Vendég Vendég
| Tárgy: ł Daniel Bright.. Vas. Feb. 09, 2014 4:12 pm | |
| Daniel Bright 25 éves. - Anglia. - 1988. Szeptember 29. - Nőtlen. - Dan, de maradjunk inkább a Danielnél, ha kérhettem. - Heteroszexuális. - Kegyetlen Gyilkos.. - Joseph Morgan. - Természetfelettiek. - Ereje; Csalhatatlan vadászösztön, és farkassá való átalakulás. JELLEMEM Külső Jellemzés; Szemem kék, míg a hajam színe barna.. stílusos, de mégis rövid. Rám nézve egy fiatal embert láthatsz, aki ugyan első ránézésre szimpatikus, sőt vonzó, de koránt sem ez rejtőzik a látszat mögött.. Magasságom, és testsúlyom átlagosnak mondható, míg testalakom is egyben ehhez alkalmazkodó. Rengeteget edzek, és ennek köszönhetően kidolgozott felsőtesttel büszkélkedhettek. Ruházatom változó, hisz mikor mit veszek fel, és úgy őszintén bevallva sosem rajongtam a ruhákért, de mindenem meg volt, aminek meg kell lennie. Divatos ruhákba járok, ha kell öltönybe jelenek meg, míg máskor egy egyszerű szabadidős tréning ruhában vagyok. A színek változatosak, hisz hol fehér, hol fekete, míg máskor akár kék, szürke, és még sorolhatnám bőven.. Nyakamba egy nyaklánc található, amelyet annak idején a testvéremtől kaptam, de az egy másik történet, és nem ide tartózik, majd legközelebb talán elmesélem.. Nos ennyi elég volt, nem de? A külső jellemzésemről szerintem épp elég, ha meg nem, akkor tessék nézz rám! Belső Jellemzés; Kedvesnek mutatom magamat, és teljesen emberinek, bár köztudott, hogy nem vagyok az koránt sem, hisz természetfelettinek mondható a származásom. Erőmnek köszönhetően, akit csak egyszer is megpillantok az életemben, vagy pedig az adott személy találkozott vele, akkor már tudom, hogy hol van. Ez annyit tesz, hogy képes vagyok bemérni bárkinek a helyzetét, így az áldozataim nem tudnak előlem elbújni.. nos igen gyilkolok, de ez nem akármiért kezdődött el nálam. Mondanám, hogy megbántam ezen tetteimet, de akkor hazudnék. Élvezettel hajtom végre a gyilkosságokat, és ha úgy tartja a kedvem mások életét vágom tönkre csak úgy egyszerűen hobbiból. Jellemem onnan kezdődik, hogy átlagosan éltem, mint minden más gyermek, míg nem a szüleim meg mondták ki is vagyok.. innentől minden megváltozott, hisz apám tanításainak, és veréseinek a következtében egy érzéstelen, és kegyetlen természetem lett. Elzárkóztam mindenki elől, és magamba roskadva figyeltem a körülöttem élő fiatalokat, míg nem egy nap megszöktem otthonról, és egy új élet reményében keltem útnak. Az utam során rengeteg minden történt velem, és az alapvetőbb jellemem még durvább lett, míg nem ahhoz vezetett, hogy egy nap meg kellett halnom belülről.. S hogy miért? Ezt mind máig őrzöm mélyen magamban, de azon a napon lettem egyben gyilkos is, s így megváltozott az életem. Egyszóval összetett a belső énem, de nem nehéz kiszámítani, hogy milyen is vagyok. Néha ha úgy tartja kedvem adom a jó fiút, aki ha kell meghúzza magát, míg ha olyan a hangulatom, akkor a kegyetlenebbik énemmel is szembe találhatod magadat, bár nem kívánom, hogy a gyilkolásom áldozata légy.. Két éve ugyan leálltam, de nagy nehézségek árán, és rengeteg erőfeszítésembe telik minden nap visszafognom a bennem lakozó fenevadat, amely újabb emberi áldozatokat követelt. Miután legyőztem a vágyamat, és felül kerekedtem ezen csak azután sikerült megtudnom, hogy ki vagyok.. ezek után kaptam egy újabb képességet, amelyről anno annak idején nagyapám beszélt, hogy csak azon személyek kaphatják meg a családomban, akiknek sikerül legyőzniük a vérszomjas vágyat, hát nem hittem neki, de végül meg kellett ezt tapasztalnom kegyetlenül. Nos így lett belőlem egy farkas, amely bármely pillanatban bundát ölthet, és ott ahol erőszakot látok, vagy pedig bántalmazást lecsapok. Már nem ölök, nem.. egyszerűen csak megmentem az ártatlanok életét, hisz mindenkinek szüksége van egy hősre, és hát ez lennék én! TÖRTÉNETEM 1988-ban születtem egy esős Szeptemberi estén.. 