KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Temető ♥

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Temető   ♥ - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptyPént. Jan. 17, 2014 10:17 am

Borzalmas őt így látnom, hiszen sosem akartam bántani, de tudom, hogy akaratom ellenére is sikerült. Nem tudom már vissza csinálni és nem tudom, azt az érzést elhallgattatni, ami bennem van Chris iránt. Tudom, hogy ez bántja, tudom, hogy őszintén szeret engem és ebben sosem kételkedtem, mint ahogy abban sem, hogy mindent odaadna értem. A fájdalom, amit okoztam olyan mértékű, hogy ezt én már nem tudom helyre hozni és látom ahogy a szemem előtt törik össze, úgy hullik darabjaira, akár a szél által meglegyintett kártyavár. - Sajnálom, Isaac. - mondom halkan, ahogy bámulok magam elé. - De azt tudnod kell, hogy te tégy bármit is soha nem leszel, olyan mint az apád. Mert az apád kegyetlen és te nem vagy az és nem is tudnál olyanná válni. Tudom, hiszen, amikor a szemedbe nézek, ezt látom. Azt is szeretném ha tudnád, hogy nem mondtál csődöt. Az élet néha kiszámíthatatlan, de emlékszem azokra a dologra, amikkel például engem boldoggá tettél, vagy amivel Alex-et tetted boldoggá, a gyerekeidet vagy bárki mást. És ha valaki képes boldoggá tenni a másikat, ha valaki mosolyt tud csalni az arcunkra, akkor az nem vesztes és nem mondott csődöt. Az a világ egyik legjobb dolgát hozta el nekünk. - pillantok ezúttal rá, ahogy az agyamban is hallom a szavaim visszahangzását, egy kicsit talán megnyugszom, közben veszek egy mély levegőt. - Nézz rám, kérlek. - szólítom meg ismét, de látom, hogy még rám nézni is képtelen. - Egy valamit tudok, bár ha most minden szörnyűnek is, kilátástalannak tűnik, tudom egyszerűen tudom, hogy idővel jobb lesz. - folynak a könnyeim végig az arcomon, ahogy továbbra is őt nézem, várva, hogy esetleg mégis rám pillant, bár megértem, hogy miért nem teszi. - Azért tudom, mert az nem járja, hogy valaki csak rosszat kapjon, aki ilyeneken megy keresztül, annak kell jót is kapnia. Hiszen akkor mi értelme volna élnünk, nem? Ha csak rosszat kapnánk, akkor semmi értelme nem volna, ezért hát Isaac, csak arra kérlek, hogy ne temesd el ennek lehetőségét magadban. - mosolyodom el kínosan a könnyeim közepette. - Te jó ember vagy és megérdemled a legjobbat, azt amit én nem tudtam megadni neked, de más megadhatja. És ne légy dühös azért, amiért ez mondom neked, mert tudom így lesz, meglátod, hogy így lesz. Én hiszek ebben és hiszek benned és valóban csak azt szeretném ha boldog lennél, mert bár most nem nézel rám, de ha belenézel majd egyszer a szemembe, akkor talán látni fogod, hogy nem hazudok és nem verlek át, amikor ezt állítom. - törölgetem a könnyeimet, ahogy hátrább lépek egyet, joggal dühös rám, joggal ítélkezik felettem, de én mára már tudom, hogy azok akik fontosak, akik velünk maradtak, tegyenek bármit örökre az életünk részei maradnak, ha csak egy megfakuló fényképről is, de bennünk élnek tovább.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptyPént. Jan. 17, 2014 9:43 am

