Hozzászólások száma : 118 Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01. Tartózkodási hely : ^^ Grandview
Tárgy: Re: 1. Isaac és Zoe ♥ Vas. Jan. 05, 2014 3:03 pm
Isaac & Zoe
Figyelmesen hallgatom végig a fiú hosszas mondanivalóját, és úgy érzem, hogy ebből már lassan összeáll a kép. Elképsztő, hogy Mia játékszernek használta őt, remélem, hogy Chris-el nem ezt teszi, bár én örülnék ha legalább egyszer megpróbálhatnám vele, de nem szeretném a Chris-nek is összetörné a szívét úgy mint Isaacnek. Most sok minden kavarog bennem. Szegény fiú 20 évesen 2 gyereke van és vévig tudja nézni ahogy a gyerekei anyja mással enyeleg, ez elég erős és jó dolog tőle. Remélem, hogy tudok neki segíteni és eléggé jó barát leszek ahhoz, hogy ezt valahogy elfelejtse. - Wow, neked aztán eléggé izgalmas életed van, kissé meglepődtem ezen szavak hallatán, de innen már gondolom, hogy a Grandviewi Bentlakásosba jársz. Nagyon sajnálom ezt az egészet. - Felemelem a fejét, majd letörlöm a könnyeit és én is picit elgyengülök mivel még soha nem láttam így egy fiút. - Hát az én életem sem éppen hab a tortán, pár napja veszítettem el a szüleim a szemem láttára, gondolom most már tudod, hogy a suliban a legtöbb ember természetfeletti. Én sem nagyon bírom, hogy Mia meg Chris együtt vannak mivel eléggé közel kerültünk egymáshoz és végig nem árulta el, hogy van már barátnője. Pedig elég sokat segítettem nekik és ennyit megérdemeltem volna. De már tök mindegy el kell fogadnom, hogy Chris soha nem lesz az enyém, szóval ideje mást keresnem. - Mesélek én is neki röviden majd nem szólok semmit sem csak én is elgondolkodom egy picit, hogy mik is történtek mostanában.
Vélemény: ISAAC ISAAC ISAAC isteni a reagod, nagyon gyorsan tanulsz ha a továbbiakban is így foilytatod le a kalappal. Örülök, hogy segíthettem neked és ezzel az oktatósarok be is zárult a számodra, mert mindent teljesítettél amit én elvártam tőled. Ide nem írunk befejezőt, de ez már megtörténtnek számít. Remélem, hogy a továbbiakban is össze fpogunk futni a játéktéren. Sok sikert kívánok neked!
Vendég Vendég
Tárgy: Re: 1. Isaac és Zoe ♥ Vas. Jan. 05, 2014 2:49 pm
Meglep a közvetlensége, de valahol imponál is nekem. Kedvesnek tűnik és kicsit elárvultnak is. Jól esik, hogy kérdez tőlem, rég óta nem tudom senkivel sem megbeszélni a problémákat. Talán egy idegen, aki nem lát bele a dolgokba tud reálisan hozzáállni, pártatlanul. Így erőt veszek magamon és kiadom magamból ami bennem van: -Ha untatlak vagy nem érdekel és sok vagyok, csak bátran szólj közbe! - mosolygok rá és neki kezdek a történetemnek Isaac Cooper vagyok, a norvégiai királyi család egyik leszármazottja. Ez így elsőre furának tűnhet, mit keres itt egy uralkodói sarj, igaz? Egyszerű....