Még mindig nem vagyok barátkozós kedvemben és nem nagyon bírom ha még kíváncsiskodnak is mellé, de gondolom velem van a baj és nem Camillával. Azt hiszem jobb lesz ha eltűnök szépen mintha itt sem lettem volna, mert így is szétmegy a fejem a lány gondolataitól és érzelmeitől. Egyszerűen nem tudom hogyan irányítsam ezt a hülye képességet, hogy állandóan ne más miatt fájjon a fejem, de remélem valahogy találok majd rá megoldást, mert különben ebbe fogok belehalni. - Figyelj nem akarok gonosz lenni vagy ilyesmi, de jobb lesz ha közlöm veled azt amit gondolok. Én nem vagyok az a lány akivel lehet barátkozni, nem akarok barátokat magamnak, megértem ha te szeretnél, de én nem, nagyon sajnálom. Azt hiszem jobb lesz ha most elmegyek, ne haragudj. - Mikor befejezem a mondandómat neki, felállok, majd az egész nagy kupac könyvet felveszem és valahogy elindulok. Sebes léptekkel köszönés nélkül távozom, és bár tudom, hogy ez nagy szemétség volt tőlem, de ilyen a személyiségem. Engem soha senki nem tudott megváltoztatni, még a legjobb barátom Isaac sem mert ő elfogadott olyannak amilyen vagyok, és talá ha majd idővel Camilla is elfogadna akkor talán lehetnénk barátnők, de így egyelőre még biztos nem amíg nem ismerem meg őt jobban.
Sejtelmes de biztosan nem csak erről van szó.Nem is tudom mit mondhatnék,jót vagy rosszat,vagy semmit. Leülök szembe vele,s a fejét nézem. Egészen pozitív energiái vonzanak,s szerintem megérné,hogy a barátnője legyek. Nincs szükségem a plussz problémáira,bár a javamra fordíthatom. -Gondolatolvasás?-nyúlok a lap tetejére,csalogatva a tekintetét. Remélhetőleg rám néz,így kiszívhatom az energiáit a magam javára. -Egész jó tulajdonság,ezt én is olvastam.-kacsintok,hogy hátha rám veti a tekintetét. Végül is szimpatikus,bár neki is lehetnek problémái. Biztosan vannak,hiszen ezen a szigeten mindenkinek vannak gondjai. Talán megéri keresni a társaságát,hiszen egy barát bármikor jól jöhet.
Admin Admin
Hozzászólások száma : 118 Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01. Tartózkodási hely : ^^ Grandview
A reag Camillának lett íródva, 373 szóban, hangulata pedig kissé szomorkás.
A könyvek mégis érdekesnek bizonyulnak, elég sok mindent megtudtam a képességeimről, ezt több mint gondolatolvasás, érzem amit az emberek éreznek, egyetlen pillantással, vagy gondolattal beleláthatok a belsőjükbe és mindent megtudhatok róluk. Ugyan úgy tűnik, hogy egyáltalán nem figyelek a lányra, de az eszem félig mégis ott jár az eszem a lányon. Érzem ahog yszimpatikusnak tart és barátkozni akar velem, de a barátságtól félek, mert utálok pofára esni. Nem barátkozni jöttem ide, vagyis csak félig, mert meg akartam keresni Isaac-et, aztén meg vadászni akartam, most meg az új képességeim után nyomozok. Látom, hogy akár mennyire is próbálkozik azzal, hogy ne legyen kíváncsi a szemét igencsak