Mia & Isaac

Csak figyelem az arcát, ahogy egyre idegesebbé válik a mondandómtól. Elvetettem a súlyt? A szavaim miatt azt hiszem örökre elvesztettem, de jobb is így...talán jobb, ha gyűlöl ő is engem. Nem tudom. Azt sem tudom mit mondhatnék. Ahogy megfogja a vállamat megremegnek a lábaim. Össze kell szednem magam.
Hogy nem ő tehet róla? Nem csak ő! Ti együtt! És igen! Bosszút akarok Mia, de...de... - nyelek egy nagyot és a gondolataimat próbálom rendszerezni. Tudom, hogy nem helyes, amit tervezek...a belső énem hadakozik az ellen, hogy bármit is tegyek. A tudatalattim tudja, hogy ez nem helyénvaló. És meggyőzi az agyamat, hogy ne tegyem...De nem fogom megtenni. Semmit sem fogok tenni. Így sem úgysem lesz jobb nekem. Tudom, szerinted jobb lesz egy idő után, de kizárt. Az a baj, hogy bármit is tettél, bárhogy is bántál velem...szeretlek. És ez a szó az én számból számodra már mit sem ér, de akarom, hogy tudd. A gyűlöletem hatalmas, de valójában a magam felé közvetített dühöt vetítettem ki Rád. Sosem tudnálak gyűlölni! Te jó vagy és...és...és fantasztikus. Ezt biztosabban tudom, mint ahogy itt állok. Mindent meg akartam neked adni. Ennyi idő után is, ahogy most megláttalak, ahogy itt térdeltél és sírtál....meg akartalak ölelni, megvígasztalni, pedig tisztában vagyok vele, hogy ez már nem az én hatásköröm. Kizártál a szívedből egy életre, egy másik férfi mellett találtad meg a boldogságot és ha tényleg szeretlek, akkor...akkor ennek örülök. - folynak le a könnyek az arcomon - És Chris....valójában tisztelem. Mert ha egy olyan lány, mint te képes szeretni őt, akkor jó embernek kell lennie...nem olyan, mint én. Sajnálom Mia. Kiüresedtem és ebbe az érzésbe kapaszkodom már hetek óta. A harag teljesen elborította az agyamat és még most is itt van. - mutatok a szívemre -De nem fogok olyanná válni, mint az apám. Nem fogok megölni bárkit, hogy nekem jobb legyen. A halál megoldás lett volna, de talán nem örökre. Talán ha 200 év múlva ébredek fel megbántam volna, ezt már sosem tudom meg. Látom, hogy most is szenvedsz és Isaac Cooper nem olyan, aki rátesz még egy lapáttal. Sajnálom a szüleidet és Milan-t. Tudod, hogy mennyit jelentett a számomra. A legjobb barátom volt, nekem is hiányzik. - hajtom le a fejem -Vissza akartam őt hozni neked, hogy boldog lehess, mert a testvéred veled van. Nekem nincs testvérem, nem tudhatom milyen érzés, ha elveszíted. De ezzel a kísérlettel is csődöt mondtam, mint mindennel, amit az élet hozott nekem. Mikor én őriztem a kulcsot, azt hittem számítok, de tévedtem. Nélkülem is ment minden a rendes kerékvágásban. De ne is firtassuk ezeket. Túl kell lépnem, így lesz a legjobb. Hogy boldog leszek még valaha? A válasz egyszerű: nem. Mert az ereimben érzem...kötődöm hozzád Mia és azzal, hogy te félretoltál, minden boldogságra vezető erőm elhagyott. - hunyom le a szemem, amiből csak úgy folynak a könnyek. Olyan érzés most, mintha egy hatalmas sziklát görgettek volna le a mellkasomról. Ahogy mindent elmondok neki, amiket valójában valahol nagyon mélyen rejtegettem eddig, most kiszabadult belőlem. Sosem bántanám. Ezt mindig is tudtam, de az hogy ki bírtam mondani...sok időbe telt, de ha valaki, akkor Mia megérdemli az igazat.
  ©
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptyCsüt. Jan. 16, 2014 11:43 pm

Csak hallgatom, amiket mond, próbálom feldolgozni a dolgokat, de még mindig szédülök, nem tudom, hogy ez most minek köszönhető, talán fáradtság, talán kimerültség vagy valami teljesen más, fogalmam sincsen róla. De egyenlőre ez a legkisebb bajom és reménykedem benne, hogy majd elmúlik egy kis idő elteltével. Hallgatom, peregnek a fejemben a szavai, de amikor azt mondja, hogy meg akarta ölni Chris-t, az mélységes fájdalommal tölt el. Ahogy felemelem a fejem és bámulok magam elé, egy olyan kép tárul elém, amiről nem tudom eldönteni, hogy álom csupán, vagy képzelődöm vagy valóban megtörténik -e. Ijedten csukom le a szemem, visszhangzik a fejemben a megölni szó. Aztán ki tudja milyen indíttatásból, határozottan felpattanok és nem tudom honnan jövő erőből lépek mellé, a vállára teszem a kezem, majd magam felé fordítom és egyenesen farkas szemet nézek vele. - Megtalálod a módját? Minek? - nézek rá kétségbe esve, ahogy egy újabb könnycsepp folyik le az arcomon. - Minek a módját? Mit akarsz? Szenvedést? Fájdalmat látni? Itt vagyok, tedd meg amit akarsz! Bosszú? Elégtétel? Revans? Ezt szeretnéd? Azt hiszed megéri, azt hiszed jobb lesz tőle? Azt hiszed kielégít majd? - üvöltök rá, ahogy kitör belőlem a zokogás a lábaim ismét megremegnek, ahogy levegőért kapkodok. - Hát akkor csináld, tedd meg, ha azt akarod, hogy szenvedjek, ha bosszút akarsz, ha gyűlölsz hát rendben van, velem azt csinálsz, amit akarsz, de hagyd ki ebből, Christian-t, mert nem tehet semmiről. Én okoztam neked a fájdalmat és nem ő! - nézek rá hadarva a mondatokat és még mindig rendezni próbálom a légzésemet, ami nem sikerül, sőt csak egyre rosszabb lesz, de próbálom tartani magam, hogy ne essek össze a lábai előtt. Talán el kellene mennem, talán csak elsétálni vagy elszaladni, de vajon az helyes döntés volna? Vagy itt maradni, helyes döntés?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptyCsüt. Jan. 16, 2014 11:19 pm

