KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Park a sziget közepén ♥

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Park a sziget közepén ♥ - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptySzer. Jan. 29, 2014 7:02 pm

Látom rajta, hogy nincs jól mégis egy mosolyba burkolózva próbálja elterelni a figyelmet róla és mintha kettőt hátrébb lépve tartaná meg a távolságot. Talán a problémájának forrásán túl én sem lennék neki szimpatikus? Nem tudom, hogy mi okozza benne ezt az érzést, nyilvánvaló mégis csak bántja, hogy nem emlékeztem rá, amit őszintén sajnálok, mert valóban nem akartam őt megbántani, de hát sajnos így alakult. Leginkább csak ezt tudom felmutatni az emberekkel szemben, egy lány aki, nem akar fájdalmat okozni és mégis mindig ezt teszi. Vajon hol rontom el? Sosem gondolkoztam rajta el igazán, mert akárhányszor végig pörgetem ezeket az eseményeket mindig csak egy dologra lyukadok ki. Hogy talán sosem kellett volna megismerniük engem. Otthon kellett volna maradnom Milánóban bezárkózva a szobámba, távol az emberektől, ahogy 18 éven keresztül csináltam. Vajon Lucifer akkor is megtalált volna? Vajon a Pokol akkor is elszabadult volna? Vajon Gabriel akkor is megjelent volna? Vajon Milan, az egyetlen testvérem túlélt volna mindent? Akkor nem lett volna, repedés az időfalán, nem jött volna el a Mester és akkor a szüleim még most is élnének. De akkor nem találkoztam volna Ade-del és a többiekkel, nem ismertem volna meg Isaac-et, vagy Christian-t... Luce akkor talán sosem változik vissza emberré. Nem tudhattam volna meg ki a Doktor, és talán Gabriel sem gyakorolna bűnbánatot, akkor sosem találkoztam volna Dexter-rel. Vajon az angyalok túlélték volna? Lehet még most is kőbe lennének vésődve. Vajon Daniel akkor is akarta volna az erőm? Mélyet sóhajtok, ahogy ide - oda tekingetek, majd végül Camilla szemébe nézek. - Köszönöm és hát, én is sajnálom a te szüleidet, fogadd részvétemet. - mondom együtt érzően, bizonyára benne is akkora hiányérzetet kelt ez a tragédia, mint bennem. - Biztos, hogy minden rendben van? Mármint én úgy értem, nem akarok személyeskedni és nem is akarom, hogy azt hidd tolakodó vagyok, csak én tényleg úgy látom, hogy ez nem kis probléma. Bár tisztában vagyok vele, hogy nem tartozik rám, ne is figyelj arra amit mondok. - mosolyodom el kínosan, valóban ostobán érzem magam ebben az egész szituációba. - Miért sétálsz egyedül? - kérdezem hátha ezzel talán beszédbe tudok vele elegyedni anélkül, hogy érezném a kettőnk között fellépő feszültséget.  
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 25, 2014 9:29 pm

Hűha,kedvesebb mint gondoltam. Kellemes meglepetés,és úgy látom próbálja oldani a körülöttünk ólálkodó feszültséget.
-Semmi baj,Mia! Nagyon sajnálom a szüleidet! Teljesen átérzem a fájdalmad! Már az én szüleim sem élnek-csillog a szememben a könny,de nem hagyon legördülni az arcomon. Közben megsúrolom a vállát,s bár nekem óriási szükségem van a törődésre,próbálok az ő gondolataira koncentrálni.
-Persze! Minden rendben,legalább is félig-meddig. Nincs semmi baj. Jól látod,hogy szomorú vagyok,de ez csak egy felületes baj. Hamar elmúlik,csak egy kis gondocska,ami megoldódik. Ne aggódj értem,nekem aztán az ég világon nincs semmi bajom.-mondom neki,de tudom,hogy teljesen értelmetlen. Hazudok neki,pedig nagyon jól látja,amit lát.
Okos lánynak tűnik,és eléggé szimpatikus. Bár,érthetetlen okok miatt szeretnék vele csak ismerős lenni,nem szeretném szorosabbra fűzni a szálakat. Biztosan béketűrő és megértő egyén,de valahogyan nem tudom csak úgy lenyelni,hogy manipulálta Isaacot. Túl erős kapocs tart minket össze,s nem tudok csak úgy lépni egyet,a fölött,amit Isaac érez. Úgy látom nem csak én érzem ezt a pokoli fájdalmat ezen a szigeten,hanem mindenki más.
Mindenki szenved itt,senkinek sincs teljes egész élete.
Közben mosolyogok neki,pedig teljesen világos,hogy értelmetlen. Ő átlát a szitán..
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 25, 2014 9:17 pm

