KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Színpad ♥

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Színpad  ♥ - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Derek & Paige   Színpad  ♥ - Page 2 EmptySzomb. Feb. 22, 2014 12:35 pm

" Az élet nem arról szól, hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem hogy megtanuljuk hogyan kell táncolni az esőben. "

Színpad  ♥ - Page 2 Ana-brenda

Ahogy sétálgatok a sorok között, végig őt figyelem, hogy egy - egy mozdulatomra, hogyan reagál vagy épp mit mond, de egy kis ideig csak áll a színpad tetején. Én is érzem, amit őt is, hogy borzalmasan kínzó, hogy ennyire távol vagyunk egymástól, legszívesebben most azonnal visszaszaladnék a karjai közé, de hát akkor mégis miféle fogócskát játszanánk. Óvatosan lépkedem a sorok között és mosolyogva nézem, ahogy végre elindul az irányomba, először lassan lépked, majd hirtelen el kezd szaladni. Én pedig már megint annyira elkalandoztam, csak azzal, hogy néztem őt, hogy észre sem vettem, hogy már mellettem is termett és újra magához ragadott megpörgetve, majd mindketten a földre estünk. Hirtelen történt és mivel hatalmas puffanással értünk földet és még én is ráestem, félek, hogy baja esett. - Jó ég, jól vagy? Nem ütötted meg magad? - nézek le rá az arcába hulló hajam mögül. Végül mikor megszólal és mikor eltűri a hajam elmosolyodom. - A szívbajt hozod rám Derek! - nézek a szemében, azt hiszem az arcomra valóban kiült az aggodalom és ez talán a tekintetemben is tükröződik. - Hát ezt tanította neked Spielberg? Úgy érzem el kell beszélgetnem vele, nem illik fiatal lányokat, ijesztgetni. - mosolyodom el, majd mélyen a szemébe nézve figyelem minden rezdülését. Minden rezdülését, amire én ugyanúgy rezdülök, már meg sem kérdezem miért, mert annyira ösztönből jön, hogy nem kell rá válaszokat keresni. A fejemet a mellkasára hajtom és a kezem is itt pihentetem meg, a hajam szinte szétterül rajta és betakarja, mint egy nagy takaró. Az egyik ujjammal játszani kezdek a mellkasán, mintha éppen csak rajzolnék valamit, de vigyázok rá, alig érek hozzá, csak éppen hogy megérintem, finoman és óvatosan. - Szálljon szemedre és szívedre álom! Bár én szállhatnék oda lepkeszárnyon! - suttogom, ahogy eszembe jut egy újabb részlet a Rómeó és Júliából, amiből már annyit idéztünk, hogy szinte felsorolni sem tudnám már melyik részletet mondtuk el és melyiket nem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptySzomb. Feb. 22, 2014 11:23 am

-Vissza is foghatom magam, ha ezt szeretnéd! Nem venném a lelkemre, ha itt összeesnél miattam! - mosolygok rá, majd mikor ellép tőlem, olyan mintha egy darabot szakítanának ki a szívemből. Mint akitől az utolsó lélegzetnyi levegőt szívnák el tőlem. Kölyökkutya szemekkel kicsit bánatosan nézek utána, amikor is megszólal, hogy valóban megtenném e -Ez nem is kérdés Lady! - mosolygok egy aprót, majd amikor leugrik a színpadról, szinte automatikusan rándul görcsbe a gyomrom, nehogy kitörje itt nekem a nyakát. Fura érzés...mármint az aggodalom. Olyan gyorsan jön és befészkeli az ember fejébe magát és nem tágít onnan. Csak nézem, ahogy beszalad a sorok közé és ragyogó arccal néz vissza rám. Olyan szép, le írni nem lehet azt a látványt, ami elém tárul. A ragyogó mosolya, a csillogó tekintete, karcsú és kecses alakja. Megbabonáz...ravasz mosoly suhan át az arcomon -El akarsz előlem menekülni? - ugrom le a színpadról és csak nagyon lassan indulok el a sorok között felé, a kezemet végig húzva a székek kárpitján. -Még a végén rossz néven veszem! - mondom tettetett szomorúsággal és bánatos tekintettel nézegetem a széksorokat, majd hirtelen elkezdek szaladni felé és sikerül elkapnom, de azzal a lendülettel ahogy a derekánál elkapom és megpördülök vele, egy hatalmasat esem és lepuffanok a földre háttal, ő meg konkrétan rám esik. Először csak egy "aú-t" nyöszörgök, majd az arcomba hulló haját a füle mögé simítom, és felnézek rá -Amit mondtam igaz! Elmennék a világvégére is, hogy velem legyél! - simítom meg az arcát és a szememben az a csillogás rejlik, amit még egy nő sem tudott kiváltani belőlem. Ez a szerelem, úgy hiszem. Egyik kezemet a földről felemelve a derekára csúsztatom ismét, a másikkal, pedig az arát simogatom meg többször is. Ismét a közelemben van és ez olyan felemelő érzés, amit szavakba sem lehet önteni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Derek & Paige   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyPént. Feb. 21, 2014 10:36 pm

" Az élet nem arról szól, hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem hogy megtanuljuk hogyan kell táncolni az esőben. "

