KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Udvar ♥

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar    ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar ♥   Udvar    ♥ EmptyVas. Jan. 19, 2014 7:28 pm

A játéktér szabad! Smile
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

Udvar    ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar ♥   Udvar    ♥ EmptyVas. Jan. 19, 2014 7:22 pm

Deana
& Derek

RÁmosolygok és felállok, amiben segít nekem.
Köszi! Hát Los Angeles, meled és zűrős egy hely az biztos. Szívesen mesélek róla. Akkor jöhet egy ital? a bár mellett lakom, szóval azt hiszem tudom merre találom! Jobb beszélgetni egy korsó sör vagy egy csésze kávé mellett, nem gondolod? - közben elindulok a motorom felé és felkínálom neki a bukósisakomat Remélem nem félsz egy kis száguldástól! Így gyorsabban ott vagyunk! - ülök fel időközben a motoromra és várom, hogy felüljön mögém, amit kis hezitálás után meg is tesz. Beindítom a motort és ellököm magunkat, majd eltűnünk az udvarról.

Vendég
Vendég

Udvar    ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar ♥   Udvar    ♥ EmptyVas. Jan. 19, 2014 6:48 pm

-Hát köszönöm. Egyébként én se örülnék neki ha egy ilye jófej tanárt kirúgnának-össze szedem a füzeteim- tudod hol van a bár?- kérdezem és felállok. Felsegítem őt is közben vidáman csacsogok- Hát látszik hogy nem vagy hozzászokva. Elég lengén öltöztél-nézek a ruhájára. Nincs is rajta pulcsi- nem fázol?-kerekedik el a szemem. Utána a saját ruhámra nézek. Mondjuk én beszélek?
-Mondjuk én se panaszkodhatok-mérem végig magam- én már megszoktam. Kanadából jöttem egy árvaházból ès ott elég hűvös van. Az itteni idő még tűrhető. És milyen Los Angelesbe? Állítólag nagyon nyüzsi hely. Mindig van valami gyilkosság vagy ilyenek. Javíts ki ha tévedek. Csak a hírekből hallottam róla. De gyszer elmennék oda- zúdítom rá a szóáradatom.
Vendég
Vendég

Udvar    ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar ♥   Udvar    ♥ EmptyVas. Jan. 19, 2014 6:34 pm

Deana
& Derek

A rajzfüzet főlé hajolok és nézem a Mona Lisa másolatát.
-Azt a rohadt! Ez iszonyatosan király!- nézek Deana-ra. Tényleg elképseztően ügyesen rajzol...csak ámulok és bámulok.
Ha gondolod akár most is megihatunk valamit, ha van kedved. Persze nem akarok az életedre törni, ne aggódj! - nevetek - Köszönöm amúgy a diszkréciódat az igazgatóval kapcsolatban. Nem lenne jó, ha az első tanári állásomból két nap után kirúgnának! - nevetek fel ismét
Los Angelesből jöttem egyébként. Hozzá kell még szoknom ehhez a szutykos időhöz...az én szervezetem nincs hozzászokva az ilyesmihez. Nekem télen nyáron kell a napsütés! Látod...még a napszemüvegem is nálam van. És te? Honnan csöppentél ide?
Vendég
Vendég

Udvar    ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar ♥   Udvar    ♥ EmptyVas. Jan. 19, 2014 6:16 pm

Hangosan felnevetek. Még humora is van. Simán lehetne diák is.
-Akkor nincs kedved majd beülni egy sörre? Nem mondom el a dirinek-kacsintok. Ilyen jófej tanárt még csak a filmekbe láttam- Ha akarod megtanítalak rajzolni. Hidd el Picasso is a pálcika embernél kezdte. Ahogy én is-elgondolkodok. Aztán elő kapom a rajz füzetemet. Elkezdek buzgón keresgélni. Ha jól emlékszek régebben én is lerajzoltam Monalisát. Még mielőtt ide jöttem volna. Mikor megtalálom a rajzot elé tartom
- Azt én is lerajzoltam. Legalábbis próbáltam. Azért dorgáljuk a saját rajzunkat egyébként mert mi látjuk az apróbb hibákat amiket...a nem...- próbálom nem megsérteni- komolyabban tudó rajzolók nem látnak. Euen például a szemei messzebb vannak mint az eredetin- magyarázom mosolyogva- és te honnan jöttél?-kérdezem kíváncsian.
Vendég
Vendég

Udvar    ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar ♥   Udvar    ♥ EmptyVas. Jan. 19, 2014 6:04 pm

Deana
& Derek

rámosolygok, ezzel is jelezve, hogy szimpatikusnak nekem.
Nagyjából két napja érkeztem a szigetre. Nemrég kértek fe, hogy tanítsak. Örülök, hogy alapból tegezel, nem vagyok még annyira öreg, és a magázódás csak öregítene. Nem vagyok az a vaskalapos egyetemi dékán típusú fazon. Én tegeződöm a diákokkal, szabad időmben akár egy-egy sörre is beülök velük a helyi kocsmába. - nevetem el magam -Csak az igazgató ne tudjon róla. AMúgy meg ne ord le a rajzodat, szerintem igenis jó. Volt egy évfolyamtársam, aki a Mona Lisa pontos mását is el tudta készíteni szinte..na ő mondta mindig, hogy, jajj ez így béna lett meg jajj ez tűzre való.. Az én rajztusásom valahol a pálcikaembernél és a kézlenyomatom körberajzolásánál, 14 éves koromban megragadt.. Úgyhogy igenis nagyon tehetséges vagy és ha sokat gyakorolsz, csak mg ügyeseb leszel, meglátod! - mondom bíztatóan..ez egy tanár dolga vagy nem?!

