Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Szomb. Feb. 01, 2014 12:29 am
- Mert az a végítélkezésről szól, senki nem halhat meg csak úgy, ha nem szerepel azon a hülye listán, ahogy te hívod! - üvöltök rá kissé idegesen, mégis miért akarja, hogy itt hagyjam, eddig azt mondta, hogy fél, hogy kevés az ideje, mitől változott meg akkor most hirtelen a véleménye? - Isaac, segíteni fogok, tetszik vagy sem és kérek segítséget, bárkitől, akitől csak kell. Tudom, hogy Chris... hogy nagyon megbántottalak ezzel az egésszel, de akkor legalább adj esélyt arra, hogy helyre hozzam, nagyon szépen kérlek. Ne kezdjük előröl ezt az egészet, te sem tudod, hogy mivel állunk szemben és nem foglak magadra hagyni, többet nem hagylak cserben. - nézek rá határozottan, majd pár pillanatra elhallgatok, eszembe jut néhány emlékkép, valóban szeretnék segíteni neki, hiszen neki itt van a helye, nem pedig odaát. Eszembe jut, amikor a tanteremben ücsörgött egyedül és véletlenül arra tévedtem és beszélgetni kezdtünk, vagy amikor kimentett a medencéből, amikor először hagyta, hogy belássak a kemény álarca mögé. Emlékszem az összes eltöltött közös percre, amiért örökké hálás leszek majd neki. Isaac jó ember és a jó emberekre szükség van ezen a világon és itt van az a két csodálatos gyermek. Bár sosem láttam őket, biztos vagyok benne, hogy olyan jósággal fogja felnevelni őket, amilyen ő maga is. Mert fel fogja őket nevelni. Igen, igen, így lesz. - Nem hagylak magadra, Isaac. Segítek neked. - mondom zavartan, mégis határozottan, majd az ajtóhoz lépek. - Fontos vagy nekem és ezért mindent meg fogok tenni, hogy ne kelljen elmenned, segítek, hogy megtaláld a boldogságodat. - nyomom le óvatosan a kilincset egy pillanatra elmosolyodom, ahogy ránézek, majd elhagyom a szobát és futva távozom a helyszínről.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Pént. Jan. 31, 2014 11:09 pm
Mia & Isaac
Megrázom a fejem - Nem! Nem! az az erő jó helyen van nálad. Nekem nem kell...már semmi sem kell! Nem akarom azt az erőt. - mondom elfojtott hangon. Megemlíti... - Igen..minden bizonnyal egy földre szállt angyal... - mondom undorodva, Chrisre utalva.Hallom ahogy beszél...de nem hozzám...már megint az a rohadt lista. - Miért akarod azt a hülye listát folyton? Hát nem érted? Én nem azon a listán szerepelek. - mondom ingerülten, de nem nézek rá. Csak fájdalmas tekintettel nézek ki az ablakon. Azt hiszem semmi sem lesz már rendben. Erősebb mindünknél és megszerzi amit akar...és most engem akar...és én megegyeztem vele. - Maradj ki ebből Mia! Ez az án ügyem...egyedül kell megoldanom. te sem fogsz tudni segíteni és...és azt hiszem más sem. Menj inkább el! - mondom ezúttal nyugodt hangnemben, mint akinek már nem számít. És tényleg nem. Újra belém villan, hogy ha bárkinek baja esik, akkor az az én hibám. -Csak...csak menj! Nem kell itt lenned, nem kell törődnöd velem! - próbálom a szavaimmal ellökni magamtól. Talán így a helyes. így nem lehet baja...miattam nem lehet.
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Pént. Jan. 31, 2014 10:59 pm
- Az erőd, ó hát persze... - gondolkodom el, miért is van ez nálam, nem emlékszem rá, hogyan és miképpen került hozzám, de azt tudom, hogy nem szabad, hogy nálam maradjon. - Visszaadom, keresek egy varázsigét a könyvekben és megcsináljuk az erőt átvitelt. - gondolkozom el, hiszen még sosem csináltam ilyesmit és nem tudom, hogy miképpen is zajlik, de neki szüksége lesz az erejére. - Isaac, ne félj, én, segítek, nem hagyom, hogy újra elvigyen, oké? Chris és és Gabriel, ők angyalok, talán segíthetnek, csak hívtam Gabriel-t és nem reagált, de ne aggódj, minden rendben lesz. Újra megpróbálom. - nézek rá határozottan, próbálom meggyőzni még akkor is, ha én bizonytalan vagyok, nem azért, hogy nem védeném meg, vagy hogy nem lenne segítségünk, de nem tudom, hogy mivel állunk szemben és ez nem túl sok jóra ad okot. - Én megígérem, hogy minden rendben lesz, nem hagylak cserben hallod?! - nézek rá, próbálom a tekintetét keresni, ahogy az ablakon bámul ki és teljesen átérzem, az érzéseit, majd egy pillanatra furcsa érzésem támad és ellépek tőle, ahogy körbenézek a szobában. - A Halál, majd ő segít. - mondom zavartan, ahogy szemrevételezem a szobában lévő tárgyakat minden falon lévő kis pontot megbámulok, ahogy a tekintetem egy bizonyos pontra vetődik, fogalmam sincs miért csak egy érzés miatt. - Tudom, hogy itt vagy. Segíts, kérlek segíts. - mondogatom, most már az sem érdekel, hogy teljesen bolondnak néz bárki is, nekem már lényegében úgyis mindegy, hiszen a normális dolgoktól nagyon is messze állok. Egyre közelebb lépdelek a falon kiszúrt ponthoz, mintha vonzana magához, amikor pedig odalépek, odateszem a kezem és mintha áramütés futna rajtam végig. - A lista, látni akarom a listát. - mondom monoton hangon, majd mint aki átszellemül ellépek a faltól és megrázom a fejem, majd visszafordulok Isaac felé. - Ki kell derítenünk ki az akivel alkut kötöttél. - nézek rá, majd nagyot nyelek, az egész az én hibám.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Pént. Jan. 31, 2014 10:35 pm
Mia & Isaac
Odafordulok hozzá és nézem amit csinál. Kicsit elmosolyodom, majd amikor kérdőn rámnéz megrázom a fejem -Semmi, semmi, csak...ugye tudod, hogy most már ige nélkül is képes vagy gyógyítani!? Az erőm már a Tied! Használd, ha szükséges! Amúgy köszönöm! - veszek elő egy zsebkendőt a zsebemből és odaadom neki, hogy azzal törölje meg a szemét - Normális, hogy így reagál a szervezeted a varázslatra? Mert hogy őszinte legyek, elég ilyesztő! - nézek rá, ahogy törölgeti a szemét. Aztán eszembe jut, hogy mekkora bajban vagyunk és aggodalommal telik meg a tekintetem és újra kibámulok az ablakon. - Nemsokára újra eljön értem! Nincs sok időm Mia! És fogalmam sincs, hogy mit tehetnék!Megígértem neki és nem tudom mi történik, ha ellenszegülök neki! Félek! - mondom ki kis habozás után és behunyom a szemem ismét. Igen...félek. Rettenetesen félek. Nem a haláltól. Attól nem, hiszen a halál békés. Attól félek, hogy nem lesz időm arra, hogy biztonságban tudhassalak Téged...az ikreket...mindenkit. Félek, hogy nem lesz erőm szembeszállni vele. - hajtom le a fejem és iszonyatosan sok gondolat cikázik a fejemben. Mit tehetnék? És hogyan? Nekem már nincs meg az erőm, Miát pedig nem akarom belekeverni az egészbe! Nem eshet baja. Chrisre van szükségünk...ő talán segíthet...