- Hogy gyógyíthatatlan volna? Hát akkor ezért érzem, hogy minden egyes  érintéssel, csókkal, pillantással egyre lázasabb leszek. Ezért érzem folyton ezt a bizsergető forróságot, ezért lobban fel bennem minden egyes percben egy újabb és újabb égni vágyó láng. Ha így folytatod tovább Mr. LA, akkor bizony azzal kell majd szembesülnöd, hogy mint igazi Júlia, a karjaidban fogok elhalni, mint egy törékeny virágszál.
- nézek fel rá, miután viszonozom megannyi csókját és érintését. Valóban ilyennek kell lennie a szerelemnek? Ha őszinte akarok lenni, akkor nem tudnám megmondani, ugyanis még biztosan állíthatom nem voltam szerelmes. Voltak mások is az életemben, de az nem volt szerelem és végül mind rosszra, sőt egyre rosszabbra fordult. De Derek annyira más, már az első pillanatban annyira más volt, ahogy megjelent itt, ahogy megszólított, ahogy először hozzámért. Olyan vonzereje van, amivel csak rángat maga után, mintha csak egy ütemre játszanának mindkettőnk lelkében. Boldoggá tesz a közelsége, míg a hiánya gyilkos, hát hogy van ez, hiszen alig ismerem, de attól tartok ez végzetes, őrült. Igen, azt hiszem ezt nevezik szerelemnek. - Szóval a világ végére is utánam futnál? - nézek rá újra mosolyogva, ahogy az elmémbe villan percekkel ezelőtti mondata. Óvatosan bújok ki a kezei közül, majd oldalra lépek pár lépést, bár már most rosszul érzem magam, olyan mintha egy egész szakadék állt volna közénk. - Akkor mutasd meg! - ugrom le a színpadról, majd beszaladok a nézőtér közepére a székek közé és megállok, majd ránézek, hiszen még mindig a színpadon ácsorog. - Mondtam, hogy hiperaktív kislány voltam, szerettem fogócskázni. - nevetek fel, a hangom tölti ki az egész teret, miközben le nem véve róla a tekintetem lavírozok a sorok között.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyPént. Feb. 21, 2014 9:49 pm

Elmosolyodom, ahogy "duzzog", úgyhogy gyorsan magamhoz húzom újra -Nekem nem csak Paige vagy, remélem tudod! - nézek le rá. Majd ahogy elkezdi mondani, hog y mi jár a fejében -Nem, határozottan nem vagyok az apád, az furcsa lenne, ha apádnak kiugrana a szíve a helyéről, ha hozzáérsz, vagy vágyna minden csókodra, vagy nem? - mosolygok és megpuszilom a homlokát. Mikor megkérdezi mi lehet a megoldás eltűnődöm és eszembe jut valami...de megelőz a válasszal, mire elmosolyodom nagyon és szenvedélyesen újra megcsókolom, majd mikor újra neki támasztom a fejem megszólalok -Így érzed? Szerelem lenne első látásra? - mosolygok huncutul -Azt hiszem igazad lehet. Egyikünknek sem volt ilyenben része, de mégis úgy érzem magam, mint mikor az a bizonyos nagybetűs az ember életébe szökken. Zavartság, remegő lábak, heves szívdobogás, össze-vissza beszéd. Ezek komoly tünetek egy gyógyíthatatlan betegségre! - mondom halkan és megcirógatom az arcát ismét. Szerelem volna? -Egy nap, jön ki mindent adhat, szárnyalást és izzó vágyat! - éneklem halkan a musicalből ismert sorokat és szorosan a karjaimba zárom, majd újabb csókot lehelek ajkára.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Derek & Paige   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyPént. Feb. 21, 2014 9:34 pm

- Nem is akartalak kifigurázni. - bökök egy aprót a mutatóujjammal a mellkasára, miközben mosolygok, közben hallgatom amiket mond. - Ha varázsló lennék nagyon szívesen megállítanám neked az időt, de én csak Paige vagyok. - nézek rá, ahogy ezt kimondom, rájövök, hogy ennél nagyon butaságot nem is mondhattam volna, mármint, hogy ennek megint nem volt semmiféle értelme, de sebaj azt hiszem már hozzászokott, hogy össze - vissza beszélek. - Hogy mi jár a fejemben? - nézek a szemébe, ahogy eltol magától, bevallom mint egy durcás kislány úgy festek, mert határozottan nem tetszik ez a mozdulata, sokkal jobb volt az ölelésébe burkolózni. - Nehéz lenne azt szavakkal kifejezni, amit most érzek, bár azt hiszem a szívem legalább annyira zakatol mint a tied. Úgy fest, hogy úgy hatottál rám, mint egy, egy.. - gondolkozom el a megfelelő szón, de nem jut eszembe semmi okos dolog. És én így akarok színész lenni, úgy tűnik Derek közelében nem fog menni, mert sosem találom meg a szavakat. - Nem tudom, nem tudok rá jó szót mondani. Nem tudom mi az amitől állandóan megremeg a lábam, amitől a légzésem kimarad, a szívverésem felgyorsul, amitől elönt a forróság, vagy amitől folyton bizsergek. Ha most apámmal állnék szemben azt hiszem valami kóros betegségre kellene gyanakodnom, de mivel te nem az apám vagy, így minden bizonnyal valami egészen másról lehet szó. - itt egy kis szünetet tartok, ahogy elgondolkozva figyelem az arcát. - Szerinted mi lehet a megoldás? - lépek újra egészen közel, szinte már a szájába suttogok mosolyogva. Vajon tényleg ilyen egyszerű ez az egész? Egy pillanatra elkalandozom ismét, ahogy a szemeibe bámulok, azt hiszem, mindig ez történik, a szemével képes egészen megbabonázni, mintha hipnotizálnának, csak bámulok rá még mindig a megfelelő szót keresve, levegőt ismételten nem veszek, pedig láthatóan készültem rá, de elmarad, bennszorul a levegőm, a közelében teljesen másképpen viselkedem. - Talán szerelem volt első látásra. - válaszolom végül, mint akit tényleg teljesen elvarázsoltak.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyPént. Feb. 21, 2014 9:11 pm

Magamhoz ölelem, és mosolyogva hallom amit mond -Majd kiugrik a helyéről. Erről is te tehetsz! - mosolyodom el és a fejére adok egy puszit.-Azt hiszed nem tudom, hogy engem akartál az előbb kifigurázni? - mondom az előbbi mondatára. Alig tudok mit mondani, csak magamba szívom az illatát és közben szorosan ölelem -Nem akarom, hogy véget érjen ez a pillanat! Nem lehetne megállítani az időt és csak így itt maradni? - hunyom be a szemem és mint a szülinapi gyertya fölött a kisgyerek, kívánom, hogy így legyen. -Mondd el, mi jár most a fejedben! - tolom el éppen hogy hogy a szemébe nézhessek - Amúgy a világ végére is futnék utánad, csak hogy tudd! - mosolygok rá és megsimítom az arcát. Egyszerűen nem tudok mit mondani. A szívem kalapál, a szemem csak őt látja mindenhol, tüdőm az ő illatával telítődik és a lepkéim nem nyugszanak. Teljesen elvesztem azt hiszem. Csak nézem az arcát érdeklődve, hogy mit válaszol nekem. Ahogy levegőt vesz le tudom szűrni, hogy az ő szíve is hevesen verhet. Mi járhat a fejében, mit érezhet?!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Derek & Paige   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyPént. Feb. 21, 2014 8:58 pm

