KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Nappali ♥

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 118
Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01.

Nappali  ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali ♥   Nappali  ♥ EmptyKedd Feb. 04, 2014 5:32 pm

Látom Isaacet itt ül előttem, és épp azt magyarázza, hogy mekkotra bajban van, segíteni szeretnék rajta, de én csak egy vadász vagyok, nincs természetfeletti erőm, legalábbis idáig nem fedezem fel, hogy lenne. Amikor megemlítette az alakot rögtön tudtam, hogy kiről beszélm, és azt is tudtam, hogy hol találom meg, sokáig nem is gopndolkodom, csak gyorsan elmagyarázom neki, hogy mindenre emlékszem! - Isaac, pontosan tudom, hogy kiről beszélsz és azt is tudom, hogy hol vagy, egy dolgot megtanultam az életben! Még pedig azt, hogy ha egyetlen barátod van akire számíthatsz ne hagyd őt meghalni! Időt nyerek neked amig kitaláljuk, hogy mi legyen, addig is próbálj vigyázni magadra! Amint megtalálom azt amit kerestem, felhívlak! Vigyázz magadra! - ez volt az amit mindenképp mondani szerettem volna neki, tudom, hogy nem biztonságos ez a hely a számára, a Halálról már sokat hallottam, az én álmaimban is sokszor megjelent, ő volt az aki sokat tanított vadászni, sok mindent nekem köszönhetett, és most a sok kedvességem miatt segítenie kell nekem, nem fogom engedni, hogy Isaac meghaljon. Sietősen, mégis zaklatottan viharzok ki a nappaliból, bevágva magam után az ajtót, és attól a perctől kezdve csak azt a személyt keresem.

A JÁTÉKTÉR SZABAD!
Vissza az elejére Go down
https://grandviewfrpg.hungarianforum.com
Vendég
Vendég

Nappali  ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali ♥   Nappali  ♥ EmptyKedd Feb. 04, 2014 3:13 pm

Clary & Isaac

Csak figyelem az arcát, ahogy nagyban magyaráz az okról, amiért elhagyott. Nem tudok rá haragudni, képtelenség. Ő volt a legjobb barátom és azt hiszem lélekben is mindig velem, volt, csak nem voltam elég nyitott, hogy észrevegyem. Magamhoz ölelem és halkna motyogok - Örülök, hogy most itt vagy velem. Nagy szükségem van Rád! - tolom el magamtól, hogy a szemébe nézhessek - Clary! Nekem már nincs sok időm hátra. Rendbe kell hoznom a dolgokat, aztán...aztán elvisznek. Nem rég tértem vissza a halálból, mert itt befejezetlen ügyem volt...de nem sokár aeljön értem. Szüksége van Rám, azt mondta. Emlékszel, amikor kicsik voltunk? Meséltem neked arról az alakról, aki éjszaka eljött hozzám. Amikor apám és anám egyedül hagytak...Most újra eljött. Akkor azt mondta, hogy ő egy jó barát, aki ha kell, jön. És most itt van, de én nem akarok menni Clary! Már nem. Volt idő, hogy csak ezt a kiutat láttam, de nem tehetem. Itt van Mia és Alex, és az ikrek és most Te is! Itt kell maradnom, de nem tudom, hogy miként bújhatnék ki az alku alól. - nézek rá kicsit kétségbeesve. - Szüksége van Rám. Az erőmre, ami...ami nekem már nincs..vagyis nem tudom, ami volt azt Miának adtam és ez így van jól...nem tudom mit akarhat Tőlem! Emlékszel, ugye emlékszel az alakra, akiről meséltem? - nézek segítségkérően és teljesen kiborulva. - Kérlek Segíts!
©

Admin
Admin
Admin

Nappali  ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali ♥   Nappali  ♥ EmptySzomb. Feb. 01, 2014 7:24 am

Csak most jövök rá igazán, hogy mennyire hiányzott nekem egy barát. Sok mindent el kellene mesélnem neki és biztos vagyok benne, hogy ő meg fog hallgatni majd. Leülök a kanaéra aztán elkezdem a mondandómat. - Tényleg nagyon sajnálom, hogy csak úgy eltűntem, de magányra vágytam, szerettem volna picit egyedül lenni, a családod meg annyira szeretett és én is szerettelek titeket, ha elbúcsúztam volna tudom, hogy nehéz lett volna és fájdalmas azt meg enm akartam. Tudod milyen lány vagyok napokig sírtam volna, bár nem tagadom ez megtörtént. Jártam a világot, aztán rájöttem, hogy mennyire hiányzol, elmentem anyukádhoz és elmondta, hogy itt vagy a suliba én meg idejöttem! Most már nem szabadulsz tőlem, mert itt fogok maradni! Na gyerünk mesélj mi a baj? - lehúzom a kanapéra majd megszorítom a kezét, aztán kíváncsian nézek rá.
Vendég
Vendég

Nappali  ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali ♥   Nappali  ♥ EmptyPént. Jan. 31, 2014 8:41 pm