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Pént. Jan. 31, 2014 10:22 pm
Elborzadva hallgatom amiket mesél, a gyermekkoráról és erről az egészről, Daniel-nek és az édesanyjának sosem lett volna szabad magára hagynia őt. Egy gyereknek mindig és mindenkor szüksége van a szülei mély, szívből jövő szeretetére, az állandó támogatásukra, az óvó és vigyázó kezekre, amelyekbe mindig kapaszkodhat. Én nem is tudom, mihez kezdtem volna ezek nélkül, Isaac valóban nagyon erős jellem. - Semmi baj, Isaac. Lehet, hogy sokkal rosszabb mint a Halál, de a Halál, mintha tudná, ő itt ólálkodik, érzem, azt hiszem, mintha néha ő szólalna meg helyettem. Mintha üzenni akarna. Megtaláljuk a megoldást megígérem. - teszem óvatosan a kezem a vállára, majd magam elé fordítom, hogy a szemébe tudjak nézni. - Nem lesz semmi baj. - biccentek, amikor meglátom, hogy ömlik a kezéből a vér. - Megvágtad magad, várj segítek. - leteszem a kezemben szorongatott hógömböt az ablakpárkányra és szétnyitom az ő ökölben összeszorul kezét, majd óvatosan kiveszem belőle az üvegszilánkot és ledobom a földre, aztán arrébb lépve felszedek egy fehér színű ruhadarabot, ami még az enyém volt valamikor, bár nem igazán használtam az utóbbi időben. - Ha lehet ne nagyon szorongasd ezeket. - mosolyodom el egy picit, ahogy ránézek, hátha ezzel valahogy meg tudom nyugtatni egy kicsit, közben óvatosan törölgetni kezdem a kezéről a vért, amikor eszembe jut, hogy miért csinálom ezt, hiszen boszorkány vagyok. Hirtelen hagyom abba és lehunyom a szemem, majd mormolni kezdek egy igét halkan, a szememből vér kezd folyni, miközben az ő kezéből eltűnik a vágás, én pedig elejtem a rongyot, ami a padlóra hullik. Miután befejeztem az arcomra folyt vért kezdem törölgetni zavaromban, ahogy rápillantok. - Most már semmi baj, meggyógyult a kezed.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Pént. Jan. 31, 2014 9:53 pm
Mia & Isaac
Még mindig háttal állok neki és hallgatom amiket mond...lista...vérrel írott nevek..szívdobbanás és...és a Halál. Nem fordulok meg, de válaszolok neki. - Egyszer, amikor kicsi voltam....eljött hozzám és azt mondta segíteni fog nekem, ha szükségem lesz rá. - emlékszem vissza. -Alig voltam 10 éves. Apám, akkor kezdett elhanyagolni. Elkezdett verni, aztán egy idő után már nem is jött haza sokszor. És Anyám meg...Utazott és elvolt nélkülem. A Sötét szobámban egyedül voltam...és megjelent nekem. Anyámat "kerestem" és azt mondta nem hall. azt mondta, hogy ő egy jó barát és, ha kell majd visszajön. - hunyom le a szemem, ahogy a szavai visszhangoznak a fejemben - Nem hittem, hogy meg fog történni. De eljött, amikor egyedül éreztem magam...amikor felőrölt a magány. De én nem ezt akartam... - gördül le egy könnycsepp az arcomon, de gyorsan letörlöm. Nem lehetek gyenge. - Most csak erre emlékeztetett és hogy szüksége van Rám, mert hatalmas erő birtokában vagyok, amire szüksége lesz. De ez nem lehet. Minden erőm a Te kezedben van már....egy senki lettem...Nem tudom, hogy ki Ő! Én így képzelem el a Halált...mindig is így képeltem el. De ha azt mondod, hogy ez nem ő akkor elhiszem. Viszont akkor annál is rosszabbal van dolgom! Meg kell állítanom. Nem tehet kárt a szeretteimben. Nem engedem. - szorul ökölbe a kezem, ezzel megvágva a tenyeremet, hiszen a szilánk még mindig a kezemben van. Meg sem érzem az éles eszközt. Csak a nedvességre figyelek fel, ami végig csorog az öklömön.
