KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Étkező ♥

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Étkező   ♥ - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Étkező ♥   Étkező   ♥ - Page 2 EmptyPént. Jan. 17, 2014 9:07 pm

Fogalmam sincs mit titkol előlem,de valamit nagyon titokban akar tartani.Abban már biztos vagyok,hogy még barátjának tart,viszont nem bízik bennem eléggé. Siet valahová,és talán félt engem.
De mi a volt a sérülés a hátán? Honnan van és kitől származik? Talán menekül valakik elől?
Majd beszélek vele..
Aggódom,de addig is kiveszem a hűtőből a vizet,és a mosatlant az asztalon hagyva a szobámba megyek,és elmerülök a gondolataimba. Nagyot sóhajtok aztán belekortyolva a vizbe eltűnök a bejárat előtt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Étkező ♥   Étkező   ♥ - Page 2 EmptyPént. Jan. 17, 2014 8:59 pm

-Camy. Semmi!! Eltűntem. Hogy miért? Majd elmondom. De most rohanok. És ha bárki idgen kérdezi, engem nem ismersz Camy... Sajnálom hogy ez van de rohanok!!-adok neki egy puszit. És már rohanok is. Nem jó érzés hogy így kell elmennem de nem tehetek mást. Nem fogják elkapni Camyt is. Nem akarom. Éd engem se fognak. Remélem. Kirohanok az ebédlőből miközben a hátam sajog. És a fejembe verekednek a gondolataim. Nem hittem volna hogy ilyen rossz valakinek hazudni. De ezzel legalább megvédhetem őt. Miért jöttem vissza? Nem kellett volna. Így mindenkit aki közel áll hozzám megölhetnek. De azt nem nézném végig. Nem. Senkit nem bántanak!!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Étkező ♥   Étkező   ♥ - Page 2 EmptyPént. Jan. 17, 2014 8:48 pm

Őrülten hiányzott,és meg kell hagyni nagyon összenőttünk. Ő volt az egyetlen,akinek mindent elmondtam,leszámítva a múltamat. Nem mondtam neki el teljesen a sulit,és fogalma sincs,hogy mennyire beteg voltam. Ellök magától?! Miért csinálja ezt? Megutált? Vagy talán,baj van?
Nagyon megijeszt,nem is tudom mire gondoljak.
-A hátad? Mi van a hátaddal? Bajod esett Hope? Miért viselkedsz ennyire furán???
-megfordulok és megemelem a felsőjét,akkor meglátom a háta közepén tátongó sebet.
-Mi történt veled Hope? -mi tagadás nagyon megilyesztett,hiszen sosem volt ennyire közvetett. Nyíltan válaszolt,és soha nem rázott volna le.
-És miért sántálsz? Hope! Nem ismerek rád,mi történt mond el! Mindjárt a szívinfarktot hozod rám,ne rémítgess. Miért tűntél el? Miért nem szóltál nekem,vagy Dexnek legalább? -dőlnek belőlem a kérdések,amikre ind mind választ várok.
Látom,hogy fáradt és fél. Siet valahová,de hová?
-És hova haladsz ilyen sietősen? Csak nem orvoshoz mész?-mondom kissé cinikusan,és tudom,hogy esze ágában sincs oda menni.
De vajon mi van vele? Ki tette ezt és miért?
Egyre inkább kezdek aggódni,mivel a bizonytalanság emészteni kezd.
Ha nem ad válaszokat magam derítem ki!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Étkező ♥   Étkező   ♥ - Page 2 EmptyPént. Jan. 17, 2014 8:35 pm

Sántikálva bemegyek az ebédlőbe. Sietnem kell innen el. Tegnap megláttam az üldőzimet itt járkálni. Annyira megojedtem higy magamra borítottam a levest. Miközben gondolkodok milyen módon fogok kimenekülni hirtelen valaki oda ugrik. A szemèly hangjában Camyt ismerem fel. Olyan rég beszéltünk... Be kell vallanom őrülten hiányzott. Azt hiszem erős kapocs alakult ki köztünk.
-Igen én vagyok- hirtelen ellököm magamtól. Nem direkt. Nem is azért mert nem örülök neki. Hanem mert megszorította a sebemet a hátamon. Furcsán néz rám
-Bocsánat csak fáj a hátam-mosolygok. Az órámra nézek. Ilyen nincs. Vele is most futok össze mikor bármelyik pillanatban elkaphatnak... Valahogy kénytelen vagyok lerázni
-Úgy örülök neked. De most nagyon kell rohannom. Este gyere fel a szobába és dumálunk. Szia!-és márvrohanék
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Étkező ♥   Étkező   ♥ - Page 2 EmptyPént. Jan. 17, 2014 8:11 pm

Egy ablak melletti asztalnál ülök. Az előbb vittem a táskámat a szobámba,hiszen egy fárasztó héten vagyok túl. Borzasztó éhes vagyok,és éppen a hűtőben kapott sült húsdarabot majszolom. Közben gondolkodom,és rájövök,hogy csak Dex maradt az egyetlen barátom. Hope neki is és nekem is hiányzik,amióta eltűnt nem tudok rendesen aludni sem. Nagyon aggódom érte,ki tudja hol jár és mit csinál. Feltéve,hogy él-e!? Nem is gondolok ilyenekre,nem tesz jót a fantáziám. Amint az ablakon bámulok kifele észreveszek egy csörtető hangot. A bejárat fele nézek és látom,hogy a terem kong az ürességtől. Aztán észreveszek egy elkeseredett emberkét besétálni az étkezőbe,amint a hűtő fele veszi az irányt. Bizonyára kaját keres,aztán mivel semmi sem füllik a fogára nagyot káromkodik. Amikor megfordul idegesen,és vizért nyúl megismerem. Ez Hope! Hope az én jó barátnőm! Azonnal felállok félre téve a fáradságot és oda rohanok. Megölelem,és azt sem tudom,hogy most szellemet vagy embert látok-e.
-Hope? Hope,te vagy az? Jól látom,vagy összetévesztelek valakivel? Hol jártál és mi van veled?-nézegetem,hogy ember vagy szellem,aztán az öltözködési stílusáról eldöntöm,hogy ez bizony ő.
Nagyon hiányzott nekem.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 118
Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01.

TémanyitásTárgy: Étkező ♥   Étkező   ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 04, 2014 8:31 pm

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
https://grandviewfrpg.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Étkező ♥   Étkező   ♥ - Page 2 Empty

Étkező ♥
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Étkező ♥

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GrandView FRPG :: Szórakozás :: Archívum :: Régebbi játékok-
Ugrás:  
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Feb. 01, 2014 6:30 pm-kor volt itt.