- Szerinted, ha megbántam volna akkor itt lennék? Elmesélem, hogy akkor... - fordulok egy picit hátra a kezei között és az egyik kezemet kinyújtva a nézőtér hátsó soraira mutatok. - Na igen azt hiszem már azon is túl lennék. - fordulok vissza mosolyogva, majd ahogy közelebb húz suttogni kezdek. - Nagyon gyorsan tudok ám szaladni. - mosolyodok el, és amikor arról kezd el beszélni, hogy neki kellett volna kezdeményeznie, akkor elnevetem magam, persze nem kinevetem, csak nagyon aranyos, ahogy arról beszél, hogy nem merte megtenni. Tessék, ahogy már én is megfogalmaztam az új dolgoktól mindenki fél egy kicsit. - Ez jó dolog, nem félelmetes. - próbálom visszaidézni, amit ő mondok nekem hosszú percekkel ezelőtt, még a hangsúlyát is megpróbálom utánozni, ami csak többé kevésbé sikerül ezért végül elmosolyodom, amikor megcsókol újra, és újra és újra. Ismételten belekarolva viszonozom őket, ugyanis nem tudok betelni velük, olyan jól eső bizsergés jár át tőle, hogy legszívesebben ezentúl csak ezt csinálnám. Annyira más ez az egész, annyira varázslatos, teljesen megfeledkezem mindenről, nem létezik semmi más, csak ő és én, csak ez az egy pillanat. Amikor azonban újra szétválunk az arcomat a mellkasán pihentetem meg, ezért pontosan hallom, hogy mennyire is dobog a szíve, akár egy elkéső gőzmozdony, annyira zakatol, esküszöm, félek, hogy kiugrik a helyéről. - Milyen gyorsan ver a szíved. - mondom alig halhatóan, szinte elvész a semmiben, de ő talán pont hallotta, ahogy felnéztem rá pislogva, az arcom továbbra is a mellkasának szorítva tartom, így jól hallhatom a szívverését. Vajon létezik szerelem első látásra, mert ha igen, akkor én minden bizonnyal, most ezt élem át.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyPént. Feb. 21, 2014 5:37 pm

Elmosolyodom azon, amit mond -Kinéznéd belőlem, hogy lelökjelek, mert meg akarsz csókolni? - simogatom meg az arcát kedvesen. Olyan jó érzés, amiket mondd, hogy rmege, mint egy tinilány, meg hogy nem érzett ilyet még soha. Hát én sem, mi tagadás. -És ez jót, vagy rosszat jelent, hogy nem éreztél még ilyet? Mert hasonlóképp érzem magam és nálam ez nagyon is pozitív. Fel vagyok dobódva és..és boldognak érzem magam! Ez, ami most itt történt...elképesztő. Én is tininek érzem magam. Pedig már jócskán nem vagyok az. - mosolygok zavartan és újra magamhoz húzom kicsit -Ugye nem bántad meg? Mert, ha igen megértem azt is.. - mondom kicsit bizonytalanul és erősen koncentrálok, hogy a válasza az legyen, hogy nem bánta meg. Mert én nem bántam meg, az biztos. -Ez nekem most olyan volt, mint valami földön túli élmény...tisztára extázis...ha érted mire gondolok. Én nem szoktam így kitárulkozni, de te kinyitottál! Előhoztad azt az énemet, ami elraktározza az érzelmeit, a gondolatait. - mosolygok továbbra is, majd eszembe jut valami -Nem tartasz kicsit szerencsétlennek, hogy nem én kezdeményeztem? Mármint, tudod, általában a férfinak kellene, meg ilyesmi. Nem tudom te hogy vagy vele, csak tudod...nem igazán mertem vagy nem is tudom.. - fecsegek össze-vissza. - Látod? Egy értelmes mondatot nem bírok kinyögni. - mondom zavartan, majd hátrasimítom a haját. Most te jössz Derek, mutasd meg, hogy férfi vagy! Győzködöm magam, majd ezúttal én hajolok hozzá és lágyan megcsókolom újra...és újra...és újra. Nem tudok betelni ezzel a gyönyörrel, ami a csókból és Paige-ből árad. Nem tudok elszakadni tőle.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyPént. Feb. 21, 2014 11:13 am

Ahogy az ajkaink összeérnek, varázslatos pillanat ez kettőnk között, a vibrálás, ami eddig köztünk ugrált, az most hirtelen csapódik ki, mintha apró kicsi szikrák pattannának el körülöttünk, bennünk. Teljesen magához húz, szinte magába szippant, ösztönösen átkarolom és óvatosan a nyakát simogatva veszek el teljesen ebben a csókban. Az agyam teljesen kikapcsol, ahogy egymáshoz simulunk, el sem szeretném többé engedni, mert olyan mintha a szívem dobbanásait ő irányítaná. Olyan mintha lenne egy varázspálcája, amivel néha üt egyet és az én szívem csak akkor, csak ezeknél az ütéseknél dobban meg. Észre sem veszem, hogy már megint megremeg a lábam, létezik, hogy valaki belehaljon egy csók gyönyörűségébe, mert ha eddig nem volt erre példa, akkor én leszek az első, ez biztos. A csók egyre hevesebb és szenvedéllyel telibbé válik, olyan vagyok, mint aki hetekig csak kúszott a forrós sivatagban és most vízhez jutott. Percekig tarthatott ez a csodálatos pillanat, mégis úgy érzem magam mikor kiválunk a csókból, mint egy masszív drogfüggő, akitől megvonták az aznapi adagját, aki mind egyre többet és többet szeretne. Elmosolyodom, ahogy a homlokát az enyémnek szorítja. - Azt hittem le fogsz lökni a színpadról. - mesélem el neki az első gondolatomat, ami még a csók előtt bevillant az elmémbe. - Persze most így utólag belegondolva még azt is bevállaltam volna. A hatásokat szólva én meg olyan vagyok, mint egy tinédzser remeg itt mint a nyárfalevél, éppen mintha csak most csókolóztam volna először. - mosolyodom el, ahogy a szemeibe nézek, közben azon átfut az agyamon, hogy lehet, hogy még ennél is közelebb érezzünk valakit magunkhoz, mint jelen pillanatban, amennyire én közel érzem magamhoz Derek-et. - Én soha még csak ehhez hasonlót sem éreztem. - nézek rá és szinte biztos vagyok benne, hogy ő is hasonlóan vélekedik erről, mert az nem lehet, hogy ekkora erejű érzés csak egy személyben csapjon fel, mint egy mindent elsöprő tengeri hullám.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyPént. Feb. 21, 2014 10:20 am

