem volt első látásra. - viccelődöm, hiszen tudom, hogy ő is csak annak szánta az első mondatát. Érzékelem közben, hogy arrébb lép és összevissza kezdi nyomkodni a gombokat, ami talán volt éppen egy díjnyertes ötlet, mivel, hogy a lift hirtelen mindenféle fékező erő nélkül elkezd lefelé zuhanni. Nagyon megijedek mégis azt hiszem, hogy már nem tudnék kiabálni annyiszor csináltam az elmúlt néhány órában. Jason megtart, hogy ne dőljek fel, ám amikor a lift hatalmas erővel csapódik be, mégis csak megtörténik.
- Jason, Jason, jól vagy? - kérdezem, ahogy megpróbálok valahogy kikecmeregni a székből és odamászni mellé, de percekig nem válaszol. - Hallasz engem? - ismétlem kétségbeesetten a kérdést, mire felébred és a kezével ki tudja hogy, de tüzet csinál. Na jó, ettől nem ijedhetek meg, ha már a vizet is ketté választotta valahogy, akkor ezt sem képzelem. - Nem a te hibád, ne is mondj ilyet. - vonszolom magam a földön, mert továbbra is nagyon fáj a lábam, végül odakúszok mellé. - Vérzik a fejed, várj egy kicsit, segítek. - próbálom elérni a lábamon lévő kötést, majd elkezdem letekerni és leszakítani belőle egy darabot, amivel megszorítom a kötést és bár nagyon fáj, csak felszisszenek, ahogy végre megadja magát az anyag. Óvatosan kezdem el Jason fejéről letörölgetni a vért, vigyázva arra, hogy nehogy fájdalmat okozzak neki. - Azt hiszem ez egy ilyen balszerencsés nap, de minden rendben fog jönni, csak lesz valaki akinek feltűnik, hogy a lift nincs sehol. - mondom nyugtatólag, vagy legalábbis ezt remélem, hogy így lesz.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptyVas. Jan. 26, 2014 4:22 pm

Figyelem mit nyomott és bíztam benne hogy nem fog még több szerencsétlenség velünk történni de úgy látom tévedtem és hogy nem fogunk kijutni ebből az épületből és ez be is igazult . Hirtelen megállt a lift és sötétség nem láttuk egy mást csak óvatosan megérintettem a vállát. Paige ha ennyire akarsz engem megmondhattad volna nyugodtan és nem kellett volna egy liftbe ragadnunk - humorizálok hogy így is oldjam a feszültséget még ha csak azt kéne . Elkezdem nyomkodni a gombokat de nem tudom hogy mit majd hirtelen elkezdünk zuhanni lefelé , Paige majdnem kirepül a tolószékből de én hátúról szorosan megfogtam hogy érezze hogy itt mellette vagyok . Hirtelen megáll fogtam Paiget hogy ne sérüljön meg még jobban de neki vágott engem a falnak ahogy megállt a lift , percekig nem voltam eszméletemnél majd felkeltem és a kezemmel tűzet csináltam hogy lássunk valamit de annyira bevertem a fejemet hogy nem tudtam felállni . Jól vagy?- nézek rá bár kicsit homályosan látok még és tiszta vér a fejem . Ez mind az én hibám, , nem kellett volna elfogadnod hogy haza vigyelek mert látod most hol kötöttünk ki .
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptyVas. Jan. 26, 2014 3:57 pm

Pár percig még állunk a folyosó közepén, amikor kijelenti, hogy minden bizonnyal eltévedtünk, ezért próbálom visszatartani, de mégis csak elnevetem magam. Már éppen meg akarom, kérdezni, hogy akkor most merre haladjunk tovább, amikor szó nélkül megfordít és elkezd visszafelé tolni, egészen addig amíg nem találunk egy liftet, amire elég sokat kell várni.
- Biztosan már régi és azért jön ilyen lassan. Szerintem elfáradt. - mosolyodom el, ahogy megérkezik a felvonó és beszállunk. Azt vártam, hogy esetleg majd ő megnyom egy gombot, de csak néz rám és azt hiszem, hogy ő is ugyanezt gondolja csak rólam. Így pár percig csak bámulunk egymásra, arra várva, hogy történjen valami, de aztán, hogy ne érezze magát kínosan, végül elmosolyodom és megnyomom az 5-ös gombot. Ki tudja miért ezt nyomtam meg, de talán találkozunk majd ott valakivel, aki útba igazíthat minket.
- Remélem, hogy most már  nem fogunk eltévedni, nem jönnek értünk az ufók, valamint, hogy a tenger sem árad ki. - próbálok humorizálni, hátha ettől kicsit feloldódik majd a hangulata, de alig hogy ezt kimondom, a lift nyikorogva áll meg és minden elsötétül. Na ne, csak ezt ne, liftbe még sosem szorultam, de úgy érzem, hogy nem is szeretnék. Pedig attól tartok, hogy most nem sok választásom van. - Jason, mond, hogy ez most nem az, amire gondolok? - húzom el a számat, továbbra is a sötétben ücsörögve, ezek után már azon se lepődnék meg ha maga Superman húzna ki innen.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptyVas. Jan. 26, 2014 11:37 am