Mia & Isaac

Mit nem mondtál soha? - nézek rá kicsit értetlenül, de a könnyei még mindig folynak. Egyszerűen nem tudok már mit mondani vagy tenni. A szerelem, amit éreztem még mindig itt van bennem. gyökeret vert és nem akar mozdulni. De akkor is kitaszítom onnan és bosszút állok minden egyes elszenvedett pillanatért...
Nem vagy rossz ember. Azoknak az embereknek nem te okoztad a halálát...ezt nem hiszem el..miért ezzel jössz folyton? A Mester meg Lucifer meg Isten tudja, hogy kik ölték meg a hatalom érdekében, nem te. Nem fogok semmit sem másképp látni. Gyűlölöm azt akivé tettél Mia...egy sebezhető, üres és átkozott ember lettem miattad. De miért is mondom ezt neked?! - nevetem el magam hitetlenkedve - Ami pedig a halálomat illeti...nem volt jogod hozzá! Semmi jogod sem volt ítélkezni a döntéseim helyett. Én mikor tettem ellen annak, amit te akartál? Maximum más megoldást próbáltam keresni, vagy segíteni, de a döntéseidet mindig magad hoztad...vagy Chris...hiszen tőle bármit készségesen elfogadtál nem igaz? Jó tanács, segítség...némi vigasztalás és cserébe te is némi támogatást nyújtottál neki, esetleg saját magadat vagy egy jó esti sztori Isaacről! - magam sem tudom elhinni, hogy ezeket a szavakat mondom felé, hiszen nemrég még...vége! El kell felejteni a múltat és a visszavágóra koncentrálni. Nem Isaac, te nem ilyen vagy! Pro és kontra érvek sorakoznak fel bennem. Angyal és ördög vitázik a fejemben. Ha szeretem, akkor elengedem és örülök, ha boldog, de tönkretette az életemet és a boldogságomat is elvette tőlem...egyszerűen nem tudok tisztán gondolkodni, ökölbe szorul a kezem és elfordulok tőle. Az agyam egy része tudja, hogy nem akarom bántani, de a porcikáim késztetést éreznek rá, hogy mégis. Nem vagy gyilkos Isaac!Nem homályosíthatják el az érzéseid az agyadatés a cselekedeteidet. Mindennek következménye van! Gyűlöld és vesd meg, de ne öld meg se Miát, se Christ. Te ennél jobb vagy!
Meg akartam ölni! - mondom alig hallhatóan A szemed láttára akartam kitépni Chris szívét, hogy lásd mit tettél velem! Hogy érezd az én fájdalmamat! De nem süllyedek le ideáig. Ti ketten lehettek gyilkosok..áttaposhattok mindenkin, hogy az örök mennyországban egyesüljetek, de én nem...én nem leszek olyan, mint ti! Gyűlöllek titeket és megtalálom a módját... - fejezem be a mondatomat a közepén...magam sem tudom, mit akarok mondani....hogy szenvedjenek? Hogy fájjon nekik? Hogy örökre eltűnjenek a föld színéről? Nem tudom, azt tudom, hogy soha az életben nem volt bennem ekkora keserűség és gyűlölet.

©
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptyCsüt. Jan. 16, 2014 10:57 pm

- Én ilyet sosem mondtam, Isaac. - válaszolom halkan, ahogy hallgatom, amiket mond, a fejemben visszhangzanak a szavai, olyan mintha egy kifeszített vászonról pattognának vissza a szavak és az ütésektől kongana a fejem. A remegő pilláimat ráhajtom a szemeimre mellyel eltűnik előlem a külvilág és csak a sötétség marad, amely magába szippant mélyen, ahogy a gondolataim kavarognak az elmémben. Jelen vagyok-e még vagy már végleg elvesztem? Érzem, hogy fordul egyet a világ velem, ahogy megszédülök, ezért az egyik kezemmel hirtelen támaszkodom meg a földön. Furcsa suttogást hallok a fülemben, ismeretlen hangokat, sikolyokat, könyörgéseket, ordításokat és zokogást. Mi ez az egész? Kinyitom a szemem, tudatosul bennem, hogy hol vagyok. - Sosem fogom megbánni, hogy visszahoztalak az életbe. - mondom ki szaggatott hangon eléggé bizonytalan hangsúllyal, pedig ez határozottnak szeretném, hogy hangozzon, de nem tudok már határozott lenni. - Ha ez hiba, akkor ezt a hibát ezerszer is elkövetném, mert neked nem ott van a helyed a föld alatt, hanem itt. Ha rossz embernek hiszel, hát rendben van beletörődöm, nem is érzem magam jónak, aki ennyi embernek okozta a halálát és szenvedését az nem lehet jó. Nem tudom, hogy milyen képek élnek benned rólam, de beletörődök, ha ezzel segíteni tudok neked. Nem fogok ellenkezni azzal sem, ha szerinted én vagyok a legborzalmasabb ezen a földkerekségen. - fordulok felé óvatosan, most először nézek rá azóta, hogy elfordultam, a tekintetemben testet ölt a fájdalom könnyeimtől átmosva. - Megértem, hogy ezt mondod és elfogadom. - fordítom el ismét a fejem, ahogy apám nyakláncára esik a pillantásom. - Talán egyszer majd másképp látod, de ha nem is, hát az is rendjén van. - suttogom, ahogy összehúzódzkodom, az esti széltől ugyanis kissé fázni kezdek.  
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptyCsüt. Jan. 16, 2014 10:27 pm

