Admin Admin
Hozzászólások száma : 118 Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01. Tartózkodási hely : ^^ Grandview
| Tárgy: Re: Deana Matthers ♥ Vas. Jan. 12, 2014 4:26 pm | |
| | |
|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 118 Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01. Tartózkodási hely : ^^ Grandview
| Tárgy: Deana Matthers ♥ Vas. Jan. 12, 2014 4:02 pm | |
| Deana ♥ Matthers Ide írj egy rövidke idézetet |
Titulus Név: Deana Matthers Becenév: Deana Születési hely: Kanada Születési idő: 1993. 03. 01 Kor: 21 Nem: nő Tehetség: Rajz, Tánc Play By: Amanda Seyfried Rövid Jellemzés : A személyiségem mindenkinek máshogy jön le. Valaki marha unalmasnak gondol de valakinek nagyon érdekes vagyok. Most elmondom én mit gondolok magamról. A külsőmben rengeteg dolgot utálok. Szőke, egyenes hajam van amit iszonyatosan nehéz megfésülni. Nem szeretem összefogni mert az kihangsúlyozza a hegyes arcomat. Viszont a szőke színe illik a kékes szürke szememhez. Nem vagyok valami magas de ezt kivételesen szeretem. Az öltözködésben pedig elég furcsa vagyok. Szokásom a kedvemhez illően öltözni ezért van úgy, hogy egyik nap talpig feketében látsz. Másnap meg valami nagyon színes cukiságban. Viszont utálom a túl feszes dollgokat. Mivel az életem egy negyede a táncból áll ezért is gyűlölöm a magas sarkúkat. Azokban nem lehet táncolni. Az alakom a tánc miatt kivételesen szép. Igényesnek tartom magam. Persze nem úgy hogy minden percemet a tükör előtt töltöm. A belsőtulajdonságaim közül ami miatt legjobban elítélnek, hogy szókimondó vagyok. Nem gondolkodok előre, mondom ami eszembe jut. És emiatt sokszor van konfliktusom is. Eléggé türelmes természet vagyok és kiváló hallgatóság. Ha bárkinek gondja van azt én meghallgatom. Viszont egyik rossz szokásom hogy gyakran elkések. Nem tudom hogy csinálom, ez egy rosz tehetségem. Ha húsz perccel előbb elindulok akkor is minimum öt percet kések mert történik valami. Nem vagyok valami rendszerető. Körülöttem mindig felforgás van. Nem szoktam ítélkezni. Ha eltudod fogadni amilyen vagyok onnantól kezdve remekül kijövök bárkivel.
|
Az én kis történetem 10 éves koromig olyan voltam mint bármely normális gyerek. Játszottam, tanultam, barátkoztam, ilyenek. Aztán elkezdőttek a veszekedések otthon. Anyu és apu nem bírtak egy légtérben egymással. Egyik napon apu kijelentette hogy távozik. Mi, a nővéremmel nagyon megsirattuk, kértük hogy maradjon. De utána rá kellett jöjjek ő sosem szeretett minket igazán. Miután elhagyott egyszer se jelentkezett. Apukánk elvesztése miatt elkellett költöznünk mert anyukám nem bírta fent tartani a helyet. Ezenkívül egyre kevesebbet volt otthon munka miatt. Amikor csak tudott plussz műszakot vállalt hogy etetni tudjon minket, holott ő alig evett. Akkoriban a nővérem volt a támaszom. Neki sírtam ki minden bánatom. Soha nem akartam őt elveszteni. Anyukám helyett anyukám volt. De ő is kezdett felnőni és életében először volt szerelmi bánata. Elzárkózott előlem. Könyörögtem anyunak hogy beszéljen vele de azt mondta mindig, nincs rá ideje. Így történt hogy egy nap benyitottam a fürdőbe és megtaláltam a nővéremet holtan. Soha nem gondoltam hogy bármikor elveszthetem. Mély gyászba borultam. Napokig nem mentem suliba. Csak ültem a fürdőbe és néztem a holttest helyét. A temetésre se volt lelki erőm elmenni. Saját magam árnyéka lettem és nem érzékeltem a külvilágot. Ezért nem is vettem észre hogy anyám mennyire elkeseredett. Egyik napon mikor a temetőben, a nővérem sírjánál lófráltam megcsörrent a mobilom. És bejelentették hogy anyu felakasztotta magát. Sírtam, könyörögtem hogy élesszék újra de nem tudták. Miután több hónapos keresés után nem találtá apukámat 16 évesen árva házba kerültem. Ott az igazgató nő szívére vette a sorsomat és úgy kezdett szeretni mint a saját lányát. Külön foglalkozásokra iratott be ahol felfigyeltek hogy különös tehetségem van a rajzhoz és a tánchoz. Ezeket a tehetségeimet fejleszteni akartam így elmentem dolgozni. Később a keresett pénzből beiratkoztam tánc és művész tanfolyamra. A kezdeteknél sok versenyt elvesztettem de soha nem adtam fel és egyre többet nyertem. 19 évesen televolt a szekrényem díjakkal. Úgy éreztem többre vágyom ezért keresni kezdtem egy művészeti iskolát... .
GrandView FRPG
| |
|