Figyelem az arcát, ahogy ő is dilemmázik valamin. -Semmiféleképp sincs itt az ideje. - mosolygok rá és tovább fürkészem az arcát. Nem is tudom mit csináljak, ha nem teszem meg beszarinak talál vajon? Ha meg mégis, akkor meg rámenősnek? Ezen gondolkodom erősen, így hideg zuhanyként ér, hogy ő hamarabb szánja rá magát a lépésre. Közel hajol hozzám, rám mosolyog, megfogja az arcomat és.. és aztán azon kapom magam, hogy az ajkunk összeér. Varázslatos érzés...minden eltűnik, az idő és a tér egyaránt. Bizsergető érzés fut végig rajtam. Pár pillanatig szinte megmoccanni sem tudok, de aztán hatalmába kerít ez a vonzalom, ez a mondhatni vágy. A dereka köré fonom erősen a karjaimat, így magamhoz húzva őt teljesen, mígnem testünk teljesen összesimul és olyan szenvedéllyel, olyan átéléssel csókolom vissza, mint még soha senkit. Teljesen elveszek a pillanatban, átfut rajtam az érzés, hogy sose engedjem el és percekig nem is teszem. Csak élvezem a pillanatot, ajka puhaságát és lágyságát, teste szinte remeg a karomban, máskor meg szinte elhal. Akárcsak én az ő kezei között. Tovább csókolom, próbálom kihúzni az időt, amíg így lehetek vele, átölelve őt, magamhoz szorítva. A testemet átjárja a melegség és a boldogság. Nem akarom, hogy vége legyen ennek a csodának, így amíg ő nem tol el nem teszek semmi mást, csak magamévá teszem édes ajkait és elveszek a gyönyörben. De egy idő után már levegőt is alig veszünk, így az agyam próbál ésszerű lenni, és abba hagyom a csókot. Homlokának támasztom az enyémet és még mindig szorosan ölelve őt megszólalok nagyon halkan -Megcsókolsz és én elzsibbadok. Meg tudom mozdítani a kezem, a fejem is mozog, a lábam is, de az egész testem, az el van zsibbadva. Ilyen hatása van magának Lady Capulet. - suttogom és mélyen a szemébe nézve mosolygok.Bármit megtennék még egy csókjáért. Minden hegyet megmásznék, minden folyón átúsznék, minden sivatagon átkelnék. Továbbra is csak mosolygok, ahogy a gondolataim és a lepkéim cikáznak jobbra-balra.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Derek & Paige   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 20, 2014 10:26 pm

Elmosolyodom, ahogy azt mondja tökéletes volt, nyilvánvalóan a hangsúlyozásra érti, valószínűleg nem is tűnt fel neki, hogy nem azért mondtam, de nem baj, talán így volt mégis szép. - Nem, azt hiszem nem félek és nem is szeretnék leesni, bár szép halál lenne, egy színpad előtt, bár inkább a színpadon, az sokkal szebb volna, csak még nem időszerű. - pillantok rá, ahogy a tekintetünk ismét találkozik, van ezekben a pillanatokban mindig valami egészen különleges. Csak nézek rá, próbálom az arca vonásaiból, rezdüléseiből leolvasni a gondolatait, de egyszerűen nem megy, mert belefeledkezem a részletekbe. Eddig jó ember ismerőnek tartottam magam, de vele valahogy máshogy van, mert nem tudom, mert Ő más. Ahogy közelebb hajol és egy puszit ad az arcomra, lehunyom a szemem és mosolyogva hallgatom, ahogy a fülembe suttog. Olyan kellemes a hangja, olyan szépen szól, olyan bizsergetően jár át, mint még semmi más. Újra kinyitom a szemem, ahogy ránézek és azon gondolkozom, hogy ami eszembe jutott az vajon, vajon, vajon helyes-e?  De egyáltalán minek is gondolkodok még valamin is, sem értelmes dolog nem lesz belőle sem semmi. Próbálok megszólalni, de azt hiszem ezen már nem segítenek sem a szavak, sem semmi. Gyerünk Paige, nem félhetsz örökké. És igen, azt mondtam nem félek. Mi bajom lehet, legfeljebb maga lök le a színpadról. Mély levegőt veszek, mert hatalmasat dobban a szívem, majd közelebb hajolok és az egyik kezemet óvatosan az arcára helyezem, elmosolyodva hajolok közelebb, aztán megcsókolom, teljesen elveszve a karjai között.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 20, 2014 9:50 pm

Kicsit jobban a dereka köré vonom a kezem, a másikat pedig az arcára teszem -Ez most igazán tökéletes volt! - suttogom a hangsúlyára utalva és lesimítom gyengéden az arcát -És most? Még mindig félsz édes Júlia? - mosolygok rá kedvesen és csak nézem őt. Elveszek a gyönyörűségében. Nem is tudok mit mondani neki. -Ugy nem szeretnél újra hátralépni és lezúgni a színpadról!? - nézek rá kérdőn, mert semmi értelmes nem jut eszembe. Megtegyem? Vagy nem kéne? Annyira megtenném, annyira vonz hozzá ez a dolog, ez az érzés.Óvatosan odahajolok hozzá, de csak egy apró puszit nyomok az arcára. Nem akarok ajtóstul rontani a házba. Bár látszólag, ő is hasonlóképpen érzi magát, mint én. Izgatott, zavarban van. Neki is lepkék verdesnek a gyomrában? Mert az enyémben tombolnak...minden érintésekor felröppennek és egyszerre akarnak kitörni. Miután puszit nyomok az arcára, a fülébe suttogok: -És mindenemet lábadhoz terítem S követlek az egész világon át.- idézek én is a Rómeó és Júliából egy sort, majd elhajolok tőle és a szemébe nézek, várva, hogy mi a reakciója.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Derek & Paige   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 20, 2014 9:22 pm