Mia & Isaac

Hallgatom amiket mond, el sem tudom hinni, hogy ezeken ment át. Nem is tudok nagyon mit mondani erre...Sajnálom? Persze, hogy sajnálom, de nem akarom kimondani. Nem akarok kedves lenni vele. Majd ahogy tovább mondja a mondandóját teljesen ledöbbenek...tehát igazam volt.
De akkor miért mondtad, hm? Amikor arról beszéltünk, hogy mit érzel Chris iránt éppen azt mondtad, hogy szereted őt, de az nem ugyanaz mintha szerelmes vagy valakibe. Tehát mégis csak hazudtál nekem. Hogy voltál képes a szemembe nézni és arról álmodozni velem, hogy hogy fogunk élni, ha vége van ennek az egésznek? Hogy tudtad azt mondani, hogy örökké együtt leszünk? Minek hoztál vissza az életbe, ha? Még kiélveznéd a maradék szenvedésemet is? Együtt röhögtök Chris-szel a hátam mögött, hogy jól behúztatok a csőbe. Az idióta Isaac bedőlt a trükknek...elhitte, hogy valaki megint szereti...! És tényleg egy idióta vagyok. Egyszer már átmentem ezen Aiden miatt Alex-szel és ezt pontosan tudtad Te is! És mégis hittem neked Mia! Vakon és tiszta szívből hittem neked és megbíztam benned! Mégis miféle ember vagy Te? Az életemet is feláldoztam volna érted!Tudom, hogy nem kértél rá, de ezt is pontosan tudtad, de nem is érdekelt. Sosem érdekeltelek. Hogy mi az ami boldoggá tesz, hogy mi az ami fájdalmat okoz nekem. - mondom totálisan elkeseredve és a könnyeim folynak az arcomon. Olyan érzés, mintha a szívemet erőteljesen kitépnék az üregéből. Üres vagyok..érzem, hogy kiüresedtem teljesen. Nincs bennem már más, csak a kín és ez teljesen felemészt már.
  ©

A hozzászólást Isaac Cooper összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 16, 2014 11:27 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptyCsüt. Jan. 16, 2014 10:05 pm

Nagyot sóhajtok, ahogy hallgatom, hallgatom, hogy egyre jobban megemelkedik a hangja, egyre dühösebb és indulatosabb lesz, de hozzászólni képtelen vagyok. A kezeim még most is a nyakamon, még mindig érzem ezt a fojtogató érzést, mintha újra és újra átélném. Remegve eresztem le őket, ahogy apám nyakláncáért nyúlok, majd belemarkolok még a földbe is mikor magamhoz veszem.
- Hogyan éltem túl? - gondolkozom el ezen a kérdésen, hiszen ez az egész, nem is emlékszem rá, olyan mintha nem is történt volna, mintha csak álmodtam volna róla. - Először az erőm mentett meg. A Mester megunta, hogy könyörögjön azért, hogy visszakérjem az apádtól az erőmet, próbáltam rávenni Daniel-t, de ő meg veled fenyegetett, a Mester pedig mindenkivel, így megrekedtem egy olyan ponton, ahonnan nem tudtam merre tovább lépni. De ő igen. Tudta, hogy törjön meg... - kapom a szám elé a kezem, ahogy felidéződik bennem a szüleim könyörgő és féltő pillantásai, majd a Mester gúnyos mosolya, ahogy kíméletlenül szúrja le őket. Végig kellett néznem, ahogy nem egyszer döfi beléjük a kést, nem kétszer, hanem vagy százkétszer, majd kibelezi őket mint valami állatokat. Nem hatotta már a könyörgésem, nem hatották meg a könnyeim, nem hatotta meg semmi. Látom magam előtt, ahogy  a saját vérükben hevernek a családtagjaim, vagy legalábbis ami maradt belőlük, majd odalök melléjük és mintha csak a napi koszt, ami összegyűlt, arra kér takarítsam fel. A fülemben visszhangozni kezd a mondat, amit annyiszor hallottam tőle: " Hát így ér véget egy tragikus történet! " Pár pillanatig nem szólalok meg, próbálom visszatartani a sírást, de nincs hozzá erőm, mert újra kitör rajtam a gyász. - Aztán miután látta, hogy nekem ez sem elég ahhoz, hogy lépjek, kitalálta az erőkikényszerítést, amit soha senki nem csinált, csak egy elmélet volt az ő fejében is, de működött. - folynak a könnyeim, ahogy szipogva mesélem neki a történeteket. - Az elmélet lényege pedig az volt, ha meghalok majd az erőm visszahoz az életbe, de persze tesztelnie kellett, hogy működhet-e az egész, ezért haldokoltam, amikor utoljára találkoztunk, akkor már nagyon a végét jártam. De aztán, azt hiszem a Mester ezt is megunta és úgy döntött jobb ha véget vet mindennek, akkor jött el, karácsony este és... hát tudod. - nem vagyok képes még egyszer kimondani, hogy elvágta a torkomat, mert így is fuldoklom és a tudat csak még inkább fokozná ezt. - Másodjára pedig, nem tudom, fogalmam sincs, nem emlékszem rá, csak arra, hogy összeestem a tengerparton. Mintha a semmiben lebegtem volna, a Halál, ő hozott vissza, mert emlékszem az arcára. De nem tudom, hogyan csinálta és hogy miért. - fejezem be a mondandómat, majd ismét hallgatok pár percig, hogy lenyugodjak. - Nem voltál játékszer a kezemben, Isaac, mint ahogy mondtam, nem akartam neked rosszat soha. - mondom alig halhatóan. - Amikor azt mondtam, hogy szerettelek az igaz volt, de sok minden történt velem, sok olyan dolgot éltem át, amiből rájöttem, hogy az, hogy szeretek valakit az nem ugyanaz, mintha valakibe szerelmes vagyok. Sajnálom, tudom, nem így szeretted volna és én sem akartam neked fájdalmat okozni a legkevésbé sem, még akkor sem, ha végül mégis sikerült. - hallgatok el, ahogy az előttem lévő üres földterületre meredek, azt hiszem most én is ilyen sivár vagyok, mint ez itt.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptyCsüt. Jan. 16, 2014 9:26 pm