Ahogy elmeséli, hogy honnan is ismerjük egymást, bevillan a kép és rájövök, hogy mi már valóban találkoztunk az iskolában. Annyira ostoba vagyok, hogy nem jutott eszembe, de már valahogy akkor sem voltam önmagam, remélem, hogy nagyon nem bántottam meg ezzel az egésszel.
- Ne haragudj Camilla. Igazán sajnálom, hogy elsőre nem ismertelek fel, de most már emlékszem rád, hát persze. - erőltetek egy mosolyt az arcomra, próbálom rá nem átragasztani a rosszkedvemet, bár láthatólag ő sincs éppen jó passzban. - Mindent előrül, rendben van. Szóval a nevem már tudod, még sokkal előtted érkeztem a szigetre és hát most nem igazán vagyok jól. Sok rossz dolgon mentem keresztül és tudod, most temettem el a családomat. Bizonyára ez az oka, hogy fel sem ismertelek téged. Kérlek ne haragudj rám, nem volt szándékos. - nézek rá, ahogy próbálom leolvasni az arcáról a gondolatait. Borzalmasan gondterheltnek tűnik, ezért talán most félre kellene tennem a saját dolgaim, hátha neki tudok valahogy segíteni, ha már másoknak nem igazán tudtam. - Minden rendben van veled? Olyan letörtnek tűnsz, ha tudok valahogy segíteni, csak szólj. - mondom együtt érzően, hiszen látom rajta, hogy szüksége van a támogatásra. Furcsa de valahogy azt érzem, hogy egyedül van, úgy értem, hogy talán egyedül érzi magát. Mindenkinek szüksége van valakire, aki szereti és akit viszont szerethet, aki gondol rá és törődök vele, de valahogy ez a lány, olyan elveszett. - Ne vedd tolakodásnak, csak tudod úgy látom, hogy szomorú vagy. - zárom le a mondandómat egy halovány mosollyal.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 25, 2014 9:02 pm

Belül sírok,sőt ordítok fájdalmamban,de most mégis nevetnem kell. Ahogy hallgatom amit mond,közelebb lépek hozzá,és megigazítva a táskámat lazán elmosolyodok.
Átlátnak rajtam az emberek,egyszerűen nem emlékeznek rám. Nem tudják ki vagyok,vagy hogy honnan ismernek. Egyszerűen szellem lettem talán,átlátszó,akár egy zombi. Először észre sem vett,mert átlátszó vagyok talán,aztán most,mintha töröltek volna a memoriájából fogalma sincs,hogy ki lehetek.
Egyszerre sírnék és nevetnék,hiszen ez kínos érzés számomra. Mostanában,senki sem emlékszik rám,pusztán Isaac az,akit még egyáltalán nem hagyok hidegen.
-Valóban nem emlékszel rám Mia?
Lehet,ez mindenkivel előfordul. Akkor kezdjünk mindent erről,mintha tényleg nem találkoztunk volna már. Amúgy egyszer találkoztunk átfutólag a nappaliban,amikor Sean hátán ücsörögve mentünk fel a szobámba. Nem rémlik az a kép,ahogyan lógtam a hátáról,aztán csak úgy eltűntünk kettesben?
-nevetek.
-Mindegy,ne is filozófálj ezen,inkább kezdjünk mindent új lapon,tiszta vizet öntve a pohárba. Camilla vagyok,egy jó régi Grandwievi diák. Körül belül hat hónapja élek itt,és az első napon szinte mindenkit megismertem. Te?-kérdezem tőle,s közben nevetek,mintha semmi sem történne. Belül azonban egy újabb világ omlik össze bennem,s már végleg feladom a reményt.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 25, 2014 8:47 pm