Az agyam ösztönből kapcsol ki, képzeletben már érzem is ahogy a lenti padlón csattanok fel, még a szemem is becsukom, hátha ezzel blokkolni tudom az esést, azonban ekkor egy ösztönös mozdulatból származó oltalmazó ölelést érzek meg a derekam körül, ami visszahúz és ennek következtében még sem esem le. Percek kellenek még hozzá, hogy feleszméljek és újra Derekre nézzek, akiben továbbra is kicsit félve kapaszkodom, ugyanúgy ahogy ő sem enged el engem. - Igen, igen, én jól vagyok, köszönöm. - nézek a szemébe, ahogy beszélek hozzá, de mint akit teljesen elvarázsoltak még pislogni is elfelejtek, közben a kezem óvatosan a mellkasára csúsztatom. A tekintete olyan, mint egy nagy tenger, úgy nyel el magában engem, mint apró pici kavicsot, olyan mélyen vonz magába, én pedig olyan kicsinek érzem magam. Egy pillanatra hátrafordulok, hogy megnézzem mégis mekkorát estem volna és meg kell állapítanom, hogy elég nagyot. Ha ő most nincs itt bizonyára még a nyakamat is kitöröm, amilyen szerencsés vagyok. Óvatosan fordítom vissza a fejem, érzem, hogy az arcom összedörzsölődik az övével és amikor újra rápillantok, újra megbabonáz a tekintete. - Ó, Rómeó, mért vagy te Rómeó? - suttogom remegő hangon, bár talán semmi értelme nincsen, mégis egy pillanatra olyan, mintha ezt a mondatot le tudnám vetíteni, át tudnám illeszteni, erre az egész helyzetre, ránk, kettőnkre. Percekig nem szólalok meg, a csendet is csak néha egy - egy lélegzetvételem szakítja meg, amikor néha nem felejtek el levegőt venni, ahogy ránézek.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 20, 2014 7:58 pm

Mosolyogva hallgatom amiket mond. Sokra tart engem....ez árad minden szavából. Ahogy dobbant a színpadon és magabiztosan próbálja mondani a dolgait. Közelebb lép hozzám, még a meleg lehelletét is érzem a mellkasom környékén, ahogy a szavakat mondja. Elönt valamiféle melegség, ahogy itt áll velem szemben és a szemembe néz és a tiszta őszinteség árad belőle. Majd hirtelen el akar lépni, de megkapaszkodik bennem és jóformán lezuhan, de erősen elkapom és a hirtelen jövő "pánik" el is feledteti velem, hogy mit csinálok, csak ügyesen beljebb "rántom" a peremről és magamhoz húzom, a kezeimet a derekán pihentetem., de mindezt észre sem veszem, mintha csak reflexből mozdulnék így, mint egyfajta védelmező ösztön lenne bennem. Érzem ahogy továbbra is kapaszkodik belém. Azt hiszem ő is kissé megrémült. Ha leesett volna, komolyan megüthette volna magát, ha meg vele esem, még én is összetöröm.Továbbra is a derekát fogom és a szemébe nézek -Jól vagy? - fúrom bele a tekintetem az övébe és némi aggodalom jelenik meg a szememben. Aprócska jelenés, de azt hiszem észre vette ő is. Úgy érzem, mintha egyfajta mágnesesség lenne közöttünk. Amikor ő mozdul én is mozdulok és ez az erő vonz hozzá. Mint a mágnesek, amik egymás felé tartanak. Meg sem tudok szólalni, csak nézem az arcát, ami percről percre nyugodtabbá válik és ez jó érzéssel tölt el.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Derek & Paige   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 20, 2014 7:19 pm

Remek Paige, megint megcsináltad, igazán díjnyertes húzás volt tőled, maradtál volna inkább csendben. De ha egyszerűen tényleg ez is szembejutott, végül is jobb őszintének lenni, mint, hogy eltitkoljak bármit is, az nem én lennék. Ahogy a színpadon járkál körbe és hozzám beszél, ismét csak bámulok őt, mert minden egyes apró mozdulata leköti a figyelmem. Tudom, hogy igaza van, bár az orvosos és bárénekeses résszel nem egészen értek egyet. Nem tudom őt elképzelni úgy, én pedig, isten óvja azt a kórházat ahová esetleg bekerültem volna, bár gyanítom még az egyetemig sem jutottam volna el és ez szinte biztos. - Szerintem nem lennél jó bárénekes. - válaszolom egy mosollyal az arcomon, mivel tudom, hogy megbántottam, talán ez amolyan vigasztaló bocsánatkérésként hat.  - Úgy értem, hogy... - indulok el feléje először bizonytalanul, majd egyre határozottabban és közben már mutogatok is, ahogy hozzá beszélek, talán ezzel is jobban megtudom őt erősíteni a mondataim valóságosságában. - Nem illik hozzád, túlságosan kitűnnél abból a környezetből, mivel ahová te illesz az  itt van. - dobbantok finoman egyet a színpadon, majd a testtengelyem körül fordulva egyet, körbe mutatok, bár ettől egy picit elszédülök, így meg kell állnom egy pillanatra. Végül lendületesen indulok újra felé és elé lépek, egészen közel, talán közelebb állok hozzá, mint az előbb, nem csak, mert egészen a színpad szélén ácsorgunk, hanem mert borzalmasan és elképesztően jó érzés a közelsége. - Nézd Derek, én sajnálom, nem úgy értettem, csak...csak szeretnék őszinte lenni veled. Nem fogok semmi elhallgatni előled, mert akkor becsapnálak. - hadarom ismételten, nagyjából olyan gyorsan, mint ahogy most a szívem is kalapál. - És valahol úgy érzem, hogy az hogy félek, egy kicsit természetes is, hiszen az új dolgok kicsit mindenkit megriasztanak, de nem jelenti azt, hogy megfutamodok. - nézek mélyen a szemébe. - Ezzel csak azt próbáltam kifejezni, hogy miért is viselkedem így, bár nem tudom, hogy a zavartság meg a félelem hol köthető össze, mert most hogy így végig gondolom, ennek semmi értelme. - mosolyodom el kínosan, szóval megint hetet-havat összehordtam természetesen értelem nélkül. - Tessék megint nem tudtam semmi értelmeset kinyögni. - lépek egy picit hátrébb, azaz csak lépnék, mert ekkor megingok a színpad szélén állva, ezért megragadom Derek-et és benne kapaszkodom meg. Most vagy egyikőnk sem fog leesni, vagy mindketten, de ebben a szinte ostoba mozdulatsorban meglátok valami egészen különlegeset, amit eddig észre sem vettem.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 20, 2014 1:45 pm