kiszúrja, az aranyló könyv címe amin az áll, hogy a "Misztikumok könyve" itt valóban szinte minden jól ismert természetfeletti képesség fellelhető és eléggé jól informál. Nem szeretném őt megbántani és bár nem tudom mit mondhatnék neki, még sem ülhetek itt szótlanul, egy csöppet sem törődve vele, hisz tényleg próbálkozik. - Igen, szeretem az ilyen dolgokat, mert leköt. - a fejem ugyan nem emeltem fel, sőt még csak az egyik szememmel sem néztem rá, de mondtam valamit, szóval remélem megelégszik vele. Lehet, hogy most azt hiszi, hogy valami gonosz kis idióta vagyok, de nem ám, én egész kedves vagyok mindenkivel, csak ezt máshogy mutatom ki, de amúgy tényleg nagyon igyekszem. Szerintem tud valamit a természetfeletti világról, nekem meg szétmegy a fejem, mert a fülemmel hallom, mások gondolatait, mintha valaki a fülembe súgna minden egyes apró szavacskát amire más gondol. Rémisztő ez az egész, soha nem gindoltam volna, hogy egyszer ilyen lesz, de az biztos, hogy sokáig nem bírom mivel ha valaki nem hagy békében olvasni, eléggé rámtör a düh. Komolyan már kezdem azt hinni, hogy ezzel a lánnyal való találkozás sem volt véletlen, hanem ez is a sors keze és akarta, hogy találkozzunk. Úristen hová jutottam, igaza volt Chrisnek talán tényleg el kellett volna mennem innen, mielőtt ezek a dolgok megtörténtek volna. Ahogy Camilla gondolatai végigfutkosnak az agyamon teljesen beleborzongok, végigfut rajtam a hideg és enyhe fájdalmat érzek ami egyre erősödik. Azt hiszem, hogy nem sokáig fogom bírni az emberek közelében, bele fogok halni abba, hogy gondolkodnak. Már az is fura, hogy miért pont most jelentkeztek ezek, amikor idejöttem. A fejem mindjárt szétmegy, valamit tennem kell, szükségem van valaki segítségére...
Aggasztó,hogy nem szeretne barátkozni,pedig egész pozitív energiái vannak. Az érzéseim sosem csalnak,érzem,hogy szép jövő állhat előtte,ha nem szúrja el. Fogalmam sincs most mit mondhatnék,hiszen derült égből villámcsapásként ért,hogy nincs kedve ismerkedni. Látom valami misztikus könyveket olvasgat és ami a kezében azt mér én is olvastam. Benne van a világ összes titkos képessége,és természetfeletti ereje. Kíváncsiskodjak? Fogalmam sincs hogyan tovább. Most beszéljek vele,vagy hagyjam a könyvet bújni? Nem tudom. Telnek a percek,sőt már eltelt egy negyed óra,és azóta még csak rám sem nézett. A padnak dőlve nézem a szám szélét rágva aztán megszólalok: -Misztikumok könyve? -kérdezem elhalkult hanggal,talán nem jó ez a túlzott kíváncsiság. Ideges vagyok,pedig érzem,hogy az energiái pozitívan hatnak az energiámra. Amióta olvasok,imádom használni ezt a képességet. Valahogyan nagyon jó.
Admin Admin
Hozzászólások száma : 118 Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01. Tartózkodási hely : ^^ Grandview
Tárgy: Re: Könyvtár ♥ Csüt. Feb. 13, 2014 4:42 pm
i'm a supernatural, be afraid of me.