Miközben tolom a folyósokon amik egyre sötétebbek lettek és egyre furán kezdtem magamat érezni de inkább kínosan hogy már megint eltévedtünk és most nem akárhol hanem a kórházba mikor itt még egy hülye se téved el csak én és szegény Paige nem is mer egy darabig megszólalni de mikor megszólalt és azt mondta hogy itt lesz nekem elmosolyodtam de nem szóltam inkább mert még jobban eltévednénk. De muszáj lesz valamit mondanom ne hogy gondolja hogy én itt most egy sötét folyóson megölöm. Mindenbizonyal eltévedtünk igen- merem kijelenteni és közben vakarom a fejemet mert még egy lift sincs a közelbe . Na jó indulok el vissza felé ahol találunk egy liftet és meg nyomom de 5 percig semmi . Nem tudom mi lehet ebben a kórházba de hogy még egy liftre is ennyit kell várni , hála istennek nem vérzel most már - támaszkodok a tolószékre majd rámosolygok hogy érezze hogy biztonságban vagyunk bár nekem már kezd bezártság érzetem lenni főleg mikor bámulnak a nővérkék. Kinyílt a lift majd betoltam de inkább nem nyomtam meg semmit sem ne hogy megint az én hibám legyen azért rá néztem és vártam mit nyom meg.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptyVas. Jan. 26, 2014 1:06 am

Elmosolyodom, ahogy felajánlja, hogy ismét tolna a motorján, örülök, hogy kicsit jobb a kedve, talán valahogy mégis sikerül segítenem neki.
- Nos én bevallom, nagyon szívesen felülök a motorodra, ha megígéred nekem, hogy ezúttal nem állunk meg félúton azért, mert kifogyott a benzin. - nézek rá, majd, ahogy megemlíti, hogy nincs senkije, elgondolkodom egy pillanatra. Talán ezért ilyen szomorú, bizonyára elvesztett valakit, akit nagyon szeretett és ez teljesen felemészti. - Nos akkor hivatalosan bejelentem, hogy én is itt leszek neked. - mosolygok, miközben találékonyságát megcsillantva szerez egy tolószéket és segít beleültetni, majd elkezd tolni. - Á, igen, ezek a nővérek már az érkezéskor úgy néztek ránk, mintha a Marsról csöppentünk volna ide. Bár valójában szerintem csak rögtön beléd szerettek. - mondom nevetve, ahogy elindulunk, bár nem tudom, hogy hova tartunk és miután pár folyosón már elhaladtunk kezd az az érzésem támadni, hogy ő sem igazán tudja. - Én igazán nem szeretnék belekötni a tájékozódási képességeidbe, Jason. - kezdek bele egy mondatba, ahogy végig tol egy láthatólag sötétebb folyosón lent földszinten, majd elhaladunk egy tábla mellett és valóban úgy érzem, hogy eltévedtünk. - Na jó, ha csak nem akarsz szándékosan betolni a patológiára, akkor azt hiszem, hogy nem jó helyen járunk. - nevetem el magam, ahogy érzem, hogy megáll és nem tol tovább. - Valld be Jason, hogy totál eltévedtünk. - fordulok hátra hozzá, hogy lássam mit reagál.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptyVas. Jan. 26, 2014 12:23 am

Érzem hogy próbál segíteni és azért még a kedvem is jobb lett és már kezdem hogy az a seb össze forrni ami a szívemben hasadt és én is rámosolyogok . Tudod nincs más dolgom de gondolom nem akarsz felülni a motoromra de szívesen tollak ha megfelel Igen ha mással vagyok és elfoglalom magamat akkor nem fogok rá gondolni minden egyes alkalommal rá gondolni mert ez már teljesen feleszmészt már a tudat is nem fogok rá gondolni többet egyszerűen nem tehetem. Nekem sincs most itt jelenleg senkim de én itt vagyok neked nevetem el magamat majd hozok egy tolószéket és beleültettem . Oh , a póló na igen sok nővérke nézett meg és inkább kerestem magamnak egy pólót mert már kezdek felidegesíteni a kuncogásukkal elkezdem tolni bár itt is eltévedek de inkább nem szólok és maga biztosan tolom bár nem tudom merre. Szóval mi a terved kitaláltad már?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 25, 2014 11:48 pm