Clary & Isaac

Meglepődöm amikor megölelem, és lazán viszonzom. El sem tudom hinni, hogy itt van. Olyan régen nem találkoztunk már. Fokozatosan szorosabbra húzom az ölelésemet. Jó érezni, hogy itt van. -El sem hiszem, hogy itt vagy Clary! Te is hiányoztál! De... - tolom el magamtól, hogy ránézhessek -...de hol voltál? Miért léptél le egy szó nélkül? Annyira aggódtam, hogy bajod esett. MErre jártál? És miért nem szóltál? Anyáék is kiakadtak, hogy csak úgy eltűntél. Sokáig kerestettünk is, de senki sem talált semmit, ami hozzád vezethetne. Annyira nagy szükségem lett volna Rád! Miért mentél el Clary? Magamra hagytál! - mondom kicsit kiakadtan, de kis idő múlva megenyhülök -De az a lényeg, hogy mos itt vagy. Nagy szükségem van Rád most is. Bajban vagyok és nem tudom kinek mondhatnám el! Visszakaptam a legjobb barátomat és ez sokat jelent! Nagyon örülök neked! - ölelem meg ismét és tényleg boldognak érzem magam, hogy újra mellettem van. Tudom, hogy számíthatok rá...bármiben.
©

Admin
Admin
Admin

Nappali  ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali ♥   Nappali  ♥ EmptyPént. Jan. 31, 2014 7:18 pm

Sokáig állok, és közben örömmel hallom azt, hogy a fiú még rámismer amit nehéz elhinnem azok után, hogy milyen régen láttuk egymást. - Igen Isaac én vagyok, Clary Turner. Az ősrégi legjobb barátod aki egyik napról a másikra eltűnt! Kérlek ne haragudj rám, csak annyi minden történt és össze voltam zavarodva, musáj volt jó messzire elmennem! Hiányoztál! - rámosolygok, és most már nem bírom ki, hogy ne szorítsam magamhoz, így felhúzom őt a kanapéról majd szorosan magamhoz ölelem. Nagyon hiányzott már a jelenléte. Ő az a fiú aki minden egyes napomat bearanyozta és ha rossz kedvem volt mindig megtalálta a módját annak, hogy felvidítson. Remélem, hogy sikerül rendbehoznunk a dolgainkat.
Vendég
Vendég

Nappali  ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali ♥   Nappali  ♥ EmptyPént. Jan. 31, 2014 7:09 pm

Clary & Isaac

A nappaliban ücsörgök és az elmúlt napokon gondolkodom. Amik történtek velem. Újra élek és ez felfoghatatlan. De nincs sok időm, nem tétovázhatok, mindent helyre kell hoznom. Egy hang üti meg a fülemet. Teljesen kizökkent a gondolkodásból. Olyan ismerősnek tűnik, de nem tudom hova tenni. Felnézek a hang tulajdonosára és totálisan ledöbbenek -Clary? Clary Turner? Te vagy az? Vagy ez csak egy álom? - nézek kérdőn a lányra. Talán megint csak szórakoznak a képzeletemmel és a régi emlékeimet akarja újra játszatni velem. Felállok, de nem léptek közelebb. Mi van, ha ez egy újabb csapda, amivel a karjaiba rohanok. Egyszer bedőltem neki, többször nem tehetem. Csak várakozóan nézek rá. Várom, hogy valamit mondjon, vagy tegyen. Ha ez igaz, akkor nagyon váratlan, de boldog meglepetés, hogy itt van. Nem is tudom mit mondhatnék neki. Hiszen évek óta nem láttam. Nem ugorhatok a nyakába, mint régen. Pedig a legjobb barátom volt. Szinte a húgomként tekintettem rá. De aztán eltűnt. Nézek rá és még mindig kérdőn, hogy vajon mit keres itt.
©

Admin
Admin
Admin

Nappali  ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali ♥   Nappali  ♥ EmptyPént. Jan. 31, 2014 7:00 pm

Sok időbe telt mire kiderítettem, hogy hol is van Isaac. Egy rohadt bentlakásos suliban van már hónapok óta ami tele van természetfelettiekkel, van egy olyan érzésem, hogy lesz itt pár ember akit majd ki kell végeznem. Nem is gondolkodtam sokat, hanem rögtön hoztam a cuccaim és idejöttem. Remélem, hogy megtalálom őt, hisz már jó pár éve nem találkoztam vele, és mióta őt elveszítettem azóta nem volt egy barátom sem. Remélem, hogy nem haragszik rám amiért csak úgy egyik napról a másikra eltűntem és még csak nem is hívtam fel. Nagy szerencsém van ma. Mikor betoppanok a nappaliba akkor látok meg egy fiút a kanapén ücsörögni, nagyon hasonlít Isaac-hez, sőt biztos vagyok benne, hogy ő az. A táskák kiesnek a kezemből úgy, hogy a nappali is megmozdul tőlük. Alig tudok mit mondani, de muszáj megszólalnom így úgy döntök, hogy valahogy egy sziát kimondok neki, remélem, hogy még rámismer. - Szia, Isaac! - mondom alig hallhatóan, de legalább kimondtam, és el sem hiszem, hogy tényleg itt van, hiszen hosszú idő után újra láthatom őt. Halvány mosollyal az arcomon felé sétálok de begörcsöl a lábam és pont a kanapé előtt fagyok le vele szemben.
Admin
Admin
Admin

Nappali  ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Nappali ♥   Nappali  ♥ EmptySzomb. Jan. 04, 2014 8:31 pm

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ajánlott tartalom

Nappali  ♥ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali ♥   Nappali  ♥ Empty

Nappali ♥
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Nappali ♥
» Grace & Lucas-Nappali

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GrandView FRPG :: Szórakozás :: Archívum :: Régebbi játékok-
Ugrás:  
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Feb. 01, 2014 6:30 pm-kor volt itt.