Eléggé elfoglalt vagyok, mivel fürgén keresek néhány könyvet ami a suliban van elrejtve, és muszáj lesz megnéznem, mert fontos dolgokat tudhatok meg a képességeimről amik most jelentkeztek először. Sok érdekességet sikerült összeszednem, sőt már egy egész könyvcsomót tartok a kezembe, amivel sikerül nekimennem egy épp szerencsétlen lánynak, azátn az egész kupacot leborítani. Mióta eddig nem jelentkezett fura erő jelent meg nálam, azóta minden máshoz van, ügyetlenebb, figyelmetlenebb vagyok és folyton máshol jár az eszem, így valamit mindíg sikerül elrontanom pár perc alatt. Mielőtt még valami idiótának nézne bocsánatot kértem tőle és szerencsémre nem is haragudt rám, legalábbis azt mondta. - Mégegyszer bocsi, mostanában eléggé ügyetlen vagyok, de ezt most nem részletezném. Clary Turner! - kezet fogok vele, mivel most már nincs egy halom könyv össze-vissza rajtam, aztán látom, hogy elkezdi felszedegetni a könyveket, amiknek jobb ha a címét nem látja, mert ilyenkor a legtöbb ember kíváncsiskodásba kezd, és most semmi kedvem elmesélni neki, hogy most minek is olvasok ilyesmit, mert van még néhány elintéznivalóm is. - Ömm, értékelem, hogy segítesz, de ha már idáig elhoztam tovább is viszem! - mondom miközben elkezdem a könyveket kiszedegetni a kezéből, aztán ledobom az egyik közeli asztalra, de mégsem túl közel Camilla asztalához, majd leülök egy székre és lapozgatni kezdem a könyveket, majd eldobom őket magamtól, egyik sem informál semmi újdonságról, mindenről tudtam már. Még mindig nem szólok hozzá, mivel soha nem voltan egy barátkozós típus, egyáltalán nincs mit mondanom neki, de ha kérdez persze válaszolok rá, de nem szeretnék közelebb kerülni hozzá, mert a barátok mindig hazudnak, már amelyik mert a legjobb barátomban Isaac-ben megbízom, mert tudom, hogy ő soha nem tenne ilyet velem. Ez a lány vajon tud a természetfeletti világról? Úgy hallottam ilyen-olyan mondákból, hogy itt minden ember természetfeletti, csupán ezt jól titokban tartják. A szüleim is idejártam, sőt itt ismerkedtek meg, aztán megszülettem én és Isaac-ékhez költöztünk. Ahogy Chris is mondta ez a sziget nem biztonságos, de tele van rejtéllyel amiket meg kell fejteni, és gonosszal akit minél hamarabb meg kell ölnöm, mielőtt ő ölne meg valaki mást.
Egy csendes sarokban ülök a legkisebb asztalnál,és egy könyvet olvasgatok. Nem gondolkodom semmin,csak elmerülök az izgalmas regénybe. Nagyon jó néha kikapcsolódni,és én rájöttem,hogy engem egy kalandregény simán kikapcsol. Egy halk zajra leszek figyelmes . Egy olyan kotorás hallatszik,és ahogy megfordulok egy egérkét látok befutni a lyukba. Egyáltalán nem ijedek meg,csak elmosolyodom és visszafordulok a könyv felé. A könyvet kezdem bújni,aztán felnézek és látom,hogy újra szakad az eső. Sóhajtok egyet,aztán összecsukom a könyvet. Felállok és a polcra helyezem,pontosan oda,ahonnan elvettem. Már épp indulni akarok,amikor egy lány jön nekem,éppen egy könyvcsomót cipel. Illedelmesen bocsánatot kér,én meg egy laza msollyoal válaszolok neki. -Semmi baj! Amúgy nem ismerjük egymást! Camilla Parker vagyok,de szólíts csak Camyek.-mondom mosolyogva,aztán nyújtom neki a kezem,mint a bemutatkozásnál illik. Használom a képességem,és egész pozitív energiákat sugároz,egéri vele haverkodni. Fürkészem minden mozdulatát aztán elveszek tőle négy könyvet. -Segítek. Hova vigyem?-kérdezem,aztán a szemébe nézek. Szimpatikus.
Admin Admin
Üdvözöllek itt Grandview-ban, a szigeten ahol semmi sem az aminek látszik. Természetfeletti lények járják be a mi kis világunkat, kevesen törőde az ártatlanok életével. Gyilkosságok, szerelmek, fájdalmak és minden ami egy élettel jár. Kezdetben a természetfelettiek meghúzodtak egy igen régi iskolában, de mára már annyian vannak, hogy ez lehetetlen. Persze itt nem csak természetfelettiek léteznek. Van itt egy másik iskola is, az Art Center művészeti iskola, ahol sok diák megcsillogtathatja a tehetségét. Természetesen nekik is megvan a maga problémájuk. Gyere csatlakozz hozzánk és érezd nagyon jól magad!