- Csak ideadták ezeket a gyógyszerrecepteket és azt mondták, hogy ne erőltessem meg, de teljesen mindegy, mert így is nagyon fáj. - nézek rá, ahogy válaszolok, látom rajta, hogy nincs jól hiába mondta azt, hogy már jobban van. Nem tudom, hogy tovább firtassam-e a dolgot, mert nem tartozik rám, nem vagyok én senkije sem és tolakodónak sem szeretnék tűnni, de hát ő is segített nekem és szeretném valahogy meghálálni neki ezt. - Azért ha szeretnél róla beszélni én szívesen meghallgatlak. - mondom halkan, nem hiszem, hogy többet mondanom kellene, mert még a végén csak én is tetézném a problémáit, ideges és mérges lenne, azt meg nem szeretném.
- Már így is eleget tettél, nagyon köszönöm. - nézek rá, ahogy eszembe jut, hogy nekem valójában itt senkim sincsen. Se család, se barátok, se senki, nem tudom senkivel sem megosztani az életem, egy idegen helyen vagyok, ahol én is mindenkinek csak egy lány vagyok a sok közül, nem vagyok én senkinek senkije. Felsóhajtok, ahogy ránézek. - A művészeti suliban lakom igazából, de senkit nem ismerek, szóval majd visszasétálok, gondolom neked is van épp elég dolgod. Még egyszer nagyon köszönöm, tényleg hálás vagyok. - pillantok rá, amikor feltűnik, hogy valami olyan más rajta. - Honnan szereztél pólót? - kérdezem a szemöldökömet ráncolva, ahogy egy picit elmosolyodom.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 25, 2014 11:31 pm

Amíg vártam rá kavarogtak bennem az események és nem tudom hogy mit csináljak ha innen elmegyek mi lesz velem egyáltalán nem kap el megint mérhetetlen düh roham amit még mindig nem tudok kezelni. Amíg bent volt halottam hogy felkiáltat be akartam menni de vissza fogtak a biztonsági-örök majd rám adtak e gy pólót mert a nővérek mind a nyakamba lihegtek és már kezdem elérni azt a pontot hogy felrobbanok. Ahogy kiért és láttam közeledni felém majd mikor mellém ért megfogtam ne keljen megerőltetnie magát. Én már jobban , és te? Mit mondtak az orvosok?Próbálom a témát elterelni hiszen erről nem beszélek szívesen. Haza vigyelek , hol laksz , esetleg felhívjak neked valakit ? Barát,család? Bár nem hiszem hogy mögém ülne megint a motoron bár most lassan mennék talán 200 helyett 100al , mosolygom rá majd belé karolok és várom hogy mit tegyek.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 25, 2014 11:04 pm

Ahogy felemel a földről érzem a pokoli fájdalmat a térdemben, soha semmi nem fájt még ennyire és mindez egy ostoba kő miatt és azért, mert nem bírok nyugton maradni, mert látok valamit, ami számomra szokatlan és egyből ez történik.
- Sajnálom. A barátnődet, nagyon sajnálom. - mondogatom neki, amikor egy műtőbe cipel be és az ágyra tesz, majd távozik. Az orvos töviről hegyire mindent megkérdez, hogy mégis mi történt és hogyan sikerült ezt ilyen " szépen " összehoznom. Először meg sem tudok szólalni, mert mégis mit mondhatnék, láttam valami olyat, amiről még én is nehezem hiszem el, hogy valóságos, aztán meg elbotlottam egy kőben. Mélyen hallgatok a részletekről és elmondom, hogy elestem a tengerparton, mert megbotlottam aztán pedig, hogy itt ráestem. A doktor még néhány kollégájával arról értekeznek, hogy vajon mi lehet a diagnózis, majd közösen megállapítják, hogy ez lehet, hogy el van törve, de az is lehet, hogy csak ficam, majd az egyikőjük arra kér, hogy forduljak el egy pillanatra. Nem tudom miért, de követem az utasítást elvégre mégis csak ő az orvos, mire az a kezébe veszi a lábamat és ránt egyet rajta, érzem, hogy a helyére kerül minden csont és szalag, de a fájdalom mélységesen gyötör ezért felordítok.
- Maga megőrült? - üvöltök sírva a doktorra, mire az megpróbál lenyugtatni, hogy ez csak az én javamat szolgálja, majd óvatosan megpróbálják lemosni az addigra már kétszeresére dagadt térdemről a vért. Alig érnek csak hozzá mégis borzalmasan fáj minden egyes mozdulatuk. Miután ezzel végeznek bekötözik a lábam és mindenféle gyógyszereket írnak fel és közlik, hogy tartózkodjak a megerőltető mozgástól. Az egyik doktor segít leszállni én meg bicegve indulok el kifelé, de valamiben mindig meg kell kapaszkodjak, mert különben lábra se tudnék állni. Még hallom ahogy utánam mondogatják, hogy kisasszony had segítsünk, de engem nem érdekel, látni sem bírom őket. Nagy nehezen kinyitom az ajtót és a folyosóra lépek, ahol meglátom Jason-t, hogy a falnak meleltt ácsorog, ezért elindulok felé. - Ezek nem is orvosok, hanem hentesek. - dörmögöm az orrom alatt, ahogy odabicegek hozzá és megpróbálok valahogy a falnak támaszkodva megállni. - Jól vagy? - kérdezem, ahogy rápillantok, hiszen látom rajta, mennyire gyötrődik.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 25, 2014 10:36 pm