Úgy érzem egy kicsit szükségem van arra, hogy gondolkodjak nem csak az elmúlt napok történésein, hanem az egész életemen. Szükségem van egy pillanatra, amikor egyedül vagyok, hogy át tudjam értékelni mi mindent veszítettem el azóta, hogy idekerülni és mi mindent adott nekem ez a sziget. Nagyon sok gondolat kavarog a fejemben, teljes káosz van a szívemben és kissé tehetetlennek is érzem magam. Nem tudom, hogy hogyan jutottam el idáig, a családom elvesztése, olyan mély sebet hagyott bennem, ami érzem, hogy csak nagyon nehezen fog eltűnni. És most még sem gondolkodhatok ezen, találnom kell valami megoldást arra, hogyan mentsem meg Chris-t a Tanács ítélete elől. Ha most az angyalok nem haltak volna meg, talán megbánnák bűneiket és nem tartanánk ott, ahol most. Próbáltam hívni az egyetlen arkangyalt, aki még maradt, de Gabriel nem válaszol nekem. Most először hagyja figyelmen kívül a hívásom és ez nem jelent jót, nagyon nem. Talán nem is hal már vagy nem is akar hallani? Pokolian zúg a fejem, ahogy haladok el az emberek között, szinte észre sem veszem, hogy rajtam kívül más is jár erre, amikor megszólít egy lány és erre felkapom a fejem. Ismerősnek tűnik, de még sem tudom hová tenni őt, ezért szembefordulok vele, hogy jobban megnézhessem ki az, aki megszólított.
- Igen. - válaszolok neki alig halhatóan, szégyellem, hogy nem tudom ki is ő, de talán elmondja, ha megkérdezem. - Ne haragudj, de én, nem emlékszem rád, vagyis mintha már találkoztunk volna, de még sem tudom megmondani hogy hol. Elárulod? - nézek rá kérdően, ahogy a válaszát várom.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 25, 2014 8:21 pm

A parkban bolyongok figyelve Isaacot,hiszen megmondta,hogy maradjak otthon. Óriási harag,bűntudat és elkeseredettség összessége kavarog bennem,s tehetetlenül várom a percet,amikor végre meghalok.
Nem tudtam segíteni Hope-n,cserben hagytam és gyilkoltam. Szégyent hoztam magamra Isaac előtt,és teljes zavarodottságot okoztam. Kész káosz az egész életem,s mindenhol negatív gondolatokat hagytam magam után. Minden ismerősöm szégyell engem,s elkerekedett szemekkel nézik a "fura jövevényt". Egyszerűen,már nem tudom elviselni,és nem tudok élni ezzel a gondolattal.
Tudom,hogy ki kellene tartanom a barátaimért,és a halott családomért. De nem tudok! Elvesztettem a szüleim,mindössze három családi fotó,és egy anyám után örökölt sál maradt nekem. Elhagyatott vagyok,egyedüli,mint egy útra vetett konyhaszemét. Semmit sem érek,nagy nulla vagyok. Üres a lelkem,és kongok az üres agyam miatt. Nem tudok ésszerű döntéseket hozni,nem vagyok képes segíteni másokon. Nem tudok,csak úgy létezni,és lézengeni a sok ember között.
Reméltem,hogy itt majd boldog életet élhetek,vagy legalább boldogabbat az otthoninál.
Honnan jöttem és hol vagyok most? Embereket öltem,loptam,csaltam és hazudtam. Árultam a testem,és teljesen kihasználtak. Sosem éreztem még ekkora űr magaom,pedig már hajléktalan is voltam.
Ahogyan itt sétálgatok,és teljesen elmerülök a gondolataimban egy lányra leszek figyelmes. Egy lányra,akit már láttam valahol,és valamikor. Azt hiszem,beszéltünk is már,de bizonyára a leukémiám előtt találkozhattunk. Amint ezen gondolkodok,bevillan egy kép,arra a napra,amikor ide jöttem.
Azt hiszem Sean volt ott,és amikor felvitt a hátán a szobámba talán,akkor jött le a lépcsőn,és mondta a nevét.
Egyre inkább biztosabbnak érzem,hogy Mia-nak hívják,de ne mérget nem vennék rá.
Mérget vennék.hogy temethessenek,de arra nem,hogy mi a neve.
Amint közelebb ér hozzám,elmegy mellettem,én pedig nem tudom megállni,hogy ne szóljak hozzá.
-Mia?-fordulok meg és ahogyan szembe kerül velem a szemébe nézek. Nem túl boldog,ahogy látom,de talán reményteljesebb életet él.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 118
Regisztráció ideje : 2014. Jan. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 11, 2014 6:11 pm