Elengedem a kezét és egy aprót hátrébb lépek -Én nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni Téged! Sajnálom! - nézek még mindig a szemébe, de iszonyatos, hogy most kb. fél méterre van tőlem...ezt most soknak érzem, de ha ő fél ettől, akkor nem erőltethetem, bár jó érzés volt azt hallani, amiket mondott arról, hogy mit érez. Ugyanazt, mint én, de tényleg nem erőltethetem ezt az egészet. Csak rámosolygok és megszólalok -Akkor mi legyen a következő, amit előadok? - sétálok odébb, ismét kicsit bejárva a színpadot. Kissé mardos az érzés, hogy egyre messzebb kerülök tőle, de nem igazán tudom mit tegyek. -Ugye tudod, hogy nem kell félned! Nincsen mitől! - mondom a nézőteret nézve, így az egész termet bezengi a hangom -Ez jó dolog, nem félelmetes. Mindkettőnknek új és más, mint eddig bármi. De kockáztatni kell, különben sosem jut előbbre az ember. Hol lennék most, ha nem kockztattam volna azzal, hogy színészi pályára lépjek, és Te ugyanúgy?! Itt állnánk és arról beszélgetnénk, hogy ki mit gondol vagy érez a másikkal kapcsolatban? Nem hiszem! Te talán doktorkodnál egy kórházban én meg...én meg sehol sem lennék. Talán egy bárénekes...annyi telne tőlem. De nem ezt tettük. Nem futamodtunk meg...kergettük az álmainkat. És éppen ezért most sem futamodhatnánk meg, mert mi van, ha...ha ez egy új álom kezdete? Sosem tudhatod! Nem kell minden agyon bonyolítani! Csak tedd meg azt, amire a leginkább vágysz! Ne törődj másokkal, Élj szabadon! - mondom teljesen beleélve és az utolsó mondatomra megfordulok és a szemébe nézek, azzal a pajkos mosolygós arcommal, ami azt sugallja, hogy szabad és boldog vagyok.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Derek & Paige   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 20, 2014 1:19 pm

Elmosolyodom, ahogy hozzám intézi a szavait és valójában igaza van, nagyon is igaza van, de annyira nagy összevisszaság van a fejemben, hogy az elképesztő, nem is tudom, hogy mivel lehetne rendet vágni ott, azt hiszem pedig, hogy most igen csak elkél a nagy takarítás. - Igen, valójában nem az a bajom, hogy nem tetszik az érzés vagy ilyesmi, én csak nem tudom. Jaj... annyira ostoba vagyok. - nevetem el magam kínomban, valójában talán az lehet a zavartságom oka, hogy soha senki nem váltotta ezt ki belőlem még eddigi életem során. Ó te jó ég. - Jó, én megpróbálom összeszedni magam. - nézek rá ismételten, ahogy megfogja a kezem. Vibráló érzés fut rajtam végig egészen a fejem búbjától a talpamig, amitől meg nagyot kell nyelnem. - Igazad van. Mármint a tanár diák dologban, csak én még soha.. úgy értem, soha nem éreztem senkinél sem ezt a vibrálást, mint nálad. Talán újszerű, talán kicsit félek is ettől, mert mi van ha nem sül ki belőle jó, vagy akármi megtörténhet. Persze ezt nem azért mondom, mert azt gondolom, hogy ez rossz csak számításba veszek mindent. - gondolkodom el ismét. Még hogy mindent, persze, mikor gondolkozni sem tudok, hogyan is vehetnék számításba mindent, azt sem tudom, hogy most ez is honnan jutott eszembe. - Igen, én azt hiszem kicsit félek. - nézek rá nagy szemekkel pislogva, olyan vagyok mint egy 5 éves kislány, mégis mitől kellene félnem, már másokat is túléltem, ami azt illeti, de akkor is, ő annyira más mint a többiek.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 20, 2014 12:56 pm

Elmosolyodom ismételten...vagyis...mióta vele vagyok csak mosolygok. Még mindig mélyen nézek a szemébe és úgy reagálok neki -Azért nincs értelme, mert tanár vagyok? És ostobaság, mert te meg diák? Számít ez ilyen helyzetben Paige? Mert engem abszolút nem. - mondom nyugodt hangnemben - Amióta itt vagyunk egymást zavarjuk össze, vagy hozzuk zavarba, de ez gondolom neked is feltűnt. - bólogatok helyette is, ezzel meggyőzve magamat, hogy így van ahogy mondom -Kell, hogy értelme legyen? Nem lehet, csak random valami iszonyatosan jó? Nem érezhetjük magunkat csak jól? Mert nekem nagyjából azóta dobog a vér a fülemben, hogy rám néztél. - mondom zavartan, de még mindig őt nézve és mosolyogva -Én nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, de nekem kicsit bejön ez az érzés. Nem találom a szavakat, pedig színész létemre , mindenre tudok mondani valamit...a levegőm sokszor fogytán van és lassan fehérrel kell alapozni az arcomat, hogy ne látszódjon, hogy rákvörös vagyok. Na ha ez nem ciki, akkor semmi sem! - nevetem el magam kicsit kínosan, majd az arcáról lehúzom a kezem...végig simítom a a haját, majd a karján le, végül megfogom nagyon lágyan az egyik kezét -Na? Mit mondasz?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 20, 2014 12:46 pm