új életet akartam, felhajtás és népszerűség mentes életet, ezért jöttem a szigetre. Elbújni a világ elől. Itt ismerkedtem meg Alex-szel, aki egy fantasztikus lány! Komolyra fordultak a dolgaink, olyannyira, hogy két győnyőrű gyermekünk is született, az ikrek: Brooke és Noah! Minden jól ment, míg nem ő elutazott Olaszországba a családához én meg kicsit kétségbeesve, hogy 20 évesen apa lettem, itthon maradtam. Van egy jó barátom Adriana, akinek épp ekkor halt meg az édesapja. Elkísértem a temetésre és valahogy összegabalyodtunk.A kimerültség és az elkeseredetség hozott minket össze. Mindezt elmondtam egy idő után Alexnek, aki vegyesen fogadta, majd nála felbukkant egy volt nagy szerelem és nagyjából közös megegyezés alapján szétváltak útjaink! A gyerekek miatt tartjuk a kapcsolatot és úgy érzem, hogy most hogy nmár nem vagyunk együtt, egy nagyszerű barátra tettem szert. - elmosolyodom ahogy ezeket kimondom, majd folytatom - Mikor idekerültem volt itt még egy lány! Egy gyönyörű, fiatal, bűbájos mondhatni kislány. Egy lány akiről sokat nem tudtam meg, de ahogy az ember szemébe néz...elképesztő erő fut átt az emberen. Velem is így történt. Miután Alex-szel vége lett ez a lány mellettem volt. Beszélgetett velem, érdeklődött és én szempillantás alatt nagyjából beleszerettem...Erős és intenzív érzések, amik a szakítás után azt hittem sosem találnak meg! Tudtam hogy van az életében egy másik srác, de eldöntöttem, hogy ha szeretem, nem látok akadályt. Úgy hittem ő is viszonozta az érzéseimet. D emára már tudom, hogy sosem tette. Chris, a srác, mindig is ott volt és ott is lesz a képben. Mia eltitkolt előlem dolgokat, már már úgy éreztem nem bízhatok benne...úgy érezte így tudhat engem biztonságban, de tudom és érzem, hogy ez nem az igazság! Csak zavaró tényező voltam a kapcsolatukban és ez dühít! Dühít és elkeserít, hogy egy játékszer voltam neki! - kicsit ingerültebb hangnemre váltok és a földet nézve könnyes lesz a szemem - És ezen nem tudtam csak úgy tovább lépni, így Meg akartam halni, de ez sajnos fuccsba ment. Úgyhogy itt tengetem napjaimat és fortyogok a dühtől és a bánattól! - fejezem be a monológomat és a földet bámulom szomorúan
Admin Admin
Hozzászólások száma : 118 Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01. Tartózkodási hely : ^^ Grandview
Tárgy: Re: 1. Isaac és Zoe ♥ Vas. Jan. 05, 2014 2:32 pm
Isaac & Zoe
Figyelmesn hallgatom végig a fiú mondókáját, és meg is sajnálom, mert tényleg nagyon látszik rajta, hogy mostanában nem történt vele semmi baj. Nagyon kedvesnek tűnik és szeretnék segíteni rajta, persze először meg kéne ismerkednünk, mivel mindenki tart meglepetéseket amik néha jók és néha rosszak. Nagyon sokat gondolkodom mostanában, kattog az agyam és egy percig sem áll meg de itt az ideje, hogy mondjak is már valamit neki mielőtt tényleg hülyének fog nézni. - Ohh, sajnálom tudom, hogy nem ismerjük egymást de szeretnél beszélni róla? Kedves tőled mostanában nem gyakran hallom azt, hogy szép vagyok szóval ez most jól esett. A nevem Dr. Zoe Anastasia Hart, de szólíts csak Zoe-nak. Ide jársz valahová suliba? - Csak úgy bombázom őt a kérdésekkel, de egyszer mindent el kell kezdeni, és Chris-en kívűl még amúgy sem beszéltem egy fiúval sem mióta itt vagyok úgyhogy azért reménykedem, hogy ő nem egy seggfej. Nem mintha annak nézne ki...
Vélemény: Isaac drága kezdetnek nem is rossz egészen jól reagolsz, bár a hosszúságán még van mit javítani de a lényeget megértetted, még pár reagot megnézek, aztán lassan el is készítheted a karakterlapodat és indulhat a játék!