Vendég
Vendég

Udvar    ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar ♥   Udvar    ♥ EmptyVas. Jan. 19, 2014 5:47 pm

Elnevetem magam a sok kérdésen. Azt sem tudom melyikre válaszoljak először.
- A színészethez nem nagyon értek. Nem baj ha tegezlek,ugye?- mosolygok. Ahoz képest hogy tanár elég jófej. A tanárok àltalában merevek. Csak a saját tantárgyaik növendékei érdeklik.
- Diák vagyok,igen. Pár hónapja jöttem de abból egy hónapra elkellett mennem. Mióta rajzolok?- elkezdek számolni- hát körülbelül... Hat hét éve. Szerintem nem fejlődtem olyan sokat amúgy. Ez még nem annyira jó-mutatok a rajzomra-mindenre válaszoltam?-nevetek és elkezdem elpakolni a rajzcuccom. Közben érdeklődve ránézek
-Ès te mikor jöttél? Még nem láttalak.
Vendég
Vendég

Udvar    ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar ♥   Udvar    ♥ EmptyVas. Jan. 19, 2014 5:33 pm

Deana
& Derek

Leülök mellé a fűbe és tovább nézegetem a arajzot, majd ráemelem a tekintetemet
Derek vagyok...Derek Scott! A dráma tanár! Én a színészetben mozgok szabadon! - nevetek -Nagyon tehetséges vagy Deana! Örülök, hogy itt fokozatosan ismerek meg tehetségesebbnél tehetségesebb diákokat. Mert diák vagy ugye? - mosolygok továbbra is. Látom rajta, hogy felszíbíult művészlélek. Biztos érdekes személyisége van. Tényleg örülök, hogy egyre több embert ismerek meg itt a szigeten.
-És...Régóta jársz ide? Mióta rajzolsz? Nekem úgy tűnik régóta, mivel ez nagyon profinak tűnik! - mutatok a telerajzolt lapra. Remélem nem üldözöm el rögtön a kérdésáradatommal. Néha ilyen vagyok..Rámjön a szóhányás és akkor be sem tudom fogni!

Vendég
Vendég

Udvar    ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar ♥   Udvar    ♥ EmptyVas. Jan. 19, 2014 5:18 pm

Kisétálok az iskola elé és neki állok rajzolni. Imádom a kinti levegőt, itt mindig jobban szabadjára engedhetem a fantáziám. A kezem szinte magától mozog a papíron. Nagyokat szippantok a friss levegőből. Hónapok óta most először érzem úgy hogy meg tudtam nyugodni. Végre tudok őszintén mosolyogni. És rajzolni is úgy hogy nem szakad át a papír. Hirtelen oda kiált nekem valaki. Megfordulok és egy mosollyal viszonzom a dícséretét amit a rajzomhoz intézett. Őt még soha nem láttam itt.
-Köszönom!-pillantok a már majdnem kész rajzra- Azért attól messze vagyok hogy kiállítsák- válaszolok szerényen. Közben próbálom felidèzni hogy találkoztam e már vele. De mivel nem emlékszek inkább bemutatkozok.
-Deana vagyok. És te?- mosolygok rá
Vendég
Vendég

Udvar    ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar ♥   Udvar    ♥ EmptyVas. Jan. 19, 2014 4:48 pm

Deana
& Derek

A motorommal érkezem meg az iskolához. az igazgató mondta, hogy az udvarra leparkolhatom a gépet, így tehát egyből odakanyarodom és leállítom a motorot. Az idő hűvös és nyirkos, nem igazán nekem való. Hozzá kell még szoknom ehhez a hűvös időhöz. A napszemüvegemet a fejem tetejére tolom, megszokásból nálam van, majd kicsit összébb húzom magamon a bőrkabátomat. ráülök a motorra, fél lábammal a földön támaszkodom...lazára vettem a figurát. Figyelem az iskolába be és kimenő embereket, majd megakad a szemem egy lányon, aki tőlem nem messze rajzolgat. épp rálátok a lapjára, jó a szemem szerencsére, és meg kell hagynom nagyszerűen rajzol.
Kis ideig figyelem, ahogy dolgozik, majd odakiáltok neki:
Ezt akár a Louvre is kiállíthatná! Irány Párizs és a művészetek földje! - mosolygok rá nagyon kedvesen. Remélem nem veszi tapintatlanságnak, hogy odakiábáltam neki. Diáknak nézem, kíváncsi vagyok, hogy miféle tehetsége van még a rajzon kívül. ODasétálok hozzá és fölé hajolva nézem a rajzát, majd az arcát és mosolygok rá továbbra is.
Ez hihetetlenül szép lett! Van hozzá tehetséged! - dícsérem meg és várom mit reagál.
[/color]

Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 118
Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01.

Udvar    ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Udvar ♥   Udvar    ♥ EmptySzomb. Jan. 04, 2014 9:00 pm

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
https://grandviewfrpg.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

Udvar    ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar ♥   Udvar    ♥ Empty

Udvar ♥
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Udvar ♥

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GrandView FRPG :: Szórakozás :: Archívum :: Régebbi játékok-
Ugrás:  
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Feb. 01, 2014 6:30 pm-kor volt itt.