A játéktér szabad!
https://grandviewfrpg.hungarianforum.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 11, 2014 5:36 pm

Basszus! Mindent elrontottam,amit lehetett. Gondolatot olvas? Honnan tudta,hogy mire gondolok? Hogy falat látom..?
Reméltem,hogy majd egyszer barátság születik ebből,de rájöttem,hogy nem komplett a csaj.
Fura,mint én. Nincsenek barátaim,ahogyan neki sincsenek. Valószínűleg belefásultunk a magányba amely körülvesz minket. Megbolondultam talán,vagy csak a képzeletem tehet róla.
Sokat gondolkodom,ami káros a számomra. Mindegy,elmegyek és messziről kikerülöm ezt a csaj,mielőtt megfertőzöm őt a fantáziámmal.
-Semmi rosszat nem gondoltam rólad,de ha te így gondolod,akkor legyen így!-állok fel és sietős lépésekkel elégetetlenséggel a szívemen elmegyek.
Admin
Admin
Admin

TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 11, 2014 5:29 pm

Camilla & Zoe

Nagyon fura ez a lány már szinte ijesztő a furasága. Alig bírok a közelében lenni főleg, hogy egyáltalán nincs jó kedvem szóval azt hiszem nincs is értelme folytatni ezt a beszélgetést. Inkább elhúzok a közeléből, mert érzem, hogy azt gondolja rólam ami egyáltalán nem is igaz szóval most szépen elbúcsúzom tőle és eltűnök mert most egyáltalán nincs kedvem az ilyesmihez.
- Figyelj... Tudom, hogy semmi jót nem gondolsz rólam de nem vagyok gyilkos soha ne öltem embert az csak egy fal volt nem valami ember! Látom rajtad, hogy nem bírsz engem szóval ezt a beszélgetést nincs is értelme folytatni szóval jobb lesz ha most elmegyek. Szia! - nem húzom sokáig az időt, és nem is akarom őt lehordani így felállok a padról és elmegyek...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptyKedd Jan. 07, 2014 6:44 pm

Valahogy fura ez a lány és nem igazán rokonszenves. Inkább ellenszenvesnek tűnik,és nem mintha félnék tőle,de így,második látásra nem igazán barátságos. Az a baj,hogy az első találkozásunk óta mindig azt látom magam előtt,ahogyan üti a falat és olyan érzésem van,mintha hozzám szeretne ütni.
Lehet nincs igazam,hiszen a szavai eléggé meggyőzőek,bár azért még kételkedek kicsit.
Fura az olyan ember,akinek nincsenek hibái,pont úgy,ahogyan nekem is vannak.
Bizonyára Zoénak is sötét a múltja,de nekem nem számít ez.
Nem félek tőle,hiszen voltam már benne egy-két verekedős partyban,és kétlem,hogy ha orvos,már ha igaz,akkor lett volna neki ilyen élménye. Mosolygok,mint egy nyomorult elmeháborodott a nagy semmin. Kínos ez nekem s fogalmam sincs mit is mondhatnék neki.
Még a végén belém kötne. Jó emberismerő vagyok,ezt még nagynéném is megállapítotzta,aki finoman szólva sosem volt kedves velem.
Első látásra ezekkel a szőke tincsekkel plázacicának tűnt,aztán ahogy beszélni kezdett..Megremegtem,és az új életemben először rettegést éreztem. Talán válaszolni is kéne,és úgy döntök,ünnepélyese kijelentem magamnak,hogy most legelőször nemleszek bunkó.
-Nem félek tőled,csak a pad kissé nedves volt,azért gondoltam,hogy arébb ülök. Nem félek tőled,hiszen megbízom benned,és nyugodj meg,nem vagy számomra inszimpatikus-mosolyogtam rá,és a végén már azt sem tudtam mit hazudjak neki össze-vissza,hogy ne lássa zavarodottságom. Talán hülye vagyok,de ez a lány kedves velem és én mégis undokoskodom. Fura vagyok,ezt mindenki tudja.De most már megygőződtem igazán!
Már csak várom,hogy válaszoljon a füllentésemre mi szerint kedvelem..
Admin
Admin
Admin

TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptyKedd Jan. 07, 2014 4:51 pm

Camilla & Zoe

Figyelem a lányt, és látom, hogy nagyon agyal valamin aztán elkezd távolodni tőlem, lassan már le is esik a padról ha nem teszek ellene valamit. Nem tudom mi baja van, de megfogom a kezét és közelebb húzom mielőtt tényleg lepottyanna onnan. Néha tényleg elgondolkodom rajta, hogy tényleg hasonlítok egy banyához, még mellém sem mer ő leülni most már kezdek biztos lenni benne hogy egy banya vagyok. Vagyis ez már teljesen biztos, hogy boszorkány vagyok Hamupipőke gonosz mostohája akitől rettegni kéne, legalábbis szerintem nem. Egész életemben kedves voltam mindenkivel, persze én is követtem el hibákat ahogy mindenki más, de mindegy.... Próbálok úgy tenni mintha nem vettem volna észre, hogy látványosan távolodik tőlem, és csak szépen mosolygok mint egy agybeteg kis hülye. Majd elkezdem a mondandómat.
- Igen én vagyok az, nem kellett volna ott találkoznunk de úgy sikerült, ne haragudj csak nem voltam épp valami fényes kedvemben ahogy most sem vagyok. De úgy látom veled sem minden oké. Félsz tőlem? Miért távolodsz úgy, hogy mindjárt leesel a padról? Azt gondolod, hogy bántani foglak? Ha ezt gondolod akkor ezzel máris ellenkezem mert ilyet soha nem tennék senkivel. Tudom, hogy te is természetfeletti vagy ezt le sem tudod tagadni, de én akkor sem bántanálak! Orvos vagyok, életeket mentek, gondolod, hogy bántanálak? - Nem szokásom így kimondani az érzéseim de most már nem tudtam volna magamba fojtani, szükségem van valakire aki megért engem aki nem olyan mint Chris vagy Mia, hanem olyan akiben megbízhatok. Inkább olyan Isaac féle kedves ember...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptyHétf. Jan. 06, 2014 6:58 pm

Nézem és próbálom feltünés nélkül elgondolni,hogy honnan ismerhetem.Fogalmam sincs,de bizonyára az ájulásom előtt ismerhetett meg.Amióta elájultam az utcán sok minden kimaradt. Nem ismerek meg arcokat és nem emlékszem egyes sztorykra. Talán a leukémiám miatt amit végre sikerült legyőzni. Imádom a kitartásom és kezdek pozitív meglátásokkal élni. Addig gondolkozom ezen a betegség storyn amikor hirtelen bevillan egy kép,amikor valaki a titkos járatokban a falat törte. Gondolkodm ki lehetett az a csaj,amig be nem villan,hogy azzal a fura és erős csajjal ülök szemben. Most vajon beveri a képem? Ha a falat széttörte egy poros kis nyamvatt könyvét,hát..Velem is előfordulhat. Azt hiszem inkább távolabb ülök tőle,mielőtt még visszaküldene a kórházi ágyamba! Eszembe jut neve..azt hiszem Zoe.Talán,de nem merem nézem szólítani,nehogy rájöjjön,hogy idáig fogalmam sem volt,hogy kivel is találkoztam. Ezért amúgy szégyenlem kicsit magam,bizonyára nem lehet jó élete az olyannak,aki ilyeneket beszél. Hírtelen észbe kapok,hogy válaszolnom is kéne..de mit? Fogalmam sincs mit mondhatnék neki,vagy mit kérdezzek. Semmi közöm ehhez a lányhoz.Tolakodni sem szeretnék,utálok sértő lenni. Ha meg nem válaszolok majd egy hülyének állít be,és a végén még pletykát indít rólam. Nincsenek barátaim,sóval most jól jönne egy,talán majd ez a lány megtöri a jeget,és egy csomó új havert hoz majd. Mindegy,szólok neki.
-Dehogy is! Emlékszem rád,te voltál a csaj a titkos járatokban a poros könyvvel-Mondom neki remélve,hogy biztos lesz benne,hogy emlékszem erre a titokzatos kis emberkére
Admin
Admin
Admin

TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptyHétf. Jan. 06, 2014 6:45 pm

Camilla & Zoe

A lány lassan teljesen odaér hozzám, én még az előbbi gondolkodásom hatása alatt vagyok, sehogy sem tudom elfelejteni, akármire gondolok úgyis a végén az jut az eszembe, ez így nagyon nem jó. Pár percig nem is hallom, hogy egyáltalán megszólal-e mintha nem is ebben a világban lennék hanem egy telejsen más bolygón, de nem ezen. Fura itt minden, azt hittem, hogy csak pár embernek adatik meg az, hogy természetfeletti de ebben a suliban ahol járok, szerintem mindenki az. Amikor lent jártam a titkos járatokban és azt a könyvet kerestem rengeteg hullát láttam, és hallottam már egy-két sztorit, hogy errefelé a legtöbb diák meghalt, vagy csak simán idejött és azóta sem látták. Egyáltalán azt sem tudom, hogy milyen iskola ez, még egy igazgatót sem láttam nem hogy tanórák legyenek, pedig mindig is szerettem tanulni és most jól is jönne mert legalább elterelné a gondolataimat. Mindig rossz szokásnak számított nálam az, hogy gondolkodom, mert ha belekezdek nem tudok leállni, egy gondolatból születik a másik, aztán egy nagy kötél jön létre a fejemben amit soha nem tudok kioldozni. Szerelmes vagyok, érzem a szívembe, hogy beleszerettem Chrisbe akármennyire is próbálom őt elfelejteni, de túl sok közös, jó emlékünk van egymással. Komolyan még mindíg nem tudom elhinni, hogy nem mondta el ezt a Miás ügyet, mert szerintem ennyit megérdemeltem volna a sok minden után ami velünk történt. Segített nekem, ott volt amikor elveszítettem a szüleim, és segített feldolgozni, nélküle szerintem eddig már öngyilkos lettem volna. Beszélnem kell vele, megtalálom őt és beszélek vele valahogyan, nem mintha a közelében olyan nagy szóbőségem lenne, de azért mégis megteszem. Észreveszem, hogy a szemem végig csukva volt mintha élő halott lennék, és hallom ahogy a lány köszön nekem majd tudatja velem, hogy igen ő Camilla. Érthetetlen mosollyal néz rám, úgy tűnik, hogy nem emlékszik rám. Most már 100% biztos vagyok abban, hogy láthatatlan vagyok. Lehetséges, hogy szellem lettem és miután valakivel beszélek mindent elfelejt, végülis ez megtörténhet mivel már egyszer meghaltam, aztán újraéledtem és most már senki nem tud megölni, szóval most örökre ebben a világban ragadtam és soha nem halok meg, csak ha úgy döntök, hogy végzek magammal. A szemem most már nyitva van, és szegény lány bizonyára percekig várt arra már, hogy végre megszólaljak úgyhogy most már tényleg kikapcsolom az agyam és nem hagyom, hogy kattogjon tovább.
- Örülök, hogy emlékszem rád, de ahogy észrevettem te nem... Igaz? Minden rendben van vagy csak ennyire fölösleges vagyok mindenki életében, hogy nem törődnek velem és soha nem is emlékeznek rám akármit teszek? - Nézek rá kissé érthetetlenül, majd szomorúan lehajtom a fejem és újra elkezdek gondolkodni, hogy tényleg megkéne halnom, mert fölösleges vagyok ezen a világon.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptyHétf. Jan. 06, 2014 6:28 pm