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Pént. Jan. 31, 2014 9:35 pm
- Nem, nem... nem beszélek félre. - gondolkozom el, azokon amiket mond, majd eszembe jutnak a semmiből valami emlékképek, sötét barna haj, izzó kék tekintet. Néhány pecsét gyűrű egymásnak csiszolódása, egy fülbevaló tánca a szélben, egy susogó bőrkabát, a roppanó faágak az óvatos de határozott és megfontolt léptek alatt. És a lista. Látom, hogy bántja a dolog, odasétálok mellé, hátha érzi, hogy nincs egyedül, valóban segíteni fogok neki. - Isaac, ő nem a Halál. - nézek rá megrettenve szavaim súlyosságától. - Tudod, hogy ki ő, akivel az alkut kötötted? Tudod a nevét? Ő nem lehetett a Halál, mert neki van egy listája, azokról akiket el kell vinnie, a végítélkezés miatt, aranypergamenből van és vérrel kerülnek rá a nevek, amik folyton változnak, amikor egy - egy személyt elvisz. A Halál nem köt alkut és ő nem ölne meg így, ő az utolsó szívdobbanásodat viszi. Mégis ki a fene ez Isaac? - nézek rá kérdően, ahogy elmondom neki ezeket a dolgokat, amiket magam sem tudom, hogy honnan tudok, de tudok. - Találkoztál már vele korábban? - nézek a szemébe, őszintén szeretném tudni, hogy mégis mi folyik itt, ha ő nem a Halál, akkor mégis ki a fene és mit akar Isaac-től, miért kergetett engem az őrültbe, miért nem akarta, hogy beszéljek a listáról és miért kötött alkut vele. - Én ezt nem értem. - mondom ki hangosan a gondolataimat, pedig nem állt szándékomban, de kicsúszott a számon és már nem tudom visszavonni. Tehetetlennek érzem magam, pedig tényleg szeretnék neki segíteni. - Mondott ezen kívül még valamit? - kérdezem kezeim között még mindig a hógömböt szorongatva.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Pént. Jan. 31, 2014 9:07 pm
Mia & Isaac
Én is felállok az ágyról és próbálok emlékezni azokra a dolgokra, amikre kíváncsi. Magam előtt látom a képét, az arcát...megrémiszt. Komoly félelem fog el, de próbálom palástolni és őszintén felelek neki -Azt..azt hiszem, hogy hosszú fekete haja volt...feketén izzó szemek....hosszú ezüstös fehér kabátja...a bőre..a bőre is ezüstösen csillogott az arcán...megrémített Mia. - hajtom le a fejem és behunyom a szemem, hogy elhessegessem a képet. Ilyen pozitúrában folytatom tovább - Nincs listája Mia. Ezt neked is mondta...engem akar. Terve van velem...Kezet fogtunk, ezzel pecsételve meg az alkunkat. Most érzem a keze nyomatát a testem több részén is...a kezemen... - nézem a kezemet -...a nyakamon... kapok a nyakamhoz, és felrémlik az emlék, amint fojtogat -és a mellkasomban.... - teszem a szívemre a kezemet. Meggyilkolt engem. A puszta kezével tépte ki a helyéről a szívemet. Összeszorul a torkom, a fülemben érzem a vérem dobogását....- Nincs semmiféle lista....Csak én vagyok és Ő! És az alku! - fordulok el Miától. Nem akarom, hogy így lásson...rettegve...félelmek viharában és meggyötörten. Erősnek kell lennem...ez talán neki is erőt adhat. Majd felfigyelek, hogy keres valakit. - Nincs itt senki Mia, csak én! Félrebeszélsz! - mondom félig felé fordulva, majd újra elfordulok és az ablakhoz lépek...kinézek a sötét égboltra. Vajon éjszaka van, vagy már nappal? Az ég korom fekete...úgy tűnik ez már örökre így marad. nézem a darabjaira hullott ablak maradványait. Üvegszilánk borítja a padlót és a párkányt. Ha ezzel megvágnám magam már nem gyógyulnék meg. Már nincs semmilyen erőm. Egyszerű közember lettem...Halandó vagyok....
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Pént. Jan. 31, 2014 8:52 pm
Először csak bámulok rá, a fejemben mintha valaki egy varázspálcával rendet varázsolna, érzem, hogy valaki a távolból azt suttogja, minden rendben lesz. Én pedig lehunyom a szemem és elhiszem, amit mond nekem. Ismerem ezt a hangot, ismerem és hihetetlenül megnyugtat, ahogy beszél hozzám. - Segítek neked Isaac. - eleresztem a kezét és kiszállok az ágyból, majd a maradék erőmet összeszedve állok meg kissé támolyogva előtte. Ki tudja ez az erő már honnan jön, de muszáj most erősnek lennem. - Csak kérlek, mond el, hogy nézett ki, akivel megkötötted az alkut, mi az alku tárgya és hogyan pecsételtétek meg. És, hogy nála volt-e a lista. - nézek rá könyörgően szinte már a kezeimet is majdnem összekulcsolom, hogy választ kapjak a kérdéseimre, majd a szemem körbepásztázza a szoba minden egyes kis apró részét. - Isaac kérlek, ha azt akarod, hogy segítsek válaszolj a kérdéseimre. - nézek rá ismét majd lehajolok a törött hógömbért és a kezembe veszem, a szélét simogatom, eszembe jut a testvérem, láttam őt, azt hiszem az nem a képzeletem játéka volt és ha mégis, hát akkor is örülök, hogy volt lehetőségem látni őt, úgy mint az édesapámat, amikor a temetőben voltunk. Elgondolkozom, ahogy eszembe jut az a mondat, amit mondogattam. " Édesanyám mind a pokolra jutunk! " Felkapom a fejem és körbe tekintek. - Itt vagy? - forgok körbe a testem tengelye körül, majd ismét Isaac-re nézek várakozva, hogy feleljen a kérdésekre, aztán eszembe jut Christian és a plafont kezdem fixírozni, jól tudom, hogy még odafent is beszélnem kell bizonyos személyekkel és talán ez a sötét suhanó alak, aki folyton jött utánam, kulcs lehet mindkét ügyhöz.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Pént. Jan. 31, 2014 8:34 pm
Mia & Isaac
Megfogom az arcát -Mia! Ezt nem ígérhetem, de mindent megteszek, hogy mindent rendbe hozzak. De ehhez össze kell szedned magad és segítened. Ha nem akarod, hogy elmenjek ki kell valamit találnunk, hogy egy napnál többet maradhassak itt! Nem vesztegethetjük az időnket. Egy napot kaptam Tőle. Alkut kötöttünk, de meg kell próbálnunk túljárni az eszén. De most koncentrálnod kell! Nem hagyhatod el magad! Érted? Harcolnod kell, ha nem akarsz elveszíteni! - rázom fel egy kicsit, hogy rám figyeljen. Most mindennél több figyelem kell, hogy megoldhassuk a dolgainkat. Megemelem az arcát, hogy a szemembe nézzen - Nem akarok elmenni4 Érted? Itt akarok maradni. Élni akarok. Segíts! Keressük meg Christ! Ő talán segíthet rajtam. Fura ezt kimondani, de neki talán megvan a hatalma hozzá! Kérlek Mia! Segíts! - nézek rá könyörögve. Nm tudom, hogy mivel győzhetném meg, hogy szedje össze magát. Aggódom érte. Nem hagyhatom itt...Várakozóan tekintek rá, hogy mit reagál.