Nem tudom mit érzek nem tudom mit gondolok nem tudom hogy sírjak-e vagy őrjöngjek nem tudom hogy mit csináljak , nem lehet igaz miért kell az egyetlen gyenge pontomat kihasználni MIÉRT ? Érzem hogy hozzám ért de csak megrezdülni tudtam nem tudom miért nem tudom értékelni hogy itt van velem még ha kicsit béna is vagyok hogy kommunizáljak is vele . Rá nézek törött arccal .Hogy baj? Most hívott fel az a lány aki egy éve meghalt vagy is ő nem hiszen ott voltam a temetésén nem lehetséges ez valami vicc csak ő az egyetlen gyenge pontom .... Nem tudom miért -fogom meg a fejemet és közben figyelem Paiget és látom hogy valamire készül de inkább nem szólok neki hadd csinálja amit szeretne de mikor leesik hallom ahogyan a térde reccsen egyből felkapom a fejemet és felpattanok és felkapom a kezemben. Minden rendben lesz csak még egy kicsit bírd ki Indulok el a műtő felé ami szabad de az orvosok csak beszélgetnek ahogy megyünk az összes ajtót kicsapja a szél majd az orvosok látják hogy mi történt a lánnyal és már készítették is a műtőt és minden ehhez kapcsolatos dolgot , Az orvosok megkértek hogy tegyem le az ágyra és menjek ki megfogom a kezét majd rá mosolygok hogy minden rendben lesz és nyugodtság volt az arcán ezek után is . Úgy tipródtam kint mint ha a gyerekem születne meg és aggódó apuka lennék.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 25, 2014 10:10 pm

Mikor megcsörren a telefonja, és mikor ránéz a kijelzőre teljesen megváltozik a viselkedése, bizonytalan lesz és megtört, az arca vonásaiba szomorúság költözik, a szemébe fájdalom és üresség. Nem tudom, mi történhetett vele, de úgy tűnik, hogy amikor először megláttam az valós volt és nem képzeltem, tényleg van egy friss seb a lelkében, amit úgy látom, hogy nem tudott senkivel sem megosztani. Nem tudom, hogy tolakodó leszek-e vagy sem, tudom, hogy nem tartozik rám, de azért megkérdezem hátha tudok valahogy segíteni. Néhány embernek már az is nagyon sokat jelent, hogyha meghallgatják. Csak bámul maga elé, döbbenetes a fájdalma, egészen kézzel tapintható, hiszen én is megérzem.
- Valami baj történt, igaz? - kérdezem kicsit félve, nem igazán tudom, hogyan is hozhatnám a tudtára, hogy segíteni szeretnék. - Tudok, tudok neked segíteni? - kérdezem, ahogy rápillantok, próbálnék valami biztató mozdulatot tenni, ezért óvatosan megsimogatom a hátát. Érzem, hogy az érintésemre összerezzen, én meg elkapom a kezem, talán nem kívánatos dolog ez számára. Pár percig hallgatok, nem is tudom arra várok, hogy talán magától kezdjen el beszélni, bár tudom, hogy nincs mondani valója a számomra, mert csak egy idegen vagyok neki és nem több, de mégis valamiért érdekel, hogy mi történt vele. Megpróbálok lenyúlni a törött telefonjáért, más sem hiányzik, hogy még az erre haladók is csak rátapossanak. Eléggé ügyetlen vagyok így a vérző térdemmel, ezért ahogy lenyúlok a mobilért, kiesem a tolószékből, egyenesen a sérült térdemre. Fájdalmasan szisszenek fel, próbálok nem kiabálni, de a fájdalom pokoli, még a könnyem is kicsordul. Hogy lehetek ennyire szerencsétlen, édes istenem.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 25, 2014 9:54 pm

Hallgatom amit mond és közbe nézem az embereket akik engem bámulnak hogy miért vagyok félmeztelen nagyon sokáig bírtam röhögés nélkül de Paigel elnevetünk magunkat . Nevetés közben megcsörren a telefonom és a halott legjobb barátnőm száma hív annyira mélyen érint és még a telefont is leejtem és percekig nem tudok megszólalni de akkor is csak habogok össze vissza mert nem tudok egy értelmes mondatot kinyögni majd lehajtom a fejemet és a lábam is elkezd remegni és még a libabőr is kiráz . őő nem azt hiszem itt maradok egyedül most hülyeséget csinálnék. Nem tudok más normális mondatott kinyögni és csak bámulok a törött telefont és egyszerűen nem tudom felfogni hogy ki lehet az az ő számán mikor ő már ..
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 25, 2014 9:42 pm