Mia & Isaac

Végighallgatom, bár szívem szerint kifutnék most a világból is...ahog meséli, hogy meghalt megremeg a szám, talán látszik is.
És hogy...hogy élted mégis túl? Bár nem tartozik rám, úgyhogy nem kell válaszolnod! - rázom meg a fejem. Talán tényleg jobb, hogyha nem tudok semmiről. Még jobban fájna a dolog, bár ennél is jobban már nem tud...
Ami kettőnk között volt nem volt igaz...te végig ő érte voltál oda..ezért nem értem, hogy miért csináltad ezt velem...Hagytad, hogy megszeresselek, hogy kötődjek hozzád. Minden jót akarsz kívánni? Ugye csak viccelsz velem!? Meg akartam kérni a kezedet! Veled akartam lenni örökké és te is ezt mondtad nekem. Hogy boldog vagy velem, miközben másra sem gondoltál nyilván, mint Chrisre. Játékszer voltam a kezedben. Amilyen életet akartam már szertefoszlott. - dúlnak bennem az indulatok. Komolyan dühös vagyok és ő is tudja...Unom , hogy ezt hajtogatja, hogy minden jó lesz, hogy majd boldog leszek. Tényleg nem fogja fel ezt az egészet?!?!?!
  ©

A hozzászólást Isaac Cooper összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 16, 2014 11:28 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptySzer. Jan. 15, 2014 10:08 pm

Néhány percig csak meredek magam elé, ahogy hallgatom a kérdéseit, azokat a mondatokat, amiket hadar, közben próbálok kiszakadni a rossz gondolataim markából. Mit mondhatnék neki, hisz bármit is mondok valószínűleg nem fogja igaznak hinni, de elmondom, elmondom neki, hiszen joga van hozzá.
- Nem, valóban haldokoltam, Isaac. - mondom továbbra is apám nyakláncát szorongatva, ami csoda, hogy nem roppant még szét az állandó szorítás erejétől. - Meg is haltam. - folyik le egy könnycsepp az arcomon. - Kétszer is. - hallgatok el egy pillanatra ismét, ahogy felrémlenek bennem ennek az estének az élményei. - Először karácsonykor az erőm kikényszerítése miatt, maga a Mester vágta keresztbe a torkom. - teszem a kezem a nyakamra, ezért apám nyaklánca a földre hullik, de még a mai napig emlékszem az érzésre, amikor az utolsót verte a szívem, amikor a saját vérem hidegsége volt az utolsó, amit éreztem ebből a világból mielőtt holtan estem volna össze. Szorongató érzés vesz a hatalmába, alig kapok levegőt, az érzés még most is mély benyomással van rám. - Aztán másodjára a vérszerződés miatt, amit megszegtem és ezért halállal kellett fizetnem. - folytatom mély levegőt véve, hogy valahogy elűzzem ezt a fojtogató érzést. - Azt reméltem ha a Mester eltűnik az alku elévül, és így is történt, csak hogy túl későn történt és én mégis meghaltam. Hogy hogyan és mi módon tértem vissza, arról maga a Halál tudna csak választ adni azt hiszem. Bár azóta a nap óta is érzem, hogy nem hagyott el engem, itt leng körbe állandóan és susog a fülembe, néha még az álmaimban is megjelenik. Talán én vagyok a soron következő a listáján, fogalmam sincs. - mesélem, ahogy a magam előtt lévő földterületet nézem. - Nem hazudtam neked, Isaac. - nyelek egy nagyot, majd minden erőmet összeszedve folytatom. - Nem hazudtam és nem volt bennem semmiféle rossz szándék az irányodba, tudom, hogy most azt hiszed ez nem igaz és nem is várom el azt hogy elhidd, amit mondok. Hogy is kérhetnék ilyet tőled, nem is fogom elvárni. Sajnálom és tudom, hogy sosem leszek már képes begyógyítani benned ezt a sebet, de szeretnék neked minden jót kívánni. Tudom, hogy meg fogod majd találni a boldogságot és rálelsz arra az életre, amit mindig is szerettél volna. Tudom mire gondolsz most és azt is tudom, hogy mit fogsz mondani. Nem is kell kimondanod, igazad van. - fejezem be végül halk suttogással a mondanivalóm. Vajon így volt helyes, nem kellett volna mondanom még valamit vagy nem mondtam túl sokat? Vajon érdekli-e egyáltalán, vajon el fogja majd hinni egy nap, vajon megbocsájt majd? Túl sok a kérdés azt hiszem egy világos válaszra, ami itt zsong a fejemben: nem.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptySzer. Jan. 15, 2014 9:34 pm