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Csüt. Jan. 30, 2014 11:51 pm
Viszonozom az ölelését, majd halkan suttogni kezdek, ahogy visszafekszek a párnái közé. - Én nem akarom, hogy elmenj. Azt akarom, hogy itt legyél, azt akarom, hogy itt legyetek. Mindenki. A szüleim, Milan... - csuklik el a hangom, ahogy kiejtem a testvérem nevét, ez még mindig annyira felkavaró számomra, ő volt a legfontosabb az életemben. - Christian, Luce, Dexter, a többiek, te és Adrianna, Alex... Shay.. - tör ki belőlem a sírás ismételten, bárcsak minden olyan lehetne, mint régen, mikor még nem történtek meg ezek a rossz dolgok, emlékszem, amikor még boldog arcok vettek körül, de most mindenki eltűnt, félek, hogy én is el fogok veszni, hogy ők azokkal a kis darabokkal, amiket magukkal vittek belőlem, túl sok részre szakítottak engem is. - A lista, volt nála lista? - kérdezem ahogy hirtelen megfogom a kezét, szinte erőszakosan ragadom meg és egyenesen a szemeibe nézek kérlelően. - Csak mond meg volt nála lista? Hogy nézett ki az az alak, akit láttál? Ha nem volt nála a lista.. akkor... Kérlek, csak áruld el, könyörgök. - ülök fel kétségbeesve, ahogy zavartan körbenézek a szobába, furcsa érzés fog el. Talán még itt ólálkodik, talán figyeli minden léptemet, talán nem akarja, hogy beszéljek róla? Egy pillanatra furcsa fuvallat lengi be a szobát, ami a nyitott ablakon áramlik be, ezért összerezzenek tőle. Talán ismét csak képzelődöm, meg kell nyugodnom. - Ez az egész, csak egy rémálom...ha felébredek, rendbe jön minden ugye? - kérdezem kétségbeesve, a gyomrom görcsbe rándul, mivel nagyon jól tudom ez a kínzó valóság, mégis mint oly sokszor már az életem során nem akarok tudomást venni róla. Vajon tudatos, ösztönös, tudnám én ezt másképp csinálni? - Csak mond, azt, hogy minden rendbe jön. - hajtom le a fejem és gondolkozni kezdek, rengeteg minden eszembe jut.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Csüt. Jan. 30, 2014 11:20 pm
Mia & Isaac
Erősen fogom a kezét - Nem vesztek el az érzéseid Mia! Ott vannak benned, csak meg kell találnod. az a sok szeretet Milan, a szülei, Chris iránt Ott vannak benned! Tdom, hogy nehéz, hiszen én is így éreztem. De erős vagy! Igenis erős vagy! Ismerlek Mi! Jobban mint hinnéd. - mosolygok rá majd feleszmélek a kérdésére - Nincs sok időm Mia. Nemsokára mennem kell! De akkor már végleg. De el akartam búcsúzni Tőled. akartam, hogy tudd, hogy jó helyem lesz. - mondom biztatóan. Nem fogom tudni meggyőzni...tudom, hogy nem. - Hord magadnál a pecsétgyűrűmet és a kulcsot...arról mindig eszedbe jutok majd! Édes kicsi Mia! - simogatom meg az arcát és megölelem. Minden szeretetemet beleadom az ölelésbe - Kérlek vigyázz magadra! Nem szeretném, ha bajod esne! Megígéred, hogy nem csinálsz butaságot? - nézek rá. Később esik le amit mondd -Többször is említetted ezt a listát! Milyen lista ez? Mondd el nekem! - nézek várakozóan.
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Csüt. Jan. 30, 2014 11:10 pm
Megkapaszkodom benne, mikor átölel, mint valami utolsó mentőövben és megpróbálok a szemébe, nézni, ahogy eltol, de a tekintetemben legfeljebb csak a kétségbeesés lelhető fel. - Gyenge vagyok, Isaac. - válaszolom neki, ahogy egyenesen a rám szegett szempárba tekintek. - Sosem voltam erős, ha az lettem volna, akkor sok mindent máshogy csináltam volna, de folyton csak elmenekültem és úgy csináltam mintha nem is létezne a probléma, miközben azzal takaróztam, hogy engem senki sem kérdezett meg arról, hogy akarom-e. Mindig volt valami kifogásom a gondokra, mindig tudtam mivel takarózni a történtek miatt, mindig el tudtam egy kedves mosoly mögé bújni, hogy ezzel az ártatlanságom és jóságom bizonyítsam. De ezek csak.. kifogások. - válaszolom halkan suttogva. - Én tehetek az egészről és megérdemeltem, mindent egytől egyig kiérdemeltem, mert gyáva voltam és mert nem akartam ujjat húzni a gonosszal, nem akartam azt tenni, amire kijelöltek, de a Mester igazat beszélt, hogy én fogom elhozni az apokalipszist, a saját magam gyötrelmét én hoztam létre. Nem vagyok én senki és azt sem érdemlem meg, hogy bárki itt legyen mellettem. - dőlök el az ágyon, szinte elsüllyedek a párnákban. - Elvesztek az érzések, Isaac, nem találom őket, csak nézek ki a fejemből, olyan üres vagyok mint még soha. - hunyom be a szemem és keserűen elhúzom a számat, majd újra rápillantok közben óvatosan megszorítom a kezét. - Hogy jöttél vissza? Ő küldött vissza? Nem voltál a listáján ugye? - kérdezem, ahogy eszembe jut, hogy ha valamit, ezt még szeretném tudni.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Csüt. Jan. 30, 2014 10:48 pm
Mia & Isaac
Egyszerűen nem brom nézni, ahogy roskadozik...a karomba emelem óvatosan és leteszem az ágyamra, majd leülök mellé. - Ne aggódj Mia! Most már jól vagyok! Elmúlt a fájdalom! - mosolygok rá és látszik az arcomon, hogy őszinte vagyok. - Tudod...megvilágosodtam, amíg zuhantam. Láttalak Téged és Christ. Ahogy azt mondod, hogy szereted őt. És csak mosolyogtam, amikor azt mondta, hogy ő is Téged. Tudom, hogy ez így helyes. Most már tudom. - mesélem neki az "élményeimet"., közben a kezét fogom. - És és..és láttam az ikreket, ahogy felnőnek. Csodálatos volt. De az volt a legszebb, amikor Téged láttalak. Mert boldog voltál. És ez...ez a kecsodásabb dolog...amikor mosolyogsz! Nem akarlak sírni látni. - törölgetem le a szemeit majd óvatosan végre magamhoz ölelem. - És nem haragszom rád! Már nem! Dühös voltam és úgy éreztem, hogy minden elveszett, de már elmúlt. Jól vagyok és az erőm segítségével már te is jól leszel! - tolom el, hogy a szemébe nézhessek - Most is ugyanúgy szeretlek, ezt tudnod kell! De megtaláltam a békémet! Ami megnyugvást ad. És ez fantasztikus! Kérlek ne sírj! Mosolyogj! Mindig mosolyogj. Ne lássák rajtad, hogy gyenge vagy! Ha fáj, akkor is mosolyogj! Rendben? - mosolygok és reménykedem, hogy sikerül egy kicsit megnyugtatnom.