Kisebb - nagyobb problémákat áthidalva sikerült eljutnunk a kórházba, megmondom őszintén nem számítottam ilyen kalandos kis utazásra, de jó volt. Leszámítva azt a részt, amikor olyan gyorsan hajtottunk a motorral, hogy azon aggódtam, hogy vagy valami balesetünk lesz vagy Jason-t fogom megfojtani, olyan erősen kapaszkodtam benne. De nem tehetek róla valóban féltem egy kicsit, régen amikor gokartozni jártam az apukámmal én is hajtottam rendesen, de az ennek még csak a közelébe sem ér. Mindig is csodáltam az autóversenyzőket, de azt hiszem, hogy mostantól a motorosokat is beveszem azok közé, akiket mélyen tisztelek. Reméltem, hogy jól emlékszem majd arra, hogy hol van a kórház, de még mielőtt bármi történhetett volna, kifogyott a benzin és szegény Jason-nek a benzinkútig kellett tolnia. Gondolkoztam rajta, hogy felajánlom és segítek neki, de azt hiszem, hogy ezzel a lábbal inkább csak visszatartó erő lettem volna, mintsem segítség. Szóval nyugton maradtam és azt is szó nélkül tűrtem, hogy fizetés nélkül lógunk meg a benzinkútról. Miután megérkeztünk és beléptünk a kórházba, úgy bámultak ránk, mintha a Marsról jöttünk volna, pedig azt hiszem, azért még sem nyújtottunk olyan furcsa látványt. A várakozásomig kaptam egy tolószéket, de ahogy így elnézem annyian vannak előttünk, hogy még az éjszakát is itt fogjuk tölteni. Hosszas hallgatás után végre sikerül megszólalnom, bár nem igazán tudok neki mit mondani.
- Köszönöm, hogy behoztál, Jason, de ha menni szeretnél én nem tartalak fel tovább. - nézek rá, ahogy elmosolyodom egy picit. - A pólód pedig, valóban nagyon sajnálom, ígérem, hogy kárpótollak és veszek egy másikat neked.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 25, 2014 9:19 pm

Egy teljes óra volt mire ide értünk de kit érdekel jól telt az út szerintem bár azért valahogy kicsit megijesztettem Paiget mikor 200 repesztetünk az úton majd kifogyott a benzin és toltam őket egészen a benzinkútig és még a levegő is lehűlt de mindezek ellenére megjöttünk . A motoromat letettem egy eldugott helyre majd onnan újra a kezembe kaptam a lányt és mentünk be de én közben imádkoztam hogy ne találkozzak azzal az ápoló nővel akinek még a nevét sem tudok és olyan vicces arcom volt hogy még Paige is kuncogót de meg értem . Ahogy belépünk a kórházba mindenki minket bámul és azon nyomban hoztak is egy tolószéket amiben leültettek minket a váróba de előttünk még voltak 30-an nem túlzok már azon voltam hogy megölöm mind a 30 embert de nem vagyok ilyen kegyetlen hogy ilyen dolgokra vetemedjek. Látom hogy Paige gondolkozik de inkább nem szólok csak bámulom mint egy hülye.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 25, 2014 9:19 pm

Egy teljes óra volt mire ide értünk de kit érdekel jól telt az út szerintem bár azért valahogy kicsit megijesztettem Paiget mikor 200 repesztetünk az úton majd kifogyott a benzin és toltam őket egészen a benzinkútig és még a levegő is lehűlt de mindezek ellenére megjöttünk . A motoromat letettem egy eldugott helyre majd onnan újra a kezembe kaptam a lányt és mentünk be de én közben imádkoztam hogy ne találkozzak azzal az ápoló nővel akinek még a nevét sem tudok és olyan vicces arcom volt hogy még Paige is kuncogót de meg értem . Ahogy belépünk a kórházba mindenki minket bámul és azon nyomban hoztak is egy tolószéket amiben leültettek minket a váróba de előttünk még voltak 30-an nem túlzok már azon voltam hogy megölöm mind a 30 embert de nem vagyok ilyen kegyetlen hogy ilyen dolgokra vetemedjek. Látom hogy Paige gondolkozik de inkább nem szólok csak bámulom mint egy hülye.
Grace Anne - Santiago
Admin
Grace Anne - Santiago

Hozzászólások száma : 33
Regisztráció ideje : 2014. Jan. 11.
Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptyKedd Jan. 21, 2014 2:51 pm

Beto & Grace

"A legrosszabb pillanatban jössz rá arra, hogy milyen érzés lehet a másiknak az, amikor úgy érzi végleg elveszített."

Úgy nézek rá, mint aki megnémult mivel hosszú ideig meg sem tudok szólalni, csak nézem, nézem és nézem. Nagyon örülök, hogy itt van mellettem, még ha kórházban is vagyunk, de legalább itt van és csak ez számít. Újra megcsókolom őt, majd erősen szorítom magamhoz és még csak meg sem fordul a fejemben az, hogy véletlen is elegedjem őt. Valahogy végre megszólalok, de csak az az egy szó jön ki a számon ami az övén is. - Én is szeretlek! - mondom, miközben a szemeim csillognak, de aztán kinyílik az ajtó és beállít egy csinos nővérke, aki átpakol az én ágymra majd alvásra kényeszerít, aztán kimegy. - Azt hiszem, jobb lesz ha most minketten pihenünk egy kicsit! Hosszú volt a nap! - fölösleges volt ezt elmondanom, mert mire a mondatot befejeztem Beto már réges rég aludt, így én sem teszek másképp, lehunyom a szemem aztán aludni kezdek.
A JÁTÉKNAK VÉGE!
A JÁTÉKTÉR SZABAD!