Mia & Isaac

Látom az elkeseredettséget az arácn...nem igazán tudom hova tenni a szomorúságát. Ezernyi kérdés van bennem...annyi mindent mondanék neki, de nem tudom, hogy hogy is tehetném. Már semmi közünk egymáshoz, de mégis belekezdek:
Azt hittem már sosem foglak látni.A múltkor azt mondtad, haldokolsz...ezek szerint mégsem. Megtudtam sok dolgot...felszították a dühömet....nem tudtam elhinni azt amit hallok, hogy te...te és.. - nem vagyok képes kimondani. Úgy érzem ha kimondom, akkor valósággá válik. Tudom, hogy így is az, de ha kimondom a szemernyi reményem is szertefoszlik.Miért hazudtál nekem? Olyan hosszú ideig...miért játszottál velem? Csak erre válaszolj, hogy miért!? Mit ártottam neked, hogy ezt tetted velem? Te nem tudod, hogy mit éltem át emiatt...el sem tudod hinni! Bíztam benned....mindent meg akartam adni neked, de te kijátszottál és elhajítottál! - jönnek ki belőlem az elmúlt hetek legfontosabb kérdései. Egyszerűen nem bírom elviselni ezt az egészet. Gyötrődöm. Látom ahogy előttem térdel és a szüleihez imádkozik...aljas vagyok...nem tartom tiszteletben a magánszféráját...talán még nem szoktam meg, hogy én már nem tartozom ebbe a körbe. Tudom, hogy szemétség ez az egész, de tudnom kell...bár a válaszát is tudom...ő nem játszott velem, és mindent miattam tett, de tudom, hogy ez nem az igazság! Semmibe vett és átvert.
©

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptySzer. Jan. 15, 2014 9:21 pm

Ahogy várom a válaszát, jól tudom, hogy mit fogok hallani, hiszen abban a pillanatban, ahogy rám néz, látom, hogy nincsen jól. Látom az arcának minden egyes rezdüléséből, a viselkedéséből, de legfőképpen a tekintetéből, amely nem sokkal később találkozik az enyémmel. Leírhatatlan fájdalom van benne, ami tudom, hogy az én hibám nagyrészt. Eszembe jutnak a szavai, amiket még itt mondott nekem, amikor visszahoztam és emlékszem rá, hogy akkor azt mondtam neki, hogy nem kell többet látnia. Hiszen így is hittem, hiszen a haldoklásom és a halálom valós volt. Talán ez okozza benne ezt, hogy már a puszta látványomat sem tudja elviselni. - Nem felesleges, Isaac. - szólalok meg nagy nehezen, bár nem is tudom, hogy mit mondhatnék neki. - Nem felesleges, különben nem kérdeztem volna meg. Sajnálom, hogy nem vagy jól, de talán majd egy kis idő elteltével jobb lesz. - próbálok kicsit vigasztalóan hatni rá, már amennyire ez az én irányomból feléje lehetséges egyáltalán. Bár azt hiszem, hogy valójában nem az, egyáltalán nem az, hiszen világosan elmondott nekem mindent akkor, én azonban remélem, hogy a továbbiakban tényleg jobbra fordulnak vele a dolgok. Hiszen ott vannak neki a barátai, Ade és persze a gyerekek, tudom, hogy ők mindig boldogságra fogják késztetni, ahogy így gondolkodom ezen, egy zavart és halvány mosoly fut át az arcomon, de az, amilyen gyorsan jött úgy el is tűnik. - Nem akarlak feltartani. - pillantok rá újra a kisebb csend után, ami beállt köztünk és ami alatt a nyakláncot szorongattam, ami a kezemben van. - Csak ezt szerettem volna tudni. Sajnálom. - fordulok el végül, rossz gondolatok lepik el ismét az elmémet és nem szeretném tényleg ezzel feltartani, tehát jobb is így. Örülök, hogy láttam, örülök, hogy találkoztunk még akkor is ha ő talán sosem fogja ezt elhinni már.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptySzer. Jan. 15, 2014 8:52 pm