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Csüt. Jan. 30, 2014 10:36 pm
Érzem, hogy felemel a padlóról, ellenkezni sem tudnék, olyan vagyok, mint egy rongybaba a kezei közt, gyenge és összeroskadt, ha most elengedne úgy zuhannék alá, mint kis kavicsok a mélységes szakadékba. Óvatosan megemelem a kezem és az arcára szeretném tenni, de túl erőtlen vagyok és a vállára esik. - Úgy sajnálom. - suttogom, ahogy a szemébe nézek és elmosolyodom, majd ismét kitör belőlem a sírás. - Igazad volt mindenben. - mondom a könnyeim közepette, ahogy belekapaszkodok a ruhájába. - Én tettelek tönkre és én tapostam bele a lelkedbe, miattam vesztetted el a fényt. Nem akartam, de most már késő és nem tudom vissza csinálni. - lehunyom a szemem a hátam és a fejem a falnak támaszkodom, de nem tart semmi ezért kicsit lecsúszom, ilyen lehetetlen pozícióban senki nem lenne képes megmaradni, de nekem már úgyis mindegy. Percekig csak hallgatok, lassan és nehézkesen veszek levegőt, de most legalább sikerül. - Mindig csak arra gondoltam, hogy nem akarok másoknak fájdalmat okozni, mégis mindig csak ezt tettem és még mielőtt azt mondanád nem így van, nem is tiltakozz, hiszen látom én. Vak voltam és ostoba, hogy nem láttam meg ezt előbb. - taglalom a mondatokat lassan formálva a szavakat az ajkaimmal. - Talán későn döbbentem rá, de most már legalább tudom. - emelem rá a tekintetem a könnyeim végig folynak az arcomon, de már ezeket sem érzem, már a könnyeimet is elvesztettem.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Csüt. Jan. 30, 2014 10:20 pm
Mia & Isaac
Aggódva nézem az arcát és közelebb lépek. egyre közelebb érek és letérdelek elé. -Itt vagyok! Mia! Én vagyok az! ezt nem képzeled és nem álmodod! Én vagyok az Isaac! - fogom meg a kezét, hogy érezze testem melegét. El sem hiszem, hogy itt vagyok. elengedem a kezét és óvatosan megfogom a vállát és egy kicsit magamhoz húzom. Át akarom ölelni. Hogy érezze, hogy tényleg itt vagyok! Hogy mindez a valóság. Hogy visszajöttem. -Itt vagyok, érzed? Itt vagyok veled. Ez nem egy játék! - mosolygok rá és nem tudom mit mondhatnék még, hogy higgyen nekem. hogyan nyugtathatnám meg, mit tehetnék, hogy megbizonyosodjon arról, hogy élek!? - Nem kell félned. Érted? Nincs már mitől félned, mert itt vagyok! És nem engedem, hogy bántsanak! - nézek rá és még mindig nem ölelem meg. Félek. Félek, hogy talán ez sok neki és eltaszít magától.
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Csüt. Jan. 30, 2014 10:12 pm
A szemeim lehunyva vannak mégis olyan, mintha átlátnék a szemhéjaimon, csukva van a szemem mégis látok. - Aludni akarok, csak aludni akarok. - mondom erőtlenül, ahogy a képre teszem a kezem, hol a hidegtől remegek, hol pedig forróságtól izzadok, mint akinek magas láza van, bár bizonyára ezt is már csak képzelem. Kimerültem és fáradt vagyok, a lábamat arrébb szeretném tenni, így már kényelmetlen, de képtelen vagyok megmozdulni, teljesen belezsibbadtam ebbe a pozícióba. Erőtlenül húzom közelebb a képet, majd az ismerős hang üti meg a fülem, mire kinyitom a szemem és egy könnycsepp a pilláimról egyenesen a képre esik. - Isaac? - ejtem ki a nevét, majd halványan elmosolyodom, a szememben kialszik minden fény, ami valaha benne ragyogott. - Hogy..? - próbálnám tőle megkérdezni, hogy lehetséges-e, amit látok vagy ismét csak képzelődöm és ha mégis valóság, akkor lehetséges? Hogy történhetett? De nem megy, a szavak nem jönnek már ki a torkomon, újra lehunyom a szemem egy pillanatra és nagyot nyelek. - Álmodom, ugye? - tekintek újból rá, nem szabadultam ki a kezei közül, játszik még velem, addig keverte a kártyáit míg végleg megbolondultam. Hát nem kerülhettem el, bárhogy harcoltam végleg magába rántott és nem enged már el. A kezem erőtlenül ökölbe szorul, majd újra sírni kezdek. - Miért? - suttogom kétségbeesve, bár választ nem remélek rá, hiszen ki is adhatná meg, kiadhatná meg egy bolond lánynak, aki még a valóságot sem tudja elkülöníteni a képzeletei világától.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Csüt. Jan. 30, 2014 9:40 pm
Mia & Isaac
Repülök...a semmiben vagyok és repülök...ez most kellemes érzéssel tölt el. Úgy érzem élek...Minden kín és minden félelem elszállt belőlem. Azonban az aggodalom még nyomja a lelkemet. Behunyom a szemem és csak lebegek...majd földet érek...de ez most más mint az előbb. Kinyitom a szememet.A plafonba lőtt lyukat nézem...Jó pár pillanatig meg sem mozdulok...nem értem, hogy mi történt. MEgint a szobában vagyok. Nem tudok megmozdulni, majd mintha áramütés érne úgy dobban a mellkasom. Hirtelen felülök és csak nézek körbe. Nem látom a testemet..ez ez én vagyok. Miának háttal ülök így őt nem látom -Ez...ez álom...vagy valóság? - megfogom a mellkasomat..érzem ahogy a dobog a szívem. Lüktet a vér az ereimben...mély levegőt veszek. Nem ez nem lehet. Felállok a földről és az ablakhoz sétálok és kinézek rá, majd eszembe jut minden ami történt. -Egy nap.... - ismétlem a szavakat...ennyim maradt! Egy napom! Hogy elköszönjek, hogy biztonságban hagyjam itt őket. Percekig ácsorgok az ablakban...nem is veszem észre, hogy Mia még itt van. Aztán megfordulok. Rémülten néz rám. -Mia? Mia! Mia, jól vagy? - nézek rá és közelebb lépek. De nem merek közel menni...lehet hogy látni sem akar vagy megijedne. Csak várakozóan nézek rá.