Vendég Vendég
Tárgy: Re: 1. Isaac és Zoe ♥ Vas. Jan. 05, 2014 12:44 pm
Kicsit elhagyatottan sétálgatok a szigeten. Elérkezem a temetőhöz is, ahol elsétálok a hely mellett, ahova anno Daniel elásott holtan, de megállás nélkül továbbsétálok...Gondolni sem akarok azokra a napokra! Elkeserítenek az emlékek.Amikor Mia kiásott és életet adott nekem ismét...Nem kellett volna megtennie...halottnak kellett volna maradnom. Hűvös az idő, ahogy az erdőben egyre beljebb és beljebb sétálok. Teljesen elmerülök depresszív gondolataimban, amikor is egy lány megszólít ismeretlenül. Odafordulok hozzá és halványan rámosolygok: Szia! Eltálaltad, nem a mai életem legboldogabb napja, ahogy az elmúlt egy hónapban egyik sem volt! Kedves tőled, hogy észrevetted, jó ideje az első ember!A társaság pedig mindig jól jön, pláne ha ilyen szép csomagolásban van!- ülök le mellé és kedvesen mosolygok rá. Tényleg jól esett, hogy megszólított, már kezdtem azt érezni, hogy talán láthatatlan vagyok.
Admin Admin
Tárgy: Re: 1. Isaac és Zoe ♥ Vas. Jan. 05, 2014 12:22 pm
Isaac & Zoe
Egyedül kóborlok össze vissza az erdőben, halvány gőzöm nincs, hogy mit keresek ott eléggé feszült vagyok Chris meg Mia miatt de igyekszem erős maradni és nem mutatni azt, hogy igenis fáj. Még mindíg téli idpszak van a hó esik ami gyönyörű, ilyenkor mindig eszembe jut, hogy Chris hópehelynek becézett. Nem túl rég óta találkoztunk, de már sok szép emlékünk van egymással. Tovább sétálok, de már ezt is meguntam így leülök egy padra és bámulom a tájat a gondolataimba merülve. A szüleim most veszítettem el és még mindíg nem léptem túl ezen. Árva lettem, nincsenek barátaim, teljesen egyedül maradtam. Nem tudom mihez kezdhetnék, de el kéne terelni a figyelmem valamivel. Ahogy itt bámulok össze-vissza észreveszem amint egy srác elsétál előttem eléggé szomorúan, nekem is szükségem van egy kis társaságra és talán neki is így kedvesen megszólítom őt, remélve, hogy nem néz majd hülyének engem. - Szia. Ne haragudj nem szokásom csak úgy köszönni egy idegennek, de láttam, hogy szomorú vagy és ez nálam is így van, szerintem mindkettőnknek szüksége van egy kis társaságra, persze csak ha ráérsz, mert eszem ágában sincs zavarni téged! - Mondom neki eléggé gyorsan és tényleg nem gondoltam volna, hogy egy idegent csak úgy megszólítok, de hát ő sem lehet csak egy sima ember végülis az erdő közepén kóborol. Mindegy most már csak arra várok, hogy talán válaszol nekem és nem fog totál hülyének nézni.
Admin Admin
Tárgy: 1. Isaac és Zoe ♥ Vas. Jan. 05, 2014 12:15 pm
Egy kis segítség.
Kedves Isaac! Mielőtt belekezdenénk az oktatójátékba van néhány dolog amit jobb ha figyelembe veszel. Szóval... A reagot általában a karakter érzelmeivel kezdjük majd ezután következnek a párbeszédek, a párbeszédeket mindíg emeld ki színessel, és ne feledd, hogy E/1-ben írj. Ebben az esetben most én írok kezdőt és akkor nagyjából meglátod, hogy miről is beszéltem. Ha nincs ötleted, hogy mit írj, írj arról, hogy milyen az időjárás meg ehhez hasonlók. Minden reagod után kapsz egy rövidke kis véleményt ami segít a továbbiakban. Sok szerencsét!
Üdvözöllek itt Grandview-ban, a szigeten ahol semmi sem az aminek látszik. Természetfeletti lények járják be a mi kis világunkat, kevesen törőde az ártatlanok életével. Gyilkosságok, szerelmek, fájdalmak és minden ami egy élettel jár. Kezdetben a természetfelettiek meghúzodtak egy igen régi iskolában, de mára már annyian vannak, hogy ez lehetetlen. Persze itt nem csak természetfelettiek léteznek. Van itt egy másik iskola is, az Art Center művészeti iskola, ahol sok diák megcsillogtathatja a tehetségét. Természetesen nekik is megvan a maga problémájuk. Gyere csatlakozz hozzánk és érezd nagyon jól magad!