Abban a pillanatban, ahogy hozzám ér, megpróbálok mondani valamit, de csak hebegés - habogás lesz belőle, csak a szavakat keresem, mint az ahogy tőlem szinte egyértelműen várható is volt. - Én csak.. - kezdek végül bele, próbálok nem arra gondolni, hogy mennyire jól esett az érintése, csak bámulok rá ostobán, mintha ennek lenne valami értelme, ostobán bámulni valakire, mert nem tudsz beszélni. Ilyen még sosem történt velem, Paige de Lauro híresen sokat beszélt mindig is, néha már túlságosan is, erre idejön ő és vége. Nem, hogy egy szót nem bírok kinyögni, de még levegőt is elfelejtek venni.  - Szóval, nem tudom, csak összezavarsz, totál összezavarsz. - nézek rá nagy szemekkel, igen érzem, hogy most jött el a perc, hogy el fogok ájulni. - Nem tudom miért vagy hogyan, de így van. És semmi értelme nincs az egésznek, mert te egy tanár vagy én meg csak egy diák és bizonyára ostobaságnak is gondolod, de ez valami olyan más, amit másoknál nem szoktam érezni. Úgy értem, hogy másoknál nem szoktam ezt érezni. Tudom, hogy kínos, igazad is van, szerintem is, vagyis nem, nem... - rázom meg a fejem egy kicsit. - Szerintem nem az, vagy..mégis? - nézek rá, azon kapom magam, hogy már megint össze - vissza beszélek és se eleje se vége a mondatomnak, totál hibbantnak gondolhat, biztos jókat kuncog magában rajtam, hogy ennyire ostoba vagyok. Sóhajtok egyet továbbra is csak ránézve, nem tudom, hogy mit mondhatnék még neki, amit akartam ha nem is túl értelmesen de elmondtam. Megpróbálnék odébbállni, de a lábaim mintha gyökeret vertek volna, a tekintete nem enged távozni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 20, 2014 12:25 pm

Mosolyogva nézem az arcát. Látszik a szemében, hogy hol kattog az agya, hol pedig elkalandozik..ezt már sikerült megfigyelnem. Totálisan zavarban van. A nevető ráncok összefutnak a szemem sarkában, természetesen nem kinevetem, hanem tetszik, hogy ilyen érzése váltottam ki belőle. -Mondd ki, hogy mi jár a fejedben! Az első dolgot, ami most éppen a fejedbe villant. Mert engem minden ki nem mondott szavad érdekel, minden gondolatod. - nézem végig újra az arcát, majd óvatosan megemelem a kezem és lágyan az arcára teszem -Mondd el nekem, hogy mit gondolsz!Tudni szeretném! - nézek mélyen a szemébe és ismét észre kell vennem, hogy elveszek a csillogó barna szempárban. A belső hangom már szinte üvölt, hogy fejezzem be, de nem tudom nem észrevenni ennek a lánynak a varázslatosságát. Itt van ez az erő, ami körbeveszi...ami vonz engem felé és nem tudok, de talán nem is akarok ennek ellenállni. Csak állok vele szemben, mélyen egymásba fúrva a tekintetünket, fél kezem az arcát van...igazam volt, bársonyosan puha...egyszer egyszer a hüvelykujjammal aprót simítok az arcát és várom, hogy mondjon valamit...akármit. Lehet hogy el fog lökni, hogy mégis mit képzelek magamról, de a szeme nem arról árulkodik, hogy ezt akarná tenni. Mindegy is, én kivárom.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Derek & Paige   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 20, 2014 12:08 pm

Túl közel jött, túl közel jött, képtelen vagyok megszólalni, bár nagyon jól tudom, hogy ezt kellene tennem, de csak bámulok rá és pislogok, mintha ezzel válaszolhatnék. Érzem, hogy vérvörösben úszik az arcom, és hogy kettő pillanat alatt, olyan melegem lett, mintha a pokolig zuhantam volna alá, vagy legalábbis a hasonlatban ezt szokták mondani, bár lehet, hogy rosszul emlékszem. Nem tudom, már gondolkodni sem vagyok képes, se beszélni, sőt minden jel arra mutat, hogy el fogok ájulni, na az lenne ám csak az igazán kínos. Gyerünk Paige, szedd össze magad, lépj túl egy kis lábremegésen  és mondj valamit, nagyjából most azonnal. De nem megy. Most vettem csak észre, hogy sötét hajához képest milyen világos szeme van, mindig tetszettek az ilyen pasik, ó, na jó nem, fejezd be. Megrázom a fejem és ismét elmosolyodom zavartan, mert hát ugye mi mást is tehetnék. Ezért az alakításért sem fogok semmiféle elismerést kapni. - Azt hiszem, most mondanom kellene valamit, ugye? - kérdezem, amiért megint csak gratulálni tudok magamnak. - De nem tudok. - nézek egyenesen  a szemeibe, amik tényleg valósággal kivilágítanak az arcából, hogy én ezt miért is nem vettem eddig észre. Persze jól tudom, hogy azért, mert mindig elkalandoztam és azt hiszem, hogy éppen most is ez történik. Meredek rá, miközben rengeteg minden dolog fut át az agyamon, többek között az, hogy normális-e egyáltalán, amit csinálok, végül is ő egy tanár és nem tudom, nem tudom, hogy ez így rendben van-e. Továbbra is csak nézek rá, mintha gondolataimat át tudnám tuszkolni az ő fejébe és minden szó nélkül válaszolhatna a még fel sem tett kérdésre.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 20, 2014 11:37 am

Csak szélesen mosolygok le rá, ahogy ott áll előttem és mondogatja a szavakat - Nos, Spielberg egy film vagy egy előadás hírére vérszemet kap általában. Előbújik belőle az állat és olyan kritikákat rittyent, ami nem tesz jót az emberek lelki világának. De elnézik neki, hiszen egy zseni. - közlöm tényként az infót -Tudod nekemminden kritika igen fontos, így amit Te mondasz az is sokat ér! - nézek mélyen a szemébe, és kezünk olykor-olykor összeér - Elképesztő volnék? Én nem tudhatom, de ha te ezt mondott, akkor én elhiszem neked. - mosolygok és nem mozdulok egy tapodtat sem előle. Jó érzéssel tölt el, hogy ott van a közelemben. A Gyomrom ugyan ismét nem a megfelelő helyen van, de olyan régen nem éreztem ezt, hogy most már nagyon jó érzésnek vélem ezt is. -És maga Lady Capulet!? Maga sem panaszkodhat. Tehetségért nem kell a szomszédba menni, ahogy észért és szépségért sem! Ha valaki, akkor Te biztos, hogy elképesztő vagy. - mondom halkan, hisz még mindig olyan közel állunk egymáshoz, hogy az orrunk szinte súrolja egymást.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptySzer. Feb. 19, 2014 1:44 pm