|| Megjegyzések: -||

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 18, 2014 6:18 pm

Hosszú percekig csak bámulok rá, ahogy mellettem fekszik, ahogy beszél hozzám, ahogy a szemembe néz, ahogy hallom a hangját. El sem hiszem, hogy ez tényleg megtörténhet, hát mégis igaz? Igaz, amit a barátom mondott, igaz, hogy nem halt meg. De hiszen láttam,láttam őt holtan, akkor ez, hogy...? Biztos, hogy ő volt, Yago, visszaküldte hozzám, ugyanúgy mint amikor engem is visszaküldött. Amikor tőlem is megkérdezte, hogy szeretnék-e vele maradni vagy vissza akarok jönni. Megadta a lehetőséget nekem és most Grace-szel is megtette. Köszönöm, köszönöm, drága barátom, testvérem, lelki társam. A gondolatok csak úgy cikáznak a fejemben, ahogy az egyik elhalványul, máris a másik üti fel a fejét. Az erős nyugtatótól még mindig borzalmasan kába vagyok, azt sem tudom mi van velem. A fejem zúg, a szemeim le akarnak csukódni, olyan mintha folyton csak aludni akarnék, miközben minden egyes porcikám zsibbad. Szóra nyitom a számat, de egy hang sem jön ki a torkomon, csak bámulok rá, bámulok azokba a nagy barna szemekbe, amelyekbe minden egyes pillanatban nyugodtan el tudtam merül. Végül nem szólok semmit, csak átölelem, magamhoz szorítom, már amennyire képes vagyok ebben az állapotban erősen szorítani, majd magamba szippantom a mámorító illatát.
- Szeretlek. - suttogom a fülébe ahogy lehunyom a szemem, a szívem hatalmasat dobban. Újra élek.
Grace Anne - Santiago
Admin
Grace Anne - Santiago

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 18, 2014 5:41 pm

Beto & Grace

"A legrosszabb pillanatban jössz rá arra, hogy milyen érzés lehet a másiknak az, amikor úgy érzi végleg elveszített."

Figyelmesen nézem, ahogy Beto álmában beszél. Biztos vagyok benne, hogy Yagoval a legjobb barátjával akivel én magam is találkoztam. Nagyoin rendes srác akárcsak Beto, így már egyértelmű, hogy miért voltak ennyire jó barátok. Most valahogy nagy mosoly kerekedik az arcomra, ami a baleset után még nem volt, pedig én legtöbbször mindig mosolygok. Mikor Beto kinyítja a szemét és hozzámszól, látom, hogy le van döbbenve, de meg is könnyebültem egy picit, hogy végre észreveszi, hogy már jó pár órája arra várok, hogy végre feltűnjön neki, hogy igenis élek és itt vagyok. Óvatosan hozzábújok, mivel eléggé fáj mindenem, bár még az is fura, hogy semmim nem törött el viszont semmi megeröltetőt nem szabad csinálnom legalább 1 hónapig. - Igen Beto én vagyok, és már pár órája arra várok, hogy elhidd, hogy igenis élek, mert ugyan nem haltam meg! Engem nem tudsz elveszíteni, amig te ezen a földön élsz én nem hagylak el! Mert tudod nélkülem nem lehet élni! - próbálok viccelődni, mivel eléggé komoly a hangulat, és próbálom azt is, hogy szegénykém valahogy teljesen magához térjen. Hallottam, hogy Yago elmondta neki, hogy még mindig életben vagyok és nem veszített el engem, örülök, hogy legalább ennyiben segített nekem. - Hallottam, ahogy beszéltél Yagoval! Én is beszéltem vele, abban a pár percben amikor azt hittem, hogy meghaltam aztán a beszélgetésünk után, miután téged már elvittek magamhoz tértek és behoztak a kórházba! Jól vagyok Beto, kérlek hidd el nekem, hogy nem álmodsz és tényleg életben vagyok mert ez az igazság, nem veszítettél e! - mesélem neki halványan mosolyogva, de közben könnyes szemekkel az elmúlt pár óra eseményeit.