Mia & Isaac

Még a térdem is beleremeg amikor kimondja a nevemet...milyen régen hallottam ezt az édes hangot. De mégis olyan más, mint amire emlékeztem. Elkeseredett és szomorú. Akárcsak én magam. Féloldalasan odafordulok és látom a tekintetét. A lelkemig hatol s az összes sebem vérezni kezd...belülről marcangol ez az igéző szempár...behunyom a szemem, hátha úgy kiűzöm a képeket magamból. De ezzel csak rontok a helyzeten: Minden kép bevillan. Amikor együtt voltunk, együtt nevettünk, amikor a mellkasomra hajolva aludtunk el, ahogy megfogja a kezemet...csak úgy záporoznak rám a régi emlékek..az emlékek amikor a világ legboldogabb embere voltam. És most...egy senki vagyok.
Tényleg ezt kérdezte? Hát nem látja, mivé lettem? Egy szétesett összetört szerencsétlen vagyok...nem is fér a fejembe...komolyan kérdezi?
Én..én...nem...nem vagyok jól...hetek óta nem vagyok jól... - nyökögöm félig ráemelve a tekintetem és próbálom eltüntetni a szememben megjelenő könnyeket. Nem lehetek ennyire gyenge...vagy mégis? Talán sosem voltam olyan erős, mint ahogy azt hittem....Úgy érzem, hogy sosem lesz ennek már vége...a fejem zúg és a szívemet mardossa ez az érzés...
De minek is mondok ilyeneket...teljesen felesleges.. - mondom lemondóan, de méég mindig görcsbe rándul a gyomrom, ahogy az arcát látom...kínlódik és boldogtalan. Meg akarom ölelni...felszárítani a könnyeit és megcsókolni...és..és soha el nem ereszteni. Miket is beszélek...kezdem elveszíteni az eszemet azt hiszem...
  ©
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptySzer. Jan. 15, 2014 8:38 pm

A gondolatok egyre lejjebb és lejjebb taszítanak, egyre mélyebbre húznak, úgy mint egy fuldoklót, aki az utolsó karcsapásaival még mentené saját magát, de aztán a pillanat töredéke alatt szűnik meg minden, amiért küzdött és vége. Az emlékképek a szemeim előtt sorban szaladnak el, mintha valami levetített életútról szólna a történet. Látom magamat, ahogy Milan-nal  hintázunk a kerti hintánkban és hogy esténként összebújunk a szobájában, majd azt suttogja nekem: Nem lesz semmi baj. Látom magam előtt, ahogy apával a parkban kergetjük a lepkéket és megetetjük a kacsákat, majd a nyakába véve visz egészen hazáig. Látom magam előtt, ahogy anyával izgatottan sütünk a konyhában karácsony előtt, talpig fehérben, mert már mindenhol belepett minket a liszt. Bárcsak egy pillanatra újra átélhetném ezeket, bárcsak visszamehetnék az időben, de nem tudom megtenni és félek, hogyha eltemetem őket, örökre elveszítem majd azokat, akik a világot jelentették egykoron, akiknek ölelésébe burkolózva nem is tűnt az a sok rossz, annyira kegyetlennek. Lehunyom a szemem, aminek következtében egy könnycsepp gurul le lassan az arcomon, majd a kezemre hullik alá. Mély levegőt veszek, amikor egy hang üti meg a füleimet. Ismerős a hang, amit már régen hallottam és nem is reméltem, hogy újra találkozunk. Akkor láttam őt utoljára, amikor valahol itt a temetőben visszahoztam az életbe. Tudom, hogy életem végéig fog érte gyűlölni, de azt is tudom, hogy meg kellett érte tennem. Látom, ahogy tovább haladna és tudom, hogy nem kíváncsi rám, hogy nem akar látni, de szeretném tudni, hogy jól van-e. Ha csak ennyit is, de szeretném tudni. - Isaac! - fordulok utána még mindig a földön térdelve és apám nyakláncát szorongatva. - Várj egy kicsit. - nézek rá, remélve, hogy talán mégis, talán mégis megtudhatom a kérdésemre a választ. - Ne menj még el kérlek, csak szeretném tudni, hogy... - akad el a szavam, de aztán erőt véve magamon folytatom. - Hogy jól vagy? - pillantok rá keresve a tekintetét, bár ő nem néz egyenlőre rám. Talán nem is fog válaszolni, talán csak elmegy, talán nincs is mit mondania, talán igaza is van.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptySzer. Jan. 15, 2014 7:58 pm