- Ha én te vagyok női kiszerelésben, akkor tulajdonképpen mindent tudsz rólam. - nevetem el magam, ahogy ránézek majd amikor feláll és körbe járja a színpadot mosolyogva nézek utána és szinte csillogó tekintettel bámulok rá, ahogy hallgatom, hogy elkezd énekelni. Varázslatos, valóban elképesztő, amit csinál, erre jobb szavakat nem is tudok mondani, sőt lehet, hogy ezek sem elegek ahhoz, hogy kifejezzem, amit gondolok. Ismételten csak gondolkozok és elkalandozok, amikor hirtelen odalép és felhúz a földről, olyan közel magához, hogy megmoccanni sem merek és hosszú percekig csak bámulok a szemeibe. - Őőő, jó volt. - mosolyodom el, majd lehajtom a fejem zavaromban, aztán ismét ránézek. - Úgy értem, hogy remek, elképesztő, te, te..nagyon ügyes vagy, tehetséges, meg minden ilyesmi, de ha nem bánod, most nem sorolom fel az egész szinonima szótárat. - mosolyodok el, de megmozdulni még mindig nem merek. - Viszont lehet, hogy a Spielberg találna benne némi kivetnivalót, hallottam hogy messze földön híres a kritikája, persze ez csak szóbeszéd és... - emelem fel a mutatóujjam, ahogy rápillantok kicsit közelebb hajolva és suttogva. - Én nem vagyok Spielberg, szóval szerintem már Oscar díjat is kaphatsz. - nevetem el magam, hiszen ismételten sok értelmes dolgot nem mondtam neki, de talán ezzel kifejeztem, hogy mennyire is tehetségesnek tartom. - Komolyan csodállak. - mondom ki, bár ezt nem is akartam hangosan, csak a gondolataimhoz akartam hozzáfűzni, de most már úgy sem tudom visszavonni, szóval elismerően hozzáteszem. - Megállapíthatom, hogy te elképesztő vagy Mr. LA. - nézek a szemébe a szokásos mosolygásommal.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptySzer. Feb. 19, 2014 1:31 pm

Mosolyogva figyelem Paige-et. -Ööö...akkor már ketten vagyunk, mert nekem sincs nagyon ötletem, mármint... - jut eszembe, hogy tudnék vele mit kezdeni, de el is hesegetem gyorsan ezt a gondolatot ...nem semmi. Felejtsd el! Nos öhm....Mi az amit még nem tudok rólad? Szereted a színházat, a gyorsulást és a varrást. Néha értelmetlenül rakod egymás mögé a szavakat és gyakran elkalandozol. Tehát Te tulajdonképpen én vagyok, csak női kiszerelésben. - mondom mosolyogva, majd felállok és kissé körbe járom a színpadot -Mit csináljon két színházszerelmes egy üres színpadon?! Hmm.... - teszem az államhoz az ujjam gondolkodva. Kattoga az agyam, mert tényleg nem sok minden jut az eszembe. Kiállok a színpad közepére, Paigenek háttal, megköszörülöm a torkomat és egy dalt kezdek el énekelni kedvenc musicalemből, a Rómeó és Júliából: Világ, bûbájos világ!/A város itt kettészakadt, törvény az nincs, csak akarat!/Két család folyton harcban áll, középút nincsen, ez szabály!/Miért van hogy ereinkben itt, vér helyett gyûlölet folyik? - énekelem a méltán híres dallamot. Miután befejezem Paige-re nézek. -Na? Verona hercege hogy tetszett? - megyek oda hozzá, megfogom a kezét és felhúzom magamhoz. Több helyen is összeérünk. Csak nézek le rá kedvesen - Hogy tetszett? - mondom halkan, hiszen nagyon közel állunk egymáshoz és várom a reakcióját.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 EmptySzer. Feb. 19, 2014 1:17 pm

- Persze semmi gond, ha nem mondtam volna még, háborús hős is vagyok. - pillantok rá nevetve, ennyire szerencsétlen is csak én lehetek, le akarok guggolni erre összesek. A hónap idiótája címet szerintem már simán kiérdemeltem. Ahogy beszél és beszél csak hallgatom és nézek rá, mert már megint belefeledkeztem a dolgokban így csak kis idő múlva eszmélek fel, amikor véletlenül összeér a kezük. Megmagyarázhatatlan érzés vesz rajtam erőt, de próbálok nem elveszni benne, mert akkor megint percekig nem tudok megszólalni és az megint semmi eredményes dologra nem vezetne. - Szóval szerintem nagyon is neked való a tanári pálya, mármint hogy ezt csak onnan gondolom, hogy remekül játszol, amiket láttam belőled, elég volt két perc és megállapítottam, szóval ki más is lehetne jobb drámatanár, mint te, aki valóban kiváló színész és a legjobbaktól tanult. - nézek rá, magam is meglepődöm, de sikerült egy ép kéz láb mondatot összehoznom. - Hogy ha nézel? Mert akkor mi a baj? - vonom fel a szemöldököm, most nem egészen értem megint, hogy ezt miért mondta, vagyis talán mégis, de sebaj. Csak nézek rá ismét ostobán majd megrázom a fejem, úristen, ez kezd zavarba ejtő lenni, még saját magam számára is nem csodálom, ha neki is kínos a szituáció. - Őőő, oké és mit szeretnél csinálni? - biccentem meg egy picit a fejem mosolyogva, majd körbetekintek a hatalmas színpadon, ismét elámulok milyen nagy. Kicsit sikerül is elkalandoznom, de gyorsan vissza is fordulok hozzá nem akarom, hogy azt higgye, hogy nem figyelek rá, mert hát figyelek rá, azt hiszem túlságosan is. - Szóval mit szeretnél mit csináljunk, nekem sajnos semmi nem jutott eszembe. - nézek rá ismét mosolyogva. 
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Színpad ♥   Színpad  ♥ - Page 2 Empty

Színpad ♥
Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GrandView FRPG :: Szórakozás :: Archívum :: Régebbi játékok-
Ugrás:  
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Feb. 01, 2014 6:30 pm-kor volt itt.