29.-én. Szüleimnek rajtam kívül egyetlen gyermeke született az én öcsém, akit mindig is jobban szeretek, mint engem, mintha nem is a saját szüleim lettek volna, mintha valójából elutasítottak volna engem, és a saját tulajdon testvérem többet ért volna nálam, de ezt nem hittem el. 7 évesként kellett eme tudattal élnem, de valahogy sosem akartam ezt elfogadni, csak lázadtam, míg nem apám az egyik este bezárt a pincénkbe.. Sohasem néztem volna ki belőle, de megtette, és a szemtanúja volt anyám, aki annyira félt a saját férjétől, hogy nem tett semmit ez ellen. Több napig voltam bent együtt a patkányokkal, és az egerekkel, akiktől a kezdetben még tartottam, de végül egészen megkedveltem őket. Az egyik nap apám kinyitotta a pince ajtaját, és felvezetve a konyhába elmondta, hogy ki is vagyok én.. 7 évesként őrültnek néztem őt, de valahol mélyen legbelül hittem benne, hogy mindez igaz lehet. Ezen este után minden megváltozott, hisz elkezdte a több éves tanításomat, hogy hogyan lehetnék a képességemben a lehető legjobb, persze neki nem ez volt, de akkor is tudta, hogy mit kell nekem tanítania. Egészen 12 éves koromig minden rendbe is ment, míg nem elővette a nadrág szíját, és megvert vele.. sosem felejtettem el azt az estét. Utána minden egyes nap végig kelletett hallgatnom a szavait, hogy mennyire kínozza az ölési vágy, hogy mennyire megszeretné ölni a vele szembe jövő emberek sokaságát. Megmutatta miket alkalmaz, és használ, persze mindezt rám kényszerítve, mert magamból nem álltam volna mellette, hogy ezt a remek előadását bámuljam. Lelkileg megsebzett a naponkénti látvány, és az, hogy közben folyamatosan vert, és ütött.. a fejemhez vágta, hogy gyenge vagyok, hogy semmi hasznom sincs az életben, és hogy a legjelentéktelenebb vagyok, aki eme világon élhet. Hát egy nap elegem lett, és ennek a következtében megszöktem a házból. Ugyan hagytam egy levelet az öcsémnek, de a szüleimnek egy szót sem írtam, csak eltűntem örökre előlük.. Egy 15 éves gyermek így vágott neki a nagy világnak egyedül! Világot látva jártam az utamat, amely mindenhez vezetett csak magához a jóhoz nem. Át kellett élnem a kinti szörnyűségeket, a való világ okozta nehézségeket.. éheztem, fáztam, megvertek, és kihasználtak.. Hány évembe telt ez, hány keserves percembe, pillanatomba, és kín fájdalmas órámba. Utáltam mindenkit, és egyre kegyetlenebbé tett ez az érzés. Megtanultam harcolni magamért, saját önálló egyeddé váltam, aki többé már nem félt, és aki végül egy.. hamis csaló lett. Hazudtam, kijátszottam bárkit, míg nem egy nap szembe találkoztam az öcsémmel, aki elmondta, hogy a családunkat lemészárolták, míg őt üldözik. Az új énemnek köszönhetően elküldtem azon szöveggel, hogy; "Nem érdekel, és felőlem meg is halhat", de ekkor életem legnagyobb hibáját léptem meg. Másnap reggel az erdőben sétálva megtaláltam a földön feküdve, s épp a halálán volt.. A kezembe nyomta a nyakláncot, és mélyen nézett a szemembe, de egy szót sem szólt. Szemeiből mindent kiolvastam, amit kellett, így hát értettem mit akar.. azon nap sokáig voltam a holteste mellett, és többször átgondoltam, hogy "mi lett volna, ha.." című szöveget. Éjszaka pedig magányomba fordulva végül meghaltam, hisz nem bírtam elviselni a rengeteg fájdalmat, s épp ezért belülről megöltem saját magamat, és ugyanezen időpontban végeztem az első emberi áldozatommal.. is. Sok éven át csak öltem.. és a napok telésével egyre vérszomjasabbá váltam. Nem tudtam letenni erről, míg nem egy nap belebotlottam egy olyan személybe, akit egyszerűen képtelen voltam megölni. A saját testvéremre emlékeztetett, és ez a tudat sikerült feléleszteni már magában. Ekkor kezdtem el harcot folytatni magam ellen, amit több mint két éve tartok is. Nem öltem azóta, és nem engedek a vágyamnak, mert nem akarok újra annyi idő után gyilkos lenni. Eközben más helyre kerültem, és más környezetbe, de tudom, hogy hol a határ.. újabb képességemet pedig előszeretettel használom. Szeretek farkas lenni, és ezáltal megmenteni annyi mindenkit el sem mondható, hogy milyen rohamosan tértem észhez, és mennyivel másabb lettem. Míg felfedeztem egy olyas valamit, amit azelőtt még sohasem; nos író tehetséggel áldott meg a sors, aminek a következtében ezzé is váltam. Most pedig ki tudja hanyadik könyvet írom.. a saját történetemből merítek ihletet, és minden egyes karakterbe önmagamat építem bele, mert azon személyek egyek velem, én pedig egy vagyok velük, hisz ez ennyire egyszerű..
"Kedves Olvasó feltetted már magadnak a kérdést, hogy mit érdemes olvasni, ugye? Minden egyes író máshogy közelíti meg a történéseket, más szemszögből ábrázolja a világot, amelyet elképzelt. Vannak, akik szimplán kitalált világra építenek, míg mások a valós világot adják vissza, és olyanok is léteznek, akik a saját életüket mutatják be burkoltan, de nem is ez a lényeg.. Olvasni kell, hisz mindenki ebből nyeri az életerejét, és a fantázia által alkotott képzeleti erő nem elvehető! Önmagad birtoklod az eszed, a tudásod, és a fantáziád szabta határt. Nem gond, ha nem tudsz írni, hisz nem az a lényege az életnek, hogy írni kell, hanem az, hogy olvas, és légy minél képzettebb eszmei szinten, hisz az, amit igazán birtokolhatsz, és azaz, amit senki sem vehet el tőled sosem.. Nos mondanám, hogy én sem vagyok valódi író, de ez akkor hazugság lenne, én azért írok, mert van miről, és mert a tehetségem meg van ehhez, de ettől függetlenül mindenkinek van élete, és célja. Még neked is drága olvasó, ezért van benned egy érték, amit lehet, hogy még nem fedeztél fel, de lassan ennek is eljön az ideje.. hisz minden megmutatkozik egy adott időben, és akkor ezen szavakkal kívánok rengeteg kellemes élményt az olvasás során, és remélni merem, hogy megnyertelek magamnak téged, hisz tudod nekem a célom az, hogy minél élvezetesebb, és sok élménnyel telt kalandot vetítsek eléd, nos hát akkor, hajrá!
Egyszer mindennek eljön az ideje szokták mondani.. A történetünk egy esténél kezdődik ahol egy ifjú srác figyel az apja tanításaira. Minden vágya, hogy egy nap majd az apja nyomdokaiba lépve rendőr legyen, és megtalálja az anyja gyilkosát, amelyet az apjának nem sikerült.. az apja ugyan beletemetkezett a munkába, de nem talált kézzel fogható bizonyítékot, hisz oly annyira megőrült azon tudattól, hogy a felesége nem él már többé, hogy az egyszerűen szív fájdalmas. Így hát a fiú egy estén leült az apja mellé, és megkérte a férfit, hogy meséljen neki az anyjáról. Az apa arcán egy könny csepp gördült végig, miközben a falat nézve kezdte el a kis tényszerű meséjét, miszerint is milyen volt a felesége, és hogy miket éltek át ketten együtt...." GRANDVIEW FRPG i <3 blackbird |
|