Mia & Isaac

A temetőben sétálgatok...fontos emlékek kötnek ide. Itt temetett el apám, itt kellett volna rohadnom 200 évig...itt hozott vissza ebbe a pokolba Mia. És ismét itt vagyok..a gondolataimat már megint ő uralja. Gyűlölöm őt...gyűlölni akarom őt teljes szívemből. Tönkre akarom tenni és bosszút állni! Napok óta ezen agyalok, de képtelen vagyok rá! "Ez nem te vagy Isaac!" győzködöm magam naphosszat. És tényleg nem én vagyok. Megváltoztam a történtek után, de erre talán még én sem vagyok képes...vagy mégis? Zavarognak a kusza gondolatok a fejemben. Nem tudom mi tévő lehetnék...
A temetőbe megyek egyre beljebb és beljebb, mígnem egy nagyon nagyon elhagyatott részhez nem lyukadok ki. És akkor meglátom őt. Mit mondhatnék neki? Mit tegyek? Egyszerűen megbabonáz már a látványa is. Látom, hogy szomorú...úgy megölelném, csak egy percre...múlasztanám a fájdalmát..."Nem Isaac! Vége van! Felejtsd el! Hazudott, becsapott és eldobott egy másikért!" Közelebb sétálok és óvatosan szólok hozzá:
Szerintem már rég megbocsátottak! - mondom nagyon halkan, alig hallhatóan. Talán ez nem is volt olyan jó ötlet! Tovább kellett volna mennem...nem bírok a szemébe nézni..érzem, hogy elgyengülök.
Bocsánat! Nem akartalak zavarni! azt hiszem, jobb hogyha el is megyek...igen, igen elmegyek... - fordulok meg és készülök lelépni. Ez hihetetlen. Miért van rám még mindig ilyen hatással? Miért zakatola  szívem ha csak meglátom? Miért lüktet a vér a fülemben és ezek a lepkék miért élednek fel még mindig a gyomromban...sosem fogok már másképp érezni?
  ©
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptySzer. Jan. 15, 2014 7:43 pm

Néhány hosszú, sötét és igen csak fájó nap után képes voltam rávenni magam, hogy elhagyjam az iskola területét. Rossz érzéssel töltött el, amikor átléptem az iskola kapuját és egy hatalmas gombóc keletkezett a torkomban, ami azóta is ott van, pedig már eltelt néhány óra, hogy eljöttem. Az első utam a templomba vezetett, mivel az atyával meg kellett beszélnem a temetés végső időpontját és körülményeit. Meglepődött, amikor először meglátott és meg is értem, hogy miért nézett rám ilyen furcsán. Már jönnöm kellett volna, nem tegnap, nem tegnap előtt, hanem sokkal korábban. Bármennyire is akartam képtelen voltam rá, de tudom, hogy erősnek kell maradnom így miután vele mindent megbeszéltem a temetőbe indultam. Valójában fogalmam sincs, hogy mégis mi vitt el oda, csak mentem, hagytam, hogy a lábaim vezessenek, a gondolataim mélyen elkalandoztak. Eszembe jutott a családom, mindannyiszor próbálom magam elé idézni az alakjukat, mozgásukat és az arcukat, de a temetés  rohamos közeledtével ez egyre nehezebben megy. Egy pillanatra megállok egy fa alatt, a kezem önkéntelenül emelkedik a magasba, ahogy azt képzelem az ikerbátyám, Milan áll előttem. Szeretném megölelni, szeretném elmondani neki, hogy mennyire hiányzik, de amikor teszek egy lépést előre, mint a tűnő fuvallat száll tova. Fájdalmasan hunyom le a szemem, miután a szemem a földet pásztázza és elindulok a temető azon részéhez, ahová majd örök nyugalomra helyezik a családomat, illetve egyszer majd engem is. Távolabb esik ez minden sírhelytől és egy nagy lila virágot bontó cserje övezi körbe, amelynek illata kellemesen lengi be a környezetet. A sírhely mellé térdelek, a táskámból pedig előveszem azt a nyakláncot, amit még édesapám hagyott rám, bár ez a kifejezés így nem teljesen állja meg a helyét. Családunk generációján öröklődött ez az ékszer és Milan-nak kellett volna megkapnia, de sajnos ő már sohasem veheti a kezébe, én pedig nem érzem úgy, hogy kiérdemeltem volna a Salvatorék ilyen nemű megtiszteltetését. Apa mindig azt mondogatta: " Ez a nyaklánc volt, ami elindított, ez is legyen, amely örökre megállít. "
- Édesapám, drága apukám, tudom, hogy most jó helyen vagytok és hiszek benne, hogy majd egy szép napon még találkozunk. Nagyon hiányoztok nekem, nagyon sajnálom és kérlek bocsássatok meg. - teszem a nyakláncot a földre és rátámaszkodok érzem, hogy bármelyik pillanatban úrrá lehet rajtam ismét a gyász és ismét kitörhet belőlem a sírás. - Annyira sajnálom. - suttogom akadozva.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 118
Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01.

TémanyitásTárgy: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 EmptySzomb. Jan. 04, 2014 8:25 pm

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
https://grandviewfrpg.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Temető ♥   Temető   ♥ - Page 3 Empty

Temető ♥
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Killian & Lucifer - A Temető

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GrandView FRPG :: Szórakozás :: Archívum :: Régebbi játékok-
Ugrás:  
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Feb. 01, 2014 6:30 pm-kor volt itt.