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 18, 2014 2:57 pm

Lassan nyitom ki a szemem, a tüdőmet friss levegő tölti meg, ahogy a szempilláim látni engedik a külvilágot, a szemembe süt a Nap és bárányfelhők úsznak az égen. Elfordítom a fejem, zöld fű vesz körül, egy tisztáson heverek, ahogy meglegyint a kellemes nyári szellő. Óvatosan támaszkodom fel a kezemmel, körös körül zöld fű, a hátam mögött egy nagy tó és a távolodó hegységek. Megdörzsölöm a szemem, hogy jól látok-e, de tudom, hogy ismét csak álmodom, ez nem lehet valóság, én nem lehetek itt, nem lehetek Oviedo-ban. A kezeim végig húzom az arcomon, amikor előretekintek egy srác lépdel felém. Magas, barna hajú, sötét szemű, karakteres arcvonású, lépései játékosak és mégis határozottak. A hosszabbra nőtt haja balra van elfésülve, bizonyára ismét elfeküdte, kék inget és fekete színű nadrágot visel. A mosolyát milliónyi ember mosolya közül is felismerném, ő a legjobb barátom, Yago. Mosolyogva állok fel és kitárom a karjaim, hogy üdvözöljem, ő pedig mikor elém ér, minden szó nélkül átölel.
- Hát ismét találkozunk? - pillantok rá, ahogy megveregetem a vállát majd eleresztem. " Túl sokat jársz hozzám, még a végén azt hiszem, hogy hiányzom neked. " Mosolyogva intézi hozzám a vicces szavait, ahogy a vállamon pihentetett kezeivel végignéz rajtam, mintha bármi bajom is lehetne. - Hiányzol, nagyon is, de tudom, hogy csak álmodom megint. - nézek rá egy elhalványuló mosollyal, mire ő felnevet. " Betito, hiszen mindig veled vagyok, tudod, emlékszel? Kisfiúként fogadtam meg neked, ahogy te nekem. A halál csak egy állapot. De minket nem választhat el. " Karakteres arcával, ahogy formálja a szavakat, kis nyugodtság költözik a szívembe. - Yago, miért vagyunk itt? - pillantok rá kérdően. " Na szerinted miért, drága barátom, miért szoktunk ide jönni? " Megemeli a szemöldökét és a tó felé fordul, majd a kezembe nyom néhány kavicsot. - Játszani akarsz? - teszem fel a kérdést, ahogy a kezeimben lévő kavicsokat nézegetem, majd elindulunk a tó felé. " Tudod a szívem szakadt meg érted tegnap este, de van kiút, meg fogod látni, ugyanis Grace nem ment el, túlélte, ezért neked is túl kell élned, itt bent. " A fejemre mutat, de amiket mond, azoktól ráncok szöknek a homlokomra. - Hogy túlélte? - kérdezek vissza, mire ő aprót bólint. " Találkoztam vele, úgy mint amikor veled is, a kómád alatt. Megértem miért szereted ennyire, de vissza kell menned hozzá. Ez a sok nyugtató, valahogy tudasd, hogy érzed őt, azért reagálsz így, mert a szervezeted nem bírja már ezt a sok gyógyszert. Ne hagyd, hogy végül egy lecsúszott gyógyszerfüggőt csináljanak belőled, mert te nem vagy őrült, Beto! " A tó elé lép és elhajítja az első követ, amely hangosan csobban messze a tó közepén. - Yago.. - próbálnám szavakba önteni, azt amit hallok tőle, azt, amit gondolok, de végül nem mondok semmit, csak elhajítok én is egy követ. - Emlékszel, milyen sokszor jöttünk ide? - fordulok felé, ő meg ismét bólint. " Szép dobás volt. " Csak bámul a kő után. - Emlékszem, mindig megpróbáltalak legyőzni, hogy nagyobbat dobjak, mint te és sosem sikerült. - pillantok rá, ahogy hangosan felnevet, a táj csak úgy visszhangzik tőle. " Hogy nem-e? Nézd már meg az előbb mit dobtál! Beto, nem az számít, hogy nagyobbat dobsz-e nálam vagy sem... " - Hanem, hogy együtt nevessünk, addig amíg lemegy a Nap. - szakítom félbe, majd fejezem be a mondatát. " Pontosan, és látod, mindjárt lemegy a Nap, ideje aludni, neked meg felébredni, én mindig ott leszek, tudom, hogy hiányzom, de mindig veled vagyok, Beto, testvérem! " Ölel át újra én pedig viszonozom, közben érzem, hogy kiszakadok ebből a világból, a kezeim valaki mást ölelnek, valaki olyat, aki mindennél fontosabb számomra. Soha nem engedem el többé, soha. - Grace? - nyitom ki óvatosan a szemem, ahogy ránézek.
Grace Anne - Santiago
Admin
Grace Anne - Santiago

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 18, 2014 2:00 pm

Beto & Grace

Végignézem ahogy Betoba újra beledöfik a tűt, velem persze senki nem törődik sem azzal, hogy próbálom elmondani az orvosoknak, hogy csak idő kell neki, hogy feldolgozza. Azok meg magyarul mondva szarnak rám, mintha ott sem lennék. Miután kimennek Beto elalszik, a nyugtató hatására. El sem hiszem, hogy ezt teszik vele, ez annyira borzasztó, hogy nem tudok segíteni rajta. Pár percig eltart amíg valahogy felkelek az ágyból, majd lassan átmászom az övébe, ami nagyobb mint az enyém majd lefekszem mellé, és gyengéden megcsókolom, majd elkezdek beszélni. - Kicsim ébredj fel! Itt vagyok és vigyázok rád! Nem haltam meg sőt még jobban élek mint ezelőtt! El kell hinned, hogy nem álmodsz, mert ha álmodnál akkor nem éreznéd a csókomat! Minden rendbe fog jönni, összeházasodunk és minden úgy lesz ahogy azt elterveztük megígérem, csak kérlek hidd el, hogy nem haltam meg. Csak elájultam a baleset miatt, de jól vagyok! Kérlek hidd ezt el! Itt vagyok neked, és nem veszítettél el! Soha nem fogsz elveszíteni engem! SOHA! - mondom neki, miközben újra megfogom a kezét, és erősen arra törekszem, hogy elhiggye, hogy igenis élek és nem veszített el engem. Nagyon fáj, hogy ez történik vele, most már biztos vagyok benne, hogy én vagyok a mindene és mindenkinél jobban szeret. Anyu is már megérkezett a városba, mert apa felhívta, én meg nem mertem elmondani neki, hogy mi történt ezért azt mondtam, hogy az esküvőt elhalasztottuk pár napra és elutaztunk Párizsba a munkahelyemre. Nem tudom, hogy meddig sikerül majd ezt titkolni, de egy ideig muszáj lesz, aztán majd biztosan rájönnek és akkor nekem annyi.