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Csüt. Jan. 30, 2014 9:21 pm
Csak ücsörgök a sarokban, olyan mintha hirtelen egyedül lennék ismét a sötétségben, Isaac eltűnt, a fejemben egyre nagyobb a zúgás és egyre jobban fáj, éles szúrás gyötör a halántékomnál, mindkét kezemet odaszorítom, arra a pontra, ahol ezt érzem. - Engedj el, engedjetek el. - érzem, hogy a vérem egyre gyorsabban áramlik, egyre inkább felforrósodik, majd hatalmas erővel robbantja szét az ereimet. Borzalmas fájdalom csap fel a tüdőmből, mintha ki akarnák szakítani a helyéről, magam alá húzom a térdeim, de egy láthatatlan erő nem hagy védekezni, tehetetlenül és sírva dőlök el a sarokban, a fülemben ismét a furcsa hangok, néhány pecsétgyűrű egymásnak csiszolódása, majd felordítok a gyötrődéstől. - Hagyj már békén! - folynak a szememből a könnyek, amikor a barna szemem jéghideg kéken villan meg és egy pillanatra megnyugszik a légzésem. - A lista, látni akarom a listát. - hunyom be a szemem, majd újra szorító érzés marcangolja a szívem és halkan sírdogálok a hideg padlóra szorítva az arcomat, amely úgy lángol, mintha tűzben égnék el. - Padre nostro, che sei nei cieli, sia santificato il tuo nome, venga il tuo regno, sia fatta la tua volontà come in cielo così in terra. Dacci oggi il nostro pane quotidiano,rimetti a noi i nostri debiti come noi li rimettiamo ai nostri debitori, e non ci abbandonare alla tentazione, ma liberaci dal male. Amen. - motyogom az imát, vajon segít ez még rajtam? Segít ez még bárkin is, Isaac testére vetődik a tekintetem, csak bámulok rá. Bántottam, őt is csak bántottam, mint mindenkit. Görcsbe rándul a gyomrom, összehúzódzkodom. - Ne haragudj, sosem kellett volna így lennie. - nyújtom ki a kezemet a dobozból kihullott holmikhoz, majd a fotót amit keresztül lőtt a kezembe veszem és meredten bámulok rá. - Sosem kellett volna megismerned és akkor most boldogan élhetnél, mindenki boldog lenne. Ne haragudj. Igazad volt, én tettelek tönkre. - teszem a képet remegve magam elé, ahogy a könnyeim folynak rá, mindenkit csak bántok, nem ezt érdemelték, nem ezt érdemelték, szinte üvölt a hang a fejemben, lehunyom a szemem és a szobát a halk sírásom tölti be, az ujjaimmal a kép felületén játszom, mintha egy zongora billentyűit nyomkodnám.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Csüt. Jan. 30, 2014 7:14 pm
Mia & Isaac
Vele szemben térdelek és letörlöm a könnyeit -Sosem haragudnék Rád Mia! És a szüleid sem! Csak aggódnak érted! Nagyon szeretnek és féltenek! Ahogyan én is és Milan is! - mondom bíztatóan majd körbenézek a szobában és felállok...itt van...ismét eljött...-Hát nem volt még elég? Megtetted amiért idejöttél, most már elmehetsz! - nézek határozottan. Nem ingok meg. Az alak csak hangosan felnevet és gúnyos mosolyra húzza a száját " Szegény ártatlan kis Isaac. Te akartál annyira meghalni! Én csak hozzásegítettelek! Hát nem örülsz? Erre vágytál! Ezért imádkoztál, hogy valaki vessen véget a szenvedésednek! Hálásnak kéne lenned!" - mondja, mintha magától értetődő lenne. Megrázom a fejem -Sosem akartam meghalni. Egyszer igen, de megbántam! Azóta viszont te rányítottál. Én nem akartam elhagyni ezt a világot! Itt van mindenki akit szeretek! Mia, az ikrek! Te tetted ezt velem! Miért? - nézek rá dühösen és hangosan mondom. Farkasszemet nézek az alakkal. "Hogy miért? Mert hatalmas erő vana birtokodban kisfiam! És nekem szükségem van erre az erőre! És te meg fogod nekem adni, amire vágyom, világos?" - lép közelebb hozzám, de nem mozdulok. -Adj nekem egy napot, hogy itt mindent lezárhassak! aztán rendelkezhetsz felettem amíg csak akarsz! De őt hagyd ki ebből! Semmiről sem tehet és eleget szenvedett már! Engedd őt el és cserébe megkapsz engem! - ajánlok fel neki egy alkut és közben Miára mutatok. Nem tudom, hogy lát-e vagy hallja-e amiket mondok. Biztos nem helyeselné, de ahhoz, hogy ő biztonságban legyen meg kell tennem. "Egyetlen nap? Ennyire lenne szükséged? Ó édes fiam! Neked sokkal több napra lenne szükséged, de nem fogod megkapni! Egy napod van. 24 óra múlva eljövök érted, akár végeztél, akár nem! Így áll az alku!" - felém nyújtja a kezét én pedig egy kis ideig habozok, majd megrázom undorodva - Most pedig menj! - utasítom és az alak kacaj kiséretében eltűnik. Mia felé fordulok és letérdelek elé. - Biztonságban vagy Mia! Elment! Nyugodj meg! - simítom meg az arcát, majd a testem mellé lépek a szívemmel a kezemben. -Segítsetek! Nem tudom hogyan csinálhatnám! - kiabálok a plafont kémlelve. Halk duruzsolás üti meg a fülemet...sok száz hang mormol valami érthetetlen szöveget...ima lenne? vagy valami varázslat. Érzem, ahogy pezsegni kezd a vérem...a kezemből eltűnik a szívem. A halott testemre nézek...a mellkasomon tátongó lyuk ezúttal már nincs ott...Érzem, hogy segítenek...majd szellem alakban megszűnök létezni...
