KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Medence ♥

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Medence  ♥ - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Medence ♥   Medence  ♥ - Page 2 EmptyHétf. Feb. 03, 2014 9:29 pm

Nem tudom mit csinálok de jónak érezem amit csinálok hogy csókolgattam a nyakát hogy a magamon tartom nem tudom hogy ez csak a részegség de élvezem és ahogy látom az arcán ő is azon kivűl hogy fázik . Hátrébb úszok fele és a kezemmel felmelegítem a vizet és meleg lett így most már egyikünk sem fázhat és mindenhol pára . Most mi a baj Hope ? Nem vagyok részeg csak elszédítettél megcsókolnálak most azonnal. - markolok bele a fenekébe de közben a szemét nézem ő pedig a száját harapdálja
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Medence ♥   Medence  ♥ - Page 2 EmptyHétf. Feb. 03, 2014 9:09 pm

Meglep amit csinál. Nem tudom hogy a víztől pánikoljak be jobban vagy Jasontól. Reflexből ellököm. De ahogy már nem tart elkezdek lesüllyedni a medence aljára. Mégjobban bepánikolok és amilyen gyorsan csak tudok elkezdek felfele úszni. Meglep hogy egyáltan tudok úszni. Ahogy felérek újra Jasonnal találom szembe magam.
- Jason. Részeg vagy. Ezt nem gondolod komolyan- kezdek dideregni. Ez így már nem vicces- Segíts! Komolyan mondtm hogy nem tudok úszni!- nem tudok mit csinálni. Közelebb lököm magam és belekapaszkodok- Na jó... Ez kész!-mondom és ennek az egésznek az ellenére felnevetek
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Medence ♥   Medence  ♥ - Page 2 EmptyHétf. Feb. 03, 2014 8:40 pm

Mikor feljövők a víz tetejére észreveszem hogy Hope az és segíteni akar nekem de nem akar bejönni hozzám ezért behúzom a vízbe majd ráteszem a lábát a derekamra . Majd én megtanítalak úszni ne félj.- veszem le a pólómat és az övét is.
Még részeg vagyok ki tudja mit fogok csinálni vele. Kiúszok vele a medence szélére majd a medence széléhez szoritom és elkezdem csókolgatni a nyakát.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Medence ♥   Medence  ♥ - Page 2 EmptyHétf. Feb. 03, 2014 8:35 pm

Hirtelen meghallok egy nagy csattanást. Gyorsan felpattanok és a medence széléhez rohanva látom az alakot a medencében a motorával . Egy pár percig szugerálom ki lehet. Mikor rájövök hangosan felnevetek
- Mostmár az vagy!- kiabàlok- Kellemes a víz?- kinyújtom neki a kezem- Látom már ma sem kell fürödnöd-megbillenek és kishíjján a vízbe esek- óvatosabban. Nem tudok úszni- nevetek. Elég vicces látványt nyújt főleg hogy látszik elég másnapos. Elengedem a kezét- Inkàbb még nézem ahogy fürdessz. Valami jó is legyen a napban- kacsintok rá. Törökülésben várom mit csinàl most.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Medence ♥   Medence  ♥ - Page 2 EmptyHétf. Feb. 03, 2014 8:05 pm

Mióta Hope elmondta mit kéne vele tennem teljesen összezavarodtam.. Miért pont én? És ha nem tér vissza akkor az én kezemen szárad az ő élete én erre nem tudom hogy fel vagyok-e készülve kicsit részeg is vagyok minden a fejemben van egyszerűen úgy érzem felrobban . Motora ültem lehet nem kellett volna , mikor a suli területére elvesztettem a jármű felett az irányításom és bele estem a motorral együtt a vízbe és mielőtt bele esem látom hogy valaki ott fekszik .Pár pillanat után eljövők a víz felszínére . azt hiszem józan vagyok. - nevetni kezdek
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Medence ♥   Medence  ♥ - Page 2 EmptyHétf. Feb. 03, 2014 7:47 pm

Ülök a medencénél és remegő kézzel tépkedem a fűszálakat. Zúg a fejem a rengeteg gondolattól. Érzem hogy vége. Már álmomba is folyton azt látom ahogy a szörny felakar falni. Ez egy figyelmeztetés részéről. Mindjárt itt az idő. Ha nem halok meg...akkor megöl. Összerázkódok. Ez nem valami bíztató. Hanyat dőlök a földön és elkezdek játszani a tűzzel. Legalább a képességem megvan. Addig még van remény. Addig. Miközben agyalok egyre jobban nyom el az álom.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 118
Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01.

TémanyitásTárgy: Medence ♥   Medence  ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 04, 2014 8:45 pm

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
https://grandviewfrpg.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Medence ♥   Medence  ♥ - Page 2 Empty

Medence ♥
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GrandView FRPG :: Szórakozás :: Archívum :: Régebbi játékok-
Ugrás:  
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Feb. 01, 2014 6:30 pm-kor volt itt.