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 18, 2014 1:46 pm

Érzem, hogy egyre inkább elveszek az érzések között, fuldoklom bennük és magukkal fognak rántani. Ilyen mélységekben még sosem voltam, hát ilyen az, ha valaki az őrület határa kerül vagy már meg is bolondultam? Az agyam nem tiszta, nem csak, mert teljesen elvesztem, hanem mert ez a sok nyugtató is bennem van. Úgy érzem magam, mint egy igazi drogfüggő, leharcoltan, kimerülten, megtébolyodottan. Ezt már nem bírom!
- Nem akarok nélküle élni! - üvöltök fel ismét, amikor mintha valaki megfogná a kezem és hozzám beszélne. Grace? Ez az érzés, csak akkor kerít hatalmába, ha ő mellettem van, de ez már lehetetlen. Megpróbálom érzékelni a külvilágot, de nem engednek, ezek a kemikáliák mindig csak visszább húznak, lejjebb taszítanak. Ez már a vég, biztosan a vég. Elrántom a kezem, akárki is fogja menjen el, nekem csak egy valaki kell és ő már nem lehet velem. Ha ő nincs, akkor én sem akarok lenni. Soha nem éreztem senki más iránt így és nélküle én semmi vagyok. Éles fájdalom szúr az agyamba, mint egy kínzó fejfájás, aminek erejétől ismét felüvöltök, a testem rángása azt jelenti, hogy én ezt nem akarom. - Hagyjatok elmenni, hagyjatok elmenni. - mondom könyörgően, ahogy a fejfájás kínoz, bár magam sem tudom miért beszélek ilyeneket, hiszen ennek semmi értelme. Tényleg megőrültem. Egyre hangosabban üvöltök, egyre többször és erősebben ütöm a rángástól meg az ágyam, míg végül az infúzió is kiszakad a kezemből. Érzem, mert fájdalom lepi el a helyét, majd sötétség. Olyan mintha elájultam volna, mégis hallom, ahogy egy nővér és egy orvos beront. " Roberto, Roberto! Minden rendben lesz! Mondott neki valamit? " Mégis milyen kérdés ez? Kihez beszél egyáltalán, nincs itt senki. " Adjon neki egy adag nyugtatót nővér, attól majd jól alszik és kösse vissza az infúziót! " Nem, én nem akarom, tiltakozni próbálok, de akkor erős szorítással fognak le, majd egy tűszúrás, érzem hogy a nyugtató végig áramlik az ereimben, érzem, hogy az agyam elkábul, majd teljesen elmerülök, azt hiszem el fogok aludni.
- Nem akarok... - ismétlem kábán és erőtlenül, majd eltűnik minden, ami valaha igaznak bizonyult.
Grace Anne - Santiago
Admin
Grace Anne - Santiago

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 18, 2014 1:20 pm

Beto & Grace

Biztos vagyok benne, hogy Beto rólam beszél. Most már kezdem érteni, hogy miért került ide be a kórházba. Jobban kellett volna vigyáznom, mostanában tényleg nagyon figyelmetlen voltam. Ma lenne az esküvőnk és most mindketten a kórházban fekszünk. Valahogy meg kell értetnem vele, hogy életben vagyok és rendbe fogok jönni, bár ebben nem vagyok túlságosan biztos, hogy minden olyan lesz mint régen mivel tuti, hogy mostanában nem táncolhatok. Sok mindent átértékelt bennem a tegnapi nap mivel majdnem meghaltam, vagyis meghaltam csak csoda folytán felébredtem, mint Beto a kómából. És a legfurább része az volt amikor abban a pár percben találkoztam az ő legjobb barátjával Yagoval aki meghalt, ezt szeretném majd elmesélni neki ha rendbe jön majd. Talán majd jobb kedvre derítem őt ezzel. - Hé, Beto,Beto,Beto, nyugodj meg, itt vagyok és élek semmi bjaom, rednbe fogok jönni! - mondom neki még mindig fura hangon mivel a baleset során az eléggé megváltopzott, az ágyunk szerencsére elég közel van egymáshoz sőt, egymás mellett van teljesen ugyhogy kinyújtom a kezem majd megfogom az övét és próbálom lenyugtatni, majd visszatéríteni a való világba. - Itt vagyok!

|| Megjegyzések: Ez szomorú lesz Sad||

Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 118
Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01.

TémanyitásTárgy: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 04, 2014 8:27 pm

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
https://grandviewfrpg.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kórház ♥   Kórház   ♥ - Page 2 Empty

Kórház ♥
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GrandView FRPG :: Szórakozás :: Archívum :: Régebbi játékok-
Ugrás:  
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Feb. 01, 2014 6:30 pm-kor volt itt.