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Szer. Jan. 29, 2014 9:30 pm
Érzem, hogy itt van, hogy itt maradt, de valaki más motoszkál a fejemben, mintha egy egy érintéssel lökné arrébb a józan pillanataim és csak összekuszálja a gondolatokat. - A lista.. - kapkodok levegőért ismét, jól tudom, hogy aki elvitte Isaac-et nem akarja, hogy erről beszéljek. - Fejezd be! - üvöltök fel remegve, azt akarom, hogy elmenjen, hogy békén hagyjon, hogy nem kotorásszon és ne játsszon az elmémmel. - Mond meg neki Isaac, mond meg neki, hogy menjen el. A lista, nem az övé a lista. - motyogom, amikor köhögés jön rám és újabb fojtogató érzés köti le minden figyelmem, majd fulladozni kezdek, a kezeimmel a nyakamhoz kapok, mert nem tölt ki a levegő a tüdőmet. Az arcom görcsbe rándul, erőszakos mozdulataimmal most már én vagyok az, aki a saját torkomat szorongatom. - Engedj el, csak engedj el. - mondom könyörgően, ahogy újabb könnycseppek gördülnek le az arcomon. - A Halál... nem ő.. - suttogom, ahogy újabb rémképek kezdenek el gyötörni, majd a kezeim tehetetlenül hullanak alá, mire erős fájdalom nyilall a szívembe, a fények ismét villogni kezdenek és mintha egy villámcsapás vágná ki a fényt, minden elsötétül. - Csak mond meg neki, hogy menjen el. - kapaszkodok meg az egyik kezemmel Isaac-ben, a másikat a fejemhez szorítom, mert nagyon fáj, szinte szét akar robbanni. - Mond, mond meg nekik, hogy nagyon szeretem őket. - nézek Isaac-re könyörögve, utalván ezzel a családomra, ahogy az őrület egyre inkább testet ölt a tekintetemben, egyre jobban érzem a fájdalmat, hogy ez már nem is én vagyok. Mintha bezártak volna egy sötét verembe, ahonnan hiába akarok kijutni, nem megy. Az áttörhetetlen falakat verdesem a kezeimmel mind egyre erősebben, de minél nagyobbat ütök, annál inkább nem enged. - Ne haragudj. - rázom meg zavartan a fejem, majd újra megszorítom a kezét. - Csak ne haragudj. - gördül le egy könnycsepp az arcomon.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Szer. Jan. 29, 2014 8:58 pm
Mia & Isaac
Megszorítom a kezét -Itt van, de nem engedem, hogy bántson érted? Csak koncentrálj a hangomra. Még itt vagyok! Veled vagyok Mia, oké? Csak próbálj meg rám figyelni!- nézek mélyen a szemébe. Most már tudom, hogy lát engem és ez némi boldogsággal tölt el. de mindezek mellett nagyon aggódom érte. Látom, a tébolyultság veszi körbe...kezd beleőrülni. -Mia! Milyen listáról beszélsz? Mondd el! Vegyél mély levegőt, szépen lassan! Lélegezz Mia! Lélegezz! - mondom a nyugtató szavakat, mert hallom, ahogy a levegőért kapkod. -Szellem vagyok Mia. El kell, hogy engedjelek, de még nem még...még maradnom kell! Itt van a családod! - mosolygok hitetlenkedve és az öröm könnyei járják át az arcomat -Érted? Eljöttek értem! És szeretnek Téged! Mia! Békére leltek! Boldogok! - mosolygok Miára és megsimítom az arcát - Mia! Koncentrálj! Gyerünk Mia! Menni fog! Maradj velem! Oké? Csak maradj velem! - mondom neki kicsit izgatottan, mert jobbra balra kapkodja a fejét, mint egy őrült. Próbálom rá venni, hogy rám fókuszáljon - ez a valóság. megvan a kapcsolat, ezért tudok még itt lenni. Mert mindketten azt akarjuk, hogy itt legyek. ha erre fókuszálsz, akkor még itt tudok maradni. Ne engedj el Mia! Kérlek! - nézek rá könyörögve.
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Szer. Jan. 29, 2014 8:45 pm
Percekig csak bámulok magam elé, majd amikor óvatosan megemelem a fejemet döbbenetes kép tárul elém, egyszerre nyugtat meg, kavar fel, dühít és lök még mélyebbre. - Isaac, ne haragudj. - motyogom magam elé, az arcomat már felszántották a sós könnyeim, a szemeim vérben forognak, a hajam kócosan omlik a vállamra, az arcom vonásai teljesen mások, fáradtak és zaklatottak, az ajkaim felduzzadtak a sok sírástól, a kezeim még mindig remegnek, amikor úgy érzem megfogja őket. Képzelődöm vagy ez a valóság? - Én annyira sajnálom, segíteni akartam. De nem ment, mert nem hagyta. - nézek zavartan körbe keresve a sötét alakot, tudom, hogy még itt van, figyel és itt ólálkodik, hallom a lépéseit. - Bántani fog, el kell menned, nem ment el, még itt van. Érzem, hogy itt van. - mondom zavartan, ahogy a szemébe nézek, próbálnék tovább beszélni, de elakad a hangom és csak tátogás lesz belőle, ahogy levegőért kapkodok. - Félek. - mondom ki halkan, ahogy eszembe jutnak az elmúlt órák képei, amibe ismét egész testemben beleremegek. - A lista, nem az övé, ő nem az akinek mondja magát. Ő nem lehetett a Halál, ő valaki más, sokkal rosszabb. - mondom nagyra nyílt szemekkel, ahogy ránézek és próbálom elmondani neki, amire gondolok. Vajon így van, vagy ezt is csak képzeltem. - De... - ismét elakad a szavam, ahogy a szemeim előtt a rémképek táncolnak. - Nem tudom elválasztani, meg fog őrjíteni. - nézek rá sírva, a hátamat szorosan a falnak szorítva, a pillantásomban felgyülemlik a fájdalom, a félelem, a meggyötörtség, a zavartság, az őrület. - Nincs értelme, a pillanatok elfutnak, az érzések elszakadnak, a gondolatok tébolyultak. Hogy lehetsz te valóság, ha magam sem vagyok az? - kérdezem, ahogy a tüdőm ismét összeszorul, ezt a kérdést vajon miért tettem fel, egyáltalán én akartam feltenni? - El fog ragadni, Isaac. - szólalok meg újra, ahogy érzem, hogy valami furcsa érzés jár át és szinte a hatalmába kerít.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Szer. Jan. 29, 2014 8:04 pm
Mia & Isaac
-Vissza kell mennem! Nem hagyhatom egyedül! - kiabálok a plafon irányába, majd a szülők felé nézek - Nem veszthet el több embert! Kérem! Had legyek mellette! Szeretem őt és vigyázni akarok rá! Kérem! - nézek könyörögve rájuk. Szeretném megnyugtatni, megsimogatni az arcát, hogy tudja, hogy itt vagyok. Érzem a sötétséget, ami körülvesz minket. Megrémít. nem az, hogy esetleg a mélybe visz, hanem hogy őt is bántani fogja. .Nem, nem NEEEEEEEEEM!!!!!!! - üvölltök torkom szakadtából és beleremeg az egész szoba....a szívem a lábamhoz gurul. Lenézek rá..továbbra is dobok. Felemelem. ebből Mia valószínűleg csak annyit lát, hogy a szív a levegőben mozog. Érzem a kezemen minden dobbanását. Egyszerűen nem vagyok képes felfogni, hogy miért él ez a szív. Milan mellém lép és beszédre nyitja a száját: " Érte dobog haver! Mindig is érte dobogott! És ez halálodban sem múlik el! Ő ad neki életet!" -biccent Mia felé. Lehetséges mindez? Tényleg létezik ilyen?Tudom, hogy mit érzek, de ez..ez hihetetlen. Ennyire erős lenne ez az érzés? Miára nézek és kérlelően mondom ki a szavakat, de nem felé irányul a könyörgésem. - Engedjetek vissza! Csak egy kis időre! Amíg be nem fejezem! Le kell ezt zárnom! Kérlek! Csak egy napot adjatok! - érzem, ahogy ismét a fény vesz körül...odatérdelek vele szemben és próbálom megfogni a kezét....azt hiszem sikerül őt elérnem -Itt vagyok! Koncentrálj Rám Mia! Itt vagyok! Csak higgy benne, hogy itt lehetek. Higgy Bennem! - nézek a szemébe és várom, hogy vajon most mit reagál.
Tárgy: Re: Isaac és Mia szobája ♥ Szer. Jan. 29, 2014 7:39 pm
- Nem, nem, nem! - kiálltok fel, ahogy levegőért kapkodok, a szemem egyre erősebben szorítom össze, menekülően kapaszkodok meg a kezeimmel a padlóban. - Te nem az vagy akinek mondtad magad. - motyogom zavartan, egy furcsa alak képe lebeg a szemem előtt, hosszú fekete palástot visel, a szeme csillogóan sötétlik hosszú egyenes fekete haja szinte összemosódik az azonos színű szakállával. - Nem volt jogod hozzá! - kiabálok az alaknak, közben a még épen maradt tárgyak megremegnek, mintha a dühöm irányította erő furcsa táncra késztetné őket, az egyik széknek erőszakosan szakadnak ki a lábai és lebegni kezdenek a levegőben. - Nem volt hozzá jogod! - üvöltöm egy furcsa sikollyal, majd egy hirtelen, határozott és gyors mozdulat, amitől az egyik lába a széknek a falban köt ki. Egyenesen áll bele, nem törik meg, nem téveszt irányt, mintha csak céltáblába dobnának vele. A testem megfeszül az erőtől, a szobában a fény villódzni kezd, nem tudom szóra nyitni a számat, a torkom összeszorul, mégis suttogó hang kúszik ki az ajkaimon. - A lista, látni akarom a listát! - mondom, majd újra kitör rajtam a sírás, kinyitom a szemem és a könnyeim között homályosan látom meg Isaac arcát, látom, hogy beszél hozzám, de nem hallom amit mond, próbálnék válaszolni, de mintha láthatatlan ujjak fonódnának a nyakamra és fojtogatni kezdenek, csak kétségbeesve kapkodok a levegőért, a szemei fennakadtak, az erő megfeszít, a kezem végig húzom a padlón. - Vissza.. - préselem ki magam a szavakat nehézkesen. - Vissza...visszahozlak. - mondom elfojtott hangom, a fülemben valami törzsi dobok ütemei csapódnak fel. - Menj innen! - kiabálok ismét, amikor mintha elengednének a láthatatlan erők és azonnal felállok, zavartan és sírva tekintek körbe, majd hátrálni kezdek az egyik fal felé és leülök a sarokba összekucorodva, innen tökéletesen látom Isaac testét, ami mérhetetlen fájdalommal tölt el, ezt az érzést ember már nem bírja elviselni, a szívem hatalmasat dobban, élek, de még sem tudok érzékelni. Azt hiszem ilyen érzés, amikor megszakad a szíved.
Üdvözöllek itt Grandview-ban, a szigeten ahol semmi sem az aminek látszik. Természetfeletti lények járják be a mi kis világunkat, kevesen törőde az ártatlanok életével. Gyilkosságok, szerelmek, fájdalmak és minden ami egy élettel jár. Kezdetben a természetfelettiek meghúzodtak egy igen régi iskolában, de mára már annyian vannak, hogy ez lehetetlen. Persze itt nem csak természetfelettiek léteznek. Van itt egy másik iskola is, az Art Center művészeti iskola, ahol sok diák megcsillogtathatja a tehetségét. Természetesen nekik is megvan a maga problémájuk. Gyere csatlakozz hozzánk és érezd nagyon jól magad!