Életemben először igazán boldog vagyok. Nem emlékszem anyára,egy közös Karácsonyra vagy egy sima Vasárnapra sem. És mégis..! Sosem hittem volna,hogy őszinte mosoly szalad végig majd az arcomon. Átértékeltem mindent! Most már tudom,miért kellett szenvednem 13 éven át. Már látom a lényeget. Tudom,hogy jól teszem amit teszek. Pár napja még egy ágyban feküdten holtsápadtan és forgott körülöttem minden. Óránként nővérek és orvosok látogattak,most meg..Végre..Végre szabad vagyok! Szabad,és jól érzem magam itt,most érzem először úgy igazán,hogy ott hon vagyok. Remélem,hogy nem lesz többé ennél rosszabb élményem,és végre vidám napok vesznek körül. Szeretném a további életemet a barátokra fordítani amik nincsenek..Kicsit rossz,hogy nincs kire számítanom úgy igazán..A négy nap alatt amíg a kórházban dekkoltam rájöttem,hogy mi is az életem értelme. Most bizonyára hülyének néznek az emberek,hogy nevetek,mind a bolond,pedig semmi sem történik körülöttem. Élek! Mozgok és van erőm az élethez. Olyan csodálatos,hogy végre nem kell félnem és önfeledten boldog lehetek. Egy hangra leszek figyelmes és lelassítom siető lépéseim és először nem igazán ismerem meg a padon vacogó lányt,de mintha mi sem történt volna,és mintha megismerném köszönök neki. Végül is lehet ebből életre szóló barátság is!
-Szia!-mosolyodom el és igyekszem jó benyomást kelteni aztán leülök a padra,bár nincs mit mondanom nekiCamilla vagyok,jól emlékszel-fogalmam sincs honnan ismer,de majd kiderül gondolom és egy mosolyt dobok az arcomra
Admin
Admin
Admin

TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptyHétf. Jan. 06, 2014 6:14 pm

Camilla & Zoe

Egyedül sétálgatok a parkban és erősen gondolkodom az eddig történteken. Idejöttem, összemelegedtem Chrisel, majd közölte velem, hogy Miával van együtt, aztán találkoztam Isaac-el aki a lány ex-pasija. Ja igen még a Mestert is megöltük, aztán a szüleim is meghaltak. Idáig semmi jó nem történt itt Grandviewban velem, de még is úgy gondolom, hogy itt kell maradnom. Valami ideköt ide de magam sem tudom, hogy mi. Gondolkodom egy ideje, hogy lehet megpróbálok állásinterjúra jelentkezni a kórházba, talán úgy elfelejthetem a természetfeletti meg a szerelmi és családi zűrzavart az életemben. Próbálok én valami jót cselekedni, talán az majd boldogságot hoz az életembe. Nincs egy barátom sem, teljesen egyedül maradtam. Nem tudom, hogy kire számíthatnék. Pedig ez egy bazinagy sziget tele emberekkel és meglepetésekkel, és mégis egyedül vagyok, ez már ijesztően fura. Ennyire rosszul nézek ki, hogy az emberek nem akarnak szóba állni velem? Egész életemben igyekeztem mindenkivel kedve lenni. Ahonnan jöttem ott még volt pát barátom na de itt.. Na mindegy ezen nem kéne ennyit gondolkodni. Miután befejezem a sok gondolkodást leülök az egyik padra és csodálom a tájat, majd újra eszembe jut minden de próbálom elterelni a gondolataim. Előveszem a telefonomat aminek a háttere egy családi fotó, így újra és újra eszembe jut minden. Akárhová megyek és akármit teszek gyötörnek a rossz emlékek, utálom ezt. Ahogy elteszem a telefonomat látom ahogy sebes léptekkel halad egy lány felém akit már ismerek valahonnan, valószínűleg a suliból, mikor már közelebb kerül hozzám már tudom ki is ő. A neve Camilla, még nem igazán jó a viszonyunk csak párszor találkoztunk de még nem nagyon vagyunk valami jó viszonyban. De akár még lehet belőle valamit. Mindegy köszönök neki aztán meglátom, hogyan alakulnak a dolgok.
- Szia! Ugy-e jól emlékszem, te vagy Camilla? - Mosolygok rá kedvesen és közben bólogatok mint aki eszét vesztette majd leállítom a fejem, és gondolkodom, hogy mit is mondhatnék, hogy ne rontsam el a dolgokat.
Admin
Admin
Admin

TémanyitásTárgy: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 EmptySzomb. Jan. 04, 2014 8:23 pm

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Park a sziget közepén ♥   Park a sziget közepén ♥ - Page 2 Empty

Park a sziget közepén ♥
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» † Skylar & Christian - Templom a sziget szívében
» Aiden & Adrianna ~~ park

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GrandView FRPG :: Szórakozás :: Archívum :: Régebbi játékok-
Ugrás:  
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Feb. 01, 2014 6